Nejsi přihlášen
Re: ...BANDIT PIČO SCHŮZE ÚTERÝ -ÚNOR
Budu se válet na Kamechách a procházet kolem přehrady, úterý vychází na 7.2 tak je to v pohodě, žádný plány nemám - jen lenošit, maximálně si vezmu kvér, to ale musím odhalit nějakou levnou střelnici v okolí kde jim nevadí vlastní střelivo...
God Save The Queen!
dokonce i zájem
nějaké speciální požadavky na místo? (nebo se toho SLUGI chceš ujmout?... vono zájem klesl na nulu tak jsme nechali schůze na individ. domluvě mezi mnou, ABikem a Honzou, pač nikdo jinej moc nechodil)
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
SLUGI psal:... pokud možno poblíž nádru
http://www.africanarestaurant.cz/
co tohle? maj tam Kvasara a je tam vždy prázdno
Ondráš psal:richie psal:http://www.africanarestaurant.cz/
co tohle? maj tam Kvasara a je tam vždy prázdnoMožná právě proto.
prosimtě, v čechách nepoznáte dobrý pivo...
leda by se jmenovalo Pivo BUSINESS-ELEGANCE
hlemejzd999 (Člen) 16.01.2012 13:37:40 Offline |
hlemejzd999 psal:hehe ..ten obchod ,když vylezeš ven ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 46_fus.jpg
aspoň je jasný co tam prodávaj.... nedochází pak k tomu že vlezeš v Německu do prodejny "Forever 18" a chceš si koupit ten teplej koženej kabát co měli v SS
... nic proti černochům, pokud tam obsluhujou černošky nahoře bez tak budiž, ale jinak co třeba něco takovýho http://brnorestauracepivnice.hotelpegas.cz/
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... nic proti černochům, pokud tam obsluhujou černošky nahoře bez tak budiž, ale jinak co třeba něco takovýho http://brnorestauracepivnice.hotelpegas.cz/
pokud budete chtít tak klidně....
jenom za mě:
1)vetší obsluhující pííííče sem snad v Brně nepotkal
2)furt plno (ja vím, to řeší rezervačka) a nějak tak málo místa
Robocop si s náma přijede dát pivo Já jsem pro to úterý 7.2. Badec přeložím na středu nebo přijdu po.
Slugi: v pegasu je rezervace pouze s jídlem. Mně to nevadí, ale důchodce by mohl prskat
Honzo, richie kam se vrhnem?
Možná přijde i kouzelník Kdo z vás si pamatuje uživatele s nickem Skylla?
SLUGI psal:... nebo http://www.vytopna.cz/brno/
to je trochu daleko od hlavasu ;-)
už můžem rovnou na Bláhovku
Banditatom (Člen) 16.01.2012 17:34:24 Offline |
richie psal:SLUGI psal:... pokud možno poblíž nádru
co tohle? maj tam Kvasara a je tam vždy prázdno
ješiši marja to je nějaký psycho chlast s hvězdných válek
porád tvrdím, že jste tam dole tak trošku divní
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:richie psal:SLUGI psal:... pokud možno poblíž nádru
co tohle? maj tam Kvasara a je tam vždy prázdnoješiši marja to je nějaký psycho chlast s hvězdných válek
porád tvrdím, že jste tam dole tak trošku divní
zato my k vám nahoře vzhlížíme
stejně se akorát divíš kvůli tomu, že u vás v putyce točí jenom jedno hnusný pivo ze smradlavejch trubek... no a jakýkoliv jiný pivo je podle tebe hnus
Banditatom (Člen) 16.01.2012 18:57:46 Offline |
richie psal:Banditatom psal:richie psal:
co tohle? maj tam Kvasara a je tam vždy prázdnoješiši marja to je nějaký psycho chlast s hvězdných válek
porád tvrdím, že jste tam dole tak trošku divnízato my k vám nahoře vzhlížíme
stejně se akorát divíš kvůli tomu, že u vás v putyce točí jenom jedno hnusný pivo ze
smradlavejch trubek... no a jakýkoliv jiný pivo je podle tebe hnus
pche včera jsem byl na holbu 13,5 dobrá je... ono kolem bruna je nějaký slušný pivovar? já jen že když si vzpomenu na starobrno, vyškovský.
eště se kuci brněnský maté co učit
psst a trubky sem už dlouho nezažil čpinafé
Banditatom psal:richie psal:Banditatom psal:
ješiši marja to je nějaký psycho chlast s hvězdných válek
porád tvrdím, že jste tam dole tak trošku divnízato my k vám nahoře vzhlížíme
stejně se akorát divíš kvůli tomu, že u vás v putyce točí jenom jedno hnusný pivo ze
smradlavejch trubek... no a jakýkoliv jiný pivo je podle tebe hnuspche včera jsem byl na holbu 13,5 dobrá je... ono kolem bruna je nějaký slušný pivovar? já jen že když si vzpomenu na starobrno, vyškovský.
eště se kuci brněnský maté co učit
psst a trubky sem už dlouho nezažil čpinafé
no to jsi byl na Holbě... ne na pivu
ABik psal:Honzo, richie kam se vrhnem?
Tak když by to tentokrát mělo být takový retro tak mě napadá, že kousek od Fausto Coppi je tenhle lokál, kde i celkem dobře vaří... http://www.pivniceukrouzku.cz/cz/o-pivnici
Banditatom (Člen) 16.01.2012 20:36:24 Offline |
SLUGI psal:... na něj musíš 00101011101001001101001 atd atd
to je nějaká morseofka
morganzd psal:kdybys nechtěl bejt tak ukecanej, stačí říct 15D269 a taky tě pochopí
Jak říkáš, ale číselný soustavy o základu větším než deset nemám rád, páč se mi z hlavy blbě počítají.
Doteď si pamatuju ten výraz ve tváři, když se mě bývalka ptala jak se zapíše 69 binárně a hexadecimálně. V desítkové se jí to stejně líbilo nejvíc.
DUBITO ERGO COGITO, COGITO ERGO SUM.
hlemejzd999 (Člen) 17.01.2012 01:04:40 Offline |
mr.BSE psal:Kurva! přijeďte za mnou do ty severomoravsky, uhelny prdele světa. V utery bejva topless
toples netoples- seš daleko
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:mr.BSE psal:Kurva! přijeďte za mnou do ty severomoravsky, uhelny prdele světa. V utery bejva topless
toples netoples- seš daleko
Šak může dojet vlakem... Budem ho čekat na pátým nástupišti se studeným párkem a teplým pivem v plastovým kelímku, ne?
Petřičák psal:morganzd psal:kdybys nechtěl bejt tak ukecanej, stačí říct 15D269 a taky tě pochopí
Jak říkáš, ale číselný soustavy o základu větším než deset nemám rád, páč se mi z hlavy blbě počítají.
Doteď si pamatuju ten výraz ve tváři, když se mě bývalka ptala jak se zapíše 69 binárně a hexadecimálně. V desítkové se jí to stejně líbilo nejvíc.
víš většina lidí tu 69 se starou dělá.... aji kdybys jí to vypískal třeba morseovkou tak ji to orgasmus nepřivodí (pokud nepočítáme specifický druh žen, které velmi fandí matematice)
Kelly01 psal:Profesi máš dobrou
Programátor
Jazyk PHP (OOP)
Databázový analytik
MySQL
PostgreSQL
MS SQL 2000
Oracle
Jestli chceš, tak tě tohle taky doučim. S pár věcma mam zkušenost.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kelly01 psal:Profesi máš dobrou
Programátor
Jazyk PHP (OOP)
Databázový analytik
MySQL
PostgreSQL
MS SQL 2000
OracleJestli chceš, tak tě tohle taky doučim. S pár věcma mam zkušenost.
a já tě doučím jak být Geekem znám to z Big Bangu
richie psal:Petřičák psal:morganzd psal:kdybys nechtěl bejt tak ukecanej, stačí říct 15D269 a taky tě pochopí
Doteď si pamatuju ten výraz ve tváři, když se mě bývalka ptala jak se zapíše 69 binárně a hexadecimálně. V desítkové se jí to stejně líbilo nejvíc.víš většina lidí tu 69 se starou dělá.... aji kdybys jí to vypískal třeba morseovkou tak ji to orgasmus nepřivodí (pokud nepočítáme specifický druh žen, které velmi fandí matematice)
Heh, matematiku sice rád mám, ale zas takový fanda nejsem. Hodil jsem to do placu jenom jako vtip. A že lidi radši šukají než počítají je jasný i mě.
Ondráš psal:Kelly01 psal:Profesi máš dobrou
Programátor
Jazyk PHP (OOP)
Databázový analytik
MySQL
PostgreSQL
MS SQL 2000
OracleJestli chceš, tak tě tohle taky doučim. S pár věcma mam zkušenost.
Souhlas, na tom není nic extra, chci se už konečně dokopat k C++, to je aspoň líp placený. V PHPku umí bastlit každej.
Petřičák psal:Souhlas, na tom není nic extra, chci se už konečně dokopat k C++, to je aspoň líp placený. V PHPku umí bastlit každej.
Běž do Javy, je to univerzálnější... Přechod z PHP do C++ je trošku ostřejší.
Javka mi nevoní, na můj vkus moc velkej moloch. Mám radši kompilovaný jazyky. Když spustím nějakou malou aplikaci v Javě a k tomu se musí nastartovat ta šílená virtual machine, mám chuť vraždit. Nebráním se tomu, ale není to můj šálek kávy.
Petřičák psal:Javka mi nevoní, na můj vkus moc velkej moloch. Mám radši kompilovaný jazyky. Když spustím nějakou malou aplikaci v Javě a k tomu se musí nastartovat ta šílená virtual machine, mám chuť vraždit. Nebráním se tomu, ale není to můj šálek kávy.
Sice to není kompilovanej jazyk, ale Python také není k zahození - mně se na něm líbí ta čistota kódu. Dají se v něm psát programy jak pro CLI, tak i pro GUI, webové aplikace, aplikace pro mobilní telefony a podobně...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Petřičák psal:Javka mi nevoní, na můj vkus moc velkej moloch. Mám radši kompilovaný jazyky. Když spustím nějakou malou aplikaci v Javě a k tomu se musí nastartovat ta šílená virtual machine, mám chuť vraždit. Nebráním se tomu, ale není to můj šálek kávy.
C++ je u geeků víc COOL.
Java je podle mě komerčně úspěšnější a univerzálnější.
Minimálně co se týče podnikových systémů.
Ta VM u Javy může být i výhodná.
Záleží co od toho chceš... Každému podle jeho gusta.
tachec psal:Petřičák psal:Javka mi nevoní, na můj vkus moc velkej moloch. Mám radši kompilovaný jazyky. Když spustím nějakou malou aplikaci v Javě a k tomu se musí nastartovat ta šílená virtual machine, mám chuť vraždit. Nebráním se tomu, ale není to můj šálek kávy.
Sice to není kompilovanej jazyk, ale Python také není k zahození - mně se na něm líbí ta čistota kódu. Dají se v něm psát programy jak pro CLI, tak i pro GUI, webové aplikace, aplikace pro mobilní telefony a podobně...
Yop, Python je taky hodně populární, souhlas. Zatím jsem neměl kdy k němu přičichnout. Kromě PHPka jsem zatím koketoval jen s Perlem a klasickým Céčkem. Perl mi přišel co do výrazových prostředků docela šílený (byť uznávám, že je to hlavně o zvyku) a v klasickém Céčku jsem plaval v pointerové aritmetice a vadí mi absence objektového přístupu.
Ondráš psal:Petřičák psal:Javka mi nevoní, na můj vkus moc velkej moloch. Mám radši kompilovaný jazyky. Když spustím nějakou malou aplikaci v Javě a k tomu se musí nastartovat ta šílená virtual machine, mám chuť vraždit. Nebráním se tomu, ale není to můj šálek kávy.
C++ je u geeků víc COOL.
Java je podle mě komerčně úspěšnější a univerzálnější.
Minimálně co se týče podnikových systémů.
Ta VM u Javy může být i výhodná.
Záleží co od toho chceš... Každému podle jeho gusta.
No, že bych se zrovna považoval za geeka, to fakt ne, ale okolí mě může vnímat různě. Mě přijde jako takový standard pro desktopové aplikace a pokud vím, tak se v C++ běžně píšou. GTK je portovaný i na Windows a bindingy tam jsou, tak uvidím, jestli se k tomu dokopu. Že je okolo Javy podstatně větší hype, o tom vůbec nepochybuju, znám i takové, co jsou schopní onanovat nad výsledky nicneříkajících benchmarků, kde dohání klasické Céčko. Co se týče univerzality a přenositelnosti na různé platformy, zdaleka to není bezproblémové. Ono natahovat virtual machine třeba jen kvůli garbage collectoru, protože většina programátorů je líná po sobě uklízet mi přijde jako celkem drahý luxus. Už jen čekám klasickou odpověď, že paměti jsou levné.
hlemejzd999 (Člen) 17.01.2012 22:14:32 Offline |
SLUGI psal:... borci založte si "IT" vlákno a neserte
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Petřičák psal:Makám kousek od Hlavasu, když mi řeknete, kam chcete zajít, tak to klidně zařídím.
...nejseš to nakonec ty kdo tam šukává tu kočenku v okně na parapetu naproti hlaváku???
...no nic, jen se mi tak vybavilo jedno čekání na šalinu jednoho loňskýho horkýho letního dne
GSF 600 S '99
morganzd psal:Petřičák psal:Makám kousek od Hlavasu, když mi řeknete, kam chcete zajít, tak to klidně zařídím.
...nejseš to nakonec ty kdo tam šukává tu kočenku v okně na parapetu naproti hlaváku???
...no nic, jen se mi tak vybavilo jedno čekání na šalinu jednoho loňskýho horkýho letního dne
Bohužel ne, v Trinity makám třetí tejden a to asi nebude tam co popisuješ.
Ne, to ne.
To mi takhle jednou zpestřili čekání na šalinu na hlaváku. Nevím co mi tam oči zavleklo, ale prostě naproti nádru jak je ten barák, tak v cca 5. patře si to tam rozdávali na parapetě.
GSF 600 S '99
REZERVACE:
jméno: Bandit
7.2. - 18:00 (6 lidí)
http://www.pivniceukrouzku.cz/cz/o-pivnici
případné námitky piště
Honza zvěstoval, že je to tam gůůůt
a prosím, piště semka už jen k tématu, děkuji
Petřičák psal:Yop, Python je taky hodně populární, souhlas. Zatím jsem neměl kdy k němu přičichnout. Kromě PHPka jsem zatím koketoval jen s Perlem a klasickým Céčkem. Perl mi přišel co do výrazových prostředků docela šílený (byť uznávám, že je to hlavně o zvyku) a v klasickém Céčku jsem plaval v pointerové aritmetice a vadí mi absence objektového přístupu.
Síla Perlu je v regulárních výrazech.
Jestlis plaval v C v pointrech, tak nevím jestli si s C++ pomůžeš. Jak pak budeš dynamicky alokovat paměť? Objektový přístup neobjektový přístup.
Petřičák psal:No, že bych se zrovna považoval za geeka, to fakt ne, ale okolí mě může vnímat různě. Mě přijde jako takový standard pro desktopové aplikace a pokud vím, tak se v C++ běžně píšou. GTK je portovaný i na Windows a bindingy tam jsou, tak uvidím, jestli se k tomu dokopu. Že je okolo Javy podstatně větší hype, o tom vůbec nepochybuju, znám i takové, co jsou schopní onanovat nad výsledky nicneříkajících benchmarků, kde dohání klasické Céčko. Co se týče univerzality a přenositelnosti na různé platformy, zdaleka to není bezproblémové. Ono natahovat virtual machine třeba jen kvůli garbage collectoru, protože většina programátorů je líná po sobě uklízet mi přijde jako celkem drahý luxus. Už jen čekám klasickou odpověď, že paměti jsou levné.
Konečně jsi řekl na co to chceš. Desktopové (asi spíše myšleno s GUI) se píší ve všem možném. Ta grafika je jen nadstavba. Pod tím můžeš mít Perl, C, Python ale i Javu. I když tohle asi víš. U javy je přenositelnost samozřejmě závislá na konfiguraci prostředí, dostupnosti knihoven, atd. Když tohle zajistíš, tak ti to poběží. U C++ tohle neplatí. Win binárku na linuxu spustíš pod Wine (CrossOverem a podobnýma). A to ještě jen někdy. Nad benchmarkama si můžou onanovat až to budou porovnávat s assemblerem a budou se tomu blížit (což nebudou nikdy).
S tím uklízením. Ty jsi v PHP používal na každou proměnnou funkci unset()?
Můžu říct, že "Už jen čekám klasickou odpověď, že paměti jsou levné." Jsem slyšel prvně od tebe.
Ale jako jo. Přemlouvat tě nebudu. Jdi do C++. Proč ne. Každý má svoje. Blbej kód může napsat jak v C++ tak v Javě. Jestli to chceš jako koníčka, tak není silnější argument než že to chceš. Neber to jako agitaci pro Javu. Píšu to jen proto, že Java je nejuniverzálnější co se týče poměru rychlost vývoje/výkon. I v C++ uděláš webovky, ale to dělá fakt asi jen cool geek.
2 Slugy: Teď jsme převzali vládu nad vláknem my, tak si založ nové.
richie psal:REZERVACE:
případné námitky piště
a prosím, piště semka už jen k tématu, děkuji
To vypadá dobře...
Ondráš psal:Petřičák psal:Yop, Python je taky hodně populární, souhlas. Zatím jsem neměl kdy k němu přičichnout. Kromě PHPka jsem zatím koketoval jen s Perlem a klasickým Céčkem. Perl mi přišel co do výrazových prostředků docela šílený (byť uznávám, že je to hlavně o zvyku) a v klasickém Céčku jsem plaval v pointerové aritmetice a vadí mi absence objektového přístupu.
Síla Perlu je v regulárních výrazech.
Jestlis plaval v C v pointrech, tak nevím jestli si s C++ pomůžeš. Jak pak budeš dynamicky alokovat paměť? Objektový přístup neobjektový přístup.Petřičák psal:No, že bych se zrovna považoval za geeka, to fakt ne, ale okolí mě může vnímat různě. Mě přijde jako takový standard pro desktopové aplikace a pokud vím, tak se v C++ běžně píšou. GTK je portovaný i na Windows a bindingy tam jsou, tak uvidím, jestli se k tomu dokopu. Že je okolo Javy podstatně větší hype, o tom vůbec nepochybuju, znám i takové, co jsou schopní onanovat nad výsledky nicneříkajících benchmarků, kde dohání klasické Céčko. Co se týče univerzality a přenositelnosti na různé platformy, zdaleka to není bezproblémové. Ono natahovat virtual machine třeba jen kvůli garbage collectoru, protože většina programátorů je líná po sobě uklízet mi přijde jako celkem drahý luxus. Už jen čekám klasickou odpověď, že paměti jsou levné.
Konečně jsi řekl na co to chceš. Desktopové (asi spíše myšleno s GUI) se píší ve všem možném. Ta grafika je jen nadstavba. Pod tím můžeš mít Perl, C, Python ale i Javu. I když tohle asi víš. U javy je přenositelnost samozřejmě závislá na konfiguraci prostředí, dostupnosti knihoven, atd. Když tohle zajistíš, tak ti to poběží. U C++ tohle neplatí. Win binárku na linuxu spustíš pod Wine (CrossOverem a podobnýma). A to ještě jen někdy. Nad benchmarkama si můžou onanovat až to budou porovnávat s assemblerem a budou se tomu blížit (což nebudou nikdy).
S tím uklízením. Ty jsi v PHP používal na každou proměnnou funkci unset()?
Můžu říct, že "Už jen čekám klasickou odpověď, že paměti jsou levné." Jsem slyšel prvně od tebe.
Ale jako jo. Přemlouvat tě nebudu. Jdi do C++. Proč ne. Každý má svoje. Blbej kód může napsat jak v C++ tak v Javě. Jestli to chceš jako koníčka, tak není silnější argument než že to chceš. Neber to jako agitaci pro Javu. Píšu to jen proto, že Java je nejuniverzálnější co se týče poměru rychlost vývoje/výkon. I v C++ uděláš webovky, ale to dělá fakt asi jen cool geek.
2 Slugy: Teď jsme převzali vládu nad vláknem my, tak si založ nové.
Yop, v pointerech jsem měl guláš a tak nějak jsem to vzdal, ale to bylo ještě na škole. Pamatuju se, že stejný odpor jsem měl kdysi k objektovému programování a dnes na něj nedám dopustit. Je to jen o způsobu myšlení. To C++ a GTK bylo skutečně míněno jako koníček, jen na oťukání, abych zjistil, jestli má vůbec cenu se tomu věnovat. Moje představa o kompilovaných jazycích je taková, že přenositelnost je zajištěna na úrovni zdrojového kódu a samotné platformy řeší kompilátor. Samozřejmě za předpokladu, že není použito platformě závislé API. Za předpokladu, že jsem programoval aplikaci, kde záleželo na výkonu, snažil jsem se předávat proměnné v maximální míře odkazem a když už bylo nutné použít kopii, unsetoval jsem hned po použití. Jsem zvyklý používat co nejkratší metody a pokud vím, lokální proměnné žijí jen v jejím scopu a pak se hned volá garbage collector. Já Javu rozhodně nezatracuju, má spoustu dobrých vlastností, ale i záporů. Tak jako každý programovací jazyk je to jenom nástroj. A na různé úlohy jsou potřeba různé nástroje.
Petřičák psal:richie psal:REZERVACE:
případné námitky piště
a prosím, piště semka už jen k tématu, děkujiTo vypadá dobře...
hlavne aby to slo s vlatnim jidlem
řikám si hurikán
vorel psal:Petřičák psal:richie psal:REZERVACE:
případné námitky piště
a prosím, piště semka už jen k tématu, děkujiTo vypadá dobře...
hlavne aby to slo s vlatnim jidlem
Píšou že je v ceně
"K němu servírujeme maso všech druhů a na všechny způsoby."
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 18.01.2012 16:56:34 Offline |
Kelly01 psal:vorel psal:Petřičák psal:
To vypadá dobře...hlavne aby to slo s vlatnim jidlem
"K němu servírujeme maso všech druhů a na všechny způsoby."
jako kočka ala tramvaj, pes ala přechod, krysa ala městská kanalizace
Kelly01 psal:richie
brnkl bych ti jak se bude blížit termín a vzal bys mi něco v COMINVESTu na Krásného 12a?
Stálo by to cca 11 kil...
jo klidně... pokud to nebude tikat nebo divně smrdět....
richie psal:Kelly01 psal:richie
brnkl bych ti jak se bude blížit termín a vzal bys mi něco v COMINVESTu na Krásného 12a?
Stálo by to cca 11 kil...jo klidně... pokud to nebude tikat nebo divně smrdět....
Hodil jsem ti to do mejlu
God Save The Queen!
Jděte sem mají tam výbornou kuchyni a hlavně výborný pivko http://www.pivovarskydvur.cz/
Kelly01 psal:Tak dík, dáme si sraz před obědem ať chytnem penďas, z hlaváče dáme tágo, na místě žejdlík a něco do ruky a valíme stejnou trasou do Brna ať chytnem poslední šalinu
Udělejte výjezdní zasedání. Pudu s Váma.
Kelly01 psal:Tak dík, dáme si sraz před obědem ať chytnem penďas, z hlaváče dáme tágo, na místě žejdlík a něco do ruky a valíme stejnou trasou do Brna ať chytnem poslední šalinu
... jak říkáš, prostě výborný pivko za pár tisic
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Progear 650 (Člen) 19.01.2012 16:32:41 Offline |
SLUGI psal:... v poho, smrdět to nebude, ze pár kilo trávy + pár kilo koksu
to hnedka dáme... kobraudace jak má bejt...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
SLUGI psal:richie psal:Slugi sem si na tebe vzpoměl.... zachytil si minulej tejden ČMN?... bylo tam něco vo Hayabuse....
... něco říkal kamoš, ale nemám je
sice se s nima v krbu zapaluje dobře, ale jestli chceš tak ti je vemu
Pořád platí?
REZERVACE:
Bo v neděli v poledne jsem v Brně a do úterka se z něj nehnu
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Pořád platí?
REZERVACE:
Bo v neděli v poledne jsem v Brně a do úterka se z něj nehnu
jo platí
Stránky: 1 2