Nejsi přihlášen
Re: audi a6 2.5 tdi automat
Filous psal:...copa vo to, kára je to pjekná, ale esi se nepletu, tag ty seš furt v montérkách a ty k tomudle autu moc nejdou
hele to je pro milostivou tý by to šlo k pleti
The father of the little princess of the dawn
Banditatom (Člen) 30.10.2011 18:53:21 Offline |
kamarád ten samej motor ta samá převodovka... myslím, že za opravu převodovky dal 2x po cca.30tis během 2let
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...pro pani??? ...takovej koráp??? ...neblázni ...kup ji ňákej kombajn střední třídy, ať tam dá f pohodě kočár a né takovejdle krám...koupíš jí A6, bude tě srát, že je to za chvíli fšude vodřený, souška učitelka bude vystresovaná, že s tym nigde nezaparkuje, servis drahej, kočár do toho pořádně nesloží, prostě samý pozitiva
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 30.10.2011 18:59:15 Offline |
Filous psal:...pro pani??? ...takovej koráp??? ...neblázni ...kup ji ňákej kombajn střední třídy, ať tam dá f pohodě kočár a né takovejdle krám...koupíš jí A6, bude tě srát, že je to za chvíli fšude vodřený, souška učitelka bude vystresovaná, že s tym nigde nezaparkuje, servis drahej, kočár do toho pořádně nesloží, prostě samý pozitiva
inkvizitorr (Administrator) 30.10.2011 19:07:17 Offline |
Filous psal:...pro pani??? ...takovej koráp??? ...neblázni ...kup ji ňákej kombajn střední třídy, ať tam dá f pohodě kočár a né takovejdle krám...koupíš jí A6, bude tě srát, že je to za chvíli fšude vodřený, souška učitelka bude vystresovaná, že s tym nigde nezaparkuje, servis drahej, kočár do toho pořádně nesloží, prostě samý pozitiva
tomuhle chlapci to myslí
doba je temná...
pokud je to V6 tak je to zadarmo drahé....
nejvymrdanější motor od vw..
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honzik8719 (Člen) 30.10.2011 19:44:30 Offline |
tomasNJ psal:pokud je to V6 tak je to zadarmo drahé....
svatá pravda
...relativní kochač...
tomasNJ psal:pokud je to V6 tak je to zadarmo drahé....
kamoš dělá ve kšeftě kde prodává cajky na koncerny.... hodně lidí kupuje nálepky na kufr: V6 - prej je to nejlepší pojistka proti krádeži
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Teď vážně, šel bych do jetýho Roveru, Tuaregu atd., o sedanu bych díky tvý výšce nepřemýšlel
Kdybys ale trval na něčem menším, měl bych tu Renault Clio 2008, cena rozumná, koupíš nějakou vypuklou plastovou kopuli do střechy a montáž ti zajistím v ceně
God Save The Queen!
Filous psal:...Partnera Teepee, Berlingo, Cee´d nebo ňákou jinou mrdku, prostě cokolif...dyk je to enem přibližovadlo...a mladýmu kup MX5 nebo něco takovýho co si budeš pučovat a máš vyřešíno
Co nějakej malej kabrioletek? ty stojí pár šušňů
Případně velorex a říznou na zimu střechu
God Save The Queen!
u V6 zvuk se mi líbí....rád jsem s tim jezdil. Mám zkušenost v A4 s Tiptronic (6) a po 55tis začala cukat ...
v A6 110 kW rozhodně nebrat (podvozek,motor)...
Nedávno jsem to taky řešil, ale měl jsem zálusk na allroad .... mě se to líbí... pak jsem vystřízlivěl, finanční sebevraždu jsem odložil a šel do OII..
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Nebo nebyt hamoun,dopřát si to velký auto v benzínu a mít svatej klid
Já su asi uchyl,ale napadají mě hříšný myšlenky na Jaguára XJ6,nějak mě to auto nenechává klidným Je to nádhera,za pár korun ve výbavě kerou ještě v dnešní době fšechny auta nemají,zadní náhon,no prostě jenom pozitiva
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
..jak psal Filous..něco na převoz a otloukání..
http://auta.yauto.cz/volvo-v40-1-9-td-8 … 63840.html
http://auta.yauto.cz/volvo-v40-1-8-1170443.html
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kelly:
..seděl i dost najezdil..i s 5V eSkem a nějak nemám co vytknout..
..na stěhování ta auta nejsou,ale pro jemnostpaní s dostavníkem dostačující myslím..
..a vyšší řada je vyšší řada,to je nad slunce jasné..
..stejně tak to,že toho pažouta bych nechtěl,i kdyby ti v té cenovce chyběla jednička..
..ale jasně,kupce si najde..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
V6 110 kw nic moc, nebrat V6 132kw je celkem ok Vše záleží, jako u každýho auta, jak se o to kdo staral, jestli neojebával servis a podobně.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
taky sem projel S5, M3... ale furt je to jenom auto... jediná výhoda je, že si s tím člověk obohatí sexuální život....
ideální auto je auto, které umí vozit motorku takže za mě Transportér
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Zdarek,
Mel jsem A6 quattro 132kW manual.
Dily celkem ok cenove, motor tesky ale krasne na silnice.
Na automat dej si baha jestly menily oleje kazdy 30 ci 40t km = prevodovka ok.
Jak na to, proste vezmes auto jede vice nez 30 minut zastavis a jedes, prevodovka by nemela byt sitit, (hlavne mezi 1kou a 2kou) = plynuly.
Pak zas zastavit, a dat ji na plnou (noha do podlahy = kick down) to razeni mas citit trosku ale netolik.
Znat to pomuze jinak A6 je dobrej auto.
Libertad se dice Bandit
inkvizitorr (Administrator) 31.10.2011 20:06:54 Offline |
richie psal:taky sem projel S5, M3... ale furt je to jenom auto... jediná výhoda je, že si s tím člověk obohatí sexuální život....
ideální auto je auto, které umí vozit motorku takže za mě Transportér
správnej názor ještě dodám, že i na obohacení sexuálního života bude lepší ten transportér
doba je temná...
inkvizitorr psal:...ještě dodám, že i na obohacení sexuálního života bude lepší ten transportér
...vod podzimu do jara ovšem s bufíkem
snowflake600 (Člen) 31.10.2011 21:12:30 Offline |
Honza psal:inkvizitorr psal:...ještě dodám, že i na obohacení sexuálního života bude lepší ten transportér
nebo společnicí výrazně při těle aby utěsnila řádně otvory, kde by mohl utíkat teplej vzduch
Radši na to kašli!! Je to ta nejhorší kombinace co si u Audizmrdu mužeš vybrat!! Věř mi, mám s tím dost zkušeností svých i z okolí, nemluvě o tom, že jsem dělal v Auto ESA a nebyla tam jediná nevysraná...je to kasička jako prase...!!
BMW Pičo! :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 31.10.2011 22:07:48 Offline |
Kelly01 psal:Na co vám ten výkon je
Já nic výkonnějšího než 66kw v káře nepotřebuji
Povolených 130 to jede a vozík to utáhne, v případě tempomatu to těch 130 taky udrží
Ted jsem cely vikend prohanel jednickovou koktu v kombajnu s timhle motorem v automatu a musim souhlasit.na muj jizdni styl uplne idealni auto..budu shanet jedno pro sebe
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 31.10.2011 22:25:25 Offline |
Honza psal:inkvizitorr psal:...ještě dodám, že i na obohacení sexuálního života bude lepší ten transportér
tak jasně že bez bufa seš totálně out samo nejlíp s dálkou abys navíc z okna přetopeného pokoje a rukama upatlanýma od cukru z ranních koblih a horkýho kafe nasíral pravidelně každý ráno souseda škrábajícího vokna
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 31.10.2011 22:28:22 Offline |
Baltazar psal:co to volvo jak psal Pšán?
Pasáta?
sharana? Hilfé něco muším kůpit do konce listopádu
tak se zeptej jí co by chtěla, né copak tim budem jezdit my
doba je temná...
Já bych vjeděl co pro tu moji http://www.blesk.cz/clanek/video-udalos … -test.html
Jebat motorky :-)
Pasáta?
Mam oktávku II- spokojen parchant, za rok sem jí nadělil 100tkm a páč jezdim po lomech, po stavbách, dostává zabrat (naposled sem někde potratil všechny spodní plasty, bylo to tam, kde tatra končila ), předtím golf V, měl nahrkáno přes 300tkm, dodnes jezdí a to bylo autičko.. někdy po 200 repas turba, jináč bez závad. oba 1,9.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Pasáta?
Prosim tě Baltaz uklidni se a používej taky selskej rozum. Dneska obecně jsou si všechny auta na stejný brdo, na každym je něco, žádný auto neni zázrak. To že se sem tahají oskákaný jebky, který se tady oskáčou ještě víc, pak se stočí a nadává se komplet na značku je běžná věc stejně jako to, že každej českej kokůtek chce super káru, ale dopřát jí taky kvalitní servis a vůbec údržbu jako takovou, to je pro mnohé tabu. Každej je chytrej jako Palackej, každej mele, jak tohle auto nikdy a jedině a jedině tohle, japonec na konec, bezpohlavní VW, žabožrout nikdy a ve finále zjistíš, že měl od tý značky jedno auto, navíc ojetý, (ve většině případů ale jen Lojza ze vsi povídal, že to je motor na piču a taky ve světě motorů to psali haleluja) takže defacto objektivnost na piču. Názor jako takovej můžeš brát od někoho, kdo mněl dvě tři stejný auta od funglovky a náležitě se o ně staral. Co se týká A6tky mám v okolí 4 kámoše co je maj dvěma se sere (nákup u ESA a AAA) a dva si ji nemohou vynachválit (nákup u Audi v Drážďanech, poctivej servis a historie) takže si z toho udělalej obrázek sám. Pokud ji chceš, tak u nás ne, najdi si ji v rajchu ale ne v tureckym bazaru ale u nějakýho dealera, kterej ti tam mrskne i třeba nějakou záruku. Volvo, VW a cokoliv jinýho to samý...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
nety psal:Baltazar psal:co to volvo jak psal Pšán?
Pasáta?
sharana? Hilfé něco muším kůpit do konce listopáduMam oktávku II- spokojen parchant, za rok sem jí nadělil 100tkm a páč jezdim po lomech, po stavbách, dostává zabrat (naposled sem někde potratil všechny spodní plasty, bylo to tam, kde tatra končila ), předtím golf V, měl nahrkáno přes 300tkm, dodnes jezdí a to bylo autičko.. někdy po 200 repas turba, jináč bez závad. oba 1,9.
Za to tě zdejší anti koncern klub zabije bo to je jednoznačně sci fi pičo!
Zdenda psal:nety psal:Baltazar psal:co to volvo jak psal Pšán?
Pasáta?
sharana? Hilfé něco muším kůpit do konce listopáduMam oktávku II- spokojen parchant, za rok sem jí nadělil 100tkm a páč jezdim po lomech, po stavbách, dostává zabrat (naposled sem někde potratil všechny spodní plasty, bylo to tam, kde tatra končila ), předtím golf V, měl nahrkáno přes 300tkm, dodnes jezdí a to bylo autičko.. někdy po 200 repas turba, jináč bez závad. oba 1,9.
Za to tě zdejší anti koncern klub zabije bo to je jednoznačně sci fi pičo!
Čekam kdy naběhne Luk a spol. Ať si říká kdo chce co chce, na to v jakým terénu a jak ty auta ve stavařině dostávaj zabrat jsou zlatý. Si nedovedu představit nějakýho francouze v blátě. Prostě koncernový odolný vozy, das ist überauto
hele voe mě posloužila dobře i žabožroutí 406tka a Xantie. A to sem jim dával pokouřit neuvěřitelně...
inkvizitorr psal:Honza psal:inkvizitorr psal:...ještě dodám, že i na obohacení sexuálního života bude lepší ten transportér
tak jasně že bez bufa seš totálně out samo nejlíp s dálkou abys navíc z okna přetopeného pokoje a rukama upatlanýma od cukru z ranních koblih a horkýho kafe nasíral pravidelně každý ráno souseda škrábajícího vokna
Takhle sem nasíral sousedy celou loňskou zimu A letos v tom hodlám pokračovat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 01.11.2011 08:52:24 Offline |
2.5 TDi fuck né...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Zdenda psal:hele voe mě posloužila dobře i žabožroutí 406tka a Xantie. A to sem jim dával pokouřit neuvěřitelně...
asi jo, ale prostě z nich nemam tak bytelnej pocit, prostě když jedu a mam bahno až poznakem VW nebo Škoda, hned to vypad líp asi tíhnu k tomu koncernu
inkvizitorr (Administrator) 01.11.2011 09:15:51 Offline |
VikecB12 psal:Takhle sem nasíral sousedy celou loňskou zimu A letos v tom hodlám pokračovat
taky už se tim dvě zimy bavim
doba je temná...
to Baltaz: já bych pančelce kupoval kombíka třídy oktávie...spíš malý benzín než naftu, neb nafta ji nezačne topit než bude ve fabrice...ale když ty máš tu naftu v garáži ve vaně, to je pak těžký...
Každopádně velký auto typu A6 bych nekupoval...nezaparkuje s tím, dražší gumy, atd...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2011 12:54:31 Offline |
No kdyby jsi to rozmyslel a tu Audinu nevzal tak mam k mani Twingo v podstate po jednom majitely v moc peknym stavu a nemam ani moc najeto.do mesta a okoli ideal.
K.a.s.y.m. psal:No kdyby jsi to rozmyslel a tu Audinu nevzal tak mam k mani Twingo v podstate po jednom majitely v moc peknym stavu a nemam ani moc najeto.do mesta a okoli ideal.
...prajs???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já teď koupil fabii HTP 2003 v černý metle..trochu poťukaná,nicméně nikdá nebouraná po prvním majiteli(známej)..i se serviskou a vším vokolo na kšeft..Že prej je motor v a v servisu mu řekli 20 litrů oprava....že prej podpálenej vejfukovej ventil..
Tak mi to za 10 nechal..15 jsem počítal s dalšíma investicema včetně motoru a pryč s tím..
No nakonec mi stačilo vyměnit 3 svíčky a vrní jak čtyřvál..nikdo se na ně nepodival tak 80 tisíc km....odtrh asik 5mm
PURE NAKED BIKE!
Kelly01 psal:Když jsme u aut..
Potřebuji pro ségru něco jako polo tak od 2007 vejš s klimou a 5 dveřma...
Klidně jen 47kw
Kamoz prodaba Hiundai ten malej mrhu asi to je e30 nebo neco takoveho ma to malo najeto a je jako novy, pro zenskou staci, je to rok 2010, von dostal super b v prace (duvod prodej).
pokud budes chtit poslu ty kontakt na neho
Libertad se dice Bandit
Podmínky:
Auto na frackotransport po Brně, v ČEZu, chladu a 5 doors..
Like AUDI v dvojce, klidně i Ibiza po face, tzn. spojený vobočí,
a podobný auta... Cena je relativní... Colour klidně sanita.. 2007 up...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Teď vážně, šel bych do jetýho Roveru, Tuaregu atd., o sedanu bych díky tvý výšce nepřemýšlel
Kdybys ale trval na něčem menším, měl bych tu Renault Clio 2008, cena rozumná, koupíš nějakou vypuklou plastovou kopuli do střechy a montáž ti zajistím v ceně
Tak dyš vážně tak se taky vážně ptámvíš něco vo frílandru 1,8 benál?mám na to totiš kurefsky spadeno
PALOUS psal:Kelly01 psal:Teď vážně, šel bych do jetýho Roveru, Tuaregu atd., o sedanu bych díky tvý výšce nepřemýšlel
Kdybys ale trval na něčem menším, měl bych tu Renault Clio 2008, cena rozumná, koupíš nějakou vypuklou plastovou kopuli do střechy a montáž ti zajistím v ceněTak dyš vážně tak se taky vážně ptámvíš něco vo frílandru 1,8 benál?mám na to totiš kurefsky spadeno
ty vole, ty mas taky spadeno kazdej mesic ne neco jinyho
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:PALOUS psal:Kelly01 psal:Teď vážně, šel bych do jetýho Roveru, Tuaregu atd., o sedanu bych díky tvý výšce nepřemýšlel
Kdybys ale trval na něčem menším, měl bych tu Renault Clio 2008, cena rozumná, koupíš nějakou vypuklou plastovou kopuli do střechy a montáž ti zajistím v ceněTak dyš vážně tak se taky vážně ptámvíš něco vo frílandru 1,8 benál?mám na to totiš kurefsky spadeno
ty vole, ty mas taky spadeno kazdej mesic ne neco jinyho
njn rada starších zasedla a je třeba univerzál jak do těch našich kotárů,tak do práce v případě zimních radovánek tak na ryby žea jak jiš bylo psáno,tak v zimě se v ropě ještě moc lidí nevohřálovon totiš zrouna jeden čeká ve vedlejší vsi
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2011 20:00:03 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:No kdyby jsi to rozmyslel a tu Audinu nevzal tak mam k mani Twingo v podstate po jednom majitely v moc peknym stavu a nemam ani moc najeto.do mesta a okoli ideal.
...prajs???
Máš mail
nety psal:Zdenda psal:hele voe mě posloužila dobře i žabožroutí 406tka a Xantie. A to sem jim dával pokouřit neuvěřitelně...
asi jo, ale prostě z nich nemam tak bytelnej pocit, prostě když jedu a mam bahno až poznakem VW nebo Škoda, hned to vypad líp asi tíhnu k tomu koncernu
tak holt ti to sem napisu, dys uz si me zminoval...
Narozdil od tebe je Zdenda soudnej a i kdyz jezdi koncern, uzna ze ostatni auta muzou bejt taky ok. Me koncernovy auta nevadi, nekery se mi i libi, ale serou me lidi, ktery maj pocit ze s vozem arijskyho puvodu sou neco vic. Ta jejich vira, hranici s fanatismem. S ochcavou muzes jezit po polnace, ale s francouzem das jenom blinkr z hlavni a hned se celej rozpadne...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ale hoši ni no tak žádnej war! Ale ta Xantie to byl neskutečnej povoz, na to nezapomenu, škoda že neměla 4x4 to by projela všude. Jinak nynější C5 je taky fajnová!
Luk psal:nety psal:Zdenda psal:hele voe mě posloužila dobře i žabožroutí 406tka a Xantie. A to sem jim dával pokouřit neuvěřitelně...
tak holt ti to sem napisu, dys uz si me zminoval...
Narozdil od tebe je Zdenda soudnej a i kdyz jezdi koncern, uzna ze ostatni auta muzou bejt taky ok. Me koncernovy auta nevadi, nekery se mi i libi, ale serou me lidi, ktery maj pocit ze s vozem arijskyho puvodu sou neco vic. Ta jejich vira, hranici s fanatismem. S ochcavou muzes jezit po polnace, ale s francouzem das jenom blinkr z hlavni a hned se celej rozpadne...
dyť víš, že já mám soudnost u prdele, prostě koncern ist übervozidlo. Ty sám tajně sníš o německým superbu v kombi nebo merivě, znamená to, že ač si spokojen s francií, sníš o němci A pak kdo je pokryteckej A jezdím i v těžším terénu než po polnačce. No cílem bylo, tě zvednou ze židle, to se povedlo, takže už klidně můžu přiznat, že jsem měl citroena a C5 se mě dodnes líbí
PS: hlavně až budeš brát toho němce tak hlavně sportline, ne comfortline
Jezdím koncernem a obchoduju s francouzi, ani s jedním nemám problém a ani jedno se mi nesere..
Možná mám jen štěstí
Ale něco na frantíkách bude, vemte si kolik jich maj firmy ve flotilách, to je jasná známka kvality
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Jezdím koncernem a obchoduju s francouzi, ani s jedním nemám problém a ani jedno se mi nesere..
Možná mám jen štěstí
Ale něco na frantíkách bude, vemte si kolik jich maj firmy ve flotilách, to je jasná známka kvality
Já to i vím, že dneska je to jedno, původně jsem chtěl novou lagunu, ale kolega byl proti.ale to mu přece nebudu vykládat a co si budeme povídat, u těch francouzských aut hraje i cena. Ten koncern je prostě drahej jak sviň.
hlemejzd999 (Člen) 05.11.2011 18:56:21 Offline |
ty vole co tu furt řešíte nějaký auta ? ...já jezdim do práce v Hnujdaji a na to ,aby mi někdo na parkovišti udělal lavor svýma dveřma do mejch , to uplně stačí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Zdenda psal:Ale hoši ni no tak žádnej war! Ale ta Xantie to byl neskutečnej povoz, na to nezapomenu, škoda že neměla 4x4 to by projela všude. Jinak nynější C5 je taky fajnová!
Xantieneskutečný auto,byl sem s tím taky max spokojenej jen to žralo jak kráva páč sem to měl v benálu 1.6 a je to těšký tak to šlo s baráku
Luk psal:nety: ale di ty brepto, ze zidle si me teda fakt nezved, to co sem psal bylo mysleny vseobecne. Ja z vw ultras mam akorat
no vidíš, už si toho němce zamluvil
hlemejzd999 (Člen) 06.11.2011 16:56:16 Offline |
barynek psal:no já jezdim do práce vlakem nebo na kole, a nějaký auto mi je u , navíc na něj nemám takže je mi to uplně buřt. A koncerny jsou fajn, i jiný sou fajn, tak se z toho hned všichni nepo
Jen počkej. Oni ti ten vlak zdraží kurvy .
nety psal:Luk psal:nety: ale di ty brepto, ze zidle si me teda fakt nezved, to co sem psal bylo mysleny vseobecne. Ja z vw ultras mam akorat
no vidíš, už si toho němce zamluvil
a mě je to úplně u , je to dopravní prostředek pro posun v kolonách a na to v dnešní době stačí každý auto
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 psal:barynek psal:no já jezdim do práce vlakem nebo na kole, a nějaký auto mi je u , navíc na něj nemám takže je mi to uplně buřt. A koncerny jsou fajn, i jiný sou fajn, tak se z toho hned všichni nepo
tak 5x do tejdne mě to neposere, víš jak
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 06.11.2011 19:04:22 Offline |
barynek psal:hlemejzd999 psal:barynek psal:no já jezdim do práce vlakem nebo na kole, a nějaký auto mi je u , navíc na něj nemám takže je mi to uplně buřt. A koncerny jsou fajn, i jiný sou fajn, tak se z toho hned všichni nepo
tak 5x do tejdne mě to neposere, víš jak
já nejel vlakem snad 20 let
Kelly01 psal:Já jet ani nemůžu bo bych si neuměl koupit lístek v automatu
automat? kde žiješ? tady se hraje na osobní přístup k zákazníkovi, tzn. žádný stroje ale milí zaměstnanci čd s úsměvem na rtech vydají jízdenku
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 06.11.2011 20:14:51 Offline |
barynek psal:Kelly01 psal:Já jet ani nemůžu bo bych si neuměl koupit lístek v automatu
automat? kde žiješ? tady se hraje na osobní přístup k zákazníkovi, tzn. žádný stroje ale milí zaměstnanci čd s úsměvem na rtech vydají jízdenku
to mě poser
Banditatom psal:barynek psal:Kelly01 psal:Já jet ani nemůžu bo bych si neuměl koupit lístek v automatu
to mě poser
ouchylo
hele, je to tak, tady už je to skoro Dojčland, tak se lidi snaží
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 06.11.2011 20:55:07 Offline |
Banditatom psal:barynek psal:Kelly01 psal:Já jet ani nemůžu bo bych si neuměl koupit lístek v automatu
to mě poser
ještě aby se nesmáli když ti napaří 40 kačen přirážku
...relativní kochač...
Stránky: 1 2