Nejsi přihlášen
co se na nás chystá..
..blejte se mnou, vypadá to na zvyšování poplatků za evidenci vozidla, převod opravdu jen max. do 10-ti dnů, znemožnění výměny tacha doma a celá řada dalších pakáren..prostě viny, co stejně nic nepřinesou a nevyřešej, jen nám to votráví život a vytahá z kapes zas nějaký groše navíc
..vizte http://www.osbid.org/index.php?t=articl … 001-sb-224
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Re: co se na nás chystá..
Až na část:
zvyšují se správní poplatky za zapsání osobního automobilu do evidence motorových vozidel z 800 Kč na 1400 Kč. Vydání tabulky registrační značky bude stát 300 Kč za kus. Za vydání další registrační značky k již existujícím, např. za účelem umístění tabulky na nosič kol, bude úřad požadovat 600 Kč za kus.
s tím nemám problém..
God Save The Queen!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2012 09:25:22 Offline |
já je mám f
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Mour psal:Co Ti tam mimo zvyšování poplatků vadi?
To že nemůžeš manipulovat s počítačem km??? Nebo že na STK bude evidence km???
si děláš ?
Že mě přihlášení auta/motorky nebo vydání značky bude stát najednou o 50% víc mi fakt vadí. Zvlášť v dnešní době elektronické, kdy třeba banky poplatky snižují/ruší popltaky za služby, protože čím dál víc věcí se děje elektronicky, což náklady snižuje. U státní správy to zjevně neplatí
Že si třeba nemůžu na číze sám vyměnit rozbitej tachometr za jinej mi taky fakt vadí. Btw najde se snad někdo takovej, kdo při koupi auta/motorky kouká na ujetý kilometry? Mě přijde důležitější stav vozidla, číslíčka na budíku mě nezajímaj.
Vadí mi, že třeba starý auto nebudu moct trvale vyřadit z evidence a dál ho přitom používat třeba jako sklad nářadí na zahradě, přijde mi to v rozporu s právem vlastnit a užívat majetek.
Jestli pracuješ, pardon, jsi zaměstnán ve státní správě, pak Tvůj údiv chápu, jinak ne.
Kelly01 psal:Až na část:
zvyšují se správní poplatky za zapsání osobního automobilu do evidence motorových vozidel z 800 Kč na 1400 Kč. Vydání tabulky registrační značky bude stát 300 Kč za kus. Za vydání další registrační značky k již existujícím, např. za účelem umístění tabulky na nosič kol, bude úřad požadovat 600 Kč za kus.
s tím nemám problém..
Kelly: zas na druhou stranu. Myslíš, že si budeš před penzi kupovat vozidlo ?
tomsth psal:Mour psal:Co Ti tam mimo zvyšování poplatků vadi?
To že nemůžeš manipulovat s počítačem km??? Nebo že na STK bude evidence km???
si děláš
?
Že mě přihlášení auta/motorky nebo vydání značky bude stát najednou o 50% víc mi fakt vadí. Zvlášť v dnešní době elektronické, kdy třeba banky poplatky snižují/ruší popltaky za služby, protože čím dál víc věcí se děje elektronicky, což náklady snižuje. U státní správy to zjevně neplatí
Že si třeba nemůžu na číze sám vyměnit rozbitej tachometr za jinej mi taky fakt vadí. Btw najde se snad někdo takovej, kdo při koupi auta/motorky kouká na ujetý kilometry? Mě přijde důležitější stav vozidla, číslíčka na budíku mě nezajímaj.
Vadí mi, že třeba starý auto nebudu moct trvale vyřadit z evidence a dál ho přitom používat třeba jako sklad nářadí na zahradě, přijde mi to v rozporu s právem vlastnit a užívat majetek.
Jestli pracuješ, pardon, jsi zaměstnán ve státní správě, pak Tvůj údiv chápu, jinak ne.
V prvé řadě si přečti, co jsem v první větě mé odpovědi napsal ! V druhé řadě pánbůch zaplať, že nemám souseda, který si ze staré Ávie Furgon neudělá kurník a ze starého Ducáta kůlnu. .....Jo a myslím si, že Tvou letitou nabouranou Čízu nikdo řešit nebude , tadyk ta úprava je kvůli jiným podvodníkům ...anebo potrefená husa??? Nevím, pardon, neznám
Mour psal:V prvé řadě si přečti, co jsem v první větě mé odpovědi napsal ! V druhé řadě pánbůch zaplať, že nemám souseda, který si ze staré Ávie Furgon neudělá kurník a ze starého Ducáta kůlnu. .....Jo a myslím si, že Tvou letitou nabouranou Čízu nikdo řešit nebude
, tadyk ta úprava je kvůli jiným podvodníkům ...anebo potrefená husa??? Nevím, pardon, neznám
Pardon, místo "mimo" sem čet "na tom" ..halt už je pátek a sem přepracovanej
Sousedův dvorek plný vraků bych taky nechtěl, ale znám dost lidí, který prostě starý auto/motorku po odhlášení opravdu nějakým rozumným způsobem využijí.
Žádná potrefená husa..prostě mám pár motoveteránů na bílejch značkách s platnou STK, na kterých jezdím. A že bych si prostě nemoh sám vyměnit rozbitej budík za jinej (jakže se mi loni na jednom stroji zbaběle uklepala ručička tacha) mi dost ekluje.
tomsth psal:Mour psal:V prvé řadě si přečti, co jsem v první větě mé odpovědi napsal ! V druhé řadě pánbůch zaplať, že nemám souseda, který si ze staré Ávie Furgon neudělá kurník a ze starého Ducáta kůlnu. .....Jo a myslím si, že Tvou letitou nabouranou Čízu nikdo řešit nebude
, tadyk ta úprava je kvůli jiným podvodníkům ...anebo potrefená husa??? Nevím, pardon, neznám
Pardon, místo "mimo" sem čet "na tom"
..halt už je pátek a sem přepracovanej
Sousedův dvorek plný vraků bych taky nechtěl, ale znám dost lidí, který prostě starý auto/motorku po odhlášení opravdu nějakým rozumným způsobem využijí.
Žádná potrefená husa..prostě mám pár motoveteránů na bílejch značkách s platnou STK, na kterých jezdím. A že bych si prostě nemoh sám vyměnit rozbitej budík za jinej (jakže se mi loni na jednom stroji zbaběle uklepala ručička tacha) mi dost ekluje.
...nenasírej se blbostma, je pátek, de se lejt
![]() |
Banditatom (Člen) 13.01.2012 13:25:08 Offline |
Mour psal:tomsth psal:Mour psal:V prvé řadě si přečti, co jsem v první větě mé odpovědi napsal ! V druhé řadě pánbůch zaplať, že nemám souseda, který si ze staré Ávie Furgon neudělá kurník a ze starého Ducáta kůlnu. .....Jo a myslím si, že Tvou letitou nabouranou Čízu nikdo řešit nebude
Pardon, místo "mimo" sem čet "na tom"
...houno dneska mám utrum jinač s těma debilníma poplatka mě už opravdu serou
...jako auto nekupu každej měsíc ale platit tu jejich pok... ekodaŇ která je dle mě uplně k
pak těm línejm zmrdům na uřadě platit za to, že běhám po ouřadě jak
hore dole... a oni ještě chcou zdražovat??? a to jako proč??? jóó já zapoměl pepíci maj prázdný kapsičky
fuj to jsem se rozohnil... co to bude příští rok??? jako budu platit daň za vzduuch? za hlínu? mě to tu opravdu už připadá jak ve špatný pohádce....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Mour psal:tomsth psal:Pardon, místo "mimo" sem čet "na tom"
...houno dneska mám utrum
jinač s těma debilníma poplatka mě už opravdu serou
...jako auto nekupu každej měsíc ale platit tu jejich pok... ekodaŇ která je dle mě uplně k
hore dole... a oni ještě chcou zdražovat??? a to jako proč??? jóó já zapoměl pepíci maj prázdný kapsičky
fuj to jsem se rozohnil... co to bude příští rok??? jako budu platit daň za vzduuch? za hlínu? mě to tu opravdu už připadá jak ve špatný pohádce....
No jasně, ty jsi neviděl tajemství staré bambitky?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
![]() |
Banditatom (Člen) 13.01.2012 13:51:37 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:Mour psal:
...houno dneska mám utrum
No jasně, ty jsi neviděl tajemství staré bambitky?
![]()
...viděl jak náš čechystán
vzdy se najde zpusob jak si vuz nechat a pri tom ho vyndat z evidence. jako by ste neznali zlate ceske rucicky. ty poplatky me ale stvou. casto menim vozy a tohle je teda pekelnej narust cen za stejnou cinnost kterou delaj uz x let stejne. no snad to auto co sem koupil a motorku co koupim uz bude na dosmrti
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom psal:...houno dneska mám utrum
přesně !!! nesnášim když platim za nic, stejně ty prachy stát promrdá a ještě si pučí další a v podstatě zadluží i mě bez mýho souhlasu!!!
Revoluci, defenestraci a jedem na novo....
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2012 18:25:58 Offline |
Inženýrek psal:
...všechny je mrdat do středního ucha kokoty
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Mour psal:Doufám, že zítra nenapíšu.....že kromě Vítkovic
Po velmi napínavém a vyrovnaném zápase si nakonec hosté odvážejí těsnou výhru 6:0
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
![]() |
nicola.foxx (Člen) 13.01.2012 23:59:46 Offline |
A sou na koni Pane Mour
ČERVENO BÍLÁ
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
Banditatom (Člen) 14.01.2012 13:26:27 Offline |
Mour psal:
...Díky všem parťákům co nám fandili...ani sem nešel lejt
taky jsem dal pro samej žal jen 5 škopků...dneska to ovšem doženu
Stránky: 1