Nejsi přihlášen
Re: v prachu 2012
Tak tam pripis "vOjTaB6 senioor", byl se vcera svezt a misto toho trhal maliny. Bandit nema jedinej plast zdravej, bouchly viko na motoru a prerazeny vidle. Hlavne ze tati je cajk, textil vod Hubika vydrzel neskutecny veci, karbonova Uvexka taky zabodovala, takze je akorat votlucenej jag pistalka...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Tak tam pripis "vOjTaB6 senioor", byl se vcera svezt a misto toho trhal maliny. Bandit nema jedinej plast zdravej, bouchly viko na motoru a prerazeny vidle. Hlavne ze tati je cajk, textil vod Hubika vydrzel neskutecny veci, karbonova Uvexka taky zabodovala, takze je akorat votlucenej jag pistalka...
Tak hlavně že je v poho, podle toho co píšeš to nebylo jen takový plácnutí
Občas mi muj anděl stážný nestačí... Ale vyždycky mě zase tak nějak dožene nebo zastavim a počkám na něj...(posledně jsem čekal ve škarpě)
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
15. streetfighterman
16. bodlinka
17. PFremer
18. jennys
19. paavlin
20. šedá eminence
21. Daniel
22. gerrik
23. Vondrejs
24. EJ
25. Kuba B12
26. filous
27. vOjTaB6 senior
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zzzmrzlinar (Člen) 06.08.2012 12:26:11 Offline |
vOjTaB6 psal:Tak tam pripis "vOjTaB6 senioor", byl se vcera svezt a misto toho trhal maliny. Bandit nema jedinej plast zdravej, bouchly viko na motoru a prerazeny vidle. Hlavne ze tati je cajk, textil vod Hubika vydrzel neskutecny veci, karbonova Uvexka taky zabodovala, takze je akorat votlucenej jag pistalka...
to musela bejt celkem prda řek bych a seš asi přvní co po kreši chválí textil
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
15. streetfighterman
16. bodlinka
17. PFremer
18. jennys
19. paavlin
20. šedá eminence
21. Daniel
22. gerrik
23. Vondrejs
24. EJ
25. Kuba B12
26. filous
27. vOjTaB6 senior
28. BamBo
Banditatom (Člen) 12.08.2012 09:27:19 Offline |
Kelly01 psal:Počítá se i brutální "kreš" na debilní koloběžce
Že bych se zapsal
a to se ti proboha podařilo jak?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 psal:Malá hliníková kurva, jel jsem jak cyp a přední kolo do dírky s pískem, stál jsem na fleku, bohužel tělo dle zákona o energii letělo dál
...si závodil vo pytlik kuliček na cvrnkání kolem baráku s klukama vod vedle??? ...to stáří je stejně krásný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 12.08.2012 12:19:44 Offline |
ony celkově na koložbrndě jsou dobrý držky
kdybych tě viděl jak si to šineš s toho kopca důle asijc bych se posral
Kelly01 psal:, ráno jsem to našel odhozený před barákem, vyčistil, promazal, pozutahoval a hned si ve dvoře rozbil hubu
chtěl woe zavzpomínat na mládí ale je to už tak dávno, že si nevzpoměl jak se na tom jezdí
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Kelly01 psal:
na tohleto vlízst,tak se to podemnou zlomí vejpůl
Osi,tak si mě i s Ankou přihoď na seznam..solidní kaskadérská šou proběhla v neděli v poledne,cca padesát kiláků od Temešváru..
my celkem ok,Anka "jen" vykloubený rameno a já umím asi šťastnějc padat
Hrošík nejspíš po smrti.. Uvidím co sepíše ohledavač od pojišťovny..
...a bude hůř!
karlos100 psal:Osi,tak si mě i s Ankou přihoď na seznam..solidní kaskadérská šou proběhla v neděli v poledne,cca padesát kiláků od Temešváru..
at dobře srůstá, hrošíka dáte do kupy
Život je boj-mašina je nej!!!
karlos100 psal:Osi,tak si mě i s Ankou přihoď na seznam..solidní kaskadérská šou proběhla v neděli v poledne,cca padesát kiláků od Temešváru..
...no to mě poser ...zahoď ten werk a vem zpátky béčko ...no žijete
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
15. streetfighterman
16. bodlinka
17. PFremer
18. jennys
19. paavlin
20. šedá eminence
21. Daniel
22. gerrik
23. Vondrejs
24. EJ
25. Kuba B12
26. filous
27. vOjTaB6 senior
28. BamBo
29. karlos100 s ankou
Hlavně že jste cajk
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2012 07:02:10 Offline |
no hlavne ze jste cajk...jestli to byla trosku rana tak je hotovo..holt bezramova konstrukce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Holt sem jako trachtorista propadnul.. měl jsem vědít,že trachtor se brzdí pedálem.. já vůl šách v kile na přední brzdu,že přibrzdim, a vodletělo mi to z rukou..
Pak klouzek tak vosumdesát metrů,rána přes předek do prdele rumuncký fábije a dvakrát panavorel kuframa napřed v pangejtu..
Anka dostala zásah zadním kufrem,ten jí vyhodil rameno,a poslal jí válet sudy..
Já se jen klouzal po prdeli..
Ale jinak hadry a protektory zafungovaly,takže celkem sme měli kliku..
Tak uvidíme,jak se vycení pojišťovna,pořídíme HrochaII a příští rok holt pojedeme jinudy
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2012 11:00:51 Offline |
to Karlos:aspon vis proc ma vetsina BMW ABS.prave kvuli tomu teleleveru..i kdyz tohle je dost blbej zpusob jak to zjistit.zkusenost pro priste.hlavne at je pani brzy cajk a bez nasledku.
nebylo by lepší psát seznam těch co nespadli,že by to jako bylo kratší
Petr J. psal:to Karlos: hlavně že jste celí....a fakt na turistiku pro příště s ABS, cit od předního kola na GS prostě příliš není...
Na tom jeho jsem se nestih ani svízt jsem laik v tomhle ohledu, ale blbej pocit jsem měl jak na GS tak i na R a já myslel, že se mi to zdálo, když se z toho všichni tak pochcávaj každopádně když bramboru tak káčko a bo su eskař tak v esku
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Petr J. psal:to Karlos: hlavně že jste celí....a fakt na turistiku pro příště s ABS, cit od předního kola na GS prostě příliš není...
Na tom jeho jsem se nestih ani svízt jsem laik v tomhle ohledu, ale blbej pocit jsem měl jak na GS tak i na R a já myslel, že se mi to zdálo, když se z toho všichni tak pochcávaj každopádně když bramboru tak káčko a bo su eskař tak v esku
...nezdálo, mrdat celej telelevr ...třeba teť sem jezdil čtyry dny s Darkem, kerej má taky Hrošíka a ten za celou dobu nešách na přední brzdu, fšecko brzdí zadkem...desky na zadku mu hóřej přet vočima
No jo,kdyš von je ten telelever zase asi lepší na to velký zatížení,přecejenom délka mezi horníma brejlama a spodním čepem je kurefsky věčí,nez délka krku na normálním bajku... Já na B12 musel ve 36000km měnit ložisko v krku,totálně vytlučený a to si myslím že by mě na BMW v těhle kilometrech nepotkalo...Ale ne každý BMW má tuhle pičovinu,můj stařec má klasiku a vepředu zaplaťsatan 21 kolo. A momentálně probíhá malá revize vnitřku,hlavy a válce sou dole,přijdou tam nový kroužky,gufera ventilů,komplet těsnění a do karbenátek membrány a fungl fšecky lanka a hurá do další,asi třetí stovky tisíc km Celkem sem čučel,že válce téměř bez opotřebení,hlavy taky vypadají cajk,jenom zakarbonovaný No a na zimu si nechám výměnu oleje ve vidlích a přezut na trochu chlupatější gumy a mám to komplet nachystaný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
fido psal:nety psal:tak už nechci bmw, sem šilhal po r1100s bo se mě dycky líbilo v té limitované edici.. Karlos, hlavně dobře a rychle zahojit.
Ty nedaš pokoj
píše že nechce, ale stejně u něj skončí, trochu do něj nasype a bude zase koukat po jiným
Bandit 4EVER!!!
VikecB12 psal:... Já na B12 musel ve 36000km měnit ložisko v krku,totálně vytlučený a to si myslím že by mě na BMW v těhle kilometrech nepotkalo...
nemáš tolik žrat já ho na béčku měnil jen po 1. kreši...už ani nevim v kolika (pamatuju si jen letopočet 2005 a místo....na I.P....jinak to mám trochu v mlhách )
zzzmrzlinar (Člen) 22.08.2012 23:10:36 Offline |
curva a já myslel jaká je to šleha tetra teletetrapak, bych radši jednou za pár let vyměniil ložiska než jednou za pár let rozstřelenou motyku.
ale zas tak blbý to bejt nemůže, to mi neříkejte, to má nějak voddělovat pružení vod řízení a brzdění a to snad nemože bejt tak blbý
...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.08.2012 06:45:21 Offline |
kdyz mas na brzdach ABS tak to spatny nebude me by spis vadila ta bezramova konstrukce.kdy pri kazdym vetsim drcnuti je to na jinej motor nebo na vyhozeni...ale zas na druhou stranu jak casto padam je to asi jedno
Hele kucí,já bych kvůlivá blbosti jednoho jantara nenadával na bramboráky
je to tak,že přibržďovat jsem měl zadkem,když na tom seděj dva metráky
a máš v kufrech další půlmetrák,holt asi to přední kolo nebude moc držet..
navíc teda(2Kojak) ty bremba fakt brzděj příště je cáknu volejem
žádnej stres,jsme celí,s další bramborou budu zacházet vopatrnějc
...a bude hůř!
zzzmrzlinar psal:curva a já myslel jaká je to šleha tetra teletetrapak, bych radši jednou za pár let vyměniil ložiska než jednou za pár let rozstřelenou motyku.
ale zas tak blbý to bejt nemůže, to mi neříkejte, to má nějak voddělovat pružení vod řízení a brzdění a to snad nemože bejt tak blbý
...
Se podívej kolik ty bawoři mají najeto a sou věčinou napucovaný a bez nějakejch havárek,tak to asi špatný nebude
Karlos,pořát čekáme na fotky,tak nedělej zagorku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
zzzmrzlinar psal:... to má nějak voddělovat pružení vod řízení a brzdění a to snad nemože bejt tak blbý
...
no a to bude ten problém, pro lidi co potřebujou zapíchnout přední kolo do asfaltu aby cejtili na brzdách kam až to jde bude zásadní problém právě tohle oddělení. Já si při těch zkušebních jízdách připadal fakt jak bez předku. Holt se s tím musí jezdit jinak, zase prej je to pohodlný. Já už sem na takový pitschoviny asi starej, sem rád, že jsem se jakžtakž naučil jezdit s klasickou vidlí a tohle by mě asi znervózňovalo stejně jako ten boxer, když jsem si před slalomem na dráze vrknul meziplyn a v tu ránu mě byli balíky malí
Dlužno dodat, že třeba v Alpách tě s timhle nesmyslem spráská kdejakej buřt, prostě tomu musej věřit ale to mi říkal Karlos taky
Strýcfajtr !!!
karlos100 psal:Hele kucí,já bych kvůlivá blbosti jednoho jantara nenadával na bramboráky
je to tak,že přibržďovat jsem měl zadkem,když na tom seděj dva metráky
a máš v kufrech další půlmetrák,holt asi to přední kolo nebude moc držet..
navíc teda(2Kojak) ty bremba fakt brzděj příště je cáknu volejem
žádnej stres,jsme celí,s další bramborou budu zacházet vopatrnějc
tywoe Karlos, ty si s tim televarieté nedáš pokoj...
když BMW tak jedině auto
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Banditatom (Člen) 28.08.2012 09:27:09 Offline |
VikecB12 psal:Ale pořád nějak marně čekáme na foto těch zbytků
má škrablej válec a trošku nádrž
lipe: ty ovado ty ses ještě neprásk diť tě zbíralo X lidí
VikecB12 psal:Ale pořád nějak marně čekáme na foto těch zbytků
Když von panáček pořád nemaká, ted zrovna někde chlastá na školení a doma nemá infernet, takže si budeš muset počkat. Ale včera jsme byli na rybách, když nemá teď motorku...
Čaroděj Dobroděj 8-)
Takže náčelníku... piš si mě tam jednou ve čtvrtek a eslivá s tim nikdo nemajznul v pátek, tak mě tam dej hnedka další na sobotu
čtvrtek - první odpolední seznamovací rozjížďka na SKringu cca v posledním kole z umělce odněkaď z jižních čech (na espézetce měl C) vypad šroup a vychcal volej cca v délce 350m než si sám ustlal. Progýr v dlouhý pravý holčinu ještě předjel před zlomem, já si to chtěl najet zleva, abych byl rychlejší na výjezdu a voala, jak jsem byl na koleni, tak jsem jenom zved nohu a motyka mi ujela a já jel po prdeli do kačera za ní. Motyka panavorel (vorel promine) já po prdeli po asfaltu, pak už nebe-kačer-nebe-kačer. Výsledek - pravej bok, páčky obě ko, řídítka ko, stupačka ko, ostatní jenom škrábance. Do večera opraveno kromě řídítek, pro ty jsem frčel v pátek ráno do Pezinoku, odpolko ok zpět na trati, celkem ok, zlepšení o cca 1,5vt.
Sobota - v závodě start až po budíčku (ale bylo nás takovej víc), na každý rovině nás natíral nějakej masér se zánovním GSXR, ale ve vinglech se klepal jag ratlik, takže to čtyřikrát schytal od ofáčovanýho čopra venkem, což mu asi přišlo jako hodně frustrující, tak mě v poslední pravý před cílem vybrzdil až za hranu. Volba byla buďto to risknu a hrozí odlet po boku - panavorel - konec jebky, nebo plný brzdy až ke kačeru a pak endurovložka co nejdýl to půjde. Zvítězila varianta sráčů - rovně do kačera, aso po dvaceti metrech eskamotérského tance už jsem to nedal a vystoupil. Tentokrát jebka ok, ale já asi koupil při tom vystupování na žebro, takže teď nemůžu kašlat a smát se
Konec hlášení z asijského výletu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Takže náčelníku... piš si mě tam jednou ve čtvrtek a eslivá s tim nikdo nemajznul v pátek, tak mě tam dej hnedka další na sobotu
čtvrtek - první odpolední seznamovací rozjížďka na SKringu cca v posledním kole z umělce odněkaď z jižních čech (na espézetce měl C) vypad šroup a vychcal volej cca v délce 350m než si sám ustlal. Progýr v dlouhý pravý holčinu ještě předjel před zlomem, já si to chtěl najet zleva, abych byl rychlejší na výjezdu a voala, jak jsem byl na koleni, tak jsem jenom zved nohu a motyka mi ujela a já jel po prdeli do kačera za ní. Motyka panavorel (vorel promine) já po prdeli po asfaltu, pak už nebe-kačer-nebe-kačer. Výsledek - pravej bok, páčky obě ko, řídítka ko, stupačka ko, ostatní jenom škrábance. Do večera opraveno kromě řídítek, pro ty jsem frčel v pátek ráno do Pezinoku, odpolko ok zpět na trati, celkem ok, zlepšení o cca 1,5vt.
Sobota - v závodě start až po budíčku (ale bylo nás takovej víc), na každý rovině nás natíral nějakej masér se zánovním GSXR, ale ve vinglech se klepal jag ratlik, takže to čtyřikrát schytal od ofáčovanýho čopra venkem, což mu asi přišlo jako hodně frustrující, tak mě v poslední pravý před cílem vybrzdil až za hranu. Volba byla buďto to risknu a hrozí odlet po boku - panavorel - konec jebky, nebo plný brzdy až ke kačeru a pak endurovložka co nejdýl to půjde. Zvítězila varianta sráčů - rovně do kačera, aso po dvaceti metrech eskamotérského tance už jsem to nedal a vystoupil. Tentokrát jebka ok, ale já asi koupil při tom vystupování na žebro, takže teď nemůžu kašlat a smát se
hezký pitcho...já vím že seš votlučenej jak píšt'ala
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
15. streetfighterman
16. bodlinka
17. PFremer
18. jennys
19. paavlin
20. šedá eminence
21. Daniel
22. gerrik
23. Vondrejs
24. EJ
25. Kuba B12
26. filous
27. vOjTaB6 senior
28. BamBo
29. karlos100 s ankou
30. LukinB6
31. XJelen (podruhý)
32. XJelen (potřetí)
XJelen psal:Takže náčelníku... piš si mě tam jednou ve čtvrtek a eslivá s tim nikdo nemajznul v pátek, tak mě tam dej hnedka další na sobotu
...hlavně že si pohoromadě, aspoň se nebudeš v garáži nudit
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
zzzmrzlinar (Člen) 11.09.2012 10:48:22 Offline |
Jelene, hodně dobrej popis aj sem se zasmál jak jsem si pčedstavoval ten enduří disko tanec
karlos100 psal:huskyb12 psal:Aspoň něco snad vyhraješ, pičo :)))
sem chtěl navrhnout,že by sme my Krušnohorci mohli získat
kolektivní cenu,páč jsme letos zas padli všichni
...a Jelen samozřejmě vyhraje individuálku za hetrik
dobře Ty! na tom něco bude
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
karlos100 psal:huskyb12 psal:Aspoň něco snad vyhraješ, pičo :)))
...a Jelen samozřejmě vyhraje individuálku za hetrik
píčo jeden!
a fakt je, že jsme komplet, aj Zvíře
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:huskyb12 psal:Aspoň něco snad vyhraješ, pičo :)))
...a Jelen samozřejmě vyhraje individuálku za hetrikpíčo jeden!
a fakt je, že jsme komplet, aj Zvíře
...eskamotéří z Krušnejch ...no hlavně že ste celý, volové
Petr J. psal:Filous psal:...eskamotéří z Krušnejch ...no hlavně že ste celý, volové
...ještě že to k Tobě do servisu mají tak daleko, co? Bys nedělal nic jiného...
zas tak daleko to není, a von je jedinej koho nechám dělat to co nezvládnu sám
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 11.09.2012 23:07:06 Offline |
Filous psal:XJelen psal:karlos100 psal:sem chtěl navrhnout,že by sme my Krušnohorci mohli získat
...a Jelen samozřejmě vyhraje individuálku za hetrikpíčo jeden!
a fakt je, že jsme komplet, aj Zvíře...eskamotéří z Krušnejch ...no hlavně že ste celý, volové
a když dáte hlavy ušima dohromady , vypadate jako piče ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:XJelen psal:
píčo jeden!
a fakt je, že jsme komplet, aj Zvíře...eskamotéří z Krušnejch ...no hlavně že ste celý, volové
a když dáte hlavy ušima dohromady , vypadate jako piče ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 165204.png
S nějakou exotickou chorobou
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
XJelen psal:Petr J. psal:Filous psal:...eskamotéří z Krušnejch ...no hlavně že ste celý, volové
...ještě že to k Tobě do servisu mají tak daleko, co? Bys nedělal nic jiného...
Já to mám sice blíž, ale pak musim na bus do Benátek, na čerňák a z čerňáku zpět do Libu... Třeba včera bylo na takovou procházku kurevský horko
PFremer psal:XJelen psal:Petr J. psal:...ještě že to k Tobě do servisu mají tak daleko, co? Bys nedělal nic jiného...
Já to mám sice blíž, ale pak musim na bus do Benátek, na čerňák a z čerňáku zpět do Libu... Třeba včera bylo na takovou procházku kurevský horko
Z Benátek jezdí každou chvíli bus do Ml. Boleslavi a tam odtud to jezdí každou chvíli do Liberce, tak proč přes Čerňák?
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:PFremer psal:XJelen psal:
zas tak daleko to není, a von je jedinej koho nechám dělat to co nezvládnu sámJá to mám sice blíž, ale pak musim na bus do Benátek, na čerňák a z čerňáku zpět do Libu... Třeba včera bylo na takovou procházku kurevský horko
Z Benátek jezdí každou chvíli bus do Ml. Boleslavi a tam odtud to jezdí každou chvíli do Liberce, tak proč přes Čerňák?
Bylo to časově lepší a bez zastávek, nepočítám teda přestup
hlemejzd999 (Člen) 14.09.2012 13:17:28 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 14.09.2012 13:17:51 Offline |
hlemejzd999 psal:http://www.facebook.com/SnekNaHrad
kurva...sem to dal blbě
Počítá se příjezd před zahrádku vesnické hospody, začátečnický taneční solo na štěrku, výstup z mašiny ala superman, bleskurychlý vzpěračský výkon a potupný odjezd za potlesku nejednoho přihlížejícího štamgasta? Škoda na těle nulová, na stroji trochu barvy na padáky, nový blinkr a brzdová páčka. Ego.....však to znáte
1. bolek009
2. zzzmrzlinar
3. banditatom
4. john
5. luig
6. progear
7. tony
8. xnewstedx
9. slugi
10. honza1977
11. XJelen
12. Foglík
13. bolek009 (podruhý)
14. xrohy
15. streetfighterman
16. bodlinka
17. PFremer
18. jennys
19. paavlin
20. šedá eminence
21. Daniel
22. gerrik
23. Vondrejs
24. EJ
25. Kuba B12
26. filous
27. vOjTaB6 senior
28. BamBo
29. karlos100 s ankou
30. LukinB6
31. XJelen (podruhý)
32. XJelen (potřetí)
33. yoby
..jsem si po tom Yobiho eskamotérství vzpomněl na kámoše..
..odjezd od hospy s nutností se otočit přes cestu..
..najel si doprava,aby se vešel,šáhnul na přední a na šterku sebou plácnul..
..jinošský výskok,vzpěračská vložka,rozjezd,otočení,krapet delší a na druhé straně šáhnutí
na přední,to už byl na vlhké trávě a repete se sjezdem do příkopy..
..jestli osazenstvo zahrádky neumřelo,tak se smějou dodnes..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen) 18.09.2012 13:39:24 Offline |
Pšán psal:..jsem si po tom Yobiho eskamotérství vzpomněl na kámoše..
..odjezd od hospy s nutností se otočit přes cestu..
..najel si doprava,aby se vešel,šáhnul na přední a na šterku sebou plácnul..
..jinošský výskok,vzpěračská vložka,rozjezd,otočení,krapet delší a na druhé straně šáhnutí
na přední,to už byl na vlhké trávě a repete se sjezdem do příkopy..
..jestli osazenstvo zahrádky neumřelo,tak se smějou dodnes..
takhle podobně sem se otacel ve Vlašimi u bankomatu ...odjezd od bankomatu , otočení do proti přes silnici , sahnuti na brzdu a jak mi nozicka kmitala po silnici , abych to vyrovnal a neupad
yoby psal:Počítá se příjezd před zahrádku vesnické hospody, začátečnický taneční solo na štěrku, výstup z mašiny ala superman, bleskurychlý vzpěračský výkon a potupný odjezd za potlesku nejednoho přihlížejícího štamgasta? Škoda na těle nulová, na stroji trochu barvy na padáky, nový blinkr a brzdová páčka. Ego.....však to znáte
přesně takhle jsme se seznámili s xrohym dodneška dáváme při našich sedánkách k dobrému
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:yoby psal:Počítá se příjezd před zahrádku vesnické hospody, začátečnický taneční solo na štěrku, výstup z mašiny ala superman, bleskurychlý vzpěračský výkon a potupný odjezd za potlesku nejednoho přihlížejícího štamgasta? Škoda na těle nulová, na stroji trochu barvy na padáky, nový blinkr a brzdová páčka. Ego.....však to znáte
přesně takhle jsme se seznámili s xrohym dodneška dáváme při našich sedánkách k dobrému
mně si viděl x krát a vysral ses na mně
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:yoby psal:Počítá se příjezd před zahrádku vesnické hospody, začátečnický taneční solo na štěrku, výstup z mašiny ala superman, bleskurychlý vzpěračský výkon a potupný odjezd za potlesku nejednoho přihlížejícího štamgasta? Škoda na těle nulová, na stroji trochu barvy na padáky, nový blinkr a brzdová páčka. Ego.....však to znáte
mně si viděl x krát a vysral ses na mně
Strýcfajtr !!!