Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Nějakej čechoameričan tady?

Antihero (Člen)
24.11.2011 09:37:51

Nějakej čechoameričan tady?

Ne teda původem, spíš tam usazenej. Bych potřeboval lauf a vzhledem k obštrukcím s clama a podobnejma levárnama na to nechci jít ofiko cestou.
help

There's a pie in the sky when you die.
Bedřich (Člen)
24.11.2011 10:18:18

Re: Nějakej čechoameričan tady?

Hele, já tam nikoho nemám, ale mě přijde, že jste všichni nějak pos... z toho cla...
Chodí mi týdně něco z USA, TWN i CHN, od obálky po krabice a nikdy jsem nic neplatil. Napíšu GIFT a je to. Jo, když to někdo hodí do kufru k trenkám, tak ok, ale to asi nikoho nenajdeš.

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
tomasNJ (Člen)
24.11.2011 12:24:06

gdysi tu jeden byl...

"Brácha" osirisa... taky tatrman...teda pitrmanbigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris (Člen)
24.11.2011 12:33:03

...ten už je v mexiku bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tomasNJ (Člen)
24.11.2011 12:37:33

nekecejsmile1 už je z něho gringobigsmile

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Datel (Člen)
24.11.2011 13:07:24

ten je furt někde jinde smile1

PFremer (Člen)
24.11.2011 14:32:49

Bratr je 14 let v Jusa...

Ale ptát se ho ani nebudu, teď nedávno posílal synovci tříkolku, neřikám, že tady na aukru bych jí koupil levněji než stálo poštovný...

k věci, celníci to zadrželi v Praze a muselo se dokazovat, že je stará a jeho, takže fotky...pussyidontknowidontknowidontknow

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Antihero (Člen)
24.11.2011 15:18:23

...no právě tomu se chcu vyhnout. Zaprvní ne vždycky ti to Gift tam napíšou a zadruhý, dyž to dojde z civilní adresy kterou si nevygugluje kdejakej jouda na celnici, je to cajk.aspoň myslím.

MaraKM (Člen)
24.11.2011 19:16:45

Noooo ... nemám s tím zkušenost, ale docela bych se divil, kdyby to nebylo stylem "Ty dokaž, že to nepodléhá proclení" jinak cvakáš....

Nic lidského mi není cizí
Zdenda (Člen)
24.11.2011 22:55:45

Mam týpka, zboží se objedná v USA, zaplatí (Paypal), pošle k němu do USA, jednou za dva měsíce posílá do ČR dva kontejnery, pak se to dá vyzvednout v Hradci Králové a kupříkladu za pičovinu za 150 USD si řekl cca 500,- kačen takže spokojenost.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Antihero (Člen)
25.11.2011 11:47:53

zní to dobře, a je to kámoš nebo cizí borec? Bo nerad bych prolepil někomu lauf kterej nedojde.

Zdenda (Člen)
27.11.2011 19:44:31

Hodně dobrýho kámoše kámoš.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Antihero (Člen)
28.11.2011 08:18:36

Hele tak mi pošli na telefon (v profilu) nějakou krátkou textovku, se ti ozvu z5. Nemáš na sebe žádnej kontakt krom icq ve kterým nefrčím. Dík V.

Zdenda (Člen)
29.11.2011 00:06:18

Mno hele já ti pošlu kontakt na toho svýho kameráda co spolu jezdíme po Labi, řekni mu, že seš od nejhgezčí a nejnaleštěnější lodě z Labe a on bude vědětgood Kontakt: 774 263 545 uvidíš jak se ti vyjádří, jediný negativum snad je že to trvá kapku dýl no ale uslyšíš sám.

Antihero (Člen)
05.12.2011 09:48:36

Díky,
cinknu mu, dýl nedýl, stejně je kaltna a humus.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS