Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Rada se škopkem... do 5000,-Kč

Frodo89 (Člen)
22.11.2011 12:02:54

Rada se škopkem... do 5000,-Kč

Ahoj Bando vím že je to tipické podzimní otravné tema a poličko hledat znám...
ale i tak....
Při letošním ježdění jsem se utvrdil v názoru že mi ten starej škopek přestal nějak vyhovovat Caberg DNA matt.Black + "černé plexi je sice vysoce efektní ale při setmění naprosto nevyhovující" raději by sehnal přilbu se sluneční clonou. ale na druhou stranu musim říct že mi sloužila 6let dobře, od mích 16let ta přilba semnou zkrátka rostla a když se podívam na velikost L tak se tomu musim už jen smát...

Tak nějak jsem se začal koukat v podzimních slevách po nové přilbě... Ne a ne si nějaký ten škopek do 5.000,-Kč vybrat.

Zkoušel jsem si integralky od Cabergu, Roccu, Lazeru a Sharku:
- Caberg V2R Zonda  - celkem mi seděla, ale žadná slava to nebyla
- Caberg V2X Carbon  -  což je mimo mé finační možnosti "ale seděla nejlepe"
a od Roccu
- Rocc - 440 UNI  -  ale za tu cenu mi přijde nějak moc obyčejna "ale nevim jaky jsou sní zkušenosti..."

Jen jsem zjistil že od každe značky my sedi uplně jiná velikost... U Lazeru mi neseděla žadná a Caberg byl hodně často malej přes bradu nebo pak už volnej... a u Roccu mi zajimavě byla přilba i o 2čísla menší...

PS1: Nedavno jsem byl i v našem Mosteckém BikersCrown. A celkem mě tam oslovila Caberg - Hyper X17 - matt. black  ale celkem mě znervoznuje ta bradová čast... Nezdá se mi to jako moc bezpečné řešení. + Hlučnost bude asi taky extremní...

PS2: Poradite mi i trošku s jinou značkou...
Chci integralku, né uplně hlučnou se sluneční clonou a s nemlžícím plexi. v barvach buď černá matná nebo libovolná kombinace bíla černá zlata"žluta" tak do 5000,-Kč

Vim za tu cenu si nemohu moc vyskakovat...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 (Člen)
22.11.2011 12:05:13

Re: Rada se škopkem... do 5000,-Kč

Omlouvám se ale topic jsem omilem 2x odeslal...

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
XJelen (Člen)
22.11.2011 12:31:45

udělěj si výlet do Berlína, v lujzu maj aerotunel s CBR600 (měli by ho snad mít i v Leipzig už, ale to nevim jistě), vyzkoušíš helmu proti větráku a třeba to celý potom vyhodnotíš jinak.

Strýcfajtr !!!
Borák (Člen)
22.11.2011 12:42:11

http://www.nokamoto.cz/prilby-shark-201 … -s900-894/
do tvé cenové relace se to vejde
sedí dobře..zas tak tichá nejni ale jinak spokojenost

...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous (Člen)
22.11.2011 13:20:40

...taky bych koukal po Žralokoj a nebo ňáký výprodeje, gdy se dá kolikrát sehnat cokolif ze špičkovejch modelů za 50-60% původní ceny...každopádně kupovat po netu je kravina, dyš to nemáš vodskoušený, ale to uš víš...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tom jr. (Člen)
22.11.2011 13:34:32

vcera sem ji mel v ruce tak me napadlo ze sedi na tvuj popis ... http://www.marushin.cz/produkty/integra … monocolor/

Filous (Člen)
22.11.2011 13:40:47

Tom jr. psal:

vcera sem ji mel v ruce tak me napadlo ze sedi na tvuj popis ... http://www.marushin.cz/produkty/integra … monocolor/

...umej si mouchy na tý svý Maruněcool

XJelen (Člen)
22.11.2011 13:59:16

Filous psal:
Tom jr. psal:

seš na něj jag na cizího headshake

bigsmile

Strýcfajtr !!!
banda1250 (Člen)
22.11.2011 14:40:59

Koukni na motorkar.net-Arai za 6,8 Suomy za 5,5 atd.good

Filous (Člen)
22.11.2011 14:50:55

XJelen psal:
Filous psal:
Tom jr. psal:

seš na něj jag na cizího headshake

bigsmile

...to já aby nezvlčelbigsmile ...ale to uš je stejně pozdě.....................

zzzmrzlinar (Člen)
23.11.2011 00:03:56

XJelen psal:

udělěj si výlet do Berlína, v lujzu maj aerotunel s CBR600 (měli by ho snad mít i v Leipzig už, ale to nevim jistě), vyzkoušíš helmu proti větráku a třeba to celý potom vyhodnotíš jinak.

Jo v Lipsku je ajrotunel taky

Michal Dk (Člen)
23.11.2011 05:51:16

XJelen psal:

Maji ho tam.

Lihy (Člen)
23.11.2011 10:41:45

Michal Dk psal:
XJelen psal:

Maji ho tam.

ale jestli nemáš cbr600 tak to zas takovou vypovídací hodnotu mít nebudebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS