Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 29.11.2011 22:43:03 Offline |
..divna vec
tak se mi dneska stala divna vec.prijdu domu a ve schrance zabalenej casak Supermoto 10/2011 poslanej na moje jmeno.tak obchazim dobraky z rodiny kdo mi to jakoze objednal a nikdo se k tomu nema.no divny...tak to rozbalim otevru prvni stranku a tam vidim fotku sef redaktora v triku Bandit Pico..ze by nahoda?....no proste divna vec
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 29.11.2011 22:55:00 Offline |
Re: ..divna vec
taky nacházim ve schránce divný věci....a pičo taky u toho říkám...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
mi taky došlo supermoto, a psali prej poděkování za hlasování v ankete motocykl roku...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2011 06:32:41 Offline |
tomasNJ psal:mi taky došlo supermoto, a psali prej poděkování za hlasování v ankete motocykl roku...
tak tohle by bylo vcelku rozumny vysvetleni
supermoto jsem přestal brát někdy před třema rokama, protože se františkovo tým začal ubírat pro mě nepřijatelným směrem, nevim jak jsou na tom dneska, ale každej rok mi volá nějaká paní esli nechci předplatný tu za půlku, tu za třetinu atd. tak esli voni už to nedávaj zdarma
p.s. a kdo byl v tom triku...Franta?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2011 12:46:29 Offline |
XJelen psal:supermoto jsem přestal brát někdy před třema rokama, protože se františkovo tým začal ubírat pro mě nepřijatelným směrem, nevim jak jsou na tom dneska, ale každej rok mi volá nějaká paní esli nechci předplatný tu za půlku, tu za třetinu atd. tak esli voni už to nedávaj zdarma
p.s. a kdo byl v tom triku...Franta?
Pavel Suchy tusim se jmenoval
Je fakt, že to je brak. Nemít od Inkvize 12 čísel zadáčo díky článku, nedal bych za to ani vorla. ČMN to samý. Nevim, časáky nečtu, snad Motohouse bejvával lepší ale teď taky nevim. Srát na to.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2011 14:21:51 Offline |
prislo to zadarmo.motorky v tom jsou tak to prelouskam pred spanim v postely.rozhodne je to zajimavejsi nez nejaky radoby zabavny serialy od 8 v televizi.
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:prislo to zadarmo.motorky v tom jsou tak to prelouskam pred spanim v postely.rozhodne je to zajimavejsi nez nejaky radoby zabavny serialy od 8 v televizi.
...asi tak nějak je to dobře
jj nez ty smesne pohyby......
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:prislo to zadarmo.motorky v tom jsou tak to prelouskam pred spanim v postely.rozhodne je to zajimavejsi nez nejaky radoby zabavny serialy od 8 v televizi.
..jestli to je frekvence jako s čtěním Supermota, tak mám cca 5 let celibát
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:mi taky došlo supermoto, a psali prej poděkování za hlasování v ankete motocykl roku...
Taky mi přišlo, ale už někdy před měsícem číslo 8/2011...za hlasování v anketě. Byl u toho i průvodní dopis. Takže tak
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:mi taky došlo supermoto, a psali prej poděkování za hlasování v ankete motocykl roku...
Taky mi přišlo, ale už někdy před měsícem číslo 8/2011...za hlasování v anketě. Byl u toho i průvodní dopis. Takže tak
Tak tak, taky mi došel... akorát já mám myslím ještě starší číslo... asi dělali Vánoční úklid...
Tak jsem se podíval a mám 7/2011
Nic lidského mi není cizí
K.a.s.y.m. (Člen) 01.12.2011 08:20:22 Offline |
jardagsf psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:prislo to zadarmo.motorky v tom jsou tak to prelouskam pred spanim v postely.rozhodne je to zajimavejsi nez nejaky radoby zabavny serialy od 8 v televizi.
jeden tejden v mesici mam pauzu ts muzu cist
Banditatom (Člen) 01.12.2011 18:15:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jardagsf psal:Mour psal:
...asi tak nějak je to dobřejj nez ty smesne pohyby......
jeden tejden v mesici mam pauzu ts muzu cist
...si vem kus chleba a nemusíš ten týden číst
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 01.12.2011 20:23:32 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:jardagsf psal:
jj nez ty smesne pohyby......jeden tejden v mesici mam pauzu ts muzu cist
...si vem kus chleba a nemusíš ten týden číst
koukám,že máš bohatou zkušenost
Banditatom (Člen) 01.12.2011 21:25:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
jeden tejden v mesici mam pauzu ts muzu cist...si vem kus chleba a nemusíš ten týden číst
koukám,že máš bohatou zkušenost
...samozřejmě pouze z doslechu, že!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
...si vem kus chleba a nemusíš ten týden čístkoukám,že máš bohatou zkušenost
...samozřejmě pouze z doslechu, že!
No jísťééééé Pekaři v okolí tě musí zbožňovat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1