Nejsi přihlášen
paragrafy ke kradeným motorkám.....
Hoja lidi,
volal mi kamoš, že u něj denska ráno zazvonila kriminálka a ptá se....vlastníte motorku BMW .... ANO, tak ta je kradené. Jdeme ji zabavit....
KLučina daný stroj má už tři roky.
Jak to je nyní s pragrafy v takovém případě ? Neproběhla čistě náhodou právní úprava...mám pocit že něco bylo, ale páč jsem to nepotřebovala, tak neznám detaily
Můžou motorku zabavit, nebo ne...
Je jiná možnost než vymáhat škodu po minulém majiteli od kterého byl stroj koupený (prý bazar a ověřený původ) ?
Je fakt, že to koupil před třemi lety,kdy platily zákony jiné....
Takže Vsetínská kriminálka má dneska zábavu. V horách se snaží dostat do zapadlé garáže a přemýšlí jak metrovými závějemi dostane 300kg stroj dolů na úřadovnu....
Re: paragrafy ke kradeným motorkám.....
Pravděpodobně se jedná o důkaz a ten je nutno zajistit. Mašinerie okolo toho je složitá a na dlouhou trať, nezávidím.
Následné škody pokud nepůjdou řešit v trestním řízení, tak následuje právní bitva v občanskoprávním sporu.
Jinak doporučuji mrknout do trestního zákoníku 40/2009
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Pravděpodobně se jedná o důkaz a ten je nutno zajistit. Mašinerie okolo toho je složitá a na dlouhou trať, nezávidím.
Následné škody pokud nepůjdou řešit v trestním řízení, tak následuje právní bitva v občanskoprávním sporu.
Jinak doporučuji mrknout do trestního zákoníku 40/2009
Si nějakej nabušenej čéče...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
prý se policajt podřek, že to není hlášené jako kradené, ale v Německu jezdí dvojče se stejným VINem, takže mu to zabavujou z důvodu padělání TP.
Takže podle VINka na nej došli.
Nějáká nová akce v EU, která prý může zasáhnout tisíce lidí....
Póla psal:prý se policajt podřek, že to není hlášené jako kradené, ale v Německu jezdí dvojče se stejným VINem, takže mu to zabavujou z důvodu padělání TP.
Takže podle VINka na nej došli.
Nějáká nová akce v EU, která prý může zasáhnout tisíce lidí....
je sice hezký, že nám unie furt něco nařizuje, ale aby byl tedy centrální registr aut pro EU kde by se to dalo zjistit.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Póla psal:Filous psal:...pičo, to by mi praskla céfka
to nedělej, bo budeš tahat nohu....aby jsi neměl příhodu sis pořídil origo stroj a jsi první majitel.... to je asik jediná cesta jak nikomu nenaletět....
Ještě je možnost, že pro jistotu jezdí víc novejch strojů se stejnym vinkem
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2012 16:17:19 Offline |
ještě že mám takovej střep ...druhej takovej nikde nejezdí,natož v německu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 19.01.2012 16:38:22 Offline |
richie psal:vím vo tom hovno.... ale není tohle pochybení evidenční kontroly?
v čechystánu se chceš něčeho dovolat???
jinač s tebou musím souhlasit
bych příslušníkoj asik ustřelil pracku kdyby mi na ní šáhl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:richie psal:vím vo tom hovno.... ale není tohle pochybení evidenční kontroly?
v čechystánu se chceš něčeho dovolat???
![]()
jinač s tebou musím souhlasit
bych příslušníkoj asik ustřelil pracku kdyby mi na ní šáhl
no já bych netvrdil, že čechystán je vyjímkou
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … avane.html
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
S něčím podobným jsem se setkal. Jediný co můžeš udělat pro to, aby ti věc nezabavili tak musíš mít ve smlouvě psané že to je smlouva podle obchodního zákoníku, nikoliv podle občanského. Jinak pokud má ve smlově (běžně to tam bývá v těch vzorech co jsou i na netu) že motorka nepochází z trestné činnosti, tak mu je musí vrátit, otázkou je kdy a jak. Každej chytrej je po dobrym nevrátí a budeš se s ním tahat 2 roky po soudech
Než mu tu motyku za 2 járy vrátí, bude po ní piču.Pokud to flojdi nemůžou odvézt kvůlivá sněhu,nech zavolá partiju a odveze si ju sám.Bengám nahlásí krádež a motku prodá aspoň na ND.
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:Než mu tu motyku za 2 járy vrátí, bude po ní piču.Pokud to flojdi nemůžou odvézt kvůlivá sněhu,nech zavolá partiju a odveze si ju sám.Bengám nahlásí krádež a motku prodá aspoň na ND.
úúúú,jako na sviňu se u toho může dost podělat a tam je paragrafů, že by mu to za to nestálo, takhle má šanci jako poškozenej něco vybojovat, ale jak sem psal nezavídím
Lepší někdy, než nikdy.
4Fun.cz psal:Než mu tu motyku za 2 járy vrátí, bude po ní piču.Pokud to flojdi nemůžou odvézt kvůlivá sněhu,nech zavolá partiju a odveze si ju sám.Bengám nahlásí krádež a motku prodá aspoň na ND.
No tak tohle je fakt rada... Je vidět že z vlastní zkušenosti o tom nic nevíš, kdybys věděl, takhle bys nemluvil, spíš na opak to chce jim trochu víc pomáhat aby to bylo co nejrychleji vyřešený...
jasně ouřada ti de sebrat to na co makáš kurevsky dlouho, vina není na tvé straně a ještě jim to budeš nakládat ne
Osobně bych to udělal jak radí 4fun, bo jediná jistota keru máš v jednání s těma šmejdama je, že na tebe serou a chcou to co nejjednoduššejc smést ze stolu a mít klid Ne ti pomáhat..
There's a pie in the sky when you die.
Antihero psal:jasně ouřada ti de sebrat to na co makáš kurevsky dlouho, vina není na tvé straně a ještě jim to budeš nakládat ne
Osobně bych to udělal jak radí 4fun, bo jediná jistota keru máš v jednání s těma šmejdama je, že na tebe serou a chcou to co nejjednoduššejc smést ze stolu a mít klid Ne ti pomáhat..
Kurevsky se pleteš... Jak říkám, dokud se s timhle nesetkáte, hovno víte...
Antihero psal:...klid fešáku, nikdo ti nebere tvůj servilní přístup k úřadům. Ať si každej dělá co chce.
Taky jsem byl takovej frája jako ty, nikomu nepřeju aby se to stalo, ale věř že bys jednal uplně jinak...
Brkos psal:4Fun.cz psal:Než mu tu motyku za 2 járy vrátí, bude po ní piču.Pokud to flojdi nemůžou odvézt kvůlivá sněhu,nech zavolá partiju a odveze si ju sám.Bengám nahlásí krádež a motku prodá aspoň na ND.
No tak tohle je fakt rada...
Je vidět že z vlastní zkušenosti o tom nic nevíš, kdybys věděl, takhle bys nemluvil, spíš na opak to chce jim trochu víc pomáhat aby to bylo co nejrychleji vyřešený...
Vod jistý doby ouřadům nějak nevěřím.Sedí tam bohužel i piče,který za ty prachy nechtěj makat,a pak sa najde iniciativní blbec s čerstvou plackou a titulem Bc kterej jde spasit svět
Jediný kdo to osere, je obyč člověk, kterej se práva nedovolá.Nač teda platíme tu evidenčku , když je to na kokot????A pro tvou informaci ty jelito, je ta rada z hlavy jednoho z nich
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:Brkos psal:4Fun.cz psal:Než mu tu motyku za 2 járy vrátí, bude po ní piču.Pokud to flojdi nemůžou odvézt kvůlivá sněhu,nech zavolá partiju a odveze si ju sám.Bengám nahlásí krádež a motku prodá aspoň na ND.
No tak tohle je fakt rada...
Je vidět že z vlastní zkušenosti o tom nic nevíš, kdybys věděl, takhle bys nemluvil, spíš na opak to chce jim trochu víc pomáhat aby to bylo co nejrychleji vyřešený...
Vod jistý doby ouřadům nějak nevěřím.Sedí tam bohužel i piče,který za ty prachy nechtěj makat,a pak sa najde iniciativní blbec s čerstvou plackou a titulem Bc kterej jde spasit svět
Jediný kdo to osere, je obyč člověk, kterej se práva nedovolá.Nač teda platíme tu evidenčku , když je to na kokot????A pro tvou informaci ty jelito, je ta rada z hlavy jednoho z nich
Nebudu se s váma dohadovat, až se vám to stane, vzpomeneš si na to...
Stránky: 1