Nejsi přihlášen
...hračky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...hračky
Filous psal:...je to divný, ale taky si fšechny pamatuju
...však já z těch všech co jsou v tom odkazu vybral jen ty který jsem měl doma, jinak tam najdeš i ty vostatní, který ti třeba holky nechtěly půjčit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
s mě nasrals..... ten samopal jsem si vždycky přál....a měl ho jen soused, takovej kretén
hlemejzd999 (Člen) 29.12.2011 20:53:56 Offline |
já měl snad všechno kromě tý vopakovačky...po tý jsem dycky toužil ,ale nikdá nedostal ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 29.12.2011 20:54:48 Offline |
hlemejzd999 psal:já měl snad všechno kromě tý vopakovačky...po tý jsem dycky toužil ,ale nikdá nedostal ...
ale to byla taková s natahovánim pod pažbou ...podobná
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
no ty brďo,voni prodávaj i toho komára http://www.svetdraku.cz/svetdraku/eshop … -plane-Kit
Ty jo, většina mi taky prošla rukama. Ještě plechová stodvacítka . Nedávno jsem něco hledal na půdě a narazil na krabici starejch hraček. "Už se nemůžu dočkat", až to předám zase vo pokolení dál
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
jenže až to předáš, tak ty smradi to akorát rozflákaj.....
jak to nebliká a nevyhrává ichtylní melodie, tak je to dneska k hovnu
Inženýrek psal:Ty jo, většina mi taky prošla rukama. Ještě plechová stodvacítka . Nedávno jsem něco hledal na půdě a narazil na krabici starejch hraček. "Už se nemůžu dočkat", až to předám zase vo pokolení dál
To bych nedělal,dneska to jsou cenný věci a dnešní mládež si ničeho neváží.
Banditatom (Člen) 29.12.2011 22:00:09 Offline |
... krom tej vetřasky a těch pištol jsem měl všechno + k dvanactsetrosce jsem měl ještě škodu 120 s přívěsem a traktor krystal na kabelový dalkový jo a ečtě merkuroj
plechovej trakturek i s vlečkou máme doma dodnes na čestným místě ach jóó
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Borák psal:ještě vláček TT a plechový kolečko a ktomu hrabičky lopatka a motyčka s dřevěnoui násadou a železným koncem...by se neska posrali kdyby věděli s čím sme si hráli
a samo že voranžová tatra
Motyčky byla náhodou luxusní, akorát že v rukách dnešních dětí jasná zbraň
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Co motyčka ale vspomínáte na ty plastový kordy s tema košema na hubu co ti měli udajně zachránit vočito bylo jelit když jsme se doma posekai a když náhodou ulítla ta kulička na konci tak se s tim dalo i slušně bodnoutJo sladké dětství
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
Honzik8719 (Člen) 30.12.2011 05:25:20 Offline |
oranžovou Tatru 148 sem měl, dokonce sem měl i 815 a s tou si ještě hraje brácha, ten plastovej valníček má myslim taky ještě na písku, kovovej valníček by se taky ještě našel i s natahovacim traktorem s převodovkou a Krystal na dálkáč byl muj sen, jo a abych nezapoměl na Talbota http://www.cshracky.estranky.cz/fotoalb … ot-tagora/ jen sem ho měl tmavě zelenýho když vidim dneska všechny ty Transformery a hry jako prasátko Pigi pop nebo co to brácha dostal k ježíškoj tak se mi chce
...relativní kochač...
Ten autobus co tam je v hlavičce stránky mám doma - v bílo-červeném provedení a je funkční - na dálkovém ovládání typu bowden se toho rozbít moc nedá
Ještě bych našel nějaké igráčky, autodráhu, pár různých autíček a stolní basketbal...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 30.12.2011 08:08:56 Offline |
tachec psal:Ten autobus co tam je v hlavičce stránky mám doma - v bílo-červeném provedení a je funkční - na dálkovém ovládání typu bowden se toho rozbít moc nedá
Ještě bych našel nějaké igráčky, autodráhu, pár různých autíček a stolní basketbal...
jj modrou karosu jsem kočíroval taky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 30.12.2011 15:42:53 Offline |
Nikde sem tam nevobjevil LOGIC, plechovej tank na ovladani na dratu.
Ani sem tam nevidel slepici a kohouta na klicek, nebo kacu.
Jo a ani vzduchovku se kterou sem si dost vyhral tam nemuzu najit a nebo flusbrok.
A Merkur, kde je Merkur A ješte sem měl po tatíkovi plastovou ponorku na dratu a ovladani bylo s jednim koleckem a bylo dreveny
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tak mé stáří už zapomíná,vzduchovky můj děda měl 3 a když mi jako asi 8letýmu parchantovi koupil 618ku prej dětskou a poslal mě za stodolu plašit kosáky aby ty kurvy nesežrali všechny třešně,tak to byl zážitek.A když babička u zabitý slepice vyndavala kuličky a diabolky co měly pod kůží,to sem byl kurva kovboj.A vona prášek pod jazyk
Taky některé pamatuji např dvanáscettrosku jsem asi před rokem někde vykopal a když už ji měl v ruce, tak skončila na česném místě na poličce v pokoji
a mnohé ze zmíněného jsme i jako mladej zničil..... když já chtěl vždy u všeho vědět jak to funguje a rozebrat to šlo kolikrát dobře...
Nic lidského mi není cizí
hehe tohle je zaparkováno hned vedle
http://www.starehracky.cz/katalog_detai … hracka=612
akorát to neznámý řidič někde vopřel lehký ťukanec a naprasklé okénko...
Nic lidského mi není cizí
banda1250 psal:Tak mé stáří už zapomíná,vzduchovky můj děda měl 3 a když mi jako asi 8letýmu parchantovi koupil 618ku prej dětskou a poslal mě za stodolu plašit kosáky aby ty kurvy nesežrali všechny třešně,tak to byl zážitek.A když babička u zabitý slepice vyndavala kuličky a diabolky co měly pod kůží,to sem byl kurva kovboj.A vona prášek pod jazyk
Já po slepicích střílel pšenici z 620 Slavie. Přežily všechny jen některé kulhaly.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1