Nejsi přihlášen
Rukojeti- budou pasovat?
Čau všichni. Zima se blíží, a tak objednávám spoustu věcí na Béčko a chci se radši zeptat, jestli mi budou tyto rukojeti pasovat na šestkovýho bandita rok 2000. Bandita nemám doma, takže nemůžu změřit průměr řidítek a nevim, jakej tam je. Máte tyto gripy někdo? Díky všem http://www.motorkar.net/kyoto-riditka-r … 70557.html
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
K.a.s.y.m. (Člen) 18.11.2011 12:22:06 Offline |
Re: Rukojeti- budou pasovat?
řídítka maj průměr 22 jako ostatně na většině moto.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
snowflake600 (Člen) 18.11.2011 13:53:59 Offline |
Tony psal:OK, díky
mám je, jen jiný závažíčka :)
super, taky si je pořídím A závažíčka taky jiný, mají je tam zvlášť a za 90kč pak závažíčka
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Banditatom (Člen) 18.11.2011 15:55:06 Offline |
no není to tak trošku čuproidní?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen) 18.11.2011 16:39:38 Offline |
Banditatom psal:no není to tak trošku čuproidní?
zastávám názor, že hnusnější věc, než origo zrcátka na banditu nejní
tak ty šly první.....a pak šly i ty gumový hnusy...tyhle vypadají hodně dobře!
Banditatom psal:no není to tak trošku čuproidní?
Asi jo, ale mě se to líbí. Kí hlavně vemu asi ty černý, takže to nebude na črný motorce nějak moc křičet :D ale i kdyby...
hlemejzd999 (Člen) 19.11.2011 09:19:58 Offline |
Miras psal:
udělej mi taky místo ... ... ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
snowflake600 psal:Banditatom psal:no není to tak trošku čuproidní?
Naopak, kulatý světlo s kulatejma budíkama a kulatýma zrcátkama je nejvíc
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 psal:Banditatom psal:no není to tak trošku čuproidní?
asi myslíš u šestky, že jo? páč u dvanácky jsou heský
a hlavně maximálně funkční
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:snowflake600 psal:Banditatom psal:no není to tak trošku čuproidní?
tak ty šly první.....a pak šly i ty gumový hnusy...tyhle vypadají hodně dobře!asi myslíš u šestky, že jo? páč u dvanácky jsou heský
a hlavně maximálně funkční
Banditatom (Člen) 19.11.2011 11:20:25 Offline |
...stejně je to hnusný
Banditatom (Člen) 19.11.2011 12:07:26 Offline |
yebat psal:Já dal tyhle a spokojenost... drží se to dobře, a neprotáčí se to, jako ten origo co tam byl...
http://img829.imageshack.us/img829/6551/27082011069.jpg
trošku si tu přihřeju polívčičku... neví někdo s vás jestli a kde se daj koupit tyhle ty gripy jen s nápisem sjuzuki?
máte někdo tohle????
http://www.webbikeworld.com/r2/motorcyc … grip-lock/
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Banditatom psal:yebat psal:Já dal tyhle a spokojenost... drží se to dobře, a neprotáčí se to, jako ten origo co tam byl...
http://img829.imageshack.us/img829/6551/27082011069.jpgtrošku si tu přihřeju polívčičku... neví někdo s vás jestli a kde se daj koupit tyhle ty gripy jen s nápisem sjuzuki?
Zatím marně hledám
Banditatom psal:yebat psal:Já dal tyhle a spokojenost... drží se to dobře, a neprotáčí se to, jako ten origo co tam byl...
http://img829.imageshack.us/img829/6551/27082011069.jpgtrošku si tu přihřeju polívčičku... neví někdo s vás jestli a kde se daj koupit tyhle ty gripy jen s nápisem sjuzuki?
ty jsem nikde nenašel... jenom na určitý modely...
Bedřich psal:máte někdo tohle????
http://www.webbikeworld.com/r2/motorcyc … grip-lock/
...na to se vyser, bez páčky se dá vodjet
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 19.11.2011 15:05:43 Offline |
Inženýrek psal:snowflake600 psal:Banditatom psal:no není to tak trošku čuproidní?
tak ty šly první.....a pak šly i ty gumový hnusy...tyhle vypadají hodně dobře!Naopak, kulatý světlo s kulatejma budíkama a kulatýma zrcátkama je nejvíc
dal jsem si tam hranatý , páč jsem hranař.....
zzzmrzlinar (Člen) 19.11.2011 15:35:37 Offline |
yebat psal:Já dal tyhle a spokojenost... drží se to dobře, a neprotáčí se to, jako ten origo co tam byl...
měl jsem, sundal jsem.
ta průhledná guma tak nějak zhnědla nebo co a stejně se mi vlastně nelíbili ani jako nový.
vod tý doby nic jinýho než čerrnej grip nehledám, je to onanie
snowflake600 (Člen) 19.11.2011 15:47:24 Offline |
Inženýrek psal:snowflake600 psal:Banditatom psal:no není to tak trošku čuproidní?
tak ty šly první.....a pak šly i ty gumový hnusy...tyhle vypadají hodně dobře!Naopak, kulatý světlo s kulatejma budíkama a kulatýma zrcátkama je nejvíc
jak sem řek..nic hnusnějšího není...jak na šestce tak dvanáctce
snowflake600 psal:Inženýrek psal:snowflake600 psal:zastávám názor, že hnusnější věc, než origo zrcátka na banditu nejní
Nerozumíš tomu
Ja se sem priseru, jaky maji vlastne vyznam ty zavazicka ? Ja je tam nemam , bo mam siroky riditka a uzky dvere do mistnosti kge garazuju ,tak tam mam jen gumovy zaslepky Ze tedy pokud to ma neco vliv , tak ze bych asi riznul vo 2 centaky ty riditka a dal je tam Ale jestliva je to jen kvuli estetice tak na to
deny1234 psal:Ja se sem priseru, jaky maji vlastne vyznam ty zavazicka ? Ja je tam nemam , bo mam siroky riditka a uzky dvere do mistnosti kge garazuju ,tak tam mam jen gumovy zaslepky Ze tedy pokud to ma neco vliv , tak ze bych asi riznul vo 2 centaky ty riditka a dal je tam Ale jestliva je to jen kvuli estetice tak na to
Zmírnění vibrací. Stejně jako X závaží po celé motorce...
Jakl se můžou origo protáčet Asi to moc origo nebylo...
Mám vyhřejvaný daytony, ale orig je prostě orig..
Tag to pak jo,akorat sem si nevsim ze by to bez nich nak vibrovalo , ale vono se to stejne klepe cely ja drahej pes , tak uvidim jestli poznam rozdil , az to tam dam Spis jak eliminovat ty vibrace predniho plexi , nevydrzi dyl jak 4 mesice , a to sem ho podruhy dal pres gumovy ulozeni , ted mam dva kousky na reklamaci , a na jare zkusim mensi vod Givi.
snowflake600 psal:Inženýrek psal:snowflake600 psal:
Proč teda kupovat bandita, když to patří k tomu stylu...
Miras psal:snowflake600 psal:Inženýrek psal:
Naopak, kulatý světlo s kulatejma budíkama a kulatýma zrcátkama je nejvícjak sem řek..nic hnusnějšího není...jak na šestce tak dvanáctce
přesně, mě se na tom líbí. a hlavně je v nich dobře vidět za sebe na širokých řidítkách, když se tam náhodou podívám.
a gripy mám od harrise a pořádný těžký závaží 300g kus. at to nevibruje
motto "Vem za heft a val"
Jaster psal:Miras psal:snowflake600 psal:
jak sem řek..nic hnusnějšího není...jak na šestce tak dvanáctceProč teda kupovat bandita, když to patří k tomu stylu...
přesně, mě se na tom líbí. a hlavně je v nich dobře vidět za sebe na širokých řidítkách, když se tam náhodou podívám.
http://www.dalfos-moto.cz/fotky6185/fot … C00001.jpg
nebereš tím závažím sebou na projíždku i chodce
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 20.11.2011 16:31:48 Offline |
Kelly01 psal:Nechci do toho mluvit, ale "drsný" závaží na uječené šestce na řídítkách s hrazdičkou a poseroutským štítkem
Tomu už chybí pouze batůžek studující nějaký oblíbený humanitární obor
...a bílej passat v tdičku
snowflake600 (Člen) 20.11.2011 18:02:50 Offline |
Koldan psal:Kelly01 psal:Harlejáří musí slintat
snowflake600 (Člen) 20.11.2011 18:04:34 Offline |
Miras psal:snowflake600 psal:Inženýrek psal:
Naopak, kulatý světlo s kulatejma budíkama a kulatýma zrcátkama je nejvícjak sem řek..nic hnusnějšího není...jak na šestce tak dvanáctce
odpovím ti reklamou na Renault , ....chci ho!!
A kakám ti na to, jestli se to k tomu stylu hodí nebo ne, sou hnusný a basta, ty současný nemůžu jak funkčně, tak vzhledově nijak pohanět....
snowflake600 (Člen) 20.11.2011 18:05:45 Offline |
libac22 psal:Jaster psal:Miras psal:
Proč teda kupovat bandita, když to patří k tomu stylu...přesně, mě se na tom líbí. a hlavně je v nich dobře vidět za sebe na širokých řidítkách, když se tam náhodou podívám.
http://www.dalfos-moto.cz/fotky6185/fot … C00001.jpgnebereš tím závažím sebou na projíždku i chodce
kdože říkal, že ty rukojeti sou na čopra? to se mi ani tak nezdá, jako tenhle velikej chromovej anální kolík to si vorval někomu z Intrůdra, ne?
snowflake600 psal:libac22 psal:Jaster psal:
http://www.dalfos-moto.cz/fotky6185/fot … C00001.jpgnebereš tím závažím sebou na projíždku i chodce
kdože říkal, že ty rukojeti sou na čopra? to se mi ani tak nezdá, jako tenhle velikej chromovej anální kolík to si vorval někomu z Intrůdra, ne?
nevim jestli jsou na čopra ale mě se to na tom docela líbí, ale každej má jinej vkus...
chodce tím neberu spíš větší problémy v úzkých vjezdech, takže když to nevyjde tak fasády nebo celý zdi
Batůžek humanitární obor nestuduje
bílej passat v tdi nechcu, stačí mi bohatě stříbrný bmw v tdi
z intrůdra nejsou, nebo teda nevim jaký na něm jsou, po těhle strojích nekoukám
Kelly01 psal:Nechci do toho mluvit, ale "drsný" závaží na uječené šestce na řídítkách s hrazdičkou a poseroutským štítkem
Tomu už chybí pouze batůžek studující nějaký oblíbený humanitární obor
...poseroutský štítek je úžasná formulka ...na šestce sem ho taky měl
A hlavně to beru tak že ty sračkový závažíčka máš na skladě svýho motoshopu a nechcou je už ani ti harlejáři jako podložku pod stojan
Přidej tam třásně, cedulku "New!!", rozešli jako spam po Motorkářích a vono to půjde
Ale nic ve zlém
God Save The Queen!
snowflake600 psal:A kakám ti na to, jestli se to k tomu stylu hodí nebo ne, sou hnusný a basta, ty současný nemůžu jak funkčně, tak vzhledově nijak pohanět....
jako, že ty uměláky co tam teď máš sů hezčí než origo třeba u dvanácky?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
to kelly - žádný ty hnusný křídla ani nic podobnýho na to srát nebudu. rok 01 před faceliftem, škoda ten vzhled kurvit tuningem.
mě ty závaží na banditu stejně omrzí a zas tam dám něco jinýho... a tu fotku mám v e-shopu, nechtěl jsem ji nahrávat znovu sem. a nikomu je nenabízím. řeší se to tu tak jsem přispěl co mám já... a nekupujte je, jsou drahý ale vibrace pohlcují dobře.
Lihy psal:Kelly01 psal:Klasická motorka vyžaduje vibrace
moje řeč ovšem neni vibovat jako vibrovat.... už sem si zvyk dokonce dokážu i zaostřit zrak na semafór při neutrálu
Mě to závažíčko přišlo hned že vypadá jako robertek eskymáka.
hlemejzd999 (Člen) 21.11.2011 17:22:05 Offline |
moje řeč ovšem neni vibovat jako vibrovat.... už sem si zvyk dokonce dokážu i zaostřit zrak na semafór při neutrálu
Honzik8719 (Člen) 21.11.2011 18:02:37 Offline |
a co teprve když si půjčíš na kus projížďky zpátky 4válec
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 21.11.2011 18:59:04 Offline |
Mour psal:Jaster psal:Kelly01 psal:Klasická motorka vyžaduje vibrace
ty má stále ale menší. ty mě už nevadí
...vibrací není nikdy dost
...copa vo tom věděj?
To jaster: joo nikdo ti je nebere ale měl bych strach zastavit poblíž 4% komunity pač to opravdu vypadá jak anální kolík s hvězdných válek
Banditatom psal:Mour psal:Jaster psal:
ty má stále ale menší. ty mě už nevadí...vibrací není nikdy dost
...copa vo tom věděj?
To jaster: joo nikdo ti je nebere ale měl bych strach zastavit poblíž 4% komunity pač to opravdu vypadá jak anální kolík s hvězdných válek
sakra to je nevím že to tak vypadá... já pomůcky 4% nesleduju... to abych se podíval po jiných
Stránky: 1