Nejsi přihlášen
Re: v prachu 2012
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:
přesně takhle jsme se seznámili s xrohym dodneška dáváme při našich sedánkách k dobrémumně si viděl x krát a vysral ses na mně
Jako, že si mu to nevyprávěl asi neee......
Ale sranda to je.
PS Jelitoj: Až budeš s Ludvíkem v Soku, se staf pro ten soudek a tu folii ti Venda nalepí, jen dej vědět.
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:XJelen psal:barynek psal:
mně si viděl x krát a vysral ses na mněJako, že si mu to nevyprávěl asi neee......
Ale sranda to je.
PS Jelitoj: Až budeš s Ludvíkem v Soku, se staf pro ten soudek a tu folii ti Venda nalepí, jen dej vědět.
přesně, cos myslel???
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:xrohy psal:XJelen psal:
Ale sranda to je.
PS Jelitoj: Až budeš s Ludvíkem v Soku, se staf pro ten soudek a tu folii ti Venda nalepí, jen dej vědět.přesně, cos myslel???
ty vole na mě musíš pomalu, jsem jen hospockej
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:xrohy psal:
Ale sranda to je.
PS Jelitoj: Až budeš s Ludvíkem v Soku, se staf pro ten soudek a tu folii ti Venda nalepí, jen dej vědět.přesně, cos myslel???
Direktore,voni maj v tý hlavě slušnou paseku
...a bude hůř!
XJelen psal:barynek psal:xrohy psal:
Ale sranda to je.
budu k tobě mušet zase někdy zaject, ten ušák z předloni byl libovej
a doufám, že to dáš k dobru pičo
Bandit 4EVER!!!
yebat psal:Tak dneska šrám na egu... zajedu na benzínu, chci slízt, a nejednou se to nějak moc nákladní... no, urval jsem to zpátky, na zem nešla... ale při tom rvaní nahoru vytočenej plyn do omezovače, takze všichni čuměli jak čůráci...
nebyla na zemi, se nepočítá
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:yebat psal:Tak dneska šrám na egu... zajedu na benzínu, chci slízt, a nejednou se to nějak moc nákladní... no, urval jsem to zpátky, na zem nešla... ale při tom rvaní nahoru vytočenej plyn do omezovače, takze všichni čuměli jak čůráci...
nebyla na zemi, se nepočítá
zaplať satan, že nebyla...