Nejsi přihlášen
Re: v prachu 2012
jo jo ...Ája zavelela k vodchodu f pravej čas
jo a příště si vezu svoje CDéčko ..ta muzika na čem těd´ f benátkách jedete je strašná
a dyš sem tam viděl pohupovat ty tlamy s řetězama u baru koukal sem estli mám nabroušeno že tu verbež potkám f Rachotě sem teda netušil
...nikdo nevojebe Ježíše...
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2012 20:46:13 Offline |
SLUGI psal:... počítá se i to když sem dal lokýtek?
esli ho máš teď aspoň sešroubovanej ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
V takové situaci se tvářím "že nic", že to neřeším, v podstatě je to "prdel", zvedám až po kávičce a nedbale a bez spěchu!!!!! odjíždím
Hned za městem na polní cestě pláču, nadívám si do "" a oblízám to po čtyřech s tím že každý škrábanec(i na přilbě) se rovná další vražené jehle pod nehet
God Save The Queen!
Kelly01 psal:V takové situaci se tvářím "že nic", že to neřeším, v podstatě je to "prdel", zvedám až po kávičce a nedbale a bez spěchu!!!!! odjíždím
Hned za městem na polní cestě pláču, nadívám si do "" a oblízám to po čtyřech s tím že každý škrábanec(i na přilbě) se rovná další vražené jehle pod nehet
...normálně tě vidim ...hlavně na tý polní cestě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
SLUGI psal:... pravdu díš Furate, ale fakt su kuwa rád že sem tenkrát vzal ty padáky, jak na boky tak na laufy a proto mě fčil "sere" jen ten loket na bundě
Aspoň vypadáš jako drsňák co má správně vodrbanou bundu vod toho,jakej je krutej střelec a jen tak nějakej šrám ho nerozhází
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Bych hlásil že ten loket i padáky jsou z vokruhu, bo neustále musím viset za koleno bo Busa větší náklon než po padáky nedovolí a odstředivá síla je holt sviňa, což mi nevadí bo jsem fakt "hustej"
... kuwa to mě nenapadlo
... beru vše zpět a jak říká Kelly (von to vlastně viděl) ten loket i padáky jsou z vokruhu, bo neustále musím viset za koleno bo Busa větší náklon než po padáky nedovolí a odstředivá síla je holt sviňa
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Kelly01 psal:Bych hlásil že ten loket i padáky jsou z vokruhu, bo neustále musím viset za koleno bo Busa větší náklon než po padáky nedovolí a odstředivá síla je holt sviňa, což mi nevadí bo jsem fakt "hustej"
... kuwa to mě nenapadlo
... beru vše zpět a jak říká Kelly (von to vlastně viděl) ten loket i padáky jsou z vokruhu, bo neustále musím viset za koleno bo Busa větší náklon než po padáky nedovolí a odstředivá síla je holt sviňa
Hlavně, že to dopadlo takle
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mám na motorce - poškrábanej rám, velkou rejhu v nádrži, ohnutou zadní brzdovou páčku + ulomenej konec spojky(opravil Kojaksro) vodrbaný řidítka, vodrbaný obě víka motoru atd atd atd.... kdo jezdí - žije se škrábancema a dokud to jezdí, tak nějaký to drbnutí o zem neřeší - je to Bandit a ne chromovanej Harley za půl míče.....
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
jezek psal:mám na motorce - poškrábanej rám, velkou rejhu v nádrži, ohnutou zadní brzdovou páčku + ulomenej konec spojky(opravil Kojaksro) vodrbaný řidítka, vodrbaný obě víka motoru atd atd atd.... kdo jezdí - žije se škrábancema a dokud to jezdí, tak nějaký to drbnutí o zem neřeší - je to Bandit a ne chromovanej Harley za půl míče.....
no nemáš ty hlavně papíry v čistírně? :-X
...soráč, nemyslim to zle...
GSF 600 S '99
hlemejzd999 (Člen) 25.04.2012 06:48:05 Offline |
Tom jr. psal:Filous psal:...zjebu ho, že to nemá f profilu...a je to vozáclonovaný a naštětkovaný XJ600, tag jag řiká Kelly, naťupovaný do schnoucí barvy..."Postapokalyptic Tom´s Nuclear Rat"
vo vikendu dam fotky do kupy a povesim to sem
na to ti seru !
http://www.youtube.com/watch?v=tBkfzL6E … re=related
Banditatom (Člen) 25.04.2012 16:09:01 Offline |
SLUGI psal:... klííííd
... min rychlost v nájezdu na OMV, uklouzlo zadní kolo. Samo sem to pobral tělem, přece si ju nevodřu Takže jen loket na bundě a škráblý padáky
skoro jako já taky jsem pod ní hrdinsky ležel.... ale kujva nemohl jsem se dostat z pod ní
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 27.04.2012 13:39:00 Offline |
SLUGI psal:... sem to zvedl ani nevím jak (pár měsíců po operaci páteře) a hned sem zavelel "tak jedem ne?" - nebyl čas řešit kdo je kdo, rozkaz zněl jasně
asi takhle nějak to bylo ? ( čas 1:50)
http://www.youtube.com/watch?v=LgSaCgKf … n&NR=1
zzzmrzlinar (Člen) 27.04.2012 15:59:12 Offline |
už je to tu, orgány maj zcela evidentně jiný názor na věci nutné obrany
http://www.novinky.cz/krimi/266113-stre … branu.html
...
zzzmrzlinar (Člen) 27.04.2012 16:00:15 Offline |
zzzmrzlinar psal:už je to tu, orgány maj zcela evidentně jiný názor na věci nutné obrany
http://www.novinky.cz/krimi/266113-stre … branu.html
...
SORRY BLBÝ VLÁKNO
hlemejzd999 (Člen) 27.04.2012 16:10:42 Offline |
SLUGI psal:... tak divoký to nebylo, v klidu a "nezdrhal" sem jak ten černoch, ale takticky byl pod ní, proto jen škrtlej padák a ten loket
... a ten byl dnes opraven
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … okytek.jpg
já tam nic nevidim ...hele to sem víc zválenej ,když se voblíkám v chlívku do kombi
dneska po šichtě valim do motoobchodu AM Trade v Mariankách ( Ostrava ). Zastavim na parkovišťu a řikam si že mi ňak moc huči vyfuk, otočil sem hlavou doprava přičemž sem tělo naklonil doleva no a aji s mašinou. Naštěsti Bandit sjel po nohach keryma sem situaci zachraňoval takže neudělal velke bum ale kurva padak levy zedřeny špígl taky kufr jak by ne.naštěsti to neni nic hrozneho ale nasralo mě to. A až se partyja třech chlopu vzpamatovala z toho smichu tak mi ho aj pomohli zdvihnout bo sem stal dvacet cenťaku pod rampou na kere motorka stala. no jak štyl z ryča
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
Progear 650 (Člen) 07.05.2012 17:42:20 Offline |
XJelen psal:honza - informace jsme měli, ale sem se většinou píše až když se sám přihlásíš, jseš cajk?
náčelníku - sem zapoměl, čtvrtek jedenkrát kačer na stadionu v Brně. Žádný zranění (jenom ego) a pouze škrábance
to je dost že ses přiznals....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 07.05.2012 22:38:43 Offline |
Foglik psal:takhle to dopadlo:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010208.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010203.jpg
jeste pribrzduje pravej trmen, tak na to mrknu zitra a uvidim co dal
hovno tomu je takže jako já...padalmrdal
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
...polámaný srůstejte, odřený buďte rádi že jste rádi
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 08.05.2012 14:02:47 Offline |
To osirisej: a co mi s pohmožděným egem?
Banditatom (Člen) 08.05.2012 16:37:48 Offline |
VikecB12 psal:osiris psal:Banditatom psal:To osirisej: a co mi s pohmožděným egem?
...tys taky boural?
Né,jen se mu dnes nepostavil
jak to víš? žes šmíroval přes vokno
osirisej : dík to pohladí na duši
Banditatom (Člen) 08.05.2012 17:21:15 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:osirisej : dík to pohladí na duši
...asi jsem natvrdlej, ale vím z toho hovno ...tak boural, nebo neboural? ...napsat nebo, nenapsat?
nenapsat!!! už tam jednou jsem jen jsem rejpnul
XJelen psal:honza - informace jsme měli, ale sem se většinou píše až když se sám přihlásíš, jseš cajk?
náčelníku - sem zapoměl, čtvrtek jedenkrát kačer na stadionu v Brně. Žádný zranění (jenom ego) a pouze škrábance
Jo ták.
Já myslim, že jo.Doufám, že doktoři budou stejnýho názoru.
hlemejzd999 (Člen) 08.05.2012 18:34:36 Offline |
4Fun.cz psal:V Jedasích s tím fláknul Lip, on sa ještě nepřiznal ??
honza1977 psal:Kdo je šmoula?
to je náš krušnohorskej inšpektór http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=810 známý svým parádním číslem "bandit v lese", měl trochu větší kliku než ty, když ho našli, jenom vytlačili banďoura na silnici a pokračoval dál. Dojel s ti i domů přes celou republiku
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:to je náš krušnohorskej inšpektór http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=810 známý svým parádním číslem "bandit v lese", měl trochu větší kliku než ty, když ho našli, jenom vytlačili banďoura na silnici a pokračoval dál. Dojel s ti i domů přes celou republiku
Co vůbec dělá? není o něm vidu ani slechu...
A ten kopec co vytlačil po tom pádu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:XJelen psal:to je náš krušnohorskej inšpektór http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=810 známý svým parádním číslem "bandit v lese", měl trochu větší kliku než ty, když ho našli, jenom vytlačili banďoura na silnici a pokračoval dál. Dojel s ti i domů přes celou republiku
A ten kopec co vytlačil po tom pádu...
dělá inšpektora ruka zakona jak by řekl Jarken
hele taky ho moc nevidíme pořád mako jako pako a na kamarády mu moc nezbejvá... snad v tom teda neni jeho pani
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 09.05.2012 22:53:04 Offline |
XJelen psal:Ondráš psal:XJelen psal:to je náš krušnohorskej inšpektór http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=810 známý svým parádním číslem "bandit v lese", měl trochu větší kliku než ty, když ho našli, jenom vytlačili banďoura na silnici a pokračoval dál. Dojel s ti i domů přes celou republiku
A ten kopec co vytlačil po tom pádu...dělá inšpektora ruka zakona jak by řekl Jarken
hele taky ho moc nevidíme pořád mako jako pako a na kamarády mu moc nezbejvá... snad v tom teda neni jeho pani
hovno paní, tej se moto líbí a fandí tomu, prostě hodně práce a málo peněz, co sem si pořídil bydlení...
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:XJelen psal:Ondráš psal:
A ten kopec co vytlačil po tom pádu...dělá inšpektora ruka zakona jak by řekl Jarken
hele taky ho moc nevidíme pořád mako jako pako a na kamarády mu moc nezbejvá... snad v tom teda neni jeho panihovno paní, tej se moto líbí a fandí tomu, prostě hodně práce a málo peněz, co sem si pořídil bydlení...
Ale příští kalbu na terase neomlouvá nic,kapišto??
...a bude hůř!
Smoula.koumak psal:XJelen psal:Ondráš psal:
hele taky ho moc nevidíme pořád mako jako pako a na kamarády mu moc nezbejvá... snad v tom teda neni jeho panihovno paní, tej se moto líbí a fandí tomu, prostě hodně práce a málo peněz, co sem si pořídil bydlení...
Bandit v lese zije, tedkon se zenu do stejny prdele, nemam kurva na nic cas, jenom v praci nekdy
Smoula.koumak (Člen) 10.05.2012 16:42:56 Offline |
karlos100 psal:Smoula.koumak psal:XJelen psal:dělá inšpektora ruka zakona jak by řekl Jarken
Ale příští kalbu na terase neomlouvá nic,kapišto??
ok domluveno, budeš ale po mě uklízet
Smoula.koumak (Člen) 10.05.2012 16:49:20 Offline |
Billy, myslíš tu prdel bez času kvůli práci nebo tu bez peněz kvůli vstupu na trh s nemovitostmi
...každopádně se začíná blejskat na lepší časy, když snad konečně přibude jedna vejplata
Smoula.koumak psal:karlos100 psal:Smoula.koumak psal:
hovno paní, tej se moto líbí a fandí tomu, prostě hodně práce a málo peněz, co sem si pořídil bydlení...Ale příští kalbu na terase neomlouvá nic,kapišto??
ok domluveno, budeš ale po mě uklízet
panebože Kájo,ty mi hodláš posrat terasu?
dyť standartně jen
...a bude hůř!
karlos100 psal:Smoula.koumak psal:karlos100 psal:
Ale příští kalbu na terase neomlouvá nic,kapišto??ok domluveno, budeš ale po mě uklízet
panebože Kájo,ty mi hodláš posrat terasu?
dyť standartně jen
ty volé, prosimtě dyť se vokáže jednou za pět let, to zvládneš
Strýcfajtr !!!
Začínám druhý kolo.
Včera jsem se vracel z vyjížďky po východním Slovensku a části Ukrajiny. Z Košic do Kadaně jsem to vzal na jedno sklouznutí.
Po přejetí hranic jsem zastavil za Hrozenkovem na šotolinovém vodpočívadle. Takovej ofík.
Asi jsem tam po delší cestě vyšší rychlostí vjel více zhurta a předním kolem jsem vyvalil kamínek velikosti pěsti.
Že jsem ho vzbudil, odvděčil se mi tím, že mi votočil říditkama a už jsem se kladl.
Naštěstí jen vodřenej padák a pošramocený sebevědomí.
Sečteno - padlá v malých rychlostech, ale na vobje strany.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Začínám druhý kolo.
Včera jsem se vracel z vyjížďky po východním Slovensku a části Ukrajiny. Z Košic do Kadaně jsem to vzal na jedno sklouznutí.
Po přejetí hranic jsem zastavil za Hrozenkovem na šotolinovém vodpočívadle. Takovej ofík.
Asi jsem tam po delší cestě vyšší rychlostí vjel více zhurta a předním kolem jsem vyvalil kamínek velikosti pěsti.
Že jsem ho vzbudil, odvděčil se mi tím, že mi votočil říditkama a už jsem se kladl.
takovou štreku hlavně žes celej.. a na druhou stranu jsem ráda, že tyhle se stávaj i zkušenějším a nejen mě
Život je boj-mašina je nej!!!
Smoula.koumak psal:Billy, myslíš tu prdel bez času kvůli práci nebo tu bez peněz kvůli vstupu na trh s nemovitostmi
...každopádně se začíná blejskat na lepší časy, když snad konečně přibude jedna vejplata
oboje
bolek009 psal:Začínám druhý kolo.
Bolku,kdyby všechny pády byly takovýhle
...a bude hůř!
Tak si mě tam napiš Osi...
Pro ty co neví: Most, výjezd z ďolíku na matador, hájsajdr a kotrmelce prej..
Natažený vazy v kolenou, spálenina na zádech a to nejhorší, že na Karlosovo gixeru, ještě jednou sorry kámo. Motorka v celku oká
Čaroděj Dobroděj 8-)
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
...až najdu tu fotku odřený bundy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
xrohy psal:Tak si mě tam napiš Osi...
Natažený vazy v kolenou, spálenina na zádech a to nejhorší, že na Karlosovo gixeru, ještě jednou sorry kámo. Motorka v celku oká
kua, takže tohle jsi ty???
Natažený vazy v kolenou, spálenina na zádech a to nejhorší, že na Karlosovo gixeru, ještě jednou sorry kámo. Motorka v celku okákua, takže tohle jsi ty???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6162_o.jpg
Není, to je foto z vracáku.
Xrohy: šikovný kluk. Nebylo to v rundě, kdy jsi nejdřív málem trefil Nitěnkův vozík?
ABik psal:Bodlinka psal:xrohy psal:Tak si mě tam napiš Osi...
Natažený vazy v kolenou, spálenina na zádech a to nejhorší, že na Karlosovo gixeru, ještě jednou sorry kámo. Motorka v celku okákua, takže tohle jsi ty???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6162_o.jpgNení, to je foto z vracáku.
heh, já to brala podle toho kotrmelce
K.a.s.y.m. (Člen) 01.06.2012 19:58:58 Offline |
to Xrohy: bezbolestný srůstání chlape
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Borák psal:to vypadá že to kouslo pěkně
ty woe co si měl na sobě ? tílko a trenky na spartakiádu ?
budeš se divit borku ale 4SR , ale musim říct, že komba to podržela, spíš je spálenej jak brousil trať, osi tu bundu fotil
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Borák psal:to vypadá že to kouslo pěkně
ty woe co si měl na sobě ? tílko a trenky na spartakiádu ?budeš se divit borku ale 4SR , ale musim říct, že komba to podržela, spíš je spálenej jak brousil trať, osi tu bundu fotil
jakože ta bunda se takle až vohřeje, aby ho takle popálila?
No ty vole teda, to čumim
Hlavně ať seš v cajku xrohu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:XJelen psal:Borák psal:to vypadá že to kouslo pěkně
ty woe co si měl na sobě ? tílko a trenky na spartakiádu ?budeš se divit borku ale 4SR , ale musim říct, že komba to podržela, spíš je spálenej jak brousil trať, osi tu bundu fotil
Hlavně ať seš v cajku xrohu
...uplně normálně...vohřeje se to tag, že se ti zataví podšífka do kůže...voptej se Matesa, ten musel s předloktim na plastiku...
Filous psal:mr.BSE psal:XJelen psal:
budeš se divit borku ale 4SR , ale musim říct, že komba to podržela, spíš je spálenej jak brousil trať, osi tu bundu fotiljakože ta bunda se takle až vohřeje, aby ho takle popálila?
Hlavně ať seš v cajku xrohu...uplně normálně...vohřeje se to tag, že se ti zataví podšífka do kůže...voptej se Matesa, ten musel s předloktim na plastiku...
no tak to je drsný, teda... vím, že byl popálenej Mates, ale myslel sem, že se prodřela kombi...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:mr.BSE psal:
Hlavně ať seš v cajku xrohu...uplně normálně...vohřeje se to tag, že se ti zataví podšífka do kůže...voptej se Matesa, ten musel s předloktim na plastiku...
no tak to je drsný, teda... vím, že byl popálenej Mates, ale myslel sem, že se prodřela kombi...
...ne ne, kombi vydržela...
karlos100 psal:osiris psal:1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
...až najdu tu fotku odřený bundystejně nás lakuje,páč ho jen stará flákla žehličkou
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hlieka.jpg
ty woe rohy, přeju brzký bezbolestný zahojení
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2012 06:35:47 Offline |
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:...uplně normálně...vohřeje se to tag, že se ti zataví podšífka do kůže...voptej se Matesa, ten musel s předloktim na plastiku...
...ne ne, kombi vydržela...
no tak todle zkoušet nebudu
at seš v cajku
hlemejzd999 (Člen) 02.06.2012 16:55:49 Offline |
huskyb12 psal:Loser psal:Loser psal:no ty pico .... jak se tohle stalo????
ale je pravda, ze vic me vydesil ten houskoj pohled
když sem to viděl, tak mě trošku svrběla koza :)))
nejdřív takhle
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/9_p7310055.jpg
a pak to bude takhle
http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/9_dsc01407.jpg
no ty vole
jááááuu
Smoula.koumak (Člen) 02.06.2012 22:45:22 Offline |
karlos100 psal:osiris psal:1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
...až najdu tu fotku odřený bundystejně nás lakuje,páč ho jen stará flákla žehličkou
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hlieka.jpg
no ty vole
tak hlavně že sis nerozbil svojí motorku ale jen Karlovo
Banditatom (Člen) 03.06.2012 11:31:09 Offline |
no tak po 900km jsem jednoho zváleného Bandita dotáhl domů. šofer je oka ale prej ať to nikomu neříkám