Nejsi přihlášen
Re: v prachu 2012
...je to škoda, ale vybral si to za nás vostatní, páč mam dojem, že nigdo jinej ze známejch to fčéra nerozvjesil...a asi bych to vopravdu nelátal, páč za to, co do toho narveš koupiš jinou a zbyde ti motor a pár cajků k tomu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jak psal filous, na tom asi není co látat, vycuknout motor do regálu (otázka esli ta "zdechlina" po tom měření na brzdě eště má cenu) a pořídit to samý. Pana vorel několikrát za sebou, ale jak psal náčelník, při svý váze se jen nadnášel nad kačerem na to jakou kaši přivezl mrtvolák, tak Prog vypadal moc živej
ostatní cajk, teda jakože bez pádu, s technikou to bylo horší
Strýcfajtr !!!
Tom jr. psal:jak si Jelene vubec dopad v zavode ... koukal sem na start, ale pak sme zacli balit atd. a ja nevidel finale ... spojkovy lanko vydrzelo?
...nevydrželo ...bohužel v poslednim kole a dyby Jelen počital, tag to dojel
Filous psal:Tom jr. psal:jak si Jelene vubec dopad v zavode ... koukal sem na start, ale pak sme zacli balit atd. a ja nevidel finale ... spojkovy lanko vydrzelo?
kurva ten musel bejt nasranej - takový sraní kolem toho a vono se mu to posere v posledním kole
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Filous psal:Tom jr. psal:jak si Jelene vubec dopad v zavode ... koukal sem na start, ale pak sme zacli balit atd. a ja nevidel finale ... spojkovy lanko vydrzelo?
kurva ten musel bejt nasranej - takový sraní kolem toho a vono se mu to posere v posledním kole
v podstatě jsem potřeboval podřadit už jenom pod matadorem, pak dvakrát nahoru bez spojky a jeden dolů se spojkou do poslední pravý před cílovkou a bylo to... dvě zmáčknutí! dvě zmáčknutí!
Ale vystrašil jsem je!
Strýcfajtr !!!
Seš měkej vole, si to tam měl narvat na hulváta jak na krosce pičo...
Škoda mnoo a Zvíře jak?? Podle toho jak se tvářil v sobotu tak jel kochačku néé
Stejnak mě sere, že jsem nakonec nejel, ale s tim slickem v zádu se mi nechtělo, aspoň jsme s Karlosem udělali práci na skleníku...
Čaroděj Dobroděj 8-)
Banditatom (Člen) 16.04.2012 18:09:06 Offline |
Mour psal:No hlavně, že si OK ....na novou pumpni sponzory
dobře tý
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 16.04.2012 19:29:56 Offline |
XJelen psal:faitík psal:Filous psal:...nevydrželo ...bohužel v poslednim kole a dyby Jelen počital, tag to dojel
v podstatě jsem potřeboval podřadit už jenom pod matadorem, pak dvakrát nahoru bez spojky a jeden dolů se spojkou do poslední pravý před cílovkou a bylo to... dvě zmáčknutí! dvě zmáčknutí!
Ale vystrašil jsem je!
to je důležitý - ví vo tobě
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Progear 650 psal:Zejtra to vezu cele do dolinku... Podle toho co mi tam chlapci reknou se rozhodnu...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 012552.jpg
za gorem?nó tak to by mělo bejt cajk
Jebat motorky :-)
Filous psal:Tom jr. psal:jak si Jelene vubec dopad v zavode ... koukal sem na start, ale pak sme zacli balit atd. a ja nevidel finale ... spojkovy lanko vydrzelo?
co nám to tu spamujete vořešpruti, si to řekněte vosobně, mně pak uniká nit tématu a nemožu sa zapojit něčím novým
to Progír: eště že si cajk
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:Tom jr. psal:jak si Jelene vubec dopad v zavode ... koukal sem na start, ale pak sme zacli balit atd. a ja nevidel finale ... spojkovy lanko vydrzelo?
co nám to tu spamujete vořešpruti, si to řekněte vosobně, mně pak uniká nit tématu a nemožu sa zapojit něčím novým
to Progír: eště že si cajk
...dyš von uš doma moc nebejvá
Já jsem si říkal, že bych napsal Čivavě a zašli jsme v pátek na pivo, ale to by mi vykecal díru do hlavy. Tak to nechám ještě alespoň týden uležet.
2 Prog: Hlavě že jsi cajk. Bych to neopravoval, ale vzal motor a udělal z toho nějakou domádo káru a zbytek prodal na náhradní díly (pokud bude co).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Prog: to máte z toho, pičusové, že jezdíte v takovej sračkách - na motocyklu se jezdí jen za sluníčka a alespoň při 15 stupních :)))
Krušnohorec: Ty vole, s Tebou bych chtěl jezdit v rundě, vlóni po lidech házíš řetězem a teď zas todle :)))
ale di, Ty brepto ...
Progear 650 psal:Zejtra to vezu cele do dolinku... Podle toho co mi tam chlapci reknou se rozhodnu...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 012552.jpg
takhle vypadá zdravě
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Tak je to tu, hoši. Dneska kolem čtvrtý hodiny jsem se v zatáčce střetnul se srnou...
Rychlost přibližně 100km/h a snažil jsem se ji objet tamtudy odkud vyskočila, ale stejně jsem ji nabral. Motorka hodně podobně jako Progear, jen horší... Vidle srovnat podle mě nejdou, možná i praskly. Podsedlák vohlej a dák "blbosti jako světla. Motor jen trochu sedřenej. Při mý smůle hnedka v nemocnici volali poliše, takže jsem to tedka s niima na místě střetu řešil a byli si vyfotit motorku a moje věci. Doktoři tý rychlosti nechtěli ani věřit, že prej podle poranení jsem jel hodně pomalejc a vyvázl jsem z toho hodně dobře Měl jsem vykloubený rameno a to se nahodilo hned při prvním pohybu rukou (já zařval ) a ted je zafixovaný a dál mám něco s kolenem a jinak trošičku omlácenej. šel jsem nejdřív po asfaltu a pak do příkopu na motorku
Jinak jsem letěl a následně se kutálel nějakej 68 metrů Děkuju všemu co můžu, že jsem tu, protože minulej rok nepřežil kamarád srážku se srnou
Jinak kožený kalhoty se jen trochu odřely a textilní bunda se roztraha jako prase
Textil už nikdy. Jo a měl jsem páteřák, ten mi asi taky pomohl.
Pokud nebude v krk, tak se motorku pokusim zkompetovat (jen co si vydělám a našetřim) ale spíš se bojim že bude muset odejít po dílech
Fotky budou snad zítra (mám je ale půjdu asi spát)
Osi, prosím, připiš mě.
Držte se Banditáci
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Podle toho co píšeš se jedná jen o předek, podsedlák je detail a do podzimu se dá jezdit i s plastama držícíma pohromadě izolačkou...
Za dva dna se to v hlavě rozleží, za 10 litrů to zpojízdníš a přes zimu se bude holt míň chlastat a víc dělat v garáži..
Takže tomu je, a díky tomu že nepíšeš nic o "šroubech" tak jsi za pár dní taky fit..
Srna dokáže i zabít, takže je to OK, škrtni jeden život z devíti a jede se dál
PS: Samo že jsou i jedinci co po prvním kreši díky tlaku okolí nebo pudu sebezáchovy přestávají jezdit, ale ti tu dlouho nevydrží, žení se a vodí se někde s podobnýma mrdkama za ruku
God Save The Queen!
moc díky Kelly za povzbuzení. O smrti po srážce se srnou jsem psal
No, prodám simsona a jde se opravovat :/ jen se fakt bojím že to nebude možný, uvidíme, pak napíšu Jinak jezdit začnu hned jak budu mít na čem a zahojený rány Motorky jsou muj život Zítra dám ty fotky a posoudíte sami, ale je to zlý
chladič a motor v pohodě, řidítka možná taky. Dál jsem to nezkoumal, hned jsem se vezl do nemocnice a motorka ke kamarádovi
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
Jo, jo, dnes jsem udělal zkoušky, jsem vožralej a asertivní
Stane se to každýmu, není se za co stydět, život takovej holt je, jsi mladej, bereš to ještě jinak, já bych si v takovým případě vzpoměl na Rosse(starší ví) a říkal si že jsem měl holt štěstí...
God Save The Queen!
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
...každá bouračka mrzí, po každým pádu máš do rána velký voči a vidíš to s motorkou moc bledě, do rána se z toho trošku vyspíš (pokud ti bolest dovolí ) a zejtra už si při prohlížení fotek řekneš že to s ní není zas tak tragický ...drž se
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2012 06:41:19 Offline |
to Tony:hlavne ze jsi celej.motorka se da vzdynejak do cajku.
PS:nevim jestli bylo chytry zamachrovat rychlosti kdyz pak volali cajty
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS psal:Progear 650 psal:Zejtra to vezu cele do dolinku... Podle toho co mi tam chlapci reknou se rozhodnu...
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 012552.jpgza gorem?nó tak to by mělo bejt cajk
..fčera sem to viděl..a jak píše Palous bude cajk
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
zzzmrzlinar (Člen) 19.04.2012 08:49:26 Offline |
okamžitě zjistit, jestli srna měla povinný ručení, nebo to požadovat po vlastníkovi
hlavně hlavu vzhůru a zahnat černý myšlenky jako na konec kariéry a tak.
jo, Hoši, je super, že dokážete takhle povzbudit Ale až přidám fotky, tak budou asi názory jiný... Jo, trošku jsem se z toho vyspal ale nic moc Zkusim sem dát nějakou tu fotku ale nikdy mi to moc nešlo
Tony psal:jo, Hoši, je super, že dokážete takhle povzbudit Ale až přidám fotky, tak budou asi názory jiný... Jo, trošku jsem se z toho vyspal ale nic moc Zkusim sem dát nějakou tu fotku ale nikdy mi to moc nešlo
pátrej v lékárnách po přípravku NIMESIL, bude lepší se domluvit s nějakým známým felčarem, bejvalo to na recepis, to nejen na to spaní a tak, ono se s tím i líp klečí v dílně u mašiny. Technika se dá vždycky nějak zbastlit, holt slevíš z voňavky naleštěný a polepíš to aspoň do pojízdnýho stavu, vyměníš jenom to důležitý a tradá.
Přeju brzkej návrat do sedla
Strýcfajtr !!!
Srny jsou hold svině, ale umějí být i "hodnější" kamarád s B6 co sem nechodí loni na podzim při stmívání dostal bodiček... ustál to a krom modráku na pravý noze nic jinýho...
Já bych ještě doporučil homeopatikum... kuličky Arniku tak 9-tku je to dobrý právě hlavně na různý zlomeniny, naraženiny a i bolest...
Nic lidského mi není cizí
Borák psal:hlavně že jsi to přežil
já myslel že už je ten podvod promlčenej a vona to morava ještě nerozdejchala
...copak morava, tý to může bejt jedno, jen že bys teda měl v rámci spravedlnosti přidat ještě jeden štítek na trofej, hned vedle toho podvodnýho filousova, s mým jménem
osiris psal:Borák psal:hlavně že jsi to přežil
já myslel že už je ten podvod promlčenej a vona to morava ještě nerozdejchala...copak morava, tý to může bejt jedno, jen že bys teda měl v rámci spravedlnosti přidat ještě jeden štítek na trofej, hned vedle toho podvodnýho filousova, s mým jménem
...uplně ste mi skazili radost z vítěství
Filous psal:osiris psal:Borák psal:hlavně že jsi to přežil
já myslel že už je ten podvod promlčenej a vona to morava ještě nerozdejchala...copak morava, tý to může bejt jedno, jen že bys teda měl v rámci spravedlnosti přidat ještě jeden štítek na trofej, hned vedle toho podvodnýho filousova, s mým jménem
...uplně ste mi skazili radost z vítěství
...musím trvat na opakování ceremoniálu
http://www.youtube.com/watch?v=-9r9aNHuMFQ
Tony psal:Doufám že mi to půjde přidat, jestli ne, tak prosím admina o nápravu
http://2i.cz/203ed0fa29
...to asi nepůjde (edit: takhle vkládat fotky)
...nahraj fotku sem: http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploadimg.php
pak zkopíruj odkaz kterej ti to vytvoří a ten odkaz pak vlož do diskuze jako obrázek
Editoval osiris (19.04.2012 14:23:04)
...počkejtééé, nechytejte mě za slovo, samozřejmě moje reakce patřila na odkaz kterej nešel zobrazit (čili na opravu vloženýho odkazu), opravu motorky vidím až teď a to naopak půjde
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2012 15:23:48 Offline |
motorce hovno je.cely odstrojit a pak teprve polemizovat ale z fotky to vypada na vidle.mozna stupacka na strane ktera neni videt.povarit plasty nalakovat eco porovnat a jezdis.krom vidlic jsem to mel v horsim stavu.
hlemejzd999 (Člen) 19.04.2012 15:40:21 Offline |
jedno votpolodne a jezdíš
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:jedno votpolodne a jezdíš
...hele...celý je to do vrtule, to je jasný, ale spravit se to dá...blbý je, že to neuděláš doma na koleni...nekoukal sem votkunda si, ale dybys byl ze středních čech nebo spíš z vokolí Práglu, tag bych ti moch dát tip na kluky co rovnaj dobře a nechtěj za to raketu jako některý...základ je to voholit a nechat enem kola-rám-motor, to zvládneš sám, voni to porovnaj a ty si to zas nastrojíš...na druhou stranu je dobrý si ujasnit, esi nevyjde finančně líp todle prodat a koupit jinou, páč při dnešních cenách motorek???
nicola.foxx (Člen) 19.04.2012 17:01:32 Offline |
Filous psal:...teť sem ti koukal do profilu...uš vim...ty si ten, co ho ráno potkávam přes Poděbrady, žejo???
To není von, to je Osi koho potkáváš
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 19.04.2012 17:28:12 Offline |
a co srnka ta to rozdýchala chudinka malá jen tak si jde a najednou jí sestřelí neopatrný motorkář....reju
Tož dobře jsi to narovnal ale jak psal odborník na držkopády šrouby nemáš, chodit můžeš, neslintáš do lůžka takže jsi vlastně cajk přeju brzký uzdravení
psst: koukám že mu zůstaly v celku budíky...
ještě jeden detail s těma polišema...čeče nevím jestli jsi udělal dobře měl jsi raděj říct, že jsi spadl z kola...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 19.04.2012 19:09:56 Offline |
hele je to dobitý to jasný..trošku trabl je podsedlák,ale vzhledem k tomu ,že je to ocelovej rám ne tak velkej.krom světla a vidlic totiž zbytek přežil a to je dost plus.
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSF_ … ie0442.jpg
Filousi, asi jsem to já. Jezdim do Nymburka do školy. Jinak budky jsou v cajku ale zatim neprodám no, nahlásil bych pád z kola, tohle byla chyba ale jjá tam přijel rovnou v motorkářskym. V pondělí podám vysvětlení a prý by to mělo bejt uzavřený... pěvně doufám... Jestli to půjde, tak bych to opravdu rád slátal dohromady. Motor na tom byl opravdu hodně v cajku, serviska a najeto asi 37tkm. 10 minulou sezonu a od března 2 tisíce, tak jsem si aspon malinko zajezdil. Ještě že jsem si pře 3 týdny koupil kožený kalhoty tenhle rok si stopro nezajezdim ale příští rok bych opět rád vyjel. Jen se bojim, že mi to finance nedovolej a nebo táta, jehož nejlepší kámoš zemřel po střetu se srnkou a táta to pořád špatně nesl ale tímto určitě moje motorkářská kariéra nekončí, jednou bych se chtěl svézt s kamarádem na okruhu (on závodí) Teď to hlavně uzavřít s tou policií a pak dovalit domu mašinu
Filous psal:...hele...celý je to do vrtule, to je jasný, ale spravit se to dá...blbý je, že to neuděláš doma na koleni...nekoukal sem votkunda si, ale dybys byl ze středních čech nebo spíš z vokolí Práglu, tag bych ti moch dát tip na kluky co rovnaj dobře a nechtěj za to raketu jako některý...základ je to voholit a nechat enem kola-rám-motor, to zvládneš sám, voni to porovnaj a ty si to zas nastrojíš...na druhou stranu je dobrý si ujasnit, esi nevyjde finančně líp todle prodat a koupit jinou, páč při dnešních cenách motorek???
do vrtule, tročku hlej podsedlák, ocelová tyčka do trubky, na ni lešeňovka, na moto někdo sedí, druhej to má na rameni a pohupuje, za chvíli je to zpět, tak jsem dělal svoji a bez problému, předek klasika, trubky nový a zbytek srovnat..
S prdelí se na milimetry nehraje a ta plechová jebka co drží relátka se jen lízne svářeškou a dvěma kladivy..
Takovej kkreších bych tu ani neřešil
Rozdělá a srovná to sám bez nákladů - pokud teda nedělá humanitní obor, to by byl klasicky v pak jen pošta, něco Osiris, něco rovnač předku a něco holt po objednání dorazí z kvelbů
God Save The Queen!
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSF_ … ie0442.jpg
si stejně zvrácenej jak Koldan, ten ale zblbl z cukru
God Save The Queen!
Tak sa tiez hlasim, dnes prvy pad pri ceste do prace. Rychlost asi 30km/h chcel som predbehnut van, ten predomnou skocil na brzdu bo daval prednost autu z vedlajsej cesty, zamkol som predne koleso, motorka so mnou jebla na zem.Roztrhana bunda, nohavice, oskrena helma, mal som hriby tie to schytali, ohnute riaditka, oskreny vyfuk, kufor atd.
jinak jsem včera před jízdou (nevim z jakýho důvodu) sundal plexi z motorky asi mělo přežít
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2012 06:31:12 Offline |
Kelly01 psal:http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSF_1200_N_r.v.1996/#Fotografie0442.jpg
si stejně zvrácenej jak Koldan, ten ale zblbl z cukru
jestli myslis tu zlutou ta to se bat nemsiszluty to opravdu nezustalo..na ramu a kolech je ted zelena VW a zbytek je cerna perlet Audi
navic jak chces tuhle prestavbu nejak serioznejc nalakovat
jen se zeptám. Mám rok 2000 a koukám, že trubky vidlice byly u něj stejný jako u starýho modelu, opravdu to tak je? Na netu to dělej na trubky pro 96-00 a pak 01-04.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.04.2012 12:52:22 Offline |
Kelly01 psal:To ti řeknu přesně, bude to můj další lak po kreši...
Obrousit(i rám) - ať tam zůstanou mapy a jen přelakovat
to uz se mi teda libi vic co ma mladej Filous
Prakticky to máš v trochu vyšším levelu to samý co já. Taky jsem to viděl ze začátku černě ale nakonec jsem to poskládal do pojízdnýho stavu relativně zadarmo
Hovno tomu je, a jak už tu padlo mockrát, hlavně že jseš celej
Ne asi
luig psal:Prakticky to máš v trochu vyšším levelu to samý co já. Taky jsem to viděl ze začátku černě ale nakonec jsem to poskládal do pojízdnýho stavu relativně zadarmo
Hovno tomu je, a jak už tu padlo mockrát, hlavně že jseš celej
Tvé téma jsem si celý pročetl a dobře ses do toho obul
ps: už jezdíš?
Tony psal:luig psal:Prakticky to máš v trochu vyšším levelu to samý co já. Taky jsem to viděl ze začátku černě ale nakonec jsem to poskládal do pojízdnýho stavu relativně zadarmo
Hovno tomu je, a jak už tu padlo mockrát, hlavně že jseš celejTvé téma jsem si celý pročetl a dobře ses do toho obul
ps: už jezdíš?
Jezdim
Ne asi
K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:To ti řeknu přesně, bude to můj další lak po kreši...
Obrousit(i rám) - ať tam zůstanou mapy a jen přelakovatto uz se mi teda libi vic co ma mladej Filous
co má mladej filous?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2012 17:10:11 Offline |
Kelly01 psal:Starýho Filouse
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2012 19:16:00 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:Kelly01 psal:To ti řeknu přesně, bude to můj další lak po kreši...
Obrousit(i rám) - ať tam zůstanou mapy a jen přelakovatto uz se mi teda libi vic co ma mladej Filous
co má mladej filous?
B400 sitovinu zatrenou tabulovkou
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
to uz se mi teda libi vic co ma mladej Filousco má mladej filous?
B400 sitovinu zatrenou tabulovkou
Sem žil v domění že má xj Kdyš ten kokot mladej to nemá ani blejsknutý v profilu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2012 20:01:39 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
co má mladej filous?B400 sitovinu zatrenou tabulovkou
Sem žil v domění že má xj Kdyš ten kokot mladej to nemá ani blejsknutý v profilu
i to je možný na těch fotkách z kilometru a po vostrítování to neni poznat i když je fakt ,že to má dva laufy a jeden kotouč..tak by to mohlo bejt XJ.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2012 20:23:14 Offline |
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_fl.jpg
z tohohle se to opravdu blbě poznává
...gdes tos vyštrachals??? ...na Racetrack moc fotek nejni a tadle uš vůbec ne
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2012 06:20:51 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_fl.jpg
z tohohle se to opravdu blbě poznává...gdes tos vyštrachals??? ...na Racetrack moc fotek nejni a tadle uš vůbec ne
to si vyrid s inkvizem.na racetracku to mozna neni ale na Facebooku je fotek kvanta.mlade tam ma fotky asi styry plus na nekterejch z boxu spolecne s tvoju a tukem a bzukem
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_fl.jpg
z tohohle se to opravdu blbě poznává...gdes tos vyštrachals??? ...na Racetrack moc fotek nejni a tadle uš vůbec ne
to si vyrid s inkvizem.na racetracku to mozna neni ale na Facebooku je fotek kvanta.mlade tam ma fotky asi styry plus na nekterejch z boxu spolecne s tvoju a tukem a bzukem
...zasranej fejzbůk
Borák psal:ale vypadá luksusně
přiznám ,že sem se musel nechat podat a nepřišel na to co to na tom je
jinak pjeknej pátek kamaráde .. a moc nescházelo a dovezl jsem si domu i nějakou kožku ze safari
...jo, bylo to fajné ....škoda že nás pani hlídala, moch sis zastahovat a přivýst si domu trofej nat krb ...f sobotu večír mi řikala: "...dyš sem viděla, že si voba šaháte do kapci, esi tam máte kudly a ty ses na ně začal votáčet a čekals na ňákej křivej pohled, tag mi bylo jasný, že vás musim dostat pryč!!!" ...a dobře uďála
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2012 08:24:11 Offline |
Filous psal:Borák psal:ale vypadá luksusně
jinak pjeknej pátek kamaráde .. a moc nescházelo a dovezl jsem si domu i nějakou kožku ze safari...jo, bylo to fajné ....škoda že nás pani hlídala, moch sis zastahovat a přivýst si domu trofej nat krb ...f sobotu večír mi řikala: "...dyš sem viděla, že si voba šaháte do kapci, esi tam máte kudly a ty ses na ně začal votáčet a čekals na ňákej křivej pohled, tag mi bylo jasný, že vás musim dostat pryč!!!" ...a dobře uďála
vy ste byli s rodinou na safari v Břeclavi ?
hlemejzd999 psal:Filous psal:Borák psal:ale vypadá luksusně
jinak pjeknej pátek kamaráde .. a moc nescházelo a dovezl jsem si domu i nějakou kožku ze safari...jo, bylo to fajné ....škoda že nás pani hlídala, moch sis zastahovat a přivýst si domu trofej nat krb ...f sobotu večír mi řikala: "...dyš sem viděla, že si voba šaháte do kapci, esi tam máte kudly a ty ses na ně začal votáčet a čekals na ňákej křivej pohled, tag mi bylo jasný, že vás musim dostat pryč!!!" ...a dobře uďála
vy ste byli s rodinou na safari v Břeclavi ?
Né,on bydlí f safari v USB Tam mají taky přeplněnou honitbu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2012 09:23:28 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...jo, bylo to fajné ....škoda že nás pani hlídala, moch sis zastahovat a přivýst si domu trofej nat krb ...f sobotu večír mi řikala: "...dyš sem viděla, že si voba šaháte do kapci, esi tam máte kudly a ty ses na ně začal votáčet a čekals na ňákej křivej pohled, tag mi bylo jasný, že vás musim dostat pryč!!!" ...a dobře uďálavy ste byli s rodinou na safari v Břeclavi ?
Né,on bydlí f safari v USB Tam mají taky přeplněnou honitbu
kua to ty myslivci u nas všichni chrapou ?....pak se to takle premnozuje ...