Nejsi přihlášen
Re: audi a6 2.5 tdi automat
Si děláte prdel, ale já od včerejška nespím bo zítra pojedu z Olomouce do Přerova vlakem avůbec nevím jak tam seženu jízdenku a jestli se tam zorientuju, a teď si fakt prdel nedělám, lístek jsem kupoval naposledy před 15ti lety a to ještě byli klasický vokýnko
A když jedu do Práglu tam mi lístky na Pendolíno donesou až domů a starat se musím leda o to, kde v OL zaparkuju, bo do podzemních garáží mne nikdo nedostane, v životě bych se s tama nedostal a musel dožít na podzemním parkovišti z darů
God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2011 10:05:23 Offline |
Kelly01 psal:Já jet ani nemůžu bo bych si neuměl koupit lístek v automatu
v jakym automatu ? ...jako myslíš takovej ,co je v metru ? ..to bych dal ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 07.11.2011 10:07:58 Offline |
hlemejzd999 psal:Kelly01 psal:Já jet ani nemůžu bo bych si neuměl koupit lístek v automatu
v jakym automatu ? ...jako myslíš takovej ,co je v metru ? ..to bych dal ...
aha ...proto se todle vlákno menuje audi tdi automat .........
Honzik8719 psal:Banditatom psal:barynek psal:
automat? kde žiješ? tady se hraje na osobní přístup k zákazníkovi, tzn. žádný stroje ale milí zaměstnanci čd s úsměvem na rtech vydají jízdenkuto mě poser
ještě aby se nesmáli když ti napaří 40 kačen přirážku
za co? Za nákup lístku ve vlaku je přirážka dvacka, pokud se připomeneš hnedka u průvodčího, že nemáš lupen... POokud neni v obci výdejna, tak bez přirážky
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:
to mě poserještě aby se nesmáli když ti napaří 40 kačen přirážku
za co? Za nákup lístku ve vlaku je přirážka dvacka, pokud se připomeneš hnedka u průvodčího, že nemáš lupen... POokud neni v obci výdejna, tak bez přirážky
To bylo dříf, deska už je to 30 peněz
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:barynek psal:Honzik8719 psal:
ještě aby se nesmáli když ti napaří 40 kačen přirážkuza co? Za nákup lístku ve vlaku je přirážka dvacka, pokud se připomeneš hnedka u průvodčího, že nemáš lupen... POokud neni v obci výdejna, tak bez přirážky
To bylo dříf, deska už je to 30 peněz
ty wole si připadam jak nějakej geront, když to řekneš takhle, to bylo dřív
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 07.11.2011 22:29:16 Offline |
barynek psal:Inženýrek psal:barynek psal:
za co? Za nákup lístku ve vlaku je přirážka dvacka, pokud se připomeneš hnedka u průvodčího, že nemáš lupen... POokud neni v obci výdejna, tak bez přirážkyTo bylo dříf, deska už je to 30 peněz
nevim už sem dlouho neplatil ale mám za to že to posledně bylo 40 káče přirážky+12 káčé za jednu stanici
...relativní kochač...
barynek psal:Inženýrek psal:barynek psal:
za co? Za nákup lístku ve vlaku je přirážka dvacka, pokud se připomeneš hnedka u průvodčího, že nemáš lupen... POokud neni v obci výdejna, tak bez přirážkyTo bylo dříf, deska už je to 30 peněz
...jo, jo, užívej si, ještě 10-12 let a budeš pro společnost nezajímavej
hlemejzd999 (Člen) 08.11.2011 10:19:05 Offline |
Baltazar psal:teda takhle zaplkat seriozní téma
no ted řekni ,co s tim ? ...všechny jsou totiž seriózní.....
inkvizitorr (Administrator) 08.11.2011 20:06:21 Offline |
helejte, když už tady je tolik chytrejch hlaf co ví vo těch automatech kupu věcí potřebuju pani vobměnit přibližovadlo, měl by to bejt buďto sharan nebo galaxy, do dvou let stáří ale hlavně f automatu, poraďte kerej z těhle dvou werků má lepčí tu automatiku bo po tom co sem teď jezdil víkend ve V70 kde se s tou převodofkou snad mimo jízdy po dálnici kdy to moc neřadí skoro nedá ject nedej satan pak po městě, to bylo fakt votřesný tagže když automat ford nebo vw
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 08.11.2011 20:24:35 Offline |
něco s dsg, čili koncern a maximálně šest rychlostí a máš klid...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2011 20:40:00 Offline |
Tady je to samej inzerát tak já se taky přidám
k prodeji twingo rok 2001 najeto 77000km bez koroze v moc pěknym stavu.
http://kasym.rajce.idnes.cz/Renault_Twingo/
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 psal:něco s dsg, čili koncern a maximálně šest rychlostí a máš klid...
počkej, řek's mu o dvouhmotě za 19 ticek??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 08.11.2011 21:20:10 Offline |
tomasNJ psal:Progear 650 psal:něco s dsg, čili koncern a maximálně šest rychlostí a máš klid...
počkej, řek's mu o dvouhmotě za 19 ticek??
ee 21 s pracoj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour psal:barynek psal:Inženýrek psal:
To bylo dříf, deska už je to 30 penězty wole si připadam jak nějakej geront, když to řekneš takhle, to bylo dřív
...jo, jo, užívej si, ještě 10-12 let a budeš pro společnost nezajímavej
učitelskejch je málo, nemám strach
aleoběcně vzato pravdu máš, to jo no
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 08.11.2011 21:59:42 Offline |
progýr: kerej koncern jako myslíš
fiat: klít, jeden vůz vw galaxy už mám a setrvačník už sem absolvoval stejně jako spousty dalších vad danejch chybným konstrukčním řešením na vozech "koncernu vw" plus ostatní výmrdy zajebanejch němců ale jinak sem s tim celkem spokojenej ovšem automat sem nikdá neměl doufám že to bude další potencionální zdroj troublů
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 08.11.2011 22:23:07 Offline |
inkvizitorr psal:progýr: kerej koncern jako myslíš
fiat: klít, jeden vůz vw galaxy už mám a setrvačník už sem absolvoval stejně jako spousty dalších vad danejch chybným konstrukčním řešením na vozech "koncernu vw" plus ostatní výmrdy zajebanejch němců ale jinak sem s tim celkem spokojenej ovšem automat sem nikdá neměl doufám že to bude další potencionální zdroj troublů
Kterej asi woe??? asi VW, bo kdo jinej má DSG... jinak dvouhmota je jak u manuálu tak u DSG, takže jaképak copak Fijátku DSG s 6 kvaltama řadí super, je to bezproblémová kasa až na ten setrvák... jinak ta kasa se dá i snadno opravit sem slyšel, ale ještě sem neslyšel, že by jí něco bylo, kromě výše zminovaného setrváku... no a kdo používá ruční brzdu má klid...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:inkvizitorr psal:progýr: kerej koncern jako myslíš
fiat: klít, jeden vůz vw galaxy už mám a setrvačník už sem absolvoval stejně jako spousty dalších vad danejch chybným konstrukčním řešením na vozech "koncernu vw" plus ostatní výmrdy zajebanejch němců ale jinak sem s tim celkem spokojenej ovšem automat sem nikdá neměl doufám že to bude další potencionální zdroj troublůKterej asi woe??? asi VW, bo kdo jinej má DSG... jinak dvouhmota je jak u manuálu tak u DSG, takže jaképak copak Fijate DSG s 6 kvaltama řadí super, je to bezproblémová kasa až na ten setrvák... jinak ta kasa se dá i snadno opravit sem slyšel, ale ještě sem neslyšel, že by jí něco bylo, kromě výše zminovaného setrváku... no a kdo používá ruční brzdu má klid...
si myslíš že su debil?
to ja prece vim
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 09.11.2011 21:20:33 Offline |
tomasNJ psal:Progear 650 psal:inkvizitorr psal:progýr: kerej koncern jako myslíš
fiat: klít, jeden vůz vw galaxy už mám a setrvačník už sem absolvoval stejně jako spousty dalších vad danejch chybným konstrukčním řešením na vozech "koncernu vw" plus ostatní výmrdy zajebanejch němců ale jinak sem s tim celkem spokojenej ovšem automat sem nikdá neměl doufám že to bude další potencionální zdroj troublůKterej asi woe??? asi VW, bo kdo jinej má DSG... jinak dvouhmota je jak u manuálu tak u DSG, takže jaképak copak Fijate DSG s 6 kvaltama řadí super, je to bezproblémová kasa až na ten setrvák... jinak ta kasa se dá i snadno opravit sem slyšel, ale ještě sem neslyšel, že by jí něco bylo, kromě výše zminovaného setrváku... no a kdo používá ruční brzdu má klid...
si myslíš že su debil?
to ja prece vim
to taky nebylo ani tak pro tebe... tim sem chtěl říct, že je jedno, do čeho ho budeš kupovat...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1 2