Nejsi přihlášen
Re: Nějakej čechoameričan tady?
Hele, já tam nikoho nemám, ale mě přijde, že jste všichni nějak pos... z toho cla...
Chodí mi týdně něco z USA, TWN i CHN, od obálky po krabice a nikdy jsem nic neplatil. Napíšu GIFT a je to. Jo, když to někdo hodí do kufru k trenkám, tak ok, ale to asi nikoho nenajdeš.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
gdysi tu jeden byl...
"Brácha" osirisa... taky tatrman...teda pitrman
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Bratr je 14 let v Jusa...
Ale ptát se ho ani nebudu, teď nedávno posílal synovci tříkolku, neřikám, že tady na aukru bych jí koupil levněji než stálo poštovný...
k věci, celníci to zadrželi v Praze a muselo se dokazovat, že je stará a jeho, takže fotky...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
...no právě tomu se chcu vyhnout. Zaprvní ne vždycky ti to Gift tam napíšou a zadruhý, dyž to dojde z civilní adresy kterou si nevygugluje kdejakej jouda na celnici, je to cajk.aspoň myslím.
There's a pie in the sky when you die.
Mam týpka, zboží se objedná v USA, zaplatí (Paypal), pošle k němu do USA, jednou za dva měsíce posílá do ČR dva kontejnery, pak se to dá vyzvednout v Hradci Králové a kupříkladu za pičovinu za 150 USD si řekl cca 500,- kačen takže spokojenost.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Mno hele já ti pošlu kontakt na toho svýho kameráda co spolu jezdíme po Labi, řekni mu, že seš od nejhgezčí a nejnaleštěnější lodě z Labe a on bude vědět Kontakt: 774 263 545 uvidíš jak se ti vyjádří, jediný negativum snad je že to trvá kapku dýl no ale uslyšíš sám.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1