Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Možnost přivýdělku pro ♀ 17 – 20 tisíc

Terez(k)a (Člen)
27.10.2011 16:08:22

Možnost přivýdělku pro ♀ 17 – 20 tisíc

Moc se o tom neví a nebo se o tom moc nemluví, tak mě napadlo, že by třeba někdo tady o to měl zájem. Pořád se tu roděj ňáký děti, tak i pro mámy na mateřský je to docela znatelný přivýdělek.
Jedná se o darování vajíček (oocytů). Spočívá to v cca 4 návštěvách. Při první mi vzali krev a zapsali si mě do pořadníku, při druhý návštěvě jsem dostala injekce na 6 dní (každý den ráno jedna injekce o špeku na břiše –což u mě vůbec nebyl problém). Pak jsem 7. den zase šla ráno na kliniku. Doktor mě ultrazvukem zjistil velikost vajíček a dostala jsem podle toho další injekce na tři dny. Čtvrtý den opět kontrola ultrazvukem, zjištění jak jsem dobrá nosná slepice a info kdy pojedu na odběr.
Já jsem darovala oocyty u UNICA (Koordinační centrum UNICA Praha - Hradčanská. Milady Horákové 109/116, 160 00 Praha 6. Stanice metra A – Hradčanská Kontaktní osoba: Michaela Šilhavá, Tel: 734 318 289. E-mail: silhava@unica.cz) kde probíhaly všechny vyšetření.
Darování vajíček proběhlo v Brně, kam jsem dojela o víkendu autobusem v 6hodin ráno z Florence, ve kterém jsem od UNICA měla zajištěnou místenku na cestu tam i zpět. Na autobusovém nádraží v Brně mě vyzvedli a odvezli na kliniku.
Odběr probíhá „spodem“ v celkové narkóze a po probuzení docela bolí břicho (to ale po 2 dnech přestane). Po asi dvou hodinách jsem dostala odměnu za bolestné a vynaložené náklady (nevim, jaký když mě všechnu dopravu zařídili) po prvním darování (leden 2011) jsem dostala 17.000,- Kč a za druhé darování (červenec 2011) byla odměna 20.000,- Kč a opět mě odvezli na autobus a ten pak do Prahy.
Akce darování je na celý den, jinak ty ostatní návštěvy u doktora (aspoň v mém případě) byly max na hodinu.
Ty injekce skoro nebolí, jen je to nepříjemné když si to má člověk „napumpovat“ do břicha. Jinak jsem neměla žádný závratě ani motání hlavy. Jen odběr je na lačno a jíst se může tedy až tak v 10hodin ale to zas po narkóze není úplně chuť, takže v autobusu od Student Agency jsem si nedala ani čokoládu.
Jak to teď po sobě čtu, tak mi to trochu přijde jako reklama ale fakt není, jen když jsem tam jela poprvé, tak jsem doma řekla kam jedu a kdybych se nevrátila, tak to byl obchod s bílým masem a pátrat po mě skoro nemá cenu.
Ještě jedno info…… Dárkyně musí být zdravá žena ve věku od 18 zhruba do 35 let. Darovat je možno 6x. Těch míst je po Praze i jinde po republice spousta, ale co vím, tak odběry probíhají jen v Brně a myslím, že ještě v Plzni. A i částka vyplacené odměny se mění.

snowflake600 (Člen)
27.10.2011 16:19:25

Re: Možnost přivýdělku pro ♀ 17 – 20 tisíc

tak já zas nic bigsmile

nicola.foxx (Člen)
27.10.2011 17:38:04

snowflake600 psal:

tak já zas nic bigsmile

Ty se muzes chodit vycakat i bez injekci woeevil

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Miras (Člen)
27.10.2011 17:48:43

nejsem doktor ale zene bych rozmluvil kdyby do sebe pichala hormony jen tak zbytecne.. preci neni normalni aby najednou mela zenska treba 20 vajicek.. neverim ze to s organizmem nic nedela

Banditatom (Člen)
27.10.2011 17:54:14

headshake

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan (Člen)
27.10.2011 18:03:10

Miras psal:

nejsem doktor ale zene bych rozmluvil kdyby do sebe pichala hormony jen tak zbytecne.. preci neni normalni aby najednou mela zenska treba 20 vajicek.. neverim ze to s organizmem nic nedela

dělá a souhlasím s tebou

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
bobule (Člen)
27.10.2011 18:20:51

za takovou škváru to určitě nebude úplně redyheadshake

že takový šupy nedávaj za naše zabijákybigsmile

to jebu
Banditatom (Člen)
27.10.2011 18:47:26

bobule psal:

za takovou škváru to určitě nebude úplně redyheadshake

že takový šupy nedávaj za naše zabijákybigsmile

vogo představ si, že jsi placen vod kususurprised

Kelly01 (Člen)
27.10.2011 18:59:48

Du do tohogood

God Save The Queen!
nety (Člen)
27.10.2011 20:00:20

byla na tom kolegyně a říkala hrozná bolest..že nikdá víc..idontknow

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
redik27 (Člen)
27.10.2011 20:06:24

no já nevím, určitě je to zásah proti přírodě. je mi jasné, že vejce jsou potřeba, ale aby jsi potom měla vejce pro sebe idontknow

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Petula (Člen)
27.10.2011 20:52:12

No tak klobouk dolu, žes do toho šla, modli se, abys za pár let mohla sama mít děti, nikdo tě asi nepřipravil na spoustu vedlejších a nežádoucích důsledků, které tohle darování může mít a ve spouště případů taky mělo..

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
MAZI (Člen)
27.10.2011 21:03:22

Kelly01 psal:

Du do tohogood

Kelly01 čteš blbě Věkově už jsme za zenitem bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
Hanz (Člen)
27.10.2011 22:13:45

MAZI psal:
Kelly01 psal:

Du do tohogood

Kelly01 čteš blbě Věkově už jsme za zenitem bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

....dvakrát....bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
hlemejzd999 (Člen)
27.10.2011 23:17:50

ty voe to bych se bál , že se probudim a nebudu mít třeba ledvinu surprised...spíš v narkoze,nic nevíš ,probudíš se a nevíš ,jestli ti vzali jen vejce ,nebo něco jinýho...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
fido (Člen)
27.10.2011 23:29:49

..budete darovat vejce?
No potěš..

bla...blabla...!
Zdenda (Člen)
27.10.2011 23:33:04

Je mi smutno z toho, že jsou nuceny zdravý holky podstupovat kvůli finanční tísni takovýhle hnusy. sick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Koldan (Člen)
27.10.2011 23:57:55

Zdenda psal:

Je mi smutno z toho, že jsou nuceny zdravý holky podstupovat kvůli finanční tísni takovýhle hnusy. sick

úplně takhle bych to neviděl, je spousta "nemocných" holek, které by chtěly mít děti a nemůžou a todlencto jim pomůže, spíš bych v tom nehledal nějaký způsob řešení finanční situace

Banditatom (Člen)
28.10.2011 00:03:33

Koldan psal:
Zdenda psal:

úplně takhle bych to neviděl, je spousta "nemocných" holek, které by chtěly mít děti a nemůžou a todlencto jim pomůže, spíš bych v tom nehledal nějaký způsob řešení finanční situace

dovolím si s tebou nesouhlasit... ale to až ráno pač polovičce která v tom má vzdělání se nechce psát každopádně nechápu terezku která kvůli .... 20X kč riskuje to co mě popsala panísicksicksicksick

Meloun (Člen)
28.10.2011 00:33:27

Ty krávosurprised..já už propás samým připosráním tetanovku, u zubaře jsem nybyl 5 let(ale už tam musim,páč jsem na ibalginubigsmile) a vy se necháte dobrovolně bodat..surprised
Nicméně peníze jsou v dnešní době svinstvo..as furt lepší v krizi tohle, než někde hulit brka jak špinavá coura a pak si to vyčítat..nedej bože,kdyby se to dovědělo okolí..idontknow

PURE NAKED BIKE!
Koldan (Člen)
28.10.2011 00:56:51

Banditatom psal:
Koldan psal:
Zdenda psal:

dovolím si s tebou nesouhlasit... ale to až ráno pač polovičce která v tom má vzdělání se nechce psát každopádně nechápu terezku která kvůli .... 20X kč riskuje to co mě popsala panísicksicksicksick

nevím, estli si mňa dobře pochopil, já nesůhlasím s tím to používat jako způsob k zisku peněz, přinde mi to dost velký zásah. my jako studenti jsme opčas chodili na plasmu a na kref, aby zme si přilepčili, ale to se domnívám, že nebylo tak závažný jako toto. Navíc každej doktor ti řekne, že žádná narkóza nejni bez rizika. Já dneskaj zvažuju, že bych chodil na kref jen čistě z nezištných důvodů. Stejně tak chápu to, že šťastná mamina, kerá má děti sce stejný štěstí poskytnůt i jiným maminám, ale jag sem napsal, neviděl bych f tem vidinu k snadnému zisku. možná to autorka tak nemyslela a vyznělo to inak než mělo.

ináč co se týče celýho teho procesu, neteorizuju, znám praxi

Marián (Člen)
28.10.2011 12:40:30

ty kravo, at si kazdej teda dela co chce, ale jit dobrovolne pro 20 picusu do narkozy a nechat si spodem vodebirat vajca, coz je regulerni operace, tak to bych svy zensky nikda nedovolil.
Vono se taky muze stat, ze uz se z ty narkozy clovek neprobudi, pokud je trosku slabsi...
Nerikam, ze to neni pomoc zenskejm co vlastni mit nemuzou, ale kdyby to slo jinak, ale ne operacnim zakrokem.

...sam mezi jebkarema...
osiris (Člen)
28.10.2011 13:06:28

...je mi celá záležitost u prdele, ale démonizovat takhle narkózu? smile1 ...nebuďte jak svíčkový báby bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly01 (Člen)
28.10.2011 13:31:24

Narkóza je fajn, a paráda je, že už se blíží doba kdy můžeš anesteziologovi odfajfknout kolonku "nenahazovat"smokin

God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen)
28.10.2011 14:12:16

osiris psal:

...je mi celá záležitost u prdele, ale démonizovat takhle narkózu? smile1 ...nebuďte jak svíčkový báby bigsmile

no ,kdyby to kóma bylo z chlastu , tak se o tom ani nebavíme bigsmile...ale tohle je nebezpečný bigsmilebigsmilebigsmile

snowflake600 (Člen)
28.10.2011 14:16:48

hlemejzd999 psal:
osiris psal:

no ,kdyby to kóma bylo z chlastu , tak se o tom ani nebavíme bigsmile...ale tohle je nebezpečný bigsmilebigsmilebigsmile

dokážeš si pak představit ty nehorázný náklady? bigsmilebigsmile

PFremer (Člen)
01.11.2011 09:47:24

Škoda, že neseru vejce jako slepice, hned bych tam šel...

Ale tohleheadshakeheadshake nevim, nevim.fuck

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Lihy (Člen)
01.11.2011 14:42:55

Hele a co třeba ledvina nebo kus jater, to by asi bylo cenově ještě zajímavějšíbigsmile.
Pičo mě jebne, na co člověk potřebuje, tak nutně prachy, že je ochonej se kvůli tomu rozprodat na dílysurprised bigsmile

snowflake600 (Člen)
01.11.2011 15:06:36

přijde mi to už tak trochu moc.....přítelkyni bych popravdě asi přerazil, kdyby přišla s něčím takovým idontknowidontknow

čočkin (Člen)
01.11.2011 17:02:23

Narkoza je supr,  akorát jsem se  asi sedumkrát poblil když jsem se probral sicksicksicksicksicksicksick  po voperaci ted v letě po tom motokreši

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Bedřich (Člen)
01.11.2011 20:03:30

2 Terez(k)a: něco o tom vím, asi bych se do toho nepouštěl, ono to není zase tak "jednoduché"

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Mour (Člen)
01.11.2011 20:17:37

Ty vole surprised žádná vodpověď a reakce vod holkybigsmile. To je jak v tom Polsku a aji jinde jak do potratů kecaj jenom chlapi surprisedsick

zzzmrzlinar (Člen)
01.11.2011 22:33:03

PFremer psal:

A to mě by woe zase vadilo kdyby mi moje vejce chodily kdovíkde po světě smile1

Borák (Člen)
01.11.2011 23:18:25

plácáme tu akorát šulíni
co názor druhýho pokolení ?smokin
každej chytrej ale vejce máme my akorát dvě
takže zy mně...pussytomu rozumím
na steroidy pro chlapy je tu medvídek ten nám řekne cool

...nikdo nevojebe Ježíše...
Zdenda (Člen)
01.11.2011 23:40:15

Názor druhýho pokolení? Na to, že to je bolestivý a je to svinstvo celkově pro organismus, nepotřebuju názor druhýho pokolení. A ano, zeptal jsem se nezávazně přítelkyně a třech ženskejch z práce a ani jedna, pokud by nemusela, ať už z důvodu pomoci někomu či finančního obohacení, by na to nešla. Ale samozřejmě je to každýho věc. Pro mě za mě, ať si třeba někdo nechá uříznout kozysmile1

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
PFremer (Člen)
02.11.2011 07:17:06

zzzmrzlinar psal:
PFremer psal:

A to mě by woe zase vadilo kdyby mi moje vejce chodily kdovíkde po světě smile1

Čoveče, aspoň by si to měl bez prácebigsmile a byl by čas na ježděnígoodbigsmile

Žirafa (Člen)
02.11.2011 08:20:58

Názor druhýho pokolení? Asi bych do toho šla bez finanční odměny, kdyby někdo z mejch přátel nemohl mít děti a já bych jim tak mohla pomoct (což nevim jestli je reálný, takhle to darovat cíleně někomu, moc jsem to nestudovala)
Ale jinak...? Nechat do sebe vrtat kvůli prachum? Vzít si za to 20tis a říct, že jsem to udělala pro dobrej pocit? idontknow
Myslím že ne headshake

Jaký si to uděláš, takový to máš...
Kelly01 (Člen)
02.11.2011 08:30:09

Pro někoho je to hodně peněz..
Lepší než nebankovní sektor...
Lepší než krást..
Je v tom trochu morálního uvědomění a pozůstatků slušné výchovy..

Neodsuzuji....

God Save The Queen!
Koldan (Člen)
02.11.2011 08:33:03

Borák psal:

plácáme tu akorát šulíni
co názor druhýho pokolení ?smokin
každej chytrej ale vejce máme my akorát dvě
takže zy mně...pussytomu rozumím
na steroidy pro chlapy je tu medvídek ten nám řekne cool

no právě, že sem viděl co to udělalo s mojů, dyž do ní ládovali ty hormony.
ináč jasný, že steroidy jako pivo, klobáska a biftek sů zdravé, vo tem žádnásmokin

Kelly01 (Člen)
02.11.2011 08:36:36

Neládovals ty, ládovali jinícool

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
02.11.2011 08:52:58

Co tu furt melete vo pokolení?surprised Vogo to chcete  názor těch co se z těch vajec naroděj? bigsmilebigsmilebigsmile

ale jestli se u vás druhýmu pohlaví řiká druhý pokolení, tak to pak jo...asi stejná vychytávka jako králici, mražák....helpbigsmile

Ivoušek (Člen)
02.11.2011 10:39:34

No nevím.Pokud by šlo o mojí rodinu,tak bych do toho asi šla,ale jinak ne.Ty peníze za to vůbec nestojí.Hormony udělají strašnou paseku v těle a to nemluvím o větší pravděpodobnosti ,že onemocní rakovinou.Prošla jsem s tímto strašákem před 15lety,tak vím o čem mluvím.

Kelly01 (Člen)
02.11.2011 11:19:57

Na něco zdechnout musíme, někdo na raka, někdo při havárce, jinýho zabijou, tak to holt běžísmokin

Ale do tý doby holt musíš jíst....

God Save The Queen!
Terez(k)a (Člen)
02.11.2011 12:02:28

abych se do toho teda taky vlozila, tak pro penize jsem tam fakt nesla, ostatne druha akce v cerninach byla tim v srpnu dotovana (a jak vam masicko a svijany chutnalysmile1)a poridila jsem za to sezeni ktery taky moc nevyuzijem. Proste mam radost z toho kdyz muzu nekomu pomoct. Chodla jsem darovat krev, ale to uz ted nemuzu. O ledvine zatim neuvazuju ale poptam se na kostni dren.  a darovani je anonimni, nevim kdo ma my vejce, jak se tu nekdo ptal. Nejde darovat znamymu, dostal by naky cizi. Ja jsem rada ze jsem to udelala a tak za rok pujdu znova.

Lenka (Člen)
02.11.2011 12:15:24

já jsem o tomhle taky uvažovala a pořád uvažuju, obzlášť když vidím kolegyni tady v práci, která by tak moc chtěla mít děti a nejde jim to...říkám si, že někomu takovýmu můžu pomoct...ovšem co mě od toho odrazuje, jsou možný následky v budoucnu, takže pokud ještě plánuju svýho potomka, tak ne, ale potom asi do toho půjdu...

...Do you know that bad girls go to hell?...
Mour (Člen)
02.11.2011 12:45:13

Cigarety, nebo třeba alkohol procentuelně zabije víc žen, nebo jim znemožní plodnost, než který umřou na odběr oocytů bigsmilebigsmilebigsmile  ...čautě bigsmilebigsmile

Filous (Člen)
02.11.2011 12:47:34

...kurva, dybych měl vejce, tag sem tam dvakrát do měsíce a sral bych na robotusmokincool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
02.11.2011 12:53:06

silně o tom uvažuju ...smokin

Kelly01 (Člen)
02.11.2011 13:26:27

Filous psal:

...kurva, dybych měl vejce, tag sem tam dvakrát do měsíce a sral bych na robotusmokincool

Řekni jim že vejce co jim dáváš už je v "běhu" a jen musí počkat co se vylíhnesmile1

Blbý je, že oproti ženským jsi po dvou pokusech na huntěsmile2

Ale zas máš kde nosit drobný ...good

God Save The Queen!
Terez(k)a (Člen)
02.11.2011 13:29:41

Filous psal:

muzes jen 6x za zivot a castejc nez po 3 nebo 4 mesicich to nejde. Uz me napadlo to v praci nabizet dluznicim a pak jim ten vydelek zabavit, zatim jsem jen jednu pani poslala na plazmu, kdyz mi knucela do telefonu ze nema ani 200 na splatku (sef by ji poslal do ass nebo k exekuci) takze jsem na ni jeste hodnasmile1

Drakoxxl (Člen)
02.11.2011 13:54:53

Někdo vajce dává, někdo do nich dostane bigsmile
škoda, že nevykupujou sádlo, něco málo bych taky daroval. idontknow help
Terko Černíny byly fajne, takže ať ti to snáší ať máme při příští akci co prolejt. Není nad archívní svyjánky good
P.S.: Brejle nevím, zeptám se, ale je to jedno do příště tam vydrží evil

Lepší někdy, než nikdy.
Filous (Člen)
02.11.2011 14:00:41

Terez(k)a psal:
Filous psal:

muzes jen 6x za zivot a castejc nez po 3 nebo 4 mesicich to nejde. Uz me napadlo to v praci nabizet dluznicim a pak jim ten vydelek zabavit, zatim jsem jen jednu pani poslala na plazmu, kdyz mi knucela do telefonu ze nema ani 200 na splatku (sef by ji poslal do ass nebo k exekuci) takze jsem na ni jeste hodnasmile1

...to je hustýsurprised ...dybys jim doporučila ledvinu, tag zaplatěj dluhy a eště jim zbyde, to by bylo lepčí, né???surprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bodlinka (Člen)
02.11.2011 15:48:37

Terez(k)a psal:

....Chodla jsem darovat krev, ale to uz ted nemuzu. O ledvine zatim neuvazuju ale poptam se na kostni dren....

Neber to jako rejpání, ale jak můžeš být dárce oocytů a přitom nemoci darovat krev?
Mně z toho vyplývá, že nejsi zcela "zdravá". Nehraje roli dědičnost?
Netuším z jakého důvodu již nejsi v registru dárců krve, ale pro dárcoství kostní dřeně jsou pravidla obdobné jako pro krev... Jestli se tedy nemílím help ale určo se optej good

Každopádně fandím každému dárcoství a jestli je to za peníze nebo ne, vždyť je to fuk...
Věda jde kupředu. A risk je dneska i přejít silnici headshake

Btw. v ČR pánové mohou darovat sperma bigsmile odměna 500-2000Kč v zahraničí až 10tis bigsmile

02.11.2011 17:16:06

Bodlinka psal:

Btw. v ČR pánové mohou darovat sperma bigsmile odměna 500-2000Kč v zahraničí až 10tis bigsmile

Jako za litr?surprisedhelp

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Fulltank (Člen)
02.11.2011 17:16:34

Bodlinka psal:
Terez(k)a psal:

....Chodla jsem darovat krev, ale to uz ted nemuzu. O ledvine zatim neuvazuju ale poptam se na kostni dren....

Neber to jako rejpání, ale jak můžeš být dárce oocytů a přitom nemoci darovat krev?
Mně z toho vyplývá, že nejsi zcela "zdravá". Nehraje roli dědičnost?
Netuším z jakého důvodu již nejsi v registru dárců krve, ale pro dárcoství kostní dřeně jsou pravidla obdobné jako pro krev... Jestli se tedy nemílím help ale určo se optej good

Každopádně fandím každému dárcoství a jestli je to za peníze nebo ne, vždyť je to fuk...
Věda jde kupředu. A risk je dneska i přejít silnici headshake

nahod adresu, budu jim do zahranici posilat po litrech bigsmile bigsmile

Bodlinka (Člen)
02.11.2011 17:25:39

Fulltank psal:

v ČR např.: http://www.crmzlin.cz/page/1749.darovani-spermii/
jinak použij strýčka Gůgla bigsmile good

02.11.2011 17:29:05

Může to být slivka z prezervativů z bordelůsurprised

Mám takovej business plán, že bych to vždycky nad ránem objel a vysbíratsmokin

Stačí mi fixní platba od decismokin

God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen)
02.11.2011 19:44:30

ty pussy...reportáž z Filousova pracovního dne bigsmilebigsmilebigsmile
http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze … ribeh.html

PFremer (Člen)
03.11.2011 08:02:13

Bodlinka psal:

Vono to s tim spermatem taky neni tak lehký, každej si řekne, přídu tam, pohonim a pudu domů s prachama, ale ba ne, ba ne, ba ne. bigsmile

Jeden kamarádův kamarád, co má hluboko do kapsy daruje za prachy všechno možnýidontknow a jeho dobrotu prej nechtělifuck

Prej mu udělali testy uplně na všechno a řekli mu, že má moc líný žabky a že má předpoklady k dědičnejm chorobám.

Tím pádem to ani zkoušet nebudu, ještě bych se dozvěděl co ještě nevimidontknowass

Kelly01 (Člen)
03.11.2011 08:13:37

Musíš jim nabízet to co já, vše mrtvý ale dobrej trenažér pro nanopatologiismokin

God Save The Queen!
XJelen (Člen)
03.11.2011 08:20:37

Fulltank psal:

nono! vedeš řeči jag gdybys měl dvasurprised bigsmilebigsmilebigsmile

Strýcfajtr !!!
gore (Člen)
03.11.2011 09:13:21

XJelen psal:
Fulltank psal:

nono! vedeš řeči jag gdybys měl dvasurprised bigsmilebigsmilebigsmile

..povídá se že každej chlap toho má dvagood ale kýbly(nevim jag velkýidontknow) a pag už jenom párasmokinbigsmilebigsmilebigsmile

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Bodlinka (Člen)
03.11.2011 10:44:20

PFremer psal:

Vono to s tim spermatem taky neni tak lehký, každej si řekne, přídu tam, pohonim a pudu domů s prachama, ale ba ne, ba ne, ba ne. bigsmile ...

Ono žádné darcoství není lehké natož bezrizikové ať už pro dárce nebo pro příjemce...
Jde o ten důvod proč to děláš ;o)

Ale zkuste začít s tím "Kelly´s business plan" třeba budete průkopnící nové civilizace dětí - mišmaš bigsmilebigsmile

03.11.2011 10:49:58

Btw. kdyby někdo měl zájem a chtěl se přidat, zítra jdu darovat krev do FNKV (Praha10, www.fnkv.cz) ráno tak na 8h, na zbytek dne se vztahuje paragraf (tzn. placené volno)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS