Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 17.01.2012 09:13:48 Offline |
GoPro HD HERO2
nevlastníte někdo tuhle vychytávku? Vcelku zvažuju její koupi...
snowflake600 (Člen) 17.01.2012 09:26:59 Offline |
Re: GoPro HD HERO2
yebat psal:dobrá hračka... ale je třeba si uvědomit, že je k tomu potřeba i nějákej výkonnější PC na zpracování toho co natočíš... :) kámoš si takhle docela naběh, koupil kameru, a pak běžel ještě pro compa...
ntb mám koupenej asi měsíc :) a výkonostně nepokulhal ještě ani jednou :)
snowflake600 (Člen) 17.01.2012 09:28:37 Offline |
http://www.youtube.com/watch?v=GUEZCxBc … re=mh_lolz
jako video z toho stojí za to, ale evidentně je to prohnaný ještě v něčem dalším - pak je to takhle dokonalý, tak bych rád viděl, jak vypadá skutečnost i od běžnýho uživatele, ne od výrobce :)
uz jsem ji okoukaval pred vanocema. Ale pak jsem se na to vyprd ... kazdopadne ji mam ale porad jeste v hlave.
Kamos ma tu starsi verzi (HD1 nebo jak). A co jsem videl videa z lyzovany, jizda s offroadama, smirovacky v mori pod vodou , tak to byla fakt luxuska.
A to, ze jsou ty videa jeste necim prohnany, je klidne mozny, ale ono to vypada dost dobre i bez toho. Zkusim nekde hodit aspon jedno video na zhodnoceni
Ja bych do ni sel kazdopadne - ma to naprosto univerzalni vyuziti
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bratr má jedničku s kámošema na ježdění na snb a videa hodně luxusní - zvláště, pokud si s tím umí někdo pohrát, sestřihat apod....
Spíše bych šel do jedničky, protože ta je dobrá sama o sobě a jistě cena klesla - já ji chtěl koupit v srpnu a nakonec kameru zatím neřešil...
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 18.01.2012 14:00:44 Offline |
ať nezakládám nový téma...celkem by mě zajímala nějáka ta levná čínská mini kamerka? nemáte někdo zkušenost nebo spíš nevěděl by někdo o něčem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:ať nezakládám nový téma...celkem by mě zajímala nějáka ta levná čínská mini kamerka? nemáte někdo zkušenost nebo spíš nevěděl by někdo o něčem
...Spidys má opchodní zastoupení na ty malý mrdky ...za pjetikilo s doživotní zárukou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 18.01.2012 14:21:32 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:ať nezakládám nový téma...celkem by mě zajímala nějáka ta levná čínská mini kamerka? nemáte někdo zkušenost nebo spíš nevěděl by někdo o něčem
...Spidys má opchodní zastoupení na ty malý mrdky ...za pjetikilo s doživotní zárukou
na doživotní záruku hážu bobíka mě zajímá kolik se na ní flese a jak dlouho to vydrží " funguje"
Banditatom (Člen) 18.01.2012 14:51:36 Offline |
Ondráš psal:Filous psal:...Spidys má opchodní zastoupení na ty malý mrdky ...za pjetikilo s doživotní zárukou
Vyzkoušeno.
hele dozvím se jestli to funguje nebo se mi budete řehnit
Banditatom psal:Ondráš psal:Filous psal:...Spidys má opchodní zastoupení na ty malý mrdky ...za pjetikilo s doživotní zárukou
Vyzkoušeno.
hele dozvím se jestli to funguje nebo se mi budete řehnit
Já jí koupil na aukru za nějakejch 200kačen, funguje dobře, už jí mám ale hozenou v šupleti...
Na kolo , lyže, šukačky dobrý, ale když jsem jí měl na motorce, vytočil jsem víc jak 7000ot, tak se vobraz tak nějak rozpil. asi stejnej rezonanční kmitočet :)...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 18.01.2012 16:19:54 Offline |
PFremer psal:Banditatom psal:Ondráš psal:
Vyzkoušeno.hele dozvím se jestli to funguje nebo se mi budete řehnit
Já jí koupil na aukru za nějakejch 200kačen, funguje dobře, už jí mám ale hozenou v šupleti...
Na kolo , lyže, šukačky dobrý, ale když jsem jí měl na motorce, vytočil jsem víc jak 7000ot, tak se vobraz tak nějak rozpil. asi stejnej rezonanční kmitočet :)...
pustil bys jí?
Banditatom (Člen) 19.01.2012 22:31:59 Offline |
morganzd psal:http://www.ebay.com/itm/MD80-Mini-DV-DVR-Sports-Video-Hidden-Camera-Camcorder-/220825040076?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336a32b4cc
cifix buď neumím počítat nebo je opravdu chyba v metrixu jinač díky
Stránky: 1