Nejsi přihlášen
Osi nebo jinej gumař, proč ne GT?
Znovu otvírám:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12579
proč myslíte že by měla mít B12 obyčejný BT023 a ne GT, nikde to nemůžu vyhledat,
teď jsem narazil na sadu za 5800,- i s dopravou tak váhám(za GT je to jen kilo navíc)
Nebo Michelin PR3 sada za 6600
God Save The Queen!
Re: Osi nebo jinej gumař, proč ne GT?
...vyrobci masin si vymejslej (zadaj od gumaru) ke svejm modelum urcity modifikace konkretniho modelu pneu aby to jako bylo to nej k ty dany masine, kdyz tvuj vyrobce masiny nepozaduje tuhle vopicarnu, davas normalni model gumy
...cili nevim kterej konkretni kokot pozaduje gt, ale kdybys vlastnil tu masinu ke ktery je to urceny, tak bys to vedel
...kup si klasiku ktera pasuje na vsechno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
To taky, ale i jinde v diskuzích na to plujou, po dlouhý době je to sada kdy mi odešel předek dřív než zadek..
Ale byl jsem s nima spokojenej tak bych je zas riskl ale nevím který
Vůbec nemám představu jaký můžou být jízdní rozdíly standart x GT a nejsem schopnej to nikde vystudovat
God Save The Queen!
...rozdíly? max. takový, že min. jízdou je nebudeš schopnej poznat
...čím víc se s hovnem matláš, tím víc smrdíš
...máš 350ti kilový hovado? máš bavoráka? ne? tak buď prosímtě v klidu a nebuď jak novej mamlas s nevyplněným profilem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly01 psal:Já jen proto že mám strach, bo BT021 jsem na předku smetl za 5000 na plátno
kecáš,tomu nevěřim...já sjel dvě sady jedenadvacítek a pokaždý osm tisíc daly,spokojenej jsem s nima taky byl...pak začli vyrábět třiadvacky,všude je chválili že jsou ještě lepší a větší výdrž a další blablabal...no tak jsem je koupil,pitoma starej,měl jsem se držet vyzkoušenýho,a najel na nich jenom šest tisíc...už bych si je nekoupil...teď gumy řešit nemusím protože budu dojíždět z okruhovky a kdyby náhodou jo,tak se vrátím k BT-021
no,a teď babo raď,co?...
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Kelly01 psal:Já jen proto že mám strach, bo BT021 jsem na předku smetl za 5000 na plátno
kecáš,tomu nevěřim...já sjel dvě sady jedenadvacítek a pokaždý osm tisíc daly,spokojenej jsem s nima taky byl...pak začli vyrábět třiadvacky,všude je chválili že jsou ještě lepší a větší výdrž a další blablabal...no tak jsem je koupil,pitoma starej,měl jsem se držet vyzkoušenýho,a najel na nich jenom šest tisíc...už bych si je nekoupil...teď gumy řešit nemusím protože budu dojíždět z okruhovky a kdyby náhodou jo,tak se vrátím k BT-021
no,a teď babo raď,co?...
zapomněl jsem napsat že jsem jezdil obyč BT-23...
Kelly01 psal:Tak do do jakých sportturistů jít aby dal předek 2 zadní jak starej Macadam a byla sada kolem šestky
už jsem ti to psal jednou... řeším to stejný, pudu do M5
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Banditatom (Člen) 15.01.2012 21:18:02 Offline |
VikecB12 psal:Filous psal:...stařecká demence útočí ...já čim sem starší, tym míň řešim co vobuju...sjedu co se mi dostane pod ruku
To je stejný jako s ženskejma
seš kus vola to jako vojedeš vše co ti vleze pod ruku vogo kámo myslím, že by ti to doma neprošlo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kim psal:Kelly01 psal:Já jen proto že mám strach, bo BT021 jsem na předku smetl za 5000 na plátno
no,a teď babo raď,co?...
dou do prdelel... tolik sem na žádný gumě ještě nedal
Strýcfajtr !!!
Kelly01 psal:
ROADSMART nebo ROADSMART 2
Štěpán zas tvrdí že není nad PILOT ROAD 3
Už se v tom zas motám
...ptal ses na BT023 a PR3...za mě Mišák (dobrý recenze od lidí co jsme jich přezuli a mám ji taky)
.....Roadsmart - jezdil jsem a spokojenost - Roadsmart II - osobní zkušenosti nebudou žádné (novinka) - ale jelikož je to novinka tak na benzince budeš IN
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Kelly01 psal:Ještě mne nahlodal richie, M SPORTEC M5 je sada za 5600,- jenže nevím co vydrží na bandasce, nejel to někdo
Klady: Maca R6 - max spokojenost - Zápory: Karlos B12 si prej ustal kvůli nim.
.... kup Road3 budeš spokojenej parchant ( já ne páč je nekoupíš u mě )
Za sebe můžu doporučit Battlaxy BT023 pro ty, co rádi polykají kilometry a nechtějí pořád řešit pneuservis. Výdrž naprosto v pohodě a dá se na nich slušně drandit po okruhu.
DUBITO ERGO COGITO, COGITO ERGO SUM.
Petřičák psal:Za sebe můžu doporučit Battlaxy BT023 pro ty, co rádi polykají kilometry a nechtějí pořád řešit pneuservis. Výdrž naprosto v pohodě a dá se na nich slušně drandit po okruhu.
To je hezký, ale na čem
Kolega o něco vejš tvrdí že nevydržely, v diskuzích na zahr. serverech jedni chválí druzí na výdrž plují a mně jak jsem psal BT021 po 5000km v předu na vyhození
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Petřičák psal:Za sebe můžu doporučit Battlaxy BT023 pro ty, co rádi polykají kilometry a nechtějí pořád řešit pneuservis. Výdrž naprosto v pohodě a dá se na nich slušně drandit po okruhu.
To je hezký, ale na čem
Kolega o něco vejš tvrdí že nevydržely, v diskuzích na zahr. serverech jedni chválí druzí na výdrž plují a mně jak jsem psal BT021 po 5000km v předu na vyhození
Poptám se Ti u jablonecriders co jezděj..prej jim to vydrží i 30 000!!
PURE NAKED BIKE!
Kelly01 psal:Petřičák psal:Za sebe můžu doporučit Battlaxy BT023 pro ty, co rádi polykají kilometry a nechtějí pořád řešit pneuservis. Výdrž naprosto v pohodě a dá se na nich slušně drandit po okruhu.
To je hezký, ale na čem
BT021 se Bridgestonu údajně moc nepovedly, hlavně předky. Slyšel jsem i takové fámy, že to přestřelili s měkkou směsí a pak tam té gumy dávali víc, aby vydržela. BT023 mi na Hayabuse na předku vydržela 15500 km a na zadku 12500 km. Ale nejsem nějaký extrémní střelec, jízdní styl dělá svoje.
Osobně jsem je zatím nejezdil, ale jako sportovně-cestovní obutí mám dobré reference i na Pirelli Angel ST. Pokud si vzpomínám, testovalo je samotné Pirelli přímo na Buse, je to na YouTube. Na požádání klidně dodám link.
Kelly01 psal:Ještě mne nahlodal richie, M SPORTEC M5 je sada za 5600,- jenže nevím co vydrží na bandasce, nejel to někdo
uz nikdy vic,psal sem to uz nekolikrat, klouzou a nic nevydrzej
hodne draha guma za ty prachy, radsi drazsi, ale s vetsim gripem a vetsi vydrzi.
...sam mezi jebkarema...
faitík psal:Brkos psal:Já jsem měl Pilot Road 2 a ta vydržela fakt nesmysl... Jinak co lidi ještě hodně chválej jsou Pirelli Angel
pod ty roudy 2 se podepíšu
Jo jo Micheliny PR2 nebo i 3
Mám najeto 6000 km na PR2 a jsou tak na půlce na vodě 1A .
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
dyk pisu,ze sem mel zadek a na 6 mi vydrzely cca 4500km, tak si spocti, na kolik te vyjde kilometr, kdyz ti pak guma vydrzi 8-9 tisic, to mas skoro polovicna naklad.
Ted tam mam MPR3, asi 6tis, prostredek vubec neubejva, horsi to je s krajema, ty mam uz na znackach, nevim,co mi na to reknou na technicky.
angel sem taky mel, myslim, ze okolo 7-8tisic najezd, ja bych se rozhodaval mezi miselinkama a dunlopkama.
...sam mezi jebkarema...
Kelly01 psal:Tak hodím tabulku, finální výběr a cena i s dopravou(hrubek si nevšímejte):
Dunlopy + Michelin - chválíte
Pirelli - nikdo se nevyjádřil že by je měl
Bridgestone - různé názory hlavně kvůli výdrži
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_pneu.jpg
http://www.megalevnepneu.cz/index.php?page=kosik
mě vyšli na necelých 6 tis. i s dopravou
...sic mám teda na Zrx sadu 120 front,rear 170,ale je to skoro za stejný kačky,jednání v poho,balík do tří dnů doma,můžu doporučit..a gumy dle kámoše super,
zadek na jebce Mt 01 po 4000km zhruba v půlce a to nejezdí kochačku..tož tak
Kelly01 psal:Tak hodím tabulku, finální výběr a cena i s dopravou(hrubek si nevšímejte):
ja je mam, maj 7 tis a myslim ze 10ku daj...jednou sem si s nima ustlal (netvrdim, ze jejich vinou) ale uz ta duvera neni takova. Priste pujdu do roadsmartu (2), ktery jsem mel predtim
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Hele, Dajda a Luk, o jakých gumách mluvíte
Jinak vyřešeno, rozhodlo kouzelný slovíčko "sleva", zatmělo se mi před očima a za 5500kč jsem je prostě musel mít
(jestli jsem udělal dobře ukáže čas
A k těm BT021, takhle vypadají po 4700km!!!! a to jsem důchodce
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2012 13:35:45 Offline |
ja jsem na tom podobne jak Filous vojdu taky v podstate cokoliv a posledni dobou hlavne slicky...mam na nic vetsi pocit sucha a bezpeci a to i kdyz se poseru(tedy na vode)Ale to je muj pocit kazdej to muze mit jinak.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 psal:Hele, Dajda a Luk, o jakých gumách mluvíte
Jinak vyřešeno, rozhodlo kouzelný slovíčko "sleva", zatmělo se mi před očima a za 5500kč jsem je prostě musel mít
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0762.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0755.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0757.jpg
to vypadá na pěknou kudlu na R66
Jebat motorky :-)
Progear 650 (Člen) 16.01.2012 13:47:33 Offline |
za mě doporučuji gumu černou a kulatou...
PS: a ještě víc doporučuji brát moje gumy z R6 po pětikile...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
hlemejzd999 (Člen) 16.01.2012 13:49:18 Offline |
Ondráš psal:A volej? Jakej volej?
no volej...volej zdarma...
no jo Luďku - to je sobota , ale kde je ta neděle ?
no jo ...aha...hehehe
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Dajda psal:já myslel pilot road 2,ale ty jsi sehnal pilot road 3 ,což je vyšší lepší modelová řada a za ty prachy..
Už teď si říkám jestli tam není těch drážek moc a jestli jsem neměl vzít PR2 nebo Roadsmarty2, oboje za hubičku
Ale už je to fuk, chystám se založit vlákno:
Jaký 205/55/16 V na káru
Teď je dobrá doba na loňský letní gumy
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Dajda psal:já myslel pilot road 2,ale ty jsi sehnal pilot road 3 ,což je vyšší lepší modelová řada a za ty prachy..
Už teď si říkám jestli tam není těch drážek moc a jestli jsem neměl vzít PR2 nebo Roadsmarty2, oboje za hubičku
Jaký 205/55/16 V na káru
Teď je dobrá doba na loňský letní gumy
tak ta guma mě taky zajímá
PALOUS psal:Kelly01 psal:Byl jsem totálně free
máš to dělat jak já,nazout a po roce a půl mět furt funglale letos rozhodnuto,ryb bylo dost a uš tu mrchu musím konečně zválet
Já ji většinou zválím už v garáži aby viděla kdo je tu pánem
Do do fitka, jinak ji na jaře z té země nezvednu
God Save The Queen!
PALOUS psal:Kelly01 psal:Dajda psal:já myslel pilot road 2,ale ty jsi sehnal pilot road 3 ,což je vyšší lepší modelová řada a za ty prachy..
Jaký 205/55/16 V na káru
Teď je dobrá doba na loňský letní gumytak ta guma mě taky zajímá
Jak docvičím nahodím téma i s výběrem
God Save The Queen!
Kelly01 psal:PALOUS psal:Kelly01 psal:
Jaký 205/55/16 V na káru
Teď je dobrá doba na loňský letní gumytak ta guma mě taky zajímá
Jak docvičím nahodím téma i s výběrem
stačí se hejbart do rytmu v našem věku moc přeháníš http://www.youtube.com/watch?v=3j8mr-gc … re=related
Kelly01 psal:Hele, Dajda a Luk, o jakých gumách mluvíte
...proč tu gumu nevojíždíš celou??? ...z nanuka taky volizuješ enem tu polevu??? ...tobje by měli prodejci nechávat pryže za třetinu ceny, páč na nich dvje třetiny masa necháváš ...dybys nelaboroval a koupil to nejtvrdší a nejlevnější co seženeš, uďál bys nejlíp, páč by ti to aspoň chvíli vydrželo a rozdíl bys stejně nepoznals ...škoda že uš se roky nedělá D205, to byla guma pro tebe, cokolif mněkčího je naprostá zbytečnost a plejtvání matrijálem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kelly01 psal:Hele, Dajda a Luk, o jakých gumách mluvíte
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0757.jpg...proč tu gumu nevojíždíš celou??? ...z nanuka taky volizuješ enem tu polevu??? ...tobje by měli prodejci nechávat pryže za třetinu ceny, páč na nich dvje třetiny masa necháváš ...dybys nelaboroval a koupil to nejtvrdší a nejlevnější co seženeš, uďál bys nejlíp, páč by ti to aspoň chvíli vydrželo a rozdíl bys stejně nepoznals ...škoda že uš se roky nedělá D205, to byla guma pro tebe, cokolif mněkčího je naprostá zbytečnost a plejtvání matrijálem
měl bych tip:
Metzeler 880 Marathon
XJelen psal:Kim psal:Kelly01 psal:Já jen proto že mám strach, bo BT021 jsem na předku smetl za 5000 na plátno
no,a teď babo raď,co?...dou do prdelel... tolik sem na žádný gumě ještě nedal
snadno,páč dojíždíš co klucí endérácký vyhoděj za čáru
Kelly01 psal:A k těm BT021, takhle vypadají po 4700km!!!! a to jsem důchodce
dej si zarážku na plyno,ušetříš a budeš happy
Pro filouse a další chytráky
1)Kraje neojíždím bo po posledním úrazu jsem tak nějak dostal strach a proto jsem přešel na turistický gumy, bohužel s těmi BT021 jsem šláp vedle
2)Jezdím sám, čumím po okolí a tam kde jsem dřív zatáčky vyhledával jezdím s ubraným plynem
3)Ti co se dožili na motorce mýho věku a ještě jezdí jsou na tom v 99% stejně( a i vy budete), ti druzí jsou pod drnem, na vozíku nebo to vzdali
4)Polibte mi prdel, teď jedu v gumách na auto pro důchodce a s hranicí 6litrů vč. přezutí
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Pro filouse a další chytráky
1)Kraje neojíždím bo po posledním úrazu jsem tak nějak dostal strach a proto jsem přešel na turistický gumy, bohužel s těmi BT021 jsem šláp vedle
2)Jezdím sám, čumím po okolí a tam kde jsem dřív zatáčky vyhledával jezdím s ubraným plynem
3)Ti co se dožili na motorce mýho věku a ještě jezdí jsou na tom v 99% stejně( a i vy budete), ti druzí jsou pod drnem, na vozíku nebo to vzdali
4)Polibte mi prdel, teď jedu v gumách na auto pro důchodce a s hranicí 6litrů vč. přezutí
ten třetí bod je ale jen tvůj bod né?
Kelly: Michelin Pilot Power 2CT, se do 6-ky vlezeš i s přezutím a předek dá 1,5 zadní no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Pirellky jezdim, ale rosso corsy, tam najedu maximálně 5 tisíc, ale zato
Kelly01 psal:Uzamykám téma
Koupeno je, tak už jsou veškerý info k ničemu, maximálně by mne to rozhodilo, musel bych je prodat pod cenou a shánět znovu, to už raději ne
Ještě ten volej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 psal:Pro filouse a další chytráky
to mi právě nesedí, taky se už snažím jezdit s rozumem, obzvláště s Buchlákama sem si dal tag ňak pokoj, sice je projedu, ale už nehoním stupnu v každé druhé. ale o to víc bych byl připosranej, dybych měl na mašině místo gumy, která mě udrží na stopéro, ňáký cestovní puk, kerej mi klouzne až to budu nejmíň čekat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Už jezdím jen v létě a když vidím co na turistech dokáží pojezdit ti co umí , tak strach nemám, vždycky si vzpomenu na Fiata jak to na gumě z roku 2000 natíral na okruhu hypersportům a legendární Škarďovu gumu
A navíc jsem se stal šetřivým
God Save The Queen!
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2012 19:59:47 Offline |
dneska sem nakouk do novejch ceníků bridgestone na r. 2012 silniční gumy oproti loňsku +18 procent, krosový +26 procent
doba je temná...
Kelly01 psal:Už jezdím jen v létě a když vidím co na turistech dokáží pojezdit ti co umí , tak strach nemám, vždycky si vzpomenu na Fiata jak to na gumě z roku 2000 natíral na okruhu hypersportům a legendární Škarďovu gumu
A navíc jsem se stal šetřivým
jasný, jenže na okruhu jsou ty podmínky přece jen jiné a hlavně by třeba u mě fungoval strach jeětě víc, zkrátka dnes když jsem trošku rychlejší do zatáčky, tak to prostě přihnu n silu, když bych měl v hlavě, že tam mám gumu, která klouzne, asi bych vytuhl a projel to rovně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr psal:dneska sem nakouk do novejch ceníků bridgestone na r. 2012 silniční gumy oproti loňsku +18 procent, krosový +26 procent
....a nejen Bridgestone
Tak podle dnešní nabídky cen(samo že vč. DPH) to do Přerova ještě nedošlo
Nebo je to tím že je to velká firma a vozí to rovnou z venku
Ovšem díval jsem se na Hamleta a divím se že to za ty prachy ještě někdo koupí když na netu to maj vyhledaný o balík levněji za 5minut
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Tak podle dnešní nabídky cen(samo že vč. DPH) to do Přerova ještě nedošlo
Nebo je to tím že je to velká firma a vozí to rovnou z venku
Ovšem díval jsem se na Hamleta a divím se že to za ty prachy ještě někdo koupí když na netu to maj vyhledaný o balík levněji za 5minut
...tyhle ceny gum jsou firmy co vozej z venku. Každopádně jsou to firmy co se v zabívají hlavně pneu v našem případě se nevyplatí do toh vrazit půl mega v hotovejch. U některých se nedostaneme ani na nákup a je mi to už jedno, neřeším. Gumy co jdou na jaře na sklad, vybouchám na jaře a přes léto na servisu a pohoda.
Ale ještě nedávno mi to strašně sralo. Naštěstí jsou stálý zákazníci, kterým vyhovuje že zavolaj, napíšou email a přijede na motce, dá kafe, má přezuto, nový ventily, mázlej řetěz a pohoda.
....seš už starší tak to neber na sebe, gumy bereš do foroty, u mě stejně nepřezuješ takže naprosto chápu, že deš po ceně. Udělal bych to samý.
inkvizitorr (Administrator) 16.01.2012 21:38:39 Offline |
kelly: teď sem kouknul jak si hustě sjel tu sadu jaks tu fotils a dam ti radu zadarmo a ještě díky ní ušetříš majlant. kup si na motorku autový gumy ve správným rozměru a máš na dvě sezóny pokoj pro tebe sou motorkový gumy zcela zbytečný a zcela zbytečná je i tvoje diskuze o tom jaký gumy
doba je temná...
inkvizitorr psal:dneska sem nakouk do novejch ceníků bridgestone na r. 2012 silniční gumy oproti loňsku +18 procent, krosový +26 procent
Slicky? V množství větším než malém? Oprava nahříváků lze?
Asi ti radši zítra zavolám
Koldan psal:Kelly01 psal:Pro filouse a další chytráky
4)Polibte mi prdel, teď jedu v gumách na auto pro důchodce a s hranicí 6litrů vč. přezutíto mi právě nesedí, taky se už snažím jezdit s rozumem, obzvláště s Buchlákama sem si dal tag ňak pokoj, sice je projedu, ale už nehoním stupnu v každé druhé. ale o to víc bych byl připosranej, dybych měl na mašině místo gumy, která mě udrží na stopéro, ňáký cestovní puk, kerej mi klouzne až to budu nejmíň čekat
...ale neblázni, každá cestofka má dostateg gripu a dyš ti uteče, tag to nejni kvůlivá tomu, že by nedržela guma, ale protože si udělal píčovinu, kerou by s nejvječí pravděpodobností neustála ani suprsportovní lepifka...dyš můžou kucí s bramborákama brousit válce na endurogumách, to samí Stromkaři, kerý brousej kufry a náš mladej na ŤukBzuku tahat stupačky po zemi na tech hroznejch blátotlačkách, tag mi neřikej, že tě neudrží ňáká cestovní pryž??? ...míň hysterije
zzzmrzlinar (Člen) 17.01.2012 08:53:59 Offline |
Filous psal:Koldan psal:Kelly01 psal:Pro filouse a další chytráky
4)Polibte mi prdel, teď jedu v gumách na auto pro důchodce a s hranicí 6litrů vč. přezutíto mi právě nesedí, taky se už snažím jezdit s rozumem, obzvláště s Buchlákama sem si dal tag ňak pokoj, sice je projedu, ale už nehoním stupnu v každé druhé. ale o to víc bych byl připosranej, dybych měl na mašině místo gumy, která mě udrží na stopéro, ňáký cestovní puk, kerej mi klouzne až to budu nejmíň čekat
...ale neblázni, každá cestofka má dostateg gripu a dyš ti uteče, tag to nejni kvůlivá tomu, že by nedržela guma, ale protože si udělal píčovinu, kerou by s nejvječí pravděpodobností neustála ani suprsportovní lepifka...dyš můžou kucí s bramborákama brousit válce na endurogumách, to samí Stromkaři, kerý brousej kufry a náš mladej na ŤukBzuku tahat stupačky po zemi na tech hroznejch blátotlačkách, tag mi neřikej, že tě neudrží ňáká cestovní pryž??? ...míň hysterije
Filous psal:Koldan psal:Kelly01 psal:Pro filouse a další chytráky
vodkdy mi řikáš kucí
řikám si hurikán
vorel psal:Filous psal:Koldan psal:
to mi právě nesedí, taky se už snažím jezdit s rozumem, obzvláště s Buchlákama sem si dal tag ňak pokoj, sice je projedu, ale už nehoním stupnu v každé druhé. ale o to víc bych byl připosranej, dybych měl na mašině místo gumy, která mě udrží na stopéro, ňáký cestovní puk, kerej mi klouzne až to budu nejmíň čekat...ale neblázni, každá cestofka má dostateg gripu a dyš ti uteče, tag to nejni kvůlivá tomu, že by nedržela guma, ale protože si udělal píčovinu, kerou by s nejvječí pravděpodobností neustála ani suprsportovní lepifka...dyš můžou kucí s bramborákama brousit válce na endurogumách, to samí Stromkaři, kerý brousej kufry a náš mladej na ŤukBzuku tahat stupačky po zemi na tech hroznejch blátotlačkách, tag mi neřikej, že tě neudrží ňáká cestovní pryž??? ...míň hysterije
vodkdy mi řikáš kucí
...sorry vogo
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2012 15:43:08 Offline |
ted sem se kouk na ty Kellyho fotky tech sjetejch gum a mám tu zadní sjetou nemlich stejně
takže , co tahle ? ..líbí se mi , že má větší vzorek , tak by mohla v tom prostředku vydržet , co ?
..o kolik je asi proti normální ten vzorek vyšší ?
hlemejzd999 (Člen) 21.03.2012 15:43:26 Offline |
hlemejzd999 psal:ted sem se kouk na ty Kellyho fotky tech sjetejch gum a mám tu zadní sjetou nemlich stejně
takže , co tahle ? ..líbí se mi , že má větší vzorek , tak by mohla v tom prostředku vydržet , co ?
mám ji na bandasce na zadku a sportattack na předku a spokojenost,mam na ni 7000 a nevim kolik predtim xrohy, ale byly jak novy ......akorat ten stred mam 4 prejezdy z brna do jihlavy po D1 a placka jak prase. ale vzorku tam je jeste dost. urcite ti vydrzi dlouho.
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:ted sem se kouk na ty Kellyho fotky tech sjetejch gum a mám tu zadní sjetou nemlich stejně
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
Broky psal:mám ji na bandasce na zadku a sportattack na předku a spokojenost,mam na ni 7000 a nevim kolik predtim xrohy, ale byly jak novy ......akorat ten stred mam 4 prejezdy z brna do jihlavy po D1 a placka jak prase. ale vzorku tam je jeste dost. urcite ti vydrzi dlouho.
Já na nich najel tak 1000 až 1500, si je měl skoro nový....
Čaroděj Dobroděj 8-)
Stránky: 1 2