Nejsi přihlášen
Koupě GSF 1200S
Zdarec pánové..... tak po tom, co jste mi vysvětlili, že roky 01 opravdu olej papají víc, ustoupil jsem a koupil rok 2003....
chtěl bych vědět, jestli někdo neznáte tuhle motku a nevíte o ní něco blíž?? :)
přišel jsem. sedl jsem. nastartoval jsem. odjel jsem. boural jsem. a jezdím dál. AVE jáááááá :)))))
Re: Koupě GSF 1200S
... http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=50 myslím že je to jeho bejvalá, ale už jsi ji koupil od jinýho meziuživatele
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 27.11.2011 16:53:18 Offline |
já si porád říkal, že je to netyho bejvalka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 28.11.2011 15:00:58 Offline |
XJelen psal:hele moc jí tady nevystavuj, nebo jí ten magor bude chtít koupit zpátky dlouho nic nekupoval esli se nepletu?
to bylo trefné
XJelen psal:hele moc jí tady nevystavuj, nebo jí ten magor bude chtít koupit zpátky dlouho nic nekupoval esli se nepletu?
Nemůžu říct, že bych nebral, kord když vím, že se měla jak prase v žitě a kolik sem do ní narval a provařil ale mam bus a po narození dcerušky sem rád, že ho mam, páč dlouho asi nic novýho nebude
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:XJelen psal:hele moc jí tady nevystavuj, nebo jí ten magor bude chtít koupit zpátky dlouho nic nekupoval esli se nepletu?
Nemůžu říct, že bych nebral, kord když vím, že se měla jak prase v žitě a kolik sem do ní narval a provařil ale mam bus a po narození dcerušky sem rád, že ho mam, páč dlouho asi nic novýho nebude
já mlčim, ale na mý slova dojde ty vole ty máš nákup jako drogu, dlouho to bez ní nevydržíš
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 28.11.2011 19:44:15 Offline |
nety psal:XJelen psal:hele moc jí tady nevystavuj, nebo jí ten magor bude chtít koupit zpátky dlouho nic nekupoval esli se nepletu?
čoveče podobně jsem se cítil když se objevilo moje starý bečko chtěl jsem si ho koupit jen tak s nostalgie
Banditatom psal:nety psal:XJelen psal:hele moc jí tady nevystavuj, nebo jí ten magor bude chtít koupit zpátky dlouho nic nekupoval esli se nepletu?
čoveče podobně jsem se cítil když se objevilo moje starý bečko chtěl jsem si ho koupit jen tak s nostalgie
právě, že bych si ho dal jen tak na neděli pro kochání
nety psal:Banditatom psal:nety psal:
Nemůžu říct, že bych nebral, kord když vím, že se měla jak prase v žitě a kolik sem do ní narval a provařil ale mam bus a po narození dcerušky sem rád, že ho mam, páč dlouho asi nic novýho nebudečoveče podobně jsem se cítil když se objevilo moje starý bečko chtěl jsem si ho koupit jen tak s nostalgie
by sis z něj udělal kasičku
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 28.11.2011 20:19:35 Offline |
nety psal:Banditatom psal:nety psal:
Nemůžu říct, že bych nebral, kord když vím, že se měla jak prase v žitě a kolik sem do ní narval a provařil ale mam bus a po narození dcerušky sem rád, že ho mam, páč dlouho asi nic novýho nebudečoveče podobně jsem se cítil když se objevilo moje starý bečko chtěl jsem si ho koupit jen tak s nostalgie
na kochání ani moc néé ale nějak se mě po něm teskne
2 nety a Banditatom - vy šulíni, to bylo samý chci bus, bus je nejvíc, a najednou se vám stejská po starým dobrý béčku (netymu se stejská hned jak ji prodá, snad až na to XJRo, tam je to jaksi vlastnost), ale že začneš takhle řvát i ty?
Nemáte to prodávat, když nevíte co chcete, smradi malý nevyzrálý
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 28.11.2011 21:29:26 Offline |
barynek psal:2 nety a Banditatom - vy šulíni, to bylo samý chci bus, bus je nejvíc, a najednou se vám stejská po starým dobrý béčku (netymu se stejská hned jak ji prodá, snad až na to XJRo, tam je to jaksi vlastnost), ale že začneš takhle řvát i ty?
Nemáte to prodávat, když nevíte co chcete, smradi malý nevyzrálý
ale bus je ale jak říká paní já jak něco koupím tak se s tím nerad loučím
Banditatom psal:nety psal:XJelen psal:hele moc jí tady nevystavuj, nebo jí ten magor bude chtít koupit zpátky dlouho nic nekupoval esli se nepletu?
..starou červenou 6-ku sem taky tak viděl.
nety psal:Nemůžu říct, že bych nebral, kord když vím, že se měla jak prase v žitě a kolik sem do ní narval a provařil ale mam bus a po narození dcerušky sem rád, že ho mam, páč dlouho asi nic novýho nebude
Ty voe, tohle jsi říkal před svatbou taky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:nety psal:Nemůžu říct, že bych nebral, kord když vím, že se měla jak prase v žitě a kolik sem do ní narval a provařil ale mam bus a po narození dcerušky sem rád, že ho mam, páč dlouho asi nic novýho nebude
Ty voe, tohle jsi říkal před svatbou taky...
Já věděl, že s tim nějakej dobrák přijde
Ondráš psal:nety psal:Já věděl, že s tim nějakej dobrák přijde
Ty když slibuješ, že už nebudeš nic kupovat, to je jak když vláda slibuje, že zatočí s korupcí.
a pojd si utřít ten monitor
Banditatom psal:barynek psal:2 nety a Banditatom - vy šulíni, to bylo samý chci bus, bus je nejvíc, a najednou se vám stejská po starým dobrý béčku (netymu se stejská hned jak ji prodá, snad až na to XJRo, tam je to jaksi vlastnost), ale že začneš takhle řvát i ty?
Nemáte to prodávat, když nevíte co chcete, smradi malý nevyzrálýale bus je ale jak říká paní já jak něco koupím tak se s tím nerad loučím
máš si nechat obě a hotovo!
Bandit 4EVER!!!
Michal Dk psal:rof psal:Borci,jak je to se spotrebou banditu 1200? Kontrolujete to nekdo nebo jen jezdite a tankujete a neresite??
normál cca 6,5l
...tos tomu ale dával ne? já běžně jezdil tak 5 a 1/2, no ať mě nechytáš za slovo, tak do šesti rozhodně
...tak to jo to už beru, protože když to máš seřízený, čistej vzducháč a dobrý svíce, tak musíš jezdit zákonitě pod 5, jinak je něco v prdeli
...bavil jsem se o tom i s koldanem a říkal mi, že to jde i za 4 a půl, to už se ale nesvezeš víc jak 150 km/h
Běžte do prdele, čuráci, jste jak na fóru o TDI, taky si je u toho honíte když jedete na spotřebu
Tvrdím že při normální jízdě je 6 - 6,5 akorát, jinak tlačte kočárky a prachy dávejte těm co vám vobčas dají nebo vám je potahaj
Za 5 umí asi jet každej, ale nevidím logiku koupě motorky
God Save The Queen!
Diky za reakce... Myslel jsem si to...
Takze poradte....
Dneska prvni poradnej vylet na B1200. S mladou vaha cca 180kg oba. Jel jsem cca 50km v bande tak padesati motorek... Ani jednou jsem nesel pres 5000 otacek,rychlost nejcastejc 80. Najeto timhle tempem 100km a spotreba 10 litru...
Motorka je po servise,vzduchac origo,podtlaky sestelovane,karbece vycistene. Sytic nevaznevazne....
Cim to muze byt??? Nechce se mi jezdit pri dnesnich cenach benzinu za dvojnasobek toho,co vy....
přišel jsem. sedl jsem. nastartoval jsem. odjel jsem. boural jsem. a jezdím dál. AVE jáááááá :)))))
Kelly01 psal:Běžte do prdele, čuráci, jste jak na fóru o TDI, taky si je u toho honíte když jedete na spotřebu
Tvrdím že při normální jízdě je 6 - 6,5 akorát, jinak tlačte kočárky a prachy dávejte těm co vám vobčas dají nebo vám je potahaj
Za 5 umí asi jet každej, ale nevidím logiku koupě motorky
Logiku v tom nehledej musíš dát vobčas z regálu novej filtr nejlepší origo ne nějakej no-name a seš hned na 5l.A spotřeba 6- 6,5 to by mě zrujnovalo tuhle jsem ztratil 2 litry a už 3 dny nežerem.Kvuli tomu jsem koupi B6 ta bere o 1l míň.
Za tohle bys dostal jinde "karma body"
A Aštar Šeran by vzručením naboural loď
http://www.vesmirnilide.cz/obr_bar4500/obr4504.jpg
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Za tohle bys dostal jinde "karma body"
Tak to je jasný to vysvětluje vše i tu spotřebu.Jezdíš(nebo ujíždíš)s Aštarem Šeranem,chlastáš fernet a chodíš do fitka.Vražedná kombinace
rof psal:Diky za reakce... Myslel jsem si to...
Takze poradte....
Dneska prvni poradnej vylet na B1200. S mladou vaha cca 180kg oba. Jel jsem cca 50km v bande tak padesati motorek... Ani jednou jsem nesel pres 5000 otacek,rychlost nejcastejc 80. Najeto timhle tempem 100km a spotreba 10 litru...
Motorka je po servise,vzduchac origo,podtlaky sestelovane,karbece vycistene. Sytic nevaznevazne....
Cim to muze byt??? Nechce se mi jezdit pri dnesnich cenach benzinu za dvojnasobek toho,co vy....
no tak to je fakt něco hodně špatně.
To Kelly: woe co to tu meleš za chujoviny, koliks dnes toho ferneta měl? ty, který chceš slevu na vše tvrdíš, že by ti bylo jedno, jestli ti motorka bere téměř dvakrát tolik co je běžné, jen proto že jsi geront a máš to pro zábavu? di ty brepto (sorry Husky já musel)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...von si ten vocas starej nechce připustit že má motor po smrti když jezdí nad 5 litrů ...to bych nesnes, takovejch peněz v prdeli
furatoj: zamysli se vole, stárneš a nestačíš už našemu toku myšlenek ...to medvídek je jiná (bystrá) liga
2 Koldan: jenze co??? Hlava mi to nebere... Mluvil jsem i s netym,ten mi rikal,ze s tim jezdil do 6 litru... A ja fakt nejsem odbornik na motory... Nenapada te,cim by to mohlo byt?
Koldan
melete vy s 5ti litrama, tu už není jízda ani pro geronta(ano, když jedu na dovolenou nebo podle vyhlášky tak jo, i za 4 - ale na tohle mám káru, ne), a pokud mu to žere 10 tak tam má snad dynojet nebo to je tím jak jsem psal - jezdí na nějaký debilní masový vylížďky s nejakýmy chujama a holt tam má blbej kvalt a vysoký otáčky
Normální spotřebu beru 6-8 podle způsobu jízdy, těch 8 už střelci, já mívám strop tak 7,3 ale to už to musím opravdu honit nebo letět po dálnici, taky mám nastavenou chudou směs, takže i teď v létě než začne pořádně běžet musím ujet pár kiláků aby se přestala dusit...
PS: Tvrdý už piju jen vyjímečně
PS2: Seru na vás, du běhat než bude horko
God Save The Queen!
2 kelly: tak si precti,co jsem psal.... Na moto nejakou dobu jezdim. Nejezdim s debilama a a sam debil taky nejsem... 80 na petku je 3000 otacek. Pres spojku nejezdim a 8) na dvojku ustalene taky ne...
Ten prispevek jsem psal,aby mi nekdo dal tipy,kde muze byt chyba,ne aby si tu nekdo honil triko a delal machra... Bud mi zkus poradit nebo se radsi nevyjadruj,dekuju.
rof psal:2 kelly: tak si precti,co jsem psal.... Na moto nejakou dobu jezdim. Nejezdim s debilama a a sam debil taky nejsem... 80 na petku je 3000 otacek. Pres spojku nejezdim a 8) na dvojku ustalene taky ne...
Ten prispevek jsem psal,aby mi nekdo dal tipy,kde muze byt chyba,ne aby si tu nekdo honil triko a delal machra... Bud mi zkus poradit nebo se radsi nevyjadruj,dekuju.
PS: kdo zna netyho,vi co to je za moto a v jakem je stavu.... A zadne kraviny jako dynojet,kaenko atd tam nejsou.. Vse je menene,olej,filtry vsechny,svicky,podtlaky serizene...
Kelly01 psal:Za tohle bys dostal jinde "karma body"
Koukal jsem na tu loď znova máš to krásně zpracovaný to máš diplomku?Jen by mě zajímal druh pohonu jestli se s tím budeš mrdat ve flotile s chujama na debilní masovky musí to žrát jako kráva.
rof psal:2 kelly: tak si precti,co jsem psal.... Na moto nejakou dobu jezdim. Nejezdim s debilama a a sam debil taky nejsem... 80 na petku je 3000 otacek. Pres spojku nejezdim a 8) na dvojku ustalene taky ne...
nebuď na něj zlej, von je náš
To Kelly: jasný, že je to chujovina, jezdit na spotřebu pod pět litrů. o tom se tu nikdo nebaví, jen říkám, že to de. sám jsi napsal to co je v normě, deset litrů to ale rozhodně není
PS: na běhání sa vyser, akorát si vodvaříš klouby a kyčle, při tvém stáří zkus boxovací pytel
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 29.04.2012 11:25:57 Offline |
Kelly01 psal:Buď chlap, neřeš to, zhoď závaží, nejezdi v debilním kolektivu přes spojku na nízkej kvalt a jsi na půlce,...
50 motorkej
Normální postup je:
1. Do plna
2. Dát v klidu podle vyhlášky sám!!! 200km
3. Dotankovat
4. Vydělit dvěma
5. Napsat výsledek
Jinak nechápu důvod spotřeby nad 10, pokud je to normální motorka na kterou se nešahalo, tekoucí kohout nebo netěsnící ventilky v karbcech by to asi pustili do oleje
God Save The Queen!
Na nádrž dávám 220-260km. Jestli najedeš stejně,tak blbě počítáš,pokud najedeš 150km na nádrž,tak to vopravdu hodně žere. A v ničem jiným jak filtrem a karbecama to byt nemůže. Za 6,5 jezdím jenom na dovolené,jinak kolem 7-8litrů kdyš to neřeším a jedu jak je mě příjemný. Jo a vytáhni si jednu svíčku,pokud bude černá jak golínka,tak je to bohatý a pak to asi aji víc papá.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Na motorce mam najeto pres 600 km... A prave duvod,ze porad tankuju,aniz za ni beru (bezne 120,tocim do sedmi tisic,kdyz uz mam pocit,ze se chci svezt) mi privedl na tohle vlakno... A jak pisu,pokud tu kluci jezdi za 5,5 - 6 litru a ja za 10,tak je nekde chyba....
Diky za prvni tipy...
VikecB12 psal:Na nádrž dávám 220-260km. Jestli najedeš stejně,tak blbě počítáš,pokud najedeš 150km na nádrž,tak to vopravdu hodně žere. A v ničem jiným jak filtrem a karbecama to byt nemůže. Za 6,5 jezdím jenom na dovolené,jinak kolem 7-8litrů kdyš to neřeším a jedu jak je mě příjemný. Jo a vytáhni si jednu svíčku,pokud bude černá jak golínka,tak je to bohatý a pak to asi aji víc papá.
ve finále, na kolik má bandit nádrž? jinak spotřebu prosím tě počítám od dotankování na dotankování...
rof psal:VikecB12 psal:Na nádrž dávám 220-260km. Jestli najedeš stejně,tak blbě počítáš,pokud najedeš 150km na nádrž,tak to vopravdu hodně žere. A v ničem jiným jak filtrem a karbecama to byt nemůže. Za 6,5 jezdím jenom na dovolené,jinak kolem 7-8litrů kdyš to neřeším a jedu jak je mě příjemný. Jo a vytáhni si jednu svíčku,pokud bude černá jak golínka,tak je to bohatý a pak to asi aji víc papá.
ve finále, na kolik má bandit nádrž? jinak spotřebu prosím tě počítám od dotankování na dotankování...
Kolem 18litrů,jednou sem tam nacpal snad 19...
Seber se,mazej natankovat vrchovatou,vynuluj a běž to vyjezdit ,pak můžem dál mudrovat
rof psal:VikecB12 psal:Na nádrž dávám 220-260km. Jestli najedeš stejně,tak blbě počítáš,pokud najedeš 150km na nádrž,tak to vopravdu hodně žere. A v ničem jiným jak filtrem a karbecama to byt nemůže. Za 6,5 jezdím jenom na dovolené,jinak kolem 7-8litrů kdyš to neřeším a jedu jak je mě příjemný. Jo a vytáhni si jednu svíčku,pokud bude černá jak golínka,tak je to bohatý a pak to asi aji víc papá.
mam 03 bandita a nádrž má na 20l, jezdím za 5-6, když tahám tak za víc, ale neřeším to. Motku mam pro radost, ne pro spotřebu
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:nety psal:Já věděl, že s tim nějakej dobrák přijde
Ty když slibuješ, že už nebudeš nic kupovat, to je jak když vláda slibuje, že zatočí s korupcí.
ty pico
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
barynek psal:mam 03 bandita a nádrž má na 20l, jezdím za 5-6, když tahám tak za víc, ale neřeším to. Motku mam pro radost, ne pro spotřebu
když za to budu rvát, bude mi jedno, že to žere 10.... ale pokud za to vůbec netahám, chci jezdit taky za 5-6 litrů.... ne za 10...
každopádně, chtěl jsem, aby mi někdo poradil, čím to může být... a zatím se tu strhla diskuze o tom, kdo za kolik jezdí... což je hezký, ale moc mi to nepomohlo...
rof psal:barynek psal:mam 03 bandita a nádrž má na 20l, jezdím za 5-6, když tahám tak za víc, ale neřeším to. Motku mam pro radost, ne pro spotřebu
když za to budu rvát, bude mi jedno, že to žere 10.... ale pokud za to vůbec netahám, chci jezdit taky za 5-6 litrů.... ne za 10...
každopádně, chtěl jsem, aby mi někdo poradil, čím to může být... a zatím se tu strhla diskuze o tom, kdo za kolik jezdí... což je hezký, ale moc mi to nepomohlo...
Už máš venku ty svíce? Skontrolovanej vzduchovej filtr(samozřejmě jestli je dobře nasazenej a správně zacvaklej érbox) Jak to kouří kdyš se tomu naloží,černě?...
To se upravý, až se s tim sžiješ, U mě si asik sednul motor, nebo jsem se s tim naučil jezdit.
Můj spotřební rekord byl v rakousích cca 15L na 311km, plně naloženej...
V čechách tankuju furt a to jezdim sám a bez kufrů .
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
VikecB12 psal:Už máš venku ty svíce? Skontrolovanej vzduchovej filtr(samozřejmě jestli je dobře nasazenej a správně zacvaklej érbox) Jak to kouří kdyš se tomu naloží,černě?...
nemám, nemám, teď vůbec není čas. řeším ještě novou řetězovku k tomu... doufám, že ve čtvrtek uděláme vše najednou... kámoš má lambda sondu, tak rovnou zkontroluje bohatost, synchronizaci atd..... a vyměníme řetezovku.... dám pak vědět, co z toho bude....
VikecB12 psal:Už máš venku ty svíce? Skontrolovanej vzduchovej filtr(samozřejmě jestli je dobře nasazenej a správně zacvaklej érbox) Jak to kouří kdyš se tomu naloží,černě?...
mno tak je hotovo... synchronizace karbeců, moc bohatá směs... už je vyřešeno.....
Stránky: 1