Nejsi přihlášen
soutěž Datart
Zdar lidičky
Chtěl bych vás touhle formou poprosit kdo jste kupovali něco v Dátártu v období od června do současnosti a hodnota oné věci byla nad 1000kč jestli by jste mi byli ochotni zaslat číslo účtenky (je to kod písmenek a čísel) a celkovou sumu na účtence do mailu. Hrajem s mladou o myčku a podobné ceny. nasčítané účtenky jsou body, které nas pošoupnou v pořadníku výher trochu výše
Moc všem ochotným děkuji za pomoc.
S některýma se třeba potkáme na Bandit koštu.
Re: soutěž Datart
zítra to zkusím nějak ošulit ale ty účtenky by moc pomohly. jinak se daj zbírat body tím že se zajde do datartu a přes jejich aplikačku v mobilu se ofoti kod každý den je jiný ale to je neefektivní e za to málo bodů
![]() |
Banditatom (Člen) 19.11.2011 21:09:34 Offline |
jestli máš klíče já mám náklaďák
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik-B6S psal:Zdar lidičky
Chtěl bych vás touhle formou poprosit kdo jste kupovali něco v Dátártu v období od června do současnosti a hodnota oné věci byla nad 1000kč jestli by jste mi byli ochotni zaslat číslo účtenky (je to kod písmenek a čísel) a celkovou sumu na účtence do mailu. Hrajem s mladou o myčku a podobné ceny. nasčítané účtenky jsou body, které nas pošoupnou v pořadníku výher trochu výše
Moc všem ochotným děkuji za pomoc.
S některýma se třeba potkáme na Bandit koštu.
Tak nedělej socku a kup jí to po výplatě, aspoň budeš za frajera
Zdenda Super to by bylo uplně bomba.
Vyhrát se dá od nejnižší ceny což je telefon s androidem po to co si člověk vybral jelikož mám telku starou asi 3 měsíce tak moja vybrala myčku. Na tu asi nedosáhnem ale nějaký ten kuónek na nakup cc5 000 by jít mohl a to je vác jak poloviny myčky
Stránky: 1