Nejsi přihlášen
olej v tlmičoch
cavte idem meniť olej v predných tlmičoch potrebujem vediet že kolko (ml) ide oleja do predných tlmičou na suzuki bandit 600s rok 2003. a ako by som to mohol zmerat hladinu oleja.lebo som to chladal na starších forach a všade bolo dačo iné. dakujem vám
Banditatom (Člen) 08.01.2012 19:29:59 Offline |
Re: olej v tlmičoch
corimec psal:Já jsem letos dával nový pružiny od hyperpro a podle návodu co jsem měl k dispozici od výrobce má být vzdálenost od hladiny oleje na kraj šavle 160mm.Mám 1200 r.v.01.U 600 to bude asi stejný.
no to určitě nebude když máš jinný průměr vidle
hop... http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:corimec psal:Já jsem letos dával nový pružiny od hyperpro a podle návodu co jsem měl k dispozici od výrobce má být vzdálenost od hladiny oleje na kraj šavle 160mm.Mám 1200 r.v.01.U 600 to bude asi stejný.
no to určitě nebude když máš jinný průměr vidle
hop... http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
Jinej průměr vydle bude mit vliv na množství oleje,ale vzdálenost o který píšu může být klidně stejná.
Velociraptor (Člen) 08.01.2012 19:46:35 Offline |
500 ml do kazdeho tlumice
To,co děláme v životě se ozývá do věčnosti
Velociraptor (Člen) 08.01.2012 21:26:19 Offline |
je to mozne,proc ne.. Ja si koupil 1 L oleje a do kazde pul a bez problemu :)
Velociraptor (Člen) 09.01.2012 21:25:16 Offline |
10w
ja kupoval nekdy v listopadu... prisel sem do prodejny a ze chci tlumicak do motorky... a neco tvrdsiho nez 10W a dali mi MOGUL Silence 15 1L za 90Kc doma sem to potom nepatrne zredil tim starym a funguje to a je to o poznani tvrdsi
Foglik psal:ja kupoval nekdy v listopadu... prisel sem do prodejny a ze chci tlumicak do motorky... a neco tvrdsiho nez 10W a dali mi MOGUL Silence 15 1L za 90Kc doma sem to potom nepatrne zredil tim starym a funguje to a je to o poznani tvrdsi
Řekl bych, že je to spíš placebo efekt, všude o tom píšou, tak to asi tak bude.
Já tedy žádnou výraznou změnu nepozoroval. Věřím tomu, že by to bylo znát v kombinaci s podložkama.
Neřeším, sem mrdal a stačí mi to tak jak to je
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 10.01.2012 15:37:47 Offline |
Inženýrek psal:Řekl bych, že je to spíš placebo efekt
Já tedy žádnou výraznou změnu nepozoroval. Věřím tomu, že by to bylo znát v kombinaci s podložkama.
asi tak ...taky sem si nevšim rozdílu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Honzik8719 (Člen) 10.01.2012 15:54:18 Offline |
hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:Řekl bych, že je to spíš placebo efekt
Neřeším, sem mrdal a stačí mi to tak jak to jeasi tak ...taky sem si nevšim rozdílu
já si nefšim rozdílu ani s podložkama...ale asi to bylo tim že sem je tam dal v zimě
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 10.01.2012 16:38:02 Offline |
Inženýrek psal:Foglik psal:ja kupoval nekdy v listopadu... prisel sem do prodejny a ze chci tlumicak do motorky... a neco tvrdsiho nez 10W a dali mi MOGUL Silence 15 1L za 90Kc doma sem to potom nepatrne zredil tim starym a funguje to a je to o poznani tvrdsi
Řekl bych, že je to spíš placebo efekt, všude o tom píšou, tak to asi tak bude.
čoveče já třebas rozdíl na starém modelu poznal ikdyž pravda čert ví jak dlouho tam byl ten olej co jsem vylil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 10.01.2012 18:45:25 Offline |
Honzik8719 psal:já si nefšim rozdílu ani s podložkama...ale asi to bylo tim že sem je tam dal v zimě
a na jaře prodal
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Lubos psal:lebo som som sa dočital tak že tam ide 521ml oleja je to možné??
lepší je odměřovat hladinu od vrchu trubek, ináč věčinů sa naleje půl litru do každý, maximálně nějaký zbytek ze starýho. asi nebudeš kupovat skrz 42 ml celých 1000, žejo. Si těch 21 ml co má být navíc zkus nalít a uvidíš jaké je to množství (malá štamprla, na tom průřezu to bude milimetr výšky). to bys musel mít vidle totálně vylíté a suché, abyse to dalo dělat takhle přesně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Foglik psal:ja kupoval nekdy v listopadu... prisel sem do prodejny a ze chci tlumicak do motorky... a neco tvrdsiho nez 10W a dali mi MOGUL Silence 15 1L za 90Kc doma sem to potom nepatrne zredil tim starym a funguje to a je to o poznani tvrdsi
Na ten Mogul jsem koukal taky, ale nejsem si jistej jestli se dá nalít taky do moto tlumičů jestli jo tak je to super cena
Stránky: 1