Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » mimo moto, Win 7

REX (Člen)
25.11.2011 18:47:21

mimo moto, Win 7

Zdar rošťáci bigsmile

něco pro ty, co se vyznají více ve woknech 7

mam notebook připojen přez wifi k netu a funguje (teda fungovalo)
a najednou nic, ve vlastnostech sítě koukám že jsou připojeny dva adaptéry....už jsem to jednou řešil, ale nepamatuji kde jsem tam co měnil...na netu to nemůžu zrovna dohledat...někde se mění někjaká služba či co.....

pesanec REX

Díkesgood

Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Jaster (Člen)
26.11.2011 10:05:38

Re: mimo moto, Win 7

mě se to stává taky. a dělám to tak že dám zakázat a pak zdas povolit bezdrátový adaptér a ještě tám diagnostiku. to už si poupraví samo a zas to jede. nebo stačí restartovat komp... ale to první je rychlejší.

motto "Vem za heft a val"
REX (Člen)
26.11.2011 18:24:09

Jaster psal:

mě se to stává taky. a dělám to tak že dám zakázat a pak zdas povolit bezdrátový adaptér a ještě tám diagnostiku. to už si poupraví samo a zas to jede. nebo stačí restartovat komp... ale to první je rychlejší.

právě že ani to někdy nepomůže....spíš chci vědít čím to je...jak tomu předejítidontknow

Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Jaster (Člen)
27.11.2011 11:57:07

REX psal:
Jaster psal:

právě že ani to někdy nepomůže....spíš chci vědít čím to je...jak tomu předejítidontknow

no u mě to je tím, že třeba za celý den úplně nevypnu noťas ale dávám jen režim spánku. tím se nevymžou ty procesy a nahromadí se to atd.. (nebudu vysvětlovat dlouze vysvětlovat, abych nemlel bludy) bigsmile Tím se zpomalí celej komp.

motto "Vem za heft a val"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS