Nejsi přihlášen
Re: Helma Bandit
Vime tady http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … alni-helmy Na zkusenosti se zeptej , toho kluka , co je prodava , nebo se ti muzu zeptat , ve stredu za nim jedu
filous ji ma
![]() |
Banditatom (Člen) 19.12.2011 18:36:19 Offline |
...to je jak s hfjesdných válek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.12.2011 18:40:24 Offline |
Banditatom psal:...to je jak s hfjesdných válek
mě se líbí tahle: http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … t-XXR-Race
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
deny1234 psal:Vime tady http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … alni-helmy
Na zkusenosti se zeptej , toho kluka , co je prodava , nebo se ti muzu zeptat , ve stredu za nim jedu
No tam jsem dneska psal, má dobu dodání 10 týdnů, tudíž je nemá skladem, abych mohl ozkoušet... Ale na zkušenosti se ho zeptej...
Me zase tahle http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … t-G4-Black Ale tohle by by bylo jeste lepci
No tam jsem dneska psal, má dobu dodání 10 týdnů, tudíž je nemá skladem, abych mohl ozkoušet... Ale na zkušenosti se ho zeptej...
No zeptam se ho , je to kamos , to vis je to specialitka , tezko jich nekdo bude mit nekolik skladem ,Ale velikost zatim vzdy urcil dobre , co jsem objednal , tak pak v realu sedelo , a nemusel jsem menit velikost , a sla domluvit i nejak ta slevicka
deny1234 psal:No zeptam se ho , je to kamos , to vis je to specialitka , tezko jich nekdo bude mit nekolik skladem ,Ale velikost zatim vzdy urcil dobre , co jsem objednal , tak pak v realu sedelo , a nemusel jsem menit velikost , a sla domluvit i nejak ta slevicka
O slevu ani nejde, spíš o to zkusit si tu velikost. A ještě by mě zajímalo, jestli to má vůbec evropskou homologaci
deny1234 psal:Na Webu nemeckyho prodejce je ze splnuje homologační předpisy ECE 22-05 pro evropský trh. Ale nevim , proc by to melo byt , nejak smerodatny , nebo podstatny
Páč když se něco stane, tak pojišťovna tě klidně vymete na tom žes neměl homologovanou helmu a hovno dostaneš
deny1234 psal:Me zase tahle http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … t-G4-Black
Ale tohle by by bylo jeste lepci http://suzukibandit.cz/openforum/upload … helmet.jpg
gdysi sem potkal maníka na čopru co měl na sobě komplet samurajský brnění včetně masky a mečů na zádech, mašina byla taky stylofka. vypadalo to bombasticky, jak z jinýho světa, prostě jezdec bez bázně a hany
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No to zas ne , pojistovak za tebou prijde , az mu zavolas , ze ma prijit , co mu ukazes za prilbu , je taky tvoje vec ,ja mam treba doma 3 ruzne vodreny Ten co prisel naposled , tak mu ukazuju pucenou skrablou Shoei , ke ktery byla uctenka na 11t , a von se me pta , co je to za znacku , ze tomu vubec nerozumi
deny1234 psal:No to zas ne , pojistovak za tebou prijde , az mu zavolas , ze ma prijit , co mu ukazes za prilbu , je taky tvoje vec ,ja mam treba doma 3 ruzne vodreny Ten co prisel naposled , tak mu ukazuju pucenou skrablou Shoei , ke ktery byla uctenka na 11t , a von se me pta , co je to za znacku , ze tomu vubec nerozumi
Jo pokud nevoláš k nehodě policajty a ty si fotěj vše
![]() |
Martin B12 (Člen) 19.12.2011 21:20:34 Offline |
co filous povídal tak je to vcelku hlučnej škopek, takže spíš imidžovka ,
a to nevím jestli se k tvý jebce hodí
street triple picco
hlavne toho prej ven moc nevidis
...tagže já mam model XXR bílá/černá:
-kupoval sem ji ve Weidenu, f CZ je nemá nigdo skladem, ale mě to nevadilo...
-NEMÁ homologaci pro Evropu...ale mě to nevadí
-co kus to jiná velikost...já mam malou hlavu Mko mi bylo velký, ale XL mi sedí ...ale mě to nevadí
-celkem úzkej průzor, koukáš s toho jag z tanku, ale mě to nevadí...
-je dost hlučná, ale mě to nevadí...
-plégo nemá těsnění, tagže mezi skořepinou a plexi je cca 5mm fuka, ale mě to nevadí...
-fouká do ní tag že ti vopčas slzej voči, vevnitř lítaj mouchy a ve vočích máš prach, ale mě to nevadí...
-za deště ti teče voda po vnitřku plexi, ale mě to nevadí...
-na demontáš plexi potřebuješ čtyrku imbus, páš je tam na šrouby...ale mě to nevadí
-praská na ní lak...ale mě to nevadí...
-nemá vyjímatelnej polstr, fšecko je natvrdo nalepený...ale mě to nevadí...
-asi by se eště něco našlo, ale mě to nevadí...
-asi jí miluju
...a teť si sečti klady a zápory a buťto ber nebo nech ležet
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Taky jsem se na ní koukal, řikal jsem si, že chci něco drsnýho, jak to ale líčí filous, je to docela pohodlná helma pro čajíčky. Tak na to seru.
Jinak jsem našel nějakej shop v čechách, kde měli i nějaký nový modely, jen už si to nepamatuju. Tak na to seru .
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
XJelen psal:filipe zapoměls na ty těsnící pásky z baumaxu
to s tim lakem je novinka
vo tom to je... když jí miluješ, není co řešit
...těsnící gumy sem řešil asi tři vyjížďky, pag sem je fsteky vytrhal a f klidu slzím
PFremer psal:Taky jsem se na ní koukal, řikal jsem si, že chci něco drsnýho, jak to ale líčí filous, je to docela pohodlná helma pro čajíčky. Tak na to seru.
Jinak jsem našel nějakej shop v čechách, kde měli i nějaký nový modely, jen už si to nepamatuju. Tak na to seru.
...dyš nejsi šampónek, tag si zvykneš
Filous psal:PFremer psal:Taky jsem se na ní koukal, řikal jsem si, že chci něco drsnýho, jak to ale líčí filous, je to docela pohodlná helma pro čajíčky. Tak na to seru.
Jinak jsem našel nějakej shop v čechách, kde měli i nějaký nový modely, jen už si to nepamatuju. Tak na to seru.
...dyš nejsi šampónek, tag si zvykneš
To je jasný
Třeba příští rok mi něco ježuch nadělí
Teď je moc výdajů a nedostatek prachů a to jsem chtěl ještě koženej vohoz, to asi taky nezmáknu
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Filous psal:...tagže já mam model XXR bílá/černá:
-co kus to jiná velikost...já mam malou hlavu Mko mi bylo velký, ale XL mi sedí...ale mě to nevadí
-plégo nemá těsnění, tagže mezi skořepinou a plexi je cca 5mm fuka, ale mě to nevadí...
-fouká do ní tag že ti vopčas slzej voči, vevnitř lítaj mouchy a ve vočích máš prach, ale mě to nevadí...
-na demontáš plexi potřebuješ čtyrku imbus, páš je tam na šrouby...ale mě to nevadí
-asi jí miluju
Dík moc, nechám si to projít hlavou
...z webu prodejce:
"Cestovní sklolaminátová integrální helma Bandit má kvalitní větrací systém s výdechy v týlové části.Helma má plně vyjímatelný a pratelný interiér CoolMax"
...ty vole, to se musim smát, bo to je leš jag vješ
Filous psal:...z webu prodejce:
"Cestovní sklolaminátová integrální helma Bandit má kvalitní větrací systém s výdechy v týlové části.Helma má plně vyjímatelný a pratelný interiér CoolMax"
...ty vole, to se musim smát, bo to je leš jag vješ
Tak větrání bude asi kvalotní,kdyš aji slzijou voči
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 21.12.2011 09:34:19 Offline |
Filous psal:...tagže já mam model XXR bílá/černá:
-co kus to jiná velikost...já mam malou hlavu Mko mi bylo velký, ale XL mi sedí...ale mě to nevadí
-asi jí miluju
...jaký pozitiva?
Banditatom psal:Filous psal:...tagže já mam model XXR bílá/černá:
-asi jí miluju
...a teť si sečti klady a zápory a buťto ber nebo nech ležet...jaký pozitiva?
přece že je HEZKÁ !
Lihy psal:Banditatom psal:Filous psal:...tagže já mam model XXR bílá/černá:
-asi jí miluju
...a teť si sečti klady a zápory a buťto ber nebo nech ležet...jaký pozitiva?
přece že je HEZKÁ !
...no to taky ne, ale chci ji
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 21.12.2011 14:43:52 Offline |
hezkys to posal Filous ...moc hezky
Tag jsem s tim prodejcem dneska mluvil , povidal , ze tech banditu prodal asi 10 ,ale ze sou dost drahy , vzhledem ke kvalite zpracovani , a ze jsou hlucnejsi nez treba Skopek exo 1000 Mas si prej koupit todle , je na to ted akce , videl jsem je na zivo , vypadaj fakt luxusne
http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … alni-helmy
deny1234 psal:Tag jsem s tim prodejcem dneska mluvil , povidal , ze tech banditu prodal asi 10 ,ale ze sou dost drahy , vzhledem ke kvalite zpracovani , a ze jsou hlucnejsi nez treba Skopek exo 1000
Mas si prej koupit todle , je na to ted akce , videl jsem je na zivo , vypadaj fakt luxusne
http://www.doplnkynamoto.cz/motoveci/es … alni-helmy
No na AGVčko jsem taky koukal. A ještě na marushinku no...
![]() |
Martin B12 (Člen) 22.12.2011 06:49:40 Offline |
Brkos: měl jsem obě ...
první helma před 6lety Marushin model už si nepamatuju ale stála 4500kč a nikdy víc ,hlučná že jsem jezdil ve špuntech, zpracování divný, po sezoně se rozpad plastový ovladač větrání a velkej problém ho sehnat
druhá helma AVG GP pro , to je jiná kávička, perfektní zpracování , servis
třetí se bude zkoušet letos
street triple picco
Martin B12 psal:Brkos: měl jsem obě ...
první helma před 6lety Marushin model už si nepamatuju ale stála 4500kč a nikdy víc ,hlučná že jsem jezdil ve špuntech, zpracování divný, po sezoně se rozpad plastový ovladač větrání a velkej problém ho sehnat
taky GP PRO a spokojenej parchant, jen sem si nějak rozštěloval plexi a fučí mě tam, ale to je rukama, páč je to štělovací
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Martin B12 psal:Brkos: měl jsem obě ...
GP-PRO už se neprodává. A ten marushin ta nejvyšší řada je prý srovnatelná se shoei...ALe co je na tom pravdy nevim...Uvidim, jinak hluku se nebojim, čim víc mi bude hučet v uších tim líp
Brkos psal:Martin B12 psal:Brkos: měl jsem obě ...
třetí se bude zkoušet letosGP-PRO už se neprodává. A ten marushin ta nejvyšší řada je prý srovnatelná se shoei...ALe co je na tom pravdy nevim...Uvidim, jinak hluku se nebojim, čim víc mi bude hučet v uších tim líp
Žádnej marušin ani jiná piča nemuže byt srovnatelná s šoikou nebo arajou,nemají to charizma,ikdyby byly sebelepčí
VikecB12 psal:Brkos psal:Martin B12 psal:Brkos: měl jsem obě ...
třetí se bude zkoušet letosGP-PRO už se neprodává. A ten marushin ta nejvyšší řada je prý srovnatelná se shoei...ALe co je na tom pravdy nevim...Uvidim, jinak hluku se nebojim, čim víc mi bude hučet v uších tim líp
Žádnej marušin ani jiná piča nemuže byt srovnatelná s šoikou nebo arajou,nemají to charizma,ikdyby byly sebelepčí
to máš jak s Avonem ... pane tenhle parfém je stejný jako Sabatini, ... aha, ale Sabatini to neni žejo?
každá je srovnatelná se šoji nebo araj... ale u toho marušina mě to pobavilo
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:VikecB12 psal:Brkos psal:
GP-PRO už se neprodává. A ten marushin ta nejvyšší řada je prý srovnatelná se shoei...ALe co je na tom pravdy nevim...Uvidim, jinak hluku se nebojim, čim víc mi bude hučet v uších tim lípŽádnej marušin ani jiná piča nemuže byt srovnatelná s šoikou nebo arajou,nemají to charizma,ikdyby byly sebelepčí
to máš jak s Avonem ... pane tenhle parfém je stejný jako Sabatini, ... aha, ale Sabatini to neni žejo?
každá je srovnatelná se šoji nebo araj... ale u toho marušina mě to pobavilo
satanovasmradlavánoho,gde bereš tydle znalosti
už aby zas začla sezona,Ti ten hotelovej dámskej personál devastuje mozek
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:VikecB12 psal:
Žádnej marušin ani jiná piča nemuže byt srovnatelná s šoikou nebo arajou,nemají to charizma,ikdyby byly sebelepčíto máš jak s Avonem ... pane tenhle parfém je stejný jako Sabatini, ... aha, ale Sabatini to neni žejo?
každá je srovnatelná se šoji nebo araj... ale u toho marušina mě to pobavilosatanovasmradlavánoho,gde bereš tydle znalosti
už aby zas začla sezona,Ti ten hotelovej dámskej personál devastuje mozek
hochu to bylo eště v dobách kdys měls vlasy
Strýcfajtr !!!
GP-PRO už se neprodává. A ten marushin ta nejvyšší řada je prý srovnatelná se shoei...ALe co je na tom pravdy nevim...Uvidim, jinak hluku se nebojim, čim víc mi bude hučet v uších tim líp
Ty voe , fakt toho marushina nekupuj , radim ti dobre , mel jsem ho po trech reklamacich sel pryc Nekdo to tu mozna na foru pohledas .A primo tenhle konkretni prodejce , co ti nabizi to AGV , rikal , ze na ty Marushiny je tolik reklamaci , ze je prestane prodavat
Já mám 4tým rokem levnou sračkoznačku Nitro a docela si nemužu stěžovat.Je to fiberglass,má d-kroužky,mám k ní 3 pléga a byla k mání asi ze 4litrů na necelý 2.Je teda hlučná,ale jak řiká filous-mě to nevadí Jo a všecko na ní furt funguje.
Brkos psal:No Sharka jsem právě teď reklamoval a prodal, protože jak do něj foukalo to byl děs. Měl jsem S900. Tak se mi líbí třeba i RSI, ale bojim se že to dopadne stejně jako ten předchozí, protože to těsnění a uchycení plexi je stejný
mam RSFi2, plexi těsní dobře akorát někde kolem stovky pískaj ty větrací otvory...
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Brkos psal:No Sharka jsem právě teď reklamoval a prodal, protože jak do něj foukalo to byl děs. Měl jsem S900. Tak se mi líbí třeba i RSI, ale bojim se že to dopadne stejně jako ten předchozí, protože to těsnění a uchycení plexi je stejný
...tydle nižší Žraločí řady nejsou žádná hitparáda, RSR nebo RSX je jiný kafete ...ale i s RSF2 Race cem byl spokojenej
Filous psal:Zdenda psal:Shoei XR 1100 neskutečnej škopek!
...pot todle se podepíšu
...má ji mladej a je to bomba
...dybych si něgdy kupoval ňákou normální helmu, tag to bude právje tadle
já z ní uchcávám už dvě sezony holt další už snad jenom exspirit dva, ale neměl jsem tu čest ještě
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:Zdenda psal:Shoei XR 1100 neskutečnej škopek!
...pot todle se podepíšu
...má ji mladej a je to bomba
...dybych si něgdy kupoval ňákou normální helmu, tag to bude právje tadle
já z ní uchcávám už dvě sezony
holt další už snad jenom exspirit dva, ale neměl jsem tu čest ještě
teď jsem měl jí půlhodinu na šišce,to víte,dárek,tak jsem si to užíval,
už aby bylo sucho a teplo
k tomu exspritu,brašule,já jí v tom lujzu zkoušel a teda dost ultimát,
nevím,jestli bych v ní vydržel celej den..
...a bude hůř!
![]() |
Martin B12 (Člen) 25.12.2011 10:48:25 Offline |
karlos:
jojo prej sem blázen sedět u televize v novým škopku,ale vyzkoušet se to musí to jejasná věc
street triple picco
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2011 09:09:46 Offline |
XJelen psal:Martin B12 psal:karlos:
jojo prej sem blázen sedět u televize v novým škopku,ale vyzkoušet se to musí to jejasná věcco ve škopku, ale v kombošce...
kdysi na radu Zvířeho, že je třeba jí roztáhnout
já zas slyšel , že si s ní musíš vlézt do vany ,namočit , a pak ji mít na sobě , než uschne......fakt nekecal ...
hlemejzd999 psal:XJelen psal:Martin B12 psal:karlos:
jojo prej sem blázen sedět u televize v novým škopku,ale vyzkoušet se to musí to jejasná věcco ve škopku, ale v kombošce...
kdysi na radu Zvířeho, že je třeba jí roztáhnout
já zas slyšel , že si s ní musíš vlézt do vany ,namočit , a pak ji mít na sobě , než uschne......fakt nekecal ...
satčí do sprchy... ale pak nesmíš na gauč
Strýcfajtr !!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2011 09:48:23 Offline |
XJelen psal:hlemejzd999 psal:XJelen psal:
co ve škopku, ale v kombošce...kdysi na radu Zvířeho, že je třeba jí roztáhnout
satčí do sprchy... ale pak nesmíš na gauč
no dyk jo ..jsem ji jen vysprchoval a pak seděl u PC do rána ,než se vymačkala ta voda , pak už byla jen vlhká a to už mi byla zima ...
mě by se jednou líbilo toto:
http://www.dorentmoto.cz/products/bell- … ona-black/
faitík psal:Brkos psal:No Sharka jsem právě teď reklamoval a prodal, protože jak do něj foukalo to byl děs. Měl jsem S900. Tak se mi líbí třeba i RSI, ale bojim se že to dopadne stejně jako ten předchozí, protože to těsnění a uchycení plexi je stejný
mam RSFi2, plexi těsní dobře akorát někde kolem stovky pískaj ty větrací otvory...
mám ju taky ... píská furt
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
nety psal:mě by se jednou líbilo toto:
...
nety psal:mě by se jednou líbilo toto:
Kdyby byla v černém matu, proč ne
Já půjdu v dubnu asi do tohodle http://www.bikersplanet.cz/cz-detail-40 … t-kma.html
Brkos psal:nety psal:mě by se jednou líbilo toto:
http://www.dorentmoto.cz/products/bell- … ona-black/Kdyby byla v černém matu, proč ne
si nech stříknout ne?
![]() |
Martin B12 (Člen) 02.01.2012 09:58:17 Offline |
Martin B12 psal:mě nadělil jěžuch tuhkle repliku
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0ho20m.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0ho20m.jpg
TYS MUSEL BEJT HROZNĚ HODNEJ
![]() |
Banditatom (Člen) 02.01.2012 11:09:49 Offline |
emerickoj flajku na přilbě nějakej monsteršit
ee to není nic pro mě
Banditatom psal:emerickoj flajku na přilbě
nějakej monsteršit
ee to není nic pro mě
radši hoprovu emerickou vlajku s monsteršitem na RX7 než cokoli jinýho třeba na kaberku ale k tomu taky časem dojdeš
ještě máš čas
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Banditatom psal:emerickoj flajku na přilbě
nějakej monsteršit
ee to není nic pro mě
radši hoprovu emerickou vlajku s monsteršitem na RX7 než cokoli jinýho třeba na kaberku
ale k tomu taky časem dojdeš
ještě máš čas
![]() |
Banditatom (Člen) 02.01.2012 13:37:27 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:emerickoj flajku na přilbě
nějakej monsteršit
ee to není nic pro mě
radši hoprovu emerickou vlajku s monsteršitem na RX7 než cokoli jinýho třeba na kaberku
ale k tomu taky časem dojdeš
ještě máš čas
já si na přilbáka nestěžuju já jen nějak nerošumím tomu dešignu.... na mě je tfuj...
![]() |
Banditatom (Člen) 02.01.2012 17:20:10 Offline |
Brkos psal:Já doufám že klapne tahle http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … lack_9.jpg
Martys> To je hrozný ten monster, dovezu ti lihovku a zamaluj to
...že vypadá jak kolotočář
Banditatom psal:Brkos psal:Já doufám že klapne tahle http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … lack_9.jpg
Martys> To je hrozný ten monster, dovezu ti lihovku a zamaluj to...že vypadá jak kolotočář
Barevný helmy jsou hezký, ale monster
![]() |
Martin B12 (Člen) 02.01.2012 18:16:07 Offline |
Brkos víš hovno co je hezký , na výběr bylo mraky replik ale já jsem právě tohohle monstea chtěl
je to sportovní škopek,tak jsem zvěsdavej na hlučnost,ale systém odvětrávání, celkový zpracování a rozšířenej vizor u RX 7 GP je na jedničku
takže mě radost nezkazíte
street triple picco
Stránky: 1