Nejsi přihlášen
Hachlblaubachtr (Člen) 14.12.2011 00:13:01 Offline |
Opravdu originál vzduchový filtr B12
Zdravím,
můžete mi prosím někdo poradit kde spolehlivě sehnat origo suzuki vzduchový filtr na B12/03.Všude se dušujou že ten jejich je zaručeně origo ale i když je bílej je to náhražka ne že by to ní nejezdilo ale jsou lidi který by jinej do mašiny nedali tak by bylo dobrý vědět kde to je k mání na ebay to vychází kolem 1000Kč ale že to je origo vám nikdo nezaručí a reklamace je problematická.Dík za odpovědi
Re: Opravdu originál vzduchový filtr B12
nebo partsdepot
....beru je ze Suzuki tak myslím, že origo bude
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/609703/c … uzuki.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Hachlblaubachtr psal:Zdravím,
můžete mi prosím někdo poradit kde spolehlivě sehnat origo suzuki vzduchový filtr na B12/03.Všude se dušujou že ten jejich je zaručeně origo ale i když je bílej je to náhražka ne že by to ní nejezdilo ale jsou lidi který by jinej do mašiny nedali tak by bylo dobrý vědět kde to je k mání na ebay to vychází kolem 1000Kč ale že to je origo vám nikdo nezaručí a reklamace je problematická.Dík za odpovědi
Když tam bude napsáno Buzuki, tak origo nebude
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 14.12.2011 12:44:39 Offline |
PFremer psal:Chlapi, vy možná nějakej důchod mít ještě budete, nás už ale od pásu ponesou rovnou do pece
už se na to těším mám v plánu postavit vedle velkejch fabrik krematoria
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jakej je rozdil mezi original Suzuki a třebas Hiflo
Ano krom těch několika stovek co si člověk připalti za igelitovy obal s přehnutou kladivkovou čtvrtkou na ktery je nalepka Suzuki místo krabicového...
Jinak si zajdi normalně do Suzuki...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2011 14:29:46 Offline |
Frodo89 psal:Jakej je rozdil mezi original Suzuki a třebas Hiflo
Ano krom těch několika stovek co si člověk připalti za igelitovy obal s přehnutou kladivkovou čtvrtkou na ktery je nalepka Suzuki místo krabicového...
Jinak si zajdi normalně do Suzuki...
no rozdil tam je at uz v materialu z jakyho je vyrobeny tak i v propustnosti.ktera opet souvisi s pouzitym materialem.konkretne Hiflo je jen natvarovany papir.origo je z neceho jak filcu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Hachlblaubachtr (Člen) 14.12.2011 17:47:39 Offline |
Kojaksro,to co je na fotce není origoš a pro Frodo 89-mi nabízely filtr Hiflo(569) a nebo prejže originál za 570 čili rozdíl 1Kč ! Takže žádný doplácení se nekoná.Zjistim zač je k mání v Suzuce a uvidím.Zatím dík za rady.
Hachlblaubachtr psal:Kojaksro,to co je na fotce není origoš a pro Frodo 89-mi nabízely filtr Hiflo(569) a nebo prejže originál za 570 čili rozdíl 1Kč ! Takže žádný doplácení se nekoná.Zjistim zač je k mání v Suzuce a uvidím.Zatím dík za rady.
...na fotce možná, ale snad vím co prodávám a kde
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Libor nx psal:co to máš v profilu za splácaninu,to je N-ko nebo S-ko
jinak bych ještě vyměnil ten laďák za origo
votuněný Nko
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Libor nx psal:co to máš v profilu za splácaninu,to je N-ko nebo S-ko
jinak bych ještě vyměnil ten laďák za origo
Už sem viděl koňa blut,hada bůchat pjasťů na vrata, ale taký tůůůning sem ešče nežral
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Hachlblaubachtr (Člen) 14.12.2011 22:56:30 Offline |
Model N/STakovej ste ještě nepotkali.Verze S a nebo N sou šeredný jakale tohle je nádheraLaďák je v bazaru...
Honzik8719 (Člen) 15.12.2011 00:55:28 Offline |
Hachlblaubachtr psal:Model N/STakovej ste ještě nepotkali.Verze S a nebo N sou šeredný jakale tohle je nádheraLaďák je v bazaru...
to spíš vypadá že v půlce prozření na správnej model, rozuměj eNko, tě kakáč zblbnul
...relativní kochač...
kojaksro psal:Hachlblaubachtr psal:Kojaksro,to co je na fotce není origoš a pro Frodo 89-mi nabízely filtr Hiflo(569) a nebo prejže originál za 570 čili rozdíl 1Kč ! Takže žádný doplácení se nekoná.Zjistim zač je k mání v Suzuce a uvidím.Zatím dík za rady.
...na fotce možná, ale snad vím co prodávám a kde
Seš si jistej? Fotky tě usvečily
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 15.12.2011 10:36:14 Offline |
Hachlblaubachtr psal:Model N/STakovej ste ještě nepotkali.Verze S a nebo N sou šeredný jakale tohle je nádheraLaďák je v bazaru...
...je to vošklivý jak noc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
vzduchový filtr kupuju vždy origo v suzuce. U karbce je lepší když dostane průchodnost jakou vymysleli ve fabrice. Stojí tam rozumnou cenu...
Pokud kojak říká že má origo, tak bude mít origo. Chtěl bych tě vidět jak do eshopu umistujes vždy přesný fotky Vlastní zkušenost - seš rád že tam nějaký fotky jsou
K.a.s.y.m. (Člen) 15.12.2011 19:04:10 Offline |
Já momentálně preferuju KN a taky si nestěžuju
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1