Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » INTERPHONE F5 - novinka

Bedřich (Člen)
14.01.2012 10:44:45

INTERPHONE F5 - novinka

Tohle je pro mě jasná volba interkomu nového interkomu good (nyní mám ten úplně první model)...

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/158_1484310.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/158_20111214155453-banner_f5_new_jpg_resize_1000x830__type_jpg_.jpg

Tohle je pro mě jasná volba interkomu nového interkomu good (nyní mám ten úplně první model), spojení GPS, RDS, AUDIO, extra vstup, čeština a hlavně spojení až 6ti motorek do „konferenčního hovoru“ je long trip podle mě super záležitost.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/158_20111214155453-9_jpg_resize_1000x830__type_jpg_.jpg

Nikde se zatím nepíše, kolik vydrží baterie, ale dnes to nebude asi problém. 

Kdo to bude mít, dejte vědět jak to maká…
tady je info:
http://www.motorkari.cz/firmy/clanky/no … 20350.html

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
morganzd (Člen)
14.01.2012 11:36:06

Re: INTERPHONE F5 - novinka

Sada 2ks za desítku... bad

GSF 600 S '99
Bedřich (Člen)
14.01.2012 12:56:04

holt dobrý věci něco stojí...

morganzd (Člen)
14.01.2012 13:03:19

ába dazist cufíl :(

GSF 600 S '99
nicola.foxx (Člen)
14.01.2012 14:38:45

Ale stejne je na motorce super, ze kdyz mi nedo pri jizde vola, tak je mi uplne u prdele kdo to je, co potrebuje a proste na ten telefon srat goodgoodgoodgood

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous (Člen)
14.01.2012 14:44:12

nicola.foxx psal:

Ale stejne je na motorce super, ze kdyz mi nedo pri jizde vola, tak je mi uplne u prdele kdo to je, co potrebuje a proste na ten telefon srat goodgoodgoodgood

...a tag by to mělo bejtgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
redik27 (Člen)
14.01.2012 14:55:34

pokecáš si, líp se domluvíš při delší jízdě.

ale není přeci jenom lepší slyšet jen zvuk motoru, svist větru a užívat si ten klid

a za tyhle prachy bych se na to sicksick

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
banda1250 (Člen)
14.01.2012 15:08:33

bigsmile Tak,tak žádnej foun,natož interfounsick

kojaksro (Člen)
14.01.2012 15:14:04

Filous psal:
nicola.foxx psal:

....pod toto se jednoznačně podepisujigood, tohle si nikdy nepořídím páč bych byl jak v prácibad
....kecat mi do toho spolujezdce to už vůbec ne a když nejedu sám, zastavím na benzině na kafčo a cíčko a pokecám tam.smokin

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ondráš (Člen)
14.01.2012 16:23:28

kojaksro psal:

....pod toto se jednoznačně podepisujigood, tohle si nikdy nepořídím páč bych byl jak v prácibad
....kecat mi do toho spolujezdce to už vůbec ne a když nejedu sám, zastavím na benzině na kafčo a cíčko a pokecám tam.smokin

Mě se to osvědčilo, když jsme jezdil podle mapy a navigátor navigoval. Mám ale to za 300 z Lídlu a myslím, že je to dostačující.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
14.01.2012 17:23:13

Filous psal:
nicola.foxx psal:

... no jistěéégood nějak nechápu význam těchle otravných věcičekbad

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan (Člen)
14.01.2012 17:44:37

Ondráš psal:
kojaksro psal:

Mě se to osvědčilo, když jsme jezdil podle mapy a navigátor navigoval. Mám ale to za 300 z Lídlu a myslím, že je to dostačující.good

přesně tag. já dyž jel s Cukrářků, tag zme to měli taky. Vykecávali zme vo cestě, co nás gde zaujalo, případně sem jí řek, ať povysedne, jag má držet hlavu, nebo že ňa svjědí gule. No zkrátka ta cesta pak byla taká f pohodě, nebylo to jen vo tem čumákování přet sebe. Jasný, že dyž jede člověk s baťůžkem, je to vo něčom iném než závoděnígood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
PALOUS (Člen)
14.01.2012 17:54:35

Koldan psal:
Ondráš psal:
kojaksro psal:

přesně tag. já dyž jel s Cukrářků, tag zme to měli taky. Vykecávali zme vo cestě, co nás gde zaujalo, případně sem jí řek, ať povysedne, jag má držet hlavu, nebo že ňa svjědí gule. No zkrátka ta cesta pak byla taká f pohodě, nebylo to jen vo tem čumákování přet sebe. Jasný, že dyž jede člověk s baťůžkem, je to vo něčom iném než závoděnígood

a co dyš to na tebe přišlo?to je taky k něčemu dobrý?já že bych to taky zakoupilgoodi kdyš si tak říkám co by mě kdo měl co kecat do chcaní že?bigsmile

Jebat motorky :-)
WenzelB6 (Člen)
14.01.2012 18:08:34

koupil sem přímo
www.yueny-moto.com

Hi,
Our price for G3 BT interphone is USD42.00/pc usually
we sell 2 pcs in one box.
If you are interested please feel free to let me know.
Best regards,
Jack

Pořídil jsem dva, páč se batůžek osamostatnil,
ale muže bejt paráda i na jen pouštění muzykej z founu.
Eště sem neměl možnost odzkoušet na motce, mám
to jenom zabudovaný do helem.
Víc šušnů bych do toho ale stejně nedal.

WenzelB6 (Člen)
14.01.2012 18:11:12

dělaj různýpussyviny , ale tahle novinka zatím vede bigsmile
http://www.yueny-moto.com/wireless_helm … HL888.html

Mour (Člen)
14.01.2012 19:51:06

Filous psal:
nicola.foxx psal:

...souhlas good ..a není nad to, když manželka vo moto dovolený Tě třičtvrtě dne vobjímá a je u toho potichu bigsmilebigsmile

Kelly01 (Člen)
14.01.2012 19:59:54

sick

zlatý vosumdesátý a devadesátý léta, to jezdili motorkáři a ne jak dnes hájtech šampóni s blůůtůůthem který zajímá co ta jejich zapařenápussybigsmile vzadu zase chce, a jsou dosraní z toho že jak skončí "drsnej" motorkářskej den tak skončí u nádobí a týden si nevrznou ani s prosíkembigsmile
(teda ne že by u manželky s kterou si prdí pod jednou peřinou bylo o co stát, nedejbože jestli ještě čučeli na "vrh" potomkabigsmile)

God Save The Queen!
Billy (Člen)
14.01.2012 20:16:38

Kelly klasik smile1 good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Banditatom (Člen)
15.01.2012 11:12:07

Kelly01 psal:

sick

zlatý vosumdesátý a devadesátý léta, to jezdili motorkáři a ne jak dnes hájtech šampóni s blůůtůůthem který zajímá co ta jejich zapařenápussybigsmile vzadu zase chce, a jsou dosraní z toho že jak skončí "drsnej" motorkářskej den tak skončí u nádobí a týden si nevrznou ani s prosíkembigsmile
(teda ne že by u manželky s kterou si prdí pod jednou peřinou bylo o co stát, nedejbože jestli ještě čučeli na "vrh" potomkabigsmile)

hlemejzd999 (Člen)
15.01.2012 12:14:18

volové...ja s ni nemluvim ani v autě ,tak by to byla pro nás zbytečnost bigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Zdenda (Člen)
16.01.2012 07:41:51

Musel jsem si to ač nerad pořídit, neboť musim bejt holt hodně často na telefonu, to bohužel někteří zdejší "pracující" nemohou pochopit. Sere mě to, ale co mám dělat. Na druhou stranu při cestě do Alp to je super, nevim proč by mi měl někdo do něčeho kecat, prostě když je potřeba, mluvim a fertig, jinak je ticho celou cestu. Asi máte nějaký moc ukecaný slepice nebo nevim.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
snowflake600 (Člen)
16.01.2012 07:57:51

byl sem odpůrce, sem odpůrce a odpůrcem budu i nadále !! fuck
vointerkomujte si třeba vobě uši, je mi u prdele, co mi kdo chce, když tam 10tis krásnou cestu před sebou...
Taky mi to už rvali, jakej je to luxus...když jedu, tak si užívám to, že nikdo krom mě neklapne hubou, leda když nadávám anebo se jak vořech chcetám do helmy...
telefon na motorku tahám jen pro 3 případy - došel mi benzin, dovezte mi ho , ležim v pangejtě, zvedněte mě anebo dneska už sem na kaši a domu nedorazim bigsmile

Kelly01 (Člen)
16.01.2012 08:31:49

Zdenda psal:

Musel jsem si to ač nerad pořídit, neboť musim bejt holt hodně často na telefonu, to bohužel někteří zdejší "pracující" nemohou pochopit. Sere mě to, ale co mám dělat. Na druhou stranu při cestě do Alp to je super, nevim proč by mi měl někdo do něčeho kecat, prostě když je potřeba, mluvim a fertig, jinak je ticho celou cestu. Asi máte nějaký moc ukecaný slepice nebo nevim.

Byznysmeni dnešní doby, nepostradatelníbigsmile

God Save The Queen!
Drakoxxl (Člen)
16.01.2012 08:34:18

No já teda interkecafon hodně využil v loni, když se moje paní osamostatnila a začala jezdit na svým. Dobrý je to, když můžu tomu za sebou dát vědít jak to vypadá vepředu, zda je bezpečno k předjetí. Jinak hádejte jaký bylo moje najčastější slovo k ní, ano správně blinkrrr bigsmile

Lepší někdy, než nikdy.
Lihy (Člen)
16.01.2012 08:43:33

Tak jako na delší cesty se polujezdcem by se mi to líbilo, ale je to moc drahý.
Bohatě by mi stačil nějakej co umí jen komunikovat řidič/spolujezdec (s nějakou rozumnou redukcí šumu) bez drátu. Píčoviny jako telefon, hlas navigace, mptrosky a komunikace na kilák s jinema motorkama mě nezajímaj. Takže pokud by někdo věděl o nějakym typu tak kolem 5ti litru za sadu pro dva, tak sem s nimbigsmile

Ondráš (Člen)
16.01.2012 10:37:44

Kelly01 psal:

Když to neudělám já, tak se to posere, protože to nikdo jinej neumí, nebo líp neudělá.
Zdendo, nic osobního.good

osiris (Člen)
16.01.2012 11:00:59

Ondráš psal:
Kelly01 psal:

Když to neudělám já, tak se to posere, protože to nikdo jinej neumí, nebo líp neudělá.

...vono je taky možný, že né že se to posere, ale že to pak udělá jiná firma, což pochopitelně citelný je

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour (Člen)
16.01.2012 11:13:55

osiris psal:
Ondráš psal:
Kelly01 psal:

...vono je taky možný, že né že se to posere, ale že to pak udělá jiná firma, což pochopitelně citelný je

Osi: .....v našem věku máme již být správně v penzi bigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
16.01.2012 12:18:11

osiris psal:

Chtěl bych napsat něco ostřejšího a delšího, ale stále doufám, že jsem měl jen smůlu na lidi. Všichni mají můj obdiv. Po zkušenostech bych radši čistil kanalizaci, než dělal tohle.
Mám na to svůj zaujatý názor a bylo by to na dlouhou diskuzi.smile1
Všem co jsou 24x7 na telefonu přeju ať to nese ovoce.good

Takže hlasuji:
interkom - ano
telefon - ne

smokin

Lihy (Člen)
16.01.2012 12:40:21

Mour psal:
osiris psal:
Ondráš psal:

Osi: .....v našem věku máme již být správně v penzi bigsmilebigsmile

A to je patrně to o co Zdendovi jde....bejt ve vašem věku ve finančnim důchodu smile1

ps. k věci...
koukal sem že mě by stačil ten F3 těsně pod bůra za sadu pro dva....to celkem jde

Kelly01 (Člen)
16.01.2012 12:45:21

Praskne mu cévka a bude z něj debil na vozíku s prachamabigsmile

I tohle ten život umíbigsmile

God Save The Queen!
Ondráš (Člen)
16.01.2012 13:08:14

Kelly01 psal:

Myslím že o to víc by mě sralo, že mi slinu od huby utírá kozatá sestřička a jediné na co se zmůžu je jen tupé chrčení. help
Ne že by to teď bylo ohledně toho chrčení lepší, ale odejdu po svých.smokin

Kelly01 (Člen)
16.01.2012 13:17:42

Pokud bys poznal že je to sestřičkabigsmile

God Save The Queen!
Ondráš (Člen)
16.01.2012 13:36:27

Kelly01 psal:

Pokud bys poznal že je to sestřičkabigsmile

Neber mi poslední iluze...redfacesmokinass

osiris (Člen)
16.01.2012 13:43:36

Ondráš psal:
Kelly01 psal:

Myslím že o to víc by mě sralo, že mi slinu od huby utírá kozatá sestřička a jediné na co se zmůžu je jen tupé chrčení. help
Ne že by to teď bylo ohledně toho chrčení lepší, ale odejdu po svých.smokin

...nebuď naivní, na to seš starej dost, abys věděl, že nevíš dne ani hodinu ...u ničeho, ať je to mrtvice, infarkt, nebo zubatá a tý je úplně u prdele jak moc seš zdravej nebo statnej smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen)
16.01.2012 13:53:18

Zdenda psal:

i když musím  tak na motorce pracovní telefony prostě neberubad pač lidi jsou ko... a jsou pach schopní kvůli pussyvině polat třeba o půlnocisick na motorku si jedu odpočinout odreagovat né abych byl furt ve stresu kdo a kdy mě bude otravovatbad

o interkomu jsem pravda uvažoval kvůli mojí pač se taky osamostatnilabigsmile poslala mě s tím nápadem do prd... pač razí stejný názor jak jágood

Mour (Člen)
16.01.2012 14:01:16

Mě kdysi jednou volal zákázník na štědrý den okolo sedmé večer, že sem mu prodal mixér a něco mu tam prasklo fucksick

richie (Člen)
16.01.2012 14:03:06

jsem si vzpoměl na kamošovu historku:
přišla k němu kamarádka která se stala hustokrutou finanční poradkyní, říkala jak musí být furt na telefonu, jak je na roztrhání, jak si teď vydělal moc peněz na jedné smlouvě atd. atd. .... po 30ti minutách ji zazvonil telefon. Vzala ho, chvíli poslouchala a potom řekla: "ano, zavolám babičce ať ty peníze hnedka pošle" bigsmile
.... já jen tak.....

k interfounům: nemám, jezdím se sluchátkama vod mp3...

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Dado (Člen)
16.01.2012 14:03:49

No já teda k tématu
máme s bráchou f4, a je fakt že větší prdel jsem na motorce nezažil, než jsme to pořídili a vyrazili do rakous, už u Slavonic jsem měl křeče kolem držky od věčnýho komentování provozu kolem a  o tom že předjíždění, navigace, a nepředvídatelný změny povrchu( i v rakousku) se díky tomu dali řešit okamžitě a bez ztráty kytičky. No a co se týče toho founu, tak tam je to jako u HF v autě, akorát to slyšíš jen ty a ne všichni, což mě vyhovuje a že se ti rodina dovolá, když netušej kde jsi a při rizikovosti tohoto koníčku, to může bejt dost na budku, když se ti nedovolaj, protože samo že pak zavolám, že je vše ok, ale až dojedem za tamhle tu vracečku, nebo až za tu další, a pak ještě tu Maltu dáme, no a vono je dost pozdě se zastavovat tak nejdřív najdem nocleh a pak.... jenže to už by ji asi hráblo, což uplně chápu.  Takže za mě super a doporučujugoodgoodbigsmile

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Ondráš (Člen)
16.01.2012 14:31:42

osiris psal:

...nebuď naivní, na to seš starej dost, abys věděl, že nevíš dne ani hodinu ...u ničeho, ať je to mrtvice, infarkt, nebo zubatá a tý je úplně u prdele jak moc seš zdravej nebo statnej smile1

Pravdu díš... Minulej tejden soused. 45 let. Infarkt.help

Kelly01 (Člen)
16.01.2012 16:26:28

Bo necvičilbigsmile

God Save The Queen!
Ondráš (Člen)
16.01.2012 17:28:33

Kelly01 psal:

Bo necvičilbigsmile

Necvičil... Ale Ferneta pil.smile1

Kelly01 (Člen)
16.01.2012 18:24:45

Jedno bez druhýho nefungujeheadshake

God Save The Queen!
Bedřich (Člen)
16.01.2012 21:27:33

2 - WenzelB6: Dej vědět jak to maká, taky jsem to študoval...
2 - Zdena+Dado

taky mi přijde že jste nějak moc "ortodoxní" motorkáři, kteří by se vosypali, kdyby na ně někdo promluvil za jízdy..... pak stejně zastavíte u pangejtu a vyndáte cool chytrý  founy a matláte půlhodiny maily a fejs  prstem po displey s vysokým rozlišením....

No co, doba letí dopředu a kdo chce, tak tohle může využít.  Jako jestli někdo přemýšlí, že si to za desinu koupí proto, aby ho všichni mohli prudit okolo komína, tak je fakt asi jinde… 
telefoun když chci spojim, když ne, nespojim a nic neřešim….  Tohle je na delší štreky a pro lidi, co musej být online..

Zdenda (Člen)
16.01.2012 23:32:40

Banditatom psal:
Zdenda psal:

i když musím  tak na motorce pracovní telefony prostě neberubad pač lidi jsou ko... a jsou pach schopní kvůli pussyvině polat třeba o půlnocisick na motorku si jedu odpočinout odreagovat né abych byl furt ve stresu kdo a kdy mě bude otravovatbad

o interkomu jsem pravda uvažoval kvůli mojí pač se taky osamostatnilabigsmile poslala mě s tím nápadem do prd... pač razí stejný názor jak jágood

Hele já se v tom vůbec nijak nevyžívám a utíkám před tím jak můžu. Motorka je pro mě relax a díky Bohu, že těch situací, kdy musím být na mobilu i na motorce je jen párkrát do roka... Nesnášim mobily o nic míň než vy ostatní a bohužel máte holt lepší zaměstnání v tomto směru než já. Někdy prostě není kupříkladu nikdo z rodiny kdy by mě na jednání s firmou zastoupil nebo bral telefon a pak věřím jen a jen sobě no a co mám dělat, když se chci do toho svézt na motorce (zrovna v tu chvíli jediné možné volno). Ano můžu se na to vysrat, hodit to za hlavu, ale mě to (práce) bohudík baví, love mě osvobozují (zážitky) a nesnáším skuhrání, že na něco nemám (od lidí co sedí na řiti a dělají hovno)smile1 takžeh holt klidně novodobej byznysmenass

Na druhou stranu, při cestě do Alp to s přítelkyní špatný nebylo, nevim proč má někdo uvědomělou představu, že se mele neustále, asi máte nějaký ukecaný slepice. U mě to bylo 1x za 50 km: hele pěknej kopec a pěkný zatráčky Odpověď: jj vidim, pěkný. Nic víc. Když se pak bloudilo, v noci, za deště, po ujetejch 700 km, tak to bylo super na domlouvání.

PS: jen se divim, samej zdejší tvrdej, těžkej ortodox, ale elektroniky na motorkách máte tři prdele počínaje vstřikováním, LED světlama, přes GIPRO, 12V zásuvky, vyhřívaný hefty po GPS, Speedo Healery, ladění palivovejch map a podobný pičoviny. Nikoho na hardtailu, s nakopávačkou, velkym vousem a free myšlením odtud neznámsmile1

Ondráš: nerozumimsurprised

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hlemejzd999 (Člen)
16.01.2012 23:45:21

ty vole tady se pořád nebezpečně vzduchem furt pohybuje to slovo...tó...práce....kurva co je to tu za mejdan ?helpbigsmile

Bedřich (Člen)
16.01.2012 23:52:01

JJ, je to tak, jak píše a to s ním né vždy souhlasím bigsmile ...pani se za mnou zamele, tak, že si myslim že spadla a já se jen v klidu zeptám,  bez otočením hlavy, co je a dostanu odpověď ...když v Alpách projíždíme vesničky a máme hlad, či hledáme ubytko, tak se krásně domluvíme, žádný máchání rukama či plácání po nohou.
Prostě má to něco do sebe a není to pro všechny, jak svým určením, tak cenou...bigsmile

Zdenda (Člen)
16.01.2012 23:57:20

A to sem zapoměl na primární využití tohodle krámu: hlásí to pokyny dle GPS. Čumět na displej bez hlasovejch údajů to už mám za sebou. Pro rejpaly: GPS využívám fakt minimálně.

hlemejzd999 (Člen)
17.01.2012 00:04:36

Zdenda psal:

A to sem zapoměl na primární využití tohodle krámu: hlásí to pokyny dle GPS. Čumět na displej bez hlasovejch údajů to už mám za sebou. Pro rejpaly: GPS využívám fakt minimálně.

tohle bych asi nevyužil...já vidim pořád střechu našeho baráku ,když někam jedu bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
17.01.2012 00:06:04

Bedřich psal:

JJ, je to tak, jak píše a to s ním né vždy souhlasím bigsmile ...pani se za mnou zamele, tak, že si myslim že spadla a já se jen v klidu zeptám,  bez otočením hlavy, co je a dostanu odpověď ...když v Alpách projíždíme vesničky a máme hlad, či hledáme ubytko, tak se krásně domluvíme, žádný máchání rukama či plácání po nohou.
Prostě má to něco do sebe a není to pro všechny, jak svým určením, tak cenou...bigsmile

ta moje se ani nemele , takže nevim ,jestli tam je ,nebo ne ...no co...zjistim dycky až na benzíně bigsmile

Ondráš (Člen)
17.01.2012 09:28:27

Zdenda psal:

Ondráš: nerozumimsurprised

Tvůj případ to není. O rodinných firmách mám ještě nějaké ideály.
Spíš to bylo myšleno na velké podniky typu IBM, HP a podobně... Je to na elaborát, kde se hrozí žalobama a vymáháním náhrady škody na kšeftě ze kterého má díky slevám nula nula nic. A další... Ti to někdy můžu povyprávět.

vorel (Člen)
17.01.2012 12:36:33

Mour psal:

Mě kdysi jednou volal zákázník na štědrý den okolo sedmé večer, že sem mu prodal mixér a něco mu tam prasklo fucksick

stejně nejrači mám tu tvou jak jeden reklamoval žárovkubigsmile

řikám si hurikán
Mour (Člen)
17.01.2012 13:17:07

vorel psal:
Mour psal:

...to byla stárnoucí žena (baba) , někdy Ti to budu zase povídat, obvykle tu historku chtějí všichni slyšet znovu goodbigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
17.01.2012 15:26:03

Mour psal:
vorel psal:
Mour psal:

...to byla stárnoucí žena (baba) , někdy Ti to budu zase povídat, obvykle tu historku chtějí všichni slyšet znovu goodbigsmilebigsmile

neznám... Povídej!smile1

To zdenek: já to chápugood já psal jenom, že to prostě nechcu a nemusím tyhle fičurkygood

btw: tomu co jsi psal ve druhým odstavci nerozmím tak z 90%bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS