Nejsi přihlášen
bandit.alien (Člen) 18.01.2012 15:50:52 Offline |
nějaká aktivita..?
.. Jsou v plánu nějaký srazy, akce apod. ? Naposled sem civěl na prvni Bandit sraz a pak ticho po pěšině,.. Zamrzelo by kdyby nebyly ani v letě žádný chlastačky,. rád bych mezi bandiťáky
Banditatom (Člen) 18.01.2012 16:17:37 Offline |
Re: nějaká aktivita..?
Lihy psal:bandit.alien psal:.. Jsou v plánu nějaký srazy, akce apod. ? Naposled sem civěl na prvni Bandit sraz a pak ticho po pěšině,..
Ty voe na jakym modelu jedeš? to musí bejt extra třída
1. bandit sraz byl 2003....
no to už je historie neboj srazy budou teda doufám
psst: trošku mě mrzí, že se neobnovuje galerie fotek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bandit.alien psal:.. Jsou v plánu nějaký srazy, akce apod. ? Naposled sem civěl na prvni Bandit sraz a pak ticho po pěšině,.. Zamrzelo by kdyby nebyly ani v letě žádný chlastačky,. rád bych mezi bandiťáky
1. Bandití sraz? Jako Hradec? Tak to už se asi opakovat nebude.
BTW. Každý má možnost něco uspořádat. Jen prosím pamatuj, že všude byl sraz zatím jen jednou. Mimo Goralu, kde byl tuším 3x.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 18.01.2012 16:54:36 Offline |
Ondráš psal:bandit.alien psal:.. Jsou v plánu nějaký srazy, akce apod. ? Naposled sem civěl na prvni Bandit sraz a pak ticho po pěšině,.. Zamrzelo by kdyby nebyly ani v letě žádný chlastačky,. rád bych mezi bandiťáky
BTW. Každý má možnost něco uspořádat. Jen prosím pamatuj, že všude byl sraz zatím jen jednou. Mimo Goralu, kde byl tuším 3x.
ale goral byl nejvíc
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 17:22:10 Offline |
tak něco tady .... ( odkaz bistro,hospoda,motorkářskej obchod atd...doupě,no)
http://web-to-print.cz/
tam se může zežrat každej , co hrdlo zvrátí,snad i spát se tam dá
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 17:23:24 Offline |
hlemejzd999 psal:tak něco tady .... ( odkaz bistro,hospoda,motorkářskej obchod atd...doupě,no)
byse to domluvilo, třeba...
Ondráš psal:bandit.alien psal:.. Jsou v plánu nějaký srazy, akce apod. ? Naposled sem civěl na prvni Bandit sraz a pak ticho po pěšině,.. Zamrzelo by kdyby nebyly ani v letě žádný chlastačky,. rád bych mezi bandiťáky
...dřevíč 2x
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:bandit.alien psal:.. Jsou v plánu nějaký srazy, akce apod. ? Naposled sem civěl na prvni Bandit sraz a pak ticho po pěšině,..
Ty voe na jakym modelu jedeš? to musí bejt extra třída
1. bandit sraz byl 2003....
byly Nuzice a to byl tusim az druhy - poradala Cendina
MOTO KOZZI GRISO
hlemejzd999 psal:tak něco tady .... ( odkaz bistro,hospoda,motorkářskej obchod atd...doupě,no)
krasnej odkaz jsi tam hodil
jinak se akce deji neustale. Jednotlive sekce se schazi behem roku pravidelne + se poradaji vetsi hromadnejsi akce. Je to ale individualni. Kdyz se proste nekdo rozhodne, ze neco usporada (zajisti ubytko, chlast, zradlo a pripadne i nejakou kulturu (ne, ze bysme si nevystacili sami)), tak to proste usporada a vetsinou se nas par (40 - 50) sjede.
tak se toho neboj a neco vymysli. Jen pamatuj na vyse napsana slova - krom Goralu a Jedovnic (kde uz nas ale taky nechcou) jsme se na zadne dalsi misto jiz nevraceli (majitel uz na to podruhe vetsinou nemel nervy)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 17:51:30 Offline |
Loser psal:hlemejzd999 psal:tak něco tady .... ( odkaz bistro,hospoda,motorkářskej obchod atd...doupě,no)
tam se může zežrat každej , co hrdlo zvrátí,snad i spát se tam dákrasnej odkaz jsi tam hodil
kua na tej stránce jsou odkazy na tu putyku,shop,bistro ..a jinak je to web dohromady s jeho tiskárnou ,kerou mimochodem má
Banditatom (Člen) 18.01.2012 17:53:07 Offline |
Loser psal:hlemejzd999 psal:tak něco tady .... ( odkaz bistro,hospoda,motorkářskej obchod atd...doupě,no)
tam se může zežrat každej , co hrdlo zvrátí,snad i spát se tam dákrasnej odkaz jsi tam hodil
jinak se akce deji neustale. Jednotlive sekce se schazi behem roku pravidelne + se poradaji vetsi hromadnejsi akce. Je to ale individualni. Kdyz se proste nekdo rozhodne, ze neco usporada (zajisti ubytko, chlast, zradlo a pripadne i nejakou kulturu (ne, ze bysme si nevystacili sami)), tak to proste usporada a vetsinou se nas par (40 - 50) sjede.
tak se toho neboj a neco vymysli. Jen pamatuj na vyse napsana slova - krom Goralu a Jedovnic (kde uz nas ale taky nechcou) jsme se na zadne dalsi misto jiz nevraceli (majitel uz na to podruhe vetsinou nemel nervy)
náhodou v čeladence by i pro letošek souhlasila prej takovou tržbu v alkoholu jsme tu tak 3 roky neměli
Ja uz jsem nahodou neco domluvil na podzim , este jsem sem nedaval info , tak to udelam ted , jedna tady o ten kemp http://www.jc-kemp.cz/index.html .Majitel je muj dobrej kamarad ,kemp bychom meli celej pro sebe [zadny duchodci ] Ubytovani v chatkach , je tam plynovej varic , lednicka , cena pro nas 100 kc/noc , nebo zadarmo ve stanech .Pivo tocena 11 rebel , nebo 12 regent , za rozumku , pripadne dle domluvy jakekoliv jine , co maj v nabidce v Makru .K jidlu bud cely prase na grilu , nebo kdyz nas bude malo , tak preduzeny kejty+ je tam udirna + grill na 30 makrel .Je to samozrejmne cely zastreseny ,dal je tam sal , kde je k dispozici aparatura ,v pripade zajmu je mozny zajistit i kapelu Morcata na uteku , ta by uz zadara nebyla , takze by kazdej musel dat nakou stofku .Koralka dle mistni nabidky f bufetu , nebo klidne vlastni s tim neni problem Obsluha dve holky, z vysoky , co tam delaj brigadneBordel se tam muze delat naprosto JAKEJKOLIV ,sou na to zvykly ,hudba hraje az do rana , pac tam delaj kazdej patek discoteky ,hned u kempu je rybnik , a koupaliste , silnice tam celkem ujdou , super krajina , samy zatacky , v okoli asi 5 hradu a zamku . Tak f pripade zajmu piste , rad doplnim podrobnosti .
bandit.alien (Člen) 18.01.2012 19:15:39 Offline |
Na modelech moc nejezdím,. ale rok 2OO3 sem přehlídl,.. :D Jinak,. už sem pár akcí dělal ale jen hudební a spoluučast na menšich festivalech Jožka Fest (benefičák na zachytnou tanici pro ohrožený zvířata) a par klubovejch Prasáren v Pardubicích v Divoký Veverce,.. ale Nikde už náš číratý taky nechtěj :D Takže moc rád čtu že sou místa kde muže bejt bordel ,,Jakejkoliv,, To je u mě a par hovad odsud asi prvotní
bandit.alien (Člen) 18.01.2012 19:17:38 Offline |
to deny1234: Počítej semnou, máš přesvědčivý argumenty
Banditatom psal:Loser psal:hlemejzd999 psal:tak něco tady .... ( odkaz bistro,hospoda,motorkářskej obchod atd...doupě,no)
tak se toho neboj a neco vymysli. Jen pamatuj na vyse napsana slova - krom Goralu a Jedovnic (kde uz nas ale taky nechcou) jsme se na zadne dalsi misto jiz nevraceli (majitel uz na to podruhe vetsinou nemel nervy)náhodou v čeladence by i pro letošek souhlasila prej takovou tržbu v alkoholu jsme tu tak 3 roky neměli
...mě do chatky za 5-ti kilo os/noc už nikdo nedostane ...sory Tome
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 20:10:57 Offline |
Mour psal:...mě do chatky za 5-ti kilo os/noc už nikdo nedostane ...sory Tome
držgrešle ...
Honzik8719 (Člen) 18.01.2012 20:22:40 Offline |
deny1234 psal:Ja uz jsem nahodou neco domluvil na podzim , este jsem sem nedaval info , tak to udelam ted , jedna tady o ten kemp http://www.jc-kemp.cz/index.html .Majitel je muj dobrej kamarad ,kemp bychom meli celej pro sebe [zadny duchodci ] Ubytovani v chatkach , je tam plynovej varic , lednicka , cena pro nas 100 kc/noc , nebo zadarmo ve stanech .Pivo tocena 11 rebel , nebo 12 regent , za rozumku , pripadne dle domluvy jakekoliv jine , co maj v nabidce v Makru .K jidlu bud cely prase na grilu , nebo kdyz nas bude malo , tak preduzeny kejty+ je tam udirna + grill na 30 makrel .Je to samozrejmne cely zastreseny ,dal je tam sal , kde je k dispozici aparatura ,v pripade zajmu je mozny zajistit i kapelu Morcata na uteku , ta by uz zadara nebyla , takze by kazdej musel dat nakou stofku .Koralka dle mistni nabidky f bufetu , nebo klidne vlastni s tim neni problem Obsluha dve holky, z vysoky , co tam delaj brigadneBordel se tam muze delat naprosto JAKEJKOLIV ,sou na to zvykly ,hudba hraje az do rana , pac tam delaj kazdej patek discoteky ,hned u kempu je rybnik , a koupaliste , silnice tam celkem ujdou , super krajina , samy zatacky , v okoli asi 5 hradu a zamku . Tak f pripade zajmu piste , rad doplnim podrobnosti .
Žirovnici mám u babičky za rohem
...relativní kochač...
deny1234 psal:Ja uz jsem nahodou neco domluvil na podzim , este jsem sem nedaval info , tak to udelam ted , jedna tady o ten kemp http://www.jc-kemp.cz/index.html .Majitel je muj dobrej kamarad ,kemp bychom meli celej pro sebe [zadny duchodci ] Ubytovani v chatkach , je tam plynovej varic , lednicka , cena pro nas 100 kc/noc , nebo zadarmo ve stanech .Pivo tocena 11 rebel , nebo 12 regent , za rozumku , pripadne dle domluvy jakekoliv jine , co maj v nabidce v Makru .K jidlu bud cely prase na grilu , nebo kdyz nas bude malo , tak preduzeny kejty+ je tam udirna + grill na 30 makrel .Je to samozrejmne cely zastreseny ,dal je tam sal , kde je k dispozici aparatura ,v pripade zajmu je mozny zajistit i kapelu Morcata na uteku , ta by uz zadara nebyla , takze by kazdej musel dat nakou stofku .Koralka dle mistni nabidky f bufetu , nebo klidne vlastni s tim neni problem Obsluha dve holky, z vysoky , co tam delaj brigadneBordel se tam muze delat naprosto JAKEJKOLIV ,sou na to zvykly ,hudba hraje az do rana , pac tam delaj kazdej patek discoteky ,hned u kempu je rybnik , a koupaliste , silnice tam celkem ujdou , super krajina , samy zatacky , v okoli asi 5 hradu a zamku . Tak f pripade zajmu piste , rad doplnim podrobnosti .
Super nápad
kapela taky dobrá- takovej "pivbít"
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:deny1234 psal:Ja uz jsem nahodou neco domluvil na podzim , este jsem sem nedaval info , tak to udelam ted , jedna tady o ten kemp http://www.jc-kemp.cz/index.html .Majitel je muj dobrej kamarad ,kemp bychom meli celej pro sebe [zadny duchodci ] Ubytovani v chatkach , je tam plynovej varic , lednicka , cena pro nas 100 kc/noc , nebo zadarmo ve stanech .Pivo tocena 11 rebel , nebo 12 regent , za rozumku , pripadne dle domluvy jakekoliv jine , co maj v nabidce v Makru .K jidlu bud cely prase na grilu , nebo kdyz nas bude malo , tak preduzeny kejty+ je tam udirna + grill na 30 makrel .Je to samozrejmne cely zastreseny ,dal je tam sal , kde je k dispozici aparatura ,v pripade zajmu je mozny zajistit i kapelu Morcata na uteku , ta by uz zadara nebyla , takze by kazdej musel dat nakou stofku .Koralka dle mistni nabidky f bufetu , nebo klidne vlastni s tim neni problem Obsluha dve holky, z vysoky , co tam delaj brigadneBordel se tam muze delat naprosto JAKEJKOLIV ,sou na to zvykly ,hudba hraje az do rana , pac tam delaj kazdej patek discoteky ,hned u kempu je rybnik , a koupaliste , silnice tam celkem ujdou , super krajina , samy zatacky , v okoli asi 5 hradu a zamku . Tak f pripade zajmu piste , rad doplnim podrobnosti .
Super nápad
kapela taky dobrá- takovej "pivbít"
jj, jsem pro!
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 20:39:01 Offline |
Honzik8719 psal:Žirovnici mám u babičky za rohem
já dojedu k tvý babičce a máme to stejně daleko
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 20:44:44 Offline |
tak si mě taky znamenej ..bych teda taky jel ...mám to kousek
Honzik8719 (Člen) 18.01.2012 21:27:02 Offline |
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:Žirovnici mám u babičky za rohem
já dojedu k tvý babičce a máme to stejně daleko
jestli k nám ovšem trefíš
...relativní kochač...
taky jsem pro,záleží taky na termínu
jinak myslíš,že po tý akci zůstane majitel ještě dobrým kamarádem
To Libor nx : Si pis ze zustane , von totiz chlasta jako ja , a ja sem jedinej z jeho hostu , co s nim dokaze drzet krok Ted teda uz dostal tu dnu ,ale 10 pulitru Houby 4 ku 1 porad jeste vypije Myslim , ze u tech Morcat delal za mladi zvukare .Sla by i jina kapela NVU http://www.nvu.cz/ , S jejich kytaristou chodim na , ale nevim , jestli to tady nekdo posloucha ,a levny zrovna moc nejsou
nicola.foxx (Člen) 18.01.2012 23:37:11 Offline |
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom psal:Ondráš psal:bandit.alien psal:.. Jsou v plánu nějaký srazy, akce apod. ? Naposled sem civěl na prvni Bandit sraz a pak ticho po pěšině,.. Zamrzelo by kdyby nebyly ani v letě žádný chlastačky,. rád bych mezi bandiťáky
BTW. Každý má možnost něco uspořádat. Jen prosím pamatuj, že všude byl sraz zatím jen jednou. Mimo Goralu, kde byl tuším 3x.ale goral byl nejvíc
jistěéééééééééééé
Jebat motorky :-)
se pleteš vlk nás chce a bude se to řešit
spidys psal:Bych to možná pojmul jako jarní sraz... co se voptat na termín květen / červen?
Jinej termin ani nevidim , bud to bude konec kvetna , nebo zacatek cervna , v jinejch terminech bych nemohl zarucit tu "exkluzivitu " , ze tam budem solo .
..jedny termíny,které by asi dost snižily počet na akci máš tu..
http://www.racetrack.cz/novinky/terminy-2012-jsou-tady/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Cesta na pěknej vejlet... Vypadá to dobře...Když budu moct tak pojedu.
TAky jsem chtěl udělat něco u nás v tábořišti, ale děcka by pak už v těch poblitejch stanech spát asi nechtěly
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
a co Jedasy ? predposledne byl trabl s tim ocasem reditelem kempu co ho kukina nutila do chlastu
Luk psal:denny: zni to dost dobre
kveten/cerven pokud budu moct, prijedu
trosku me desi rebel / regent, ale s tim se nak poperu
co to meleš? kdybych do vás nevandroval, tak jste ten libereckej zázrak lemtali až do rána plzeňácí
k akci - za mě jak psal pšán
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:denny: zni to dost dobre
trosku me desi rebel / regent, ale s tim se nak poperuco to meleš? kdybych do vás nevandroval, tak jste ten libereckej zázrak lemtali až do rána plzeňácí
proc myslis, ze tam mam ty sraci smajly
v sobotu uz flaskova plzen nebyla
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
osiris psal:Pšán psal:..jedny termíny,které by asi dost snižily počet na akci máš tu..
...bejvávalo, na těch akcích už bejvá banditů (rozuměj: členů) jak šafránu, škoda
tak a teď mi řekni čim to je?
Banditatom (Člen) 19.01.2012 14:59:24 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Loser psal:
krasnej odkaz jsi tam hodil
tak se toho neboj a neco vymysli. Jen pamatuj na vyse napsana slova - krom Goralu a Jedovnic (kde uz nas ale taky nechcou) jsme se na zadne dalsi misto jiz nevraceli (majitel uz na to podruhe vetsinou nemel nervy)náhodou v čeladence by i pro letošek souhlasila prej takovou tržbu v alkoholu jsme tu tak 3 roky neměli
...mě do chatky za 5-ti kilo os/noc už nikdo nedostane ...sory Tome
...naproso
faitík psal:osiris psal:Pšán psal:..jedny termíny,které by asi dost snižily počet na akci máš tu..
...bejvávalo, na těch akcích už bejvá banditů (rozuměj: členů) jak šafránu, škoda
...to hele netuším, to ti musí říct někdo z těch kdo nejezděj (nebo už nejezděj)
Billy psal:a co Jedasy ? predposledne byl trabl s tim ocasem reditelem kempu co ho kukina nutila do chlastu
Jak pravil Palous, u Vlka by nemel byt problem, jen vedeni kempu uz vylozene (snad z nasrani, ze trzba sla do Vlka) delalo naschvaly, viz. zamceny socialky u hospody, nejdriv dohodnuta pevna cena za chatku, pak zase ze priplatek za motorku a vrchol vseho byl budicek snad v 9, kdy v poloprazdnym kempu na nas busila uklizecka, ze v ubytovacim radu je jasne psano kdy opustit chatky... Takže vize je Vlk ano a ubytko nejak alternativne poresit, zkusime to s Richiem nejak vymyslet...
...to hele netuším, to ti musí říct někdo z těch kdo nejezděj (nebo už nejezděj)
no, tak sem s tim, řekněte proč už nejezdíte?
fotrovatíte?
nemáte čas kůli práci a rodině?
nebaví vás ježdění?
omrzeli vás kamarádí?
Já se jenom ptam abych věděl, co se mi taky může stát
Bo na samem zacatku byly srazy vic komorni - asi min lidi a vic se k sobe meli - ted na poslednim srazu co jsem byl - jednotlive party - proste tak jak na jakemkoliv komercnim srazu a to mne neba. Takze stare zname tlamy zajdu pozdravit na nejake okruhove jezdeni nebo se stavim u jednotlivcu - kdyz jsem nekde okolo a sejdeme se
jardagsf hodne pamatujici
ps. a tyky mi driv nebylo z toho chlastu zas tak zle .-D .-D
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:Bo na samem zacatku byly srazy vic komorni - asi min lidi a vic se k sobe meli - ted na poslednim srazu co jsem byl - jednotlive party - proste tak jak na jakemkoliv komercnim srazu a to mne neba. Takze stare zname tlamy zajdu pozdravit na nejake okruhove jezdeni nebo se stavim u jednotlivcu - kdyz jsem nekde okolo a sejdeme se
jardagsf hodne pamatujici
ps. a tyky mi driv nebylo z toho chlastu zas tak zle .-D .-D
...jen tag mimo...něgdy bych se zas vrátil do Nuzic a dal si s tebou f šest ráno na baru rum jako šláftruňk ...pamatuješ ...tenkrát to byla slušná párty
...a proč vostatní nejezděj??? ...ze by prachy a kompleksy z vokruhovejch střelců na laminátech???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
faitík psal:osiris psal:faitík psal:tak a teď mi řekni čim to je?
fotrovatíte?
nebaví vás ježdění?
omrzeli vás kamarádí?
Já se jenom ptam abych věděl, co se mi taky může stát
že se vozejváš zrovna ty byls akorát jednou v Brně co já si pamatuju a například loni, bo to není tak dávno a ještě si tak daleko pamatuju celkem spolehlivě, jsem tě nepotkal ani jednou, eslis teda nebyls na Hungáči a na Slovači, tam sme zasejc nebyli my
Strýcfajtr !!!
bandit.alien (Člen) 19.01.2012 16:05:52 Offline |
to denny: NVU řikááš jo? Punks not dead ! :P Nejednou sem na nich byl,. ale chce to fakt mrak lidí at to zato stojí pod podiem,.. a maj skvělou hudbu i show,..
deny1234 psal:Dobra tedy , pokud projevi zajem aspon 20 lidi , tak to hodim do akci , a zacnu to organizovat , pro min nema cenu zamlouvat celej kemp , a grilovat prasaka
... já jsem taky pro tam mě ještě neznají hlavně uzavřít kemp a žádné cizí svatby
Progear 650 (Člen) 19.01.2012 16:21:36 Offline |
XJelen psal:Luk psal:denny: zni to dost dobre
trosku me desi rebel / regent, ale s tim se nak poperuco to meleš? kdybych do vás nevandroval, tak jste ten libereckej zázrak lemtali až do rána plzeňácí
tak tak...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 19.01.2012 16:29:30 Offline |
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:
náhodou v čeladence by i pro letošek souhlasila prej takovou tržbu v alkoholu jsme tu tak 3 roky neměli...mě do chatky za 5-ti kilo os/noc už nikdo nedostane ...sory Tome
...naproso
pardon exnul mi počítač
Mouroj musím s tebou sohlasit... podmínky a ceny ubytování byli domluvené jinač než na mě ve finále (v pátek) vybafli prostě trošku podraz+ mě ještě nsralo 100kč za topení to mě uplně dojal.
Jinač denny šupa šupa piš si mě
a co killerovci jsou v plánu nebo na nás horal hodil bobka
XJelen psal:faitík psal:osiris psal:...to hele netuším, to ti musí říct někdo z těch kdo nejezděj (nebo už nejezděj)
fotrovatíte?
nebaví vás ježdění?
omrzeli vás kamarádí?
Já se jenom ptam abych věděl, co se mi taky může státže se vozejváš zrovna ty byls akorát jednou v Brně co já si pamatuju a například loni, bo to není tak dávno a ještě si tak daleko pamatuju celkem spolehlivě, jsem tě nepotkal ani jednou, eslis teda nebyls na Hungáči a na Slovači, tam sme zasejc nebyli my
tys to pochopil špatně, já měl na mysli srazy, né vokruhový jěždění (pokud to nebereš jako "sraz").
To co bylo v r.2009 na Mácháči - v Sosnový bylo fajn, byl to počátek vokruhovýho ježdění, nebylo to moc drahý a ten vokruh neni rychlej.
Most, Brno a další je pro fajnšmejkry vokruhovýho ježdění a je to dost vo prachách.
Ano v Brně sem byl předlóni a začal sem si to užívat až 3. jízdu, dyš sem ňák si začal pamatovat zatáčky, rychlosti atd.
Docela bych vyzkoušel i Most letos na jaře, ale abych jezdil celou sezonu na to nemam.
bandit.alien psal:to denny: NVU řikááš jo? Punks not dead ! :P Nejednou sem na nich byl,. ale chce to fakt mrak lidí at to zato stojí pod podiem,.. a maj skvělou hudbu i show,..
s jedním sem chlastal a to řádně bo sme spolu byly na učňáku a na intru neska uš je pavel starej kokot
Apropó zejtra má mladá maturitní večer nemám se zeptat holek ze třídy jesi by neměly čas?modří vědí že K2 nám hrály uš na akci
PALOUS psal:bandit.alien psal:to denny: NVU řikááš jo? Punks not dead ! :P Nejednou sem na nich byl,. ale chce to fakt mrak lidí at to zato stojí pod podiem,.. a maj skvělou hudbu i show,..
s jedním sem chlastal a to řádně bo sme spolu byly na učňáku a na intru neska uš je pavel starej kokot
Apropó zejtra má mladá maturitní večer
..ne že tam zas pudeš ve svetru
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:PALOUS psal:bandit.alien psal:to denny: NVU řikááš jo? Punks not dead ! :P Nejednou sem na nich byl,. ale chce to fakt mrak lidí at to zato stojí pod podiem,.. a maj skvělou hudbu i show,..
Apropó zejtra má mladá maturitní večer..ne že tam zas pudeš ve svetru
ty krávo to pak vyvjesím to se po
Honzik8719 (Člen) 19.01.2012 20:12:57 Offline |
deny1234 psal:Tag uz me poslal termin , je to V červnu by to byl víkend 22-24.6
termín gut...a jako né že nemám svátek
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2012 21:46:17 Offline |
Honzik8719 psal:deny1234 psal:Tag uz me poslal termin , je to V červnu by to byl víkend 22-24.6
mě tady vyzvedneš ...
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2012 21:51:05 Offline |
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:deny1234 psal:Tag uz me poslal termin , je to V červnu by to byl víkend 22-24.6
mě tady vyzvedneš ...
už jsem to nahlásil doma a letos na to seru a beru si dovolenou a jedu
Banditatom (Člen) 19.01.2012 22:40:48 Offline |
hej necu bejt vočklivej ale nejní to tejden před kilerovic srazoj?
Bodlinka psal:deny1234 psal:Dobra tedy , pokud projevi zajem aspon 20 lidi , tak to hodim do akci , a zacnu to organizovat , pro min nema cenu zamlouvat celej kemp , a grilovat prasaka
... já jsem taky pro tam mě ještě neznají hlavně uzavřít kemp a žádné cizí svatby
Neboj.tabletky vemu
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2012 07:12:53 Offline |
se mnou taky predbezne pocitej ve slozeni dvou lidi a motorek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
faitík psal:tys to pochopil špatně, já měl na mysli srazy, né vokruhový jěždění (pokud to nebereš jako "sraz").
Já? tadys reagoval kde pšán s osim rozebírali racetrackový ježdění:
faitík psal:osiris psal:Pšán psal:..jedny termíny,které by asi dost snižily počet na akci máš tu..
tak a teď mluv!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:faitík psal:tys to pochopil špatně, já měl na mysli srazy, né vokruhový jěždění (pokud to nebereš jako "sraz").
Já? tadys reagoval kde pšán s osim rozebírali racetrackový ježdění:
faitík psal:osiris psal:
...bejvávalo, na těch akcích už bejvá banditů (rozuměj: členů) jak šafránu, škodatak a teď mi řekni čim to je?
tak a teď mluv!
aha
Honzik8719 (Člen) 20.01.2012 13:32:17 Offline |
Banditatom psal:hej necu bejt vočklivej ale nejní to tejden před kilerovic srazoj?
a bude letos kilerovic srazoj?
...relativní kochač...
Tak , jelikoz se nekomu nelibil ten termin , tak jsem psal zadost o dalsi , a je mozny jeste tohle V úvahu tedy připadaj ještě 1-3 a 8-10,června Me je to fcelku jedno , vyberu ten termin , co se hodi vice lidem . Zalozil bych na ty datumy anketu , ale netusim jak se to dela Kveten je nemoznej , pac zateplujou terasu restaurace , a kolaudace by mela byt na konci kvetna .
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2012 19:26:57 Offline |
Mour psal:Za mě 8-10.6
huš...!
deny1234 psal:osiris psal:denymu: to sis teď nasral do bot s touhle demokracií
Radeji porad , jak zalozit anketu s tim terminem , to asi muze jemom Inkviz co
...to je marný
hlemejzd999 (Člen) 20.01.2012 21:44:18 Offline |
osiris psal:denymu: to sis teď nasral do bot s touhle demokracií
hovno demogracije ! ten první je dobrej
Banditatom (Člen) 21.01.2012 09:58:53 Offline |
deny1234 psal:Tak , jelikoz se nekomu nelibil ten termin , tak jsem psal zadost o dalsi , a je mozny jeste tohle V úvahu tedy připadaj ještě 1-3 a 8-10,června Me je to fcelku jedno , vyberu ten termin , co se hodi vice lidem . Zalozil bych na ty datumy anketu , ale netusim jak se to dela Kveten je nemoznej , pac zateplujou terasu restaurace , a kolaudace by mela byt na konci kvetna .
vyser se na datumování nebo se s toho zblázníš deset lidí deset datumu prostě dej datum a basta!!!
...za mě 36-37.13.
S anketou můžeš zkusit server Blueboard (www.blueboard.cz), jde sem pak vložit URL s odkazem na anketu.
Takhle: http://hlasov.at/knr9
Jinak za mě, první víkend v červnu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2012 12:53:48 Offline |
spidys psal:S anketou můžeš zkusit server Blueboard (www.blueboard.cz), jde sem pak vložit URL s odkazem na anketu.
Takhle: http://hlasov.at/knr9
Jinak za mě, první víkend v červnu
už jsem hlasoval - možnost 1
Tak ja to upresnim , hlasovat tedy tu ,kdyz uz to tam je[th Spidys ] http://hlasov.at/knr9 Moznost cislo 1 je termin 22-24.6 ,cislo 2 je 1-3.6, cislo 3 je 8-10.6 Hlasovani bude do konce ledna , pak ten termin , co bude mit nejvic hlasu napevno zamluvim .A ne ze f tom budete delat bordel , a hlasovat budete vickrat ,a podobny ptakoviny
Stránky: 1 2