Nejsi přihlášen
Castrol power 1
Čau. Omlouvám se, že píšu už zase o oleji, ale vlastní blbostí jsem koupil tento olej a asi ho tam nebudu moct nalejt Já blbec jsem ho koupil podle obrázku, ale to je asi jen ilustrační foto, takže místo Power 1 GPS kterej je na obrázku mi přišel pouze Power 1, což je syntetika Bojím se, aby mi neprokluzovala spojka. Mám ten olej radši prodat, nebo se to do bandita nalejt může? Díky moc tady jsem ho objednal http://www.motorkar.net/castrol-oleje-k … 14202.html
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Re: Castrol power 1
ok no, já se akorát bojím, že mi bude prokluzovat ta spojka, někdo tu psal že to s plnou syntetikou dělá. Jinak rád bych jezdil ,ale už neni počasí
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
osiris psal:...řikám ti tondo, že tenhle olej byl nalitej v tvým novým motoru jako první, lejou ho tam ve fabrice v hamamatsu, ty se toho asi nebojej
Díky osi a Kelly za trpělivost, už jste mě uklidnili
Kelly01 psal:je to "tonda" tu nemá cenu něco vysvětlovat
Když tu podívám, na své předchozí otázky, tak je opravdu vidět, že jsem Tonda :D
PS:nemám rád, když mi někdo říká Antonín
A dík za uklidnění
Jaktože jsem si myslel, že od výroby tam lili polosyntetickej Power 1 GPS ?
Kde jsem to vzal?
Tony psal:Jaktože jsem si myslel, že od výroby tam lili polosyntetickej Power 1 GPS ?
Kde jsem to vzal?
je to tudiz a ten samej, prej to prejmenovavali jenom nedavno, proto je v tom gulas
Tak všem moc díky, že jste mě přesvědčili Mimochodem mi s olejem dneska dorazily i svíčky NGK, olejovej filtr a penu Pirelli Diablo. Jednu sadu už jsem jezdil a držely jak přilepený až na hranu A jsou za krásnou cenu
Stránky: 1