Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.01.2012 23:04:40 Offline |
jak cikáni kupují pivo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: jak cikáni kupují pivo
pod to video nekdo psal ze ma asi magnetickou
![]() |
Banditatom (Člen) 04.01.2012 12:50:40 Offline |
Billy psal:pod to video nekdo psal ze ma asi magnetickou
![]()
no to by jí musela mět ale fest výkonou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Billy psal:pod to video nekdo psal ze ma asi magnetickou
![]()
No ani ne tak výkonnou jak velkou šup a basa piv v
aneb jeden slavný výrok "to se tam nevejede, ale vejde, no vidíš"
![]() |
Banditatom (Člen) 04.01.2012 13:21:12 Offline |
tomB12 psal:Banditatom psal:Billy psal:pod to video nekdo psal ze ma asi magnetickou
![]()
No ani ne tak výkonnou jak velkou
šup a basa piv v
![]()
aneb jeden slavný výrok "to se tam nevejede, ale vejde, no vidíš"
ahoj já jsem helmut opravář komínu
To byl určitě fejk vytvořen za učelem vočernit chudáky romyNěco jako vo silvestra když nikdy netrestaný důchodce pro "zábavu"sejmul ty dva 6xtrestaný ciganský zmrdy.Jak vypověděla jejich tetička vopčas někoho přepadli vopčas něco ukradli, ale jináč slušný kucí
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 04.01.2012 13:42:57 Offline |
pulmotor psal:To byl určitě fejk vytvořen za učelem vočernit chudáky romy
Něco jako vo silvestra když nikdy netrestaný důchodce pro "zábavu"sejmul ty dva 6xtrestaný ciganský zmrdy.Jak vypověděla jejich tetička vopčas někoho přepadli vopčas něco ukradli, ale jináč slušný kucí
voni jen tak šli kolem toho důchodce a ten je najednou zničehožnic přepad a střelil
hlemejzd999 psal:pulmotor psal:To byl určitě fejk vytvořen za učelem vočernit chudáky romy
Něco jako vo silvestra když nikdy netrestaný důchodce pro "zábavu"sejmul ty dva 6xtrestaný ciganský zmrdy.Jak vypověděla jejich tetička vopčas někoho přepadli vopčas něco ukradli, ale jináč slušný kucí
voni jen tak šli kolem toho důchodce a ten je najednou zničehožnic přepad a střelil
...přesně tag to bylo ...nejlepčí bylo fčera ve správách, dyš tam ňákej místní chlap řek:"...málo jich zastřelil, málo!!!"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:hlemejzd999 psal:pulmotor psal:To byl určitě fejk vytvořen za učelem vočernit chudáky romy
...přesně tag to bylo
...nejlepčí bylo fčera ve správách, dyš tam ňákej místní chlap řek:"...málo jich zastřelil, málo!!!"
zas se budu vopakovat,střelil je blbě,kdyby vodá zdechli,měl by důchodce klid
a vlastní jedinou výpověď,takhle ten co přežil vypoví,že je napadl se zbraní,
řval chcípněte cigoši a střílel po nich... A chudák brácha je mrtvej..
TZN. Střílet do naprostý jistoty,že jsou všichni šmejdi tuhý... pak se sesypat..
chudák děda,když ho třeba i nezavřou,stejně ho nakonec trefí
šlak z policajtů,soudů a médií..
...a bude hůř!
Filous psal:hlemejzd999 psal:pulmotor psal:To byl určitě fejk vytvořen za učelem vočernit chudáky romy
...přesně tag to bylo
...nejlepčí bylo fčera ve správách, dyš tam ňákej místní chlap řek:"...málo jich zastřelil, málo!!!"
NO A PAK TAM BYL TAKY JEDEN BÍLEJ KOKOT KEREJ ŘÍKAL ŽE SE TO NEDĚLÁ
Jebat motorky :-)
dobre jim tak, taky sem si rikal malo malo
![]() |
Banditatom (Člen) 04.01.2012 15:20:56 Offline |
Billy psal:dobre jim tak, taky sem si rikal malo malo
mrtvej cigán na čtyři?
.............................
.....................málo!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 04.01.2012 17:05:55 Offline |
karlos100 psal:zas se budu vopakovat,střelil je blbě,kdyby vodá zdechli,měl by důchodce klid
a vlastní jedinou výpověď,takhle ten co přežil vypoví,že je napadl se zbraní,
řval chcípněte cigoši a střílel po nich... A chudák brácha je mrtvej..
TZN. Střílet do naprostý jistoty,že jsou všichni šmejdi tuhý... pak se sesypat..
chudák děda,když ho třeba i nezavřou,stejně ho nakonec trefí
šlak z policajtů,soudů a médií..
To že něco řval vo cigánech tvrdit může, ale kdo mu to bude vjeřit, když tutově vylezl základku z pjetky a německy asik chlapec umět nebude.
Teda sem aspoň slyšel, že to byl dojče geront ten střelec
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
..takhle to bylo..
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012010301
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
![]() |
nicola.foxx (Člen) 04.01.2012 21:49:21 Offline |
Pšán psal:..takhle to bylo..
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012010301
Takhle je to totiž dycky
pulmotor psal:To byl určitě fejk vytvořen za učelem vočernit chudáky romy
napadlo mě to úplně stejně, když jsem to viděl včera ve zprávách, říkám to jo, tak voni byli několikrát trestaní, za loupežné přepadení, když jsem viděl to místo kde se to stalo, je to jasné, krásný osamocený plácek, kde se děda šel projít do přírody a ti smradi toho chtěli využít. Dnes to potvrdili ve zprávách, že maníci narozdíl od dědy měli v krvi, že šmajchlovali s kudlů a děda má i nějaké dva svědky. Tak snad se to v prdel neobrátí a bude to cajk. Nejhorší na tom je to, že kdyby ho okradli, pořezali a já nevím co, tak by to byl jen jeden z mnoha nepotrestaných vyšuměných případů, kterých v té oblasti je plno, děda měl možná obrofské štěstí, že se ubránil, jinak by už byl na vonom světě a teď ti šmejdi tam budou zapalovat sfíčky a cítit se ublížení a rasově utlačovaní
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...tady u nás, táhli káru plnou kanálovejch deklů, policajti se týpků zeptali kampak prej s tím nákladem, hbitě vysvětlovali, že prej tam k vám na stanici pane policajt, my sme je našly támdle na kupě, tak je k vám dem vodevzdat ...no a co teď s nima, s těma šmejdama teda, dekly se samo daj vrátit na ty votevřený kanály
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 05.01.2012 00:45:42 Offline |
kurva takovejch prachů se do všeho sype , tak proč nenajdou nějakej lehce prenosnej virus , kterej tyhle mamrdy jednou provždy zlikviduje ?
....to by nemělo bejt tak těžký,no ne ?
![]() |
Banditatom (Člen) 05.01.2012 11:36:16 Offline |
hlemejzd999 psal:kurva takovejch prachů se do všeho sype , tak proč nenajdou nějakej lehce prenosnej virus , kterej tyhle mamrdy jednou provždy zlikviduje ?
....to by nemělo bejt tak těžký,no ne ?
...myslím si, že levnější by bylo předělat kotle v teplárnách
![]() |
nicola.foxx (Člen) 05.01.2012 13:03:32 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:kurva takovejch prachů se do všeho sype , tak proč nenajdou nějakej lehce prenosnej virus , kterej tyhle mamrdy jednou provždy zlikviduje ?
....to by nemělo bejt tak těžký,no ne ?...myslím si, že levnější by bylo předělat kotle v teplárnách
Ale di ty woe. Víš kolik by z toho bylo smradu A ještě jak sou pořád nadraný chlastem, tak by to jen fofrem zahořelo a teplo z nich žádný.
Já bych tím krmil psi f útulcích a dalo by se to vozit do afriky jako hnojivo
![]() |
Banditatom (Člen) 05.01.2012 14:34:50 Offline |
nicola.foxx psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:kurva takovejch prachů se do všeho sype , tak proč nenajdou nějakej lehce prenosnej virus , kterej tyhle mamrdy jednou provždy zlikviduje ?
....to by nemělo bejt tak těžký,no ne ?...myslím si, že levnější by bylo předělat kotle v teplárnách
Ale di ty woe. Víš kolik by z toho bylo smradu
A ještě jak sou pořád nadraný chlastem, tak by to jen fofrem zahořelo a teplo z nich žádný.
Já bych tím krmil psi f útulcích a dalo by se to vozit do afriky jako hnojivo
čeče dneska jsou už filtry daleko co se technologii týče takže ze smradu bych strach neměl
ale zasejc mušej brát v potaz výhřevnost/cena/ množství
jako alternativa obnovitelných paliv celkem dobrý si myslím
...myslej, že by to ti hafani žrali
Banditatom psal:nicola.foxx psal:Banditatom psal:...myslím si, že levnější by bylo předělat kotle v teplárnách
Ale di ty woe. Víš kolik by z toho bylo smradu
A ještě jak sou pořád nadraný chlastem, tak by to jen fofrem zahořelo a teplo z nich žádný.
Já bych tím krmil psi f útulcích a dalo by se to vozit do afriky jako hnojivočeče dneska jsou už filtry daleko
co se technologii týče takže ze smradu bych strach neměl
ale kdo by ty filtry furt čistil,víš jak ty svině dehtujou
![]() |
Banditatom (Člen) 05.01.2012 22:18:22 Offline |
Libor nx psal:Banditatom psal:nicola.foxx psal:
Ale di ty woe. Víš kolik by z toho bylo smraduA ještě jak sou pořád nadraný chlastem, tak by to jen fofrem zahořelo a teplo z nich žádný.
Já bych tím krmil psi f útulcích a dalo by se to vozit do afriky jako hnojivočeče dneska jsou už filtry daleko
co se technologii týče takže ze smradu bych strach neměl
ale kdo by ty filtry furt čistil,víš jak ty svině dehtujou
klidně to půjdu dělat zadarmo i toho topiče bych sponzoroval
třeba dědu vosvobodí a bude stoho jako precedens a budeme je moc v obraně střílet, no krásná představa
bych nechal koukat z kapsi litr a šel se nechat přepadnout na budějcký geto sídliště máj a střílel a střílel a střílel dokud by cikáncké plémě bylo jako terč k dyspozici...
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1