Nejsi přihlášen
databaze KROS
V práci jsme dostali za OR32 novej KROS Plus, nepracujete nekdo s timto programem ? Mam URS Praha 2011 databazi, z te pouziji montaz a dale potrebuji vlozit material, ale material chci svuj vlastni z databazi z excelu. Bohuzel se me rozumne nepovedlo pracovat z databazemi, je to silene pomale, program zamrza. Jak pracovat s databazemi je me zahadou . Zlaty jednoduchy OR32
hlemejzd999 (Člen) 04.01.2012 15:17:24 Offline |
Re: databaze KROS
a já myslel ,že to bude téma vo bahňákách...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
http://www.ortika.cz/ortezy/koleno-10/or-32-72
Kde máš na tý ortéze tu databázi?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar (Člen) 04.01.2012 16:29:10 Offline |
a OR32 to budou pneumatiky Barumky na stodácu, já mám OR34 a brácha jezdil OR36
Banditatom (Člen) 04.01.2012 16:31:23 Offline |
zzzmrzlinar psal:a OR32 to budou pneumatiky Barumky na stodácu, já mám OR34 a brácha jezdil OR36
a teď su s toho uplně
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
asi na to seru, bo tak blbej preoknovanej program sem jeste nevidel. Zkusim vy smejdi teda teho Sujazu, ale myslim ze ten opravuje primo URS ceniky ale nerozpoctuje.
SuJazuwaki (Člen) 05.01.2012 13:03:41 Offline |
Zdááár!!! Máš štěstí, že jdu zrovna kolem... Manuál jste nedostali?
Jde tam vytvořit novou databázi, do ní naimportovat tu z excelu a nakonec si to hodit do jedné, ať je nemusíš furt přepínat.
SuJazuwaki
SuJazuwaki psal:Zdááár!!! Máš štěstí, že jdu zrovna kolem... Manuál jste nedostali?
Jde tam vytvořit novou databázi, do ní naimportovat tu z excelu a nakonec si to hodit do jedné, ať je nemusíš furt přepínat.
To vis manual mam, vsechno sem pri importu z excelu priradil, sloupce, co ma bejt cena, co je vaha, co je popis, a vlozim to treba do URS PRAHA 2011 do materialu, ale je to vsechno nasrany dohromady, z cehoz nejsem nadsenej, neda se to vlozit aspon treba nejak takhle ?
713- Tepelne izolace
tam si dam rockwool, armaflexy atd.
731-kotelny
dalsi svoje polozky z excelu
732-strojovny
733-potrubí UT
734-armatury
735-otopná tělesa
jde me o to ze nevim jaky nasadit pred tim importem cislo, zda si ty cisla mam vytvorit uz v excelu napr material XY, mel cislo 713000001, nebo jestli mu staci pouze obor 713.
abych mel izolace v izolacich a ne nekde na konci ceniku za URS PRAHA 2011 smatlany s trubkama a telesama vsemozne za sebou jak zrovna importuju z excelu.
SuJazuwaki (Člen) 05.01.2012 14:42:38 Offline |
Stačí mu to podle oborů, ale klidně tam nechej i prázdný řádky jen v popisu: 711 - hydroizolace, 713 - tepelné izolace...
Kros to sežere a je to přehlednější.
SuJazuwaki
SuJazuwaki (Člen) 05.01.2012 14:50:52 Offline |
Celý to upravuj jenom v excelu. Při importu určuješ jenom sloupce a zatrhneš import prázdných řádků, kterýma si oddělíš jednotlivý skupiny materiálů.
SuJazuwaki
Stránky: 1