Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » paragrafy ke kradeným motorkám.....

Póla (Člen)
19.01.2012 10:13:13

paragrafy ke kradeným motorkám.....

Hoja lidi,

volal mi kamoš, že u něj denska ráno zazvonila kriminálka a  ptá se....vlastníte motorku BMW .... ANO, tak ta je kradené. Jdeme ji zabavit....

KLučina daný stroj má už tři roky.

Jak to je nyní s pragrafy v takovém případě ? Neproběhla čistě náhodou právní úprava...mám pocit že něco bylo, ale páč jsem to nepotřebovala, tak neznám detaily
Můžou motorku zabavit, nebo ne...
Je jiná možnost než vymáhat škodu po minulém majiteli od kterého byl stroj koupený (prý bazar a ověřený původ) ?

Je fakt, že to koupil  před třemi lety,kdy platily zákony jiné....

Takže Vsetínská kriminálka má dneska zábavu. V horách se snaží dostat do zapadlé garáže a přemýšlí jak metrovými závějemi dostane 300kg stroj dolů na úřadovnu....

Drakoxxl (Člen)
19.01.2012 10:57:36

Re: paragrafy ke kradeným motorkám.....

Pravděpodobně se jedná o důkaz a ten je nutno zajistit. Mašinerie okolo toho je složitá a na dlouhou trať, nezávidím. headshake
Následné škody pokud nepůjdou řešit v trestním řízení, tak následuje právní bitva v občanskoprávním sporu.bad
Jinak doporučuji mrknout do trestního zákoníku 40/2009 smokin

Lepší někdy, než nikdy.
Ondráš (Člen)
19.01.2012 11:02:29

Drakoxxl psal:

Pravděpodobně se jedná o důkaz a ten je nutno zajistit. Mašinerie okolo toho je složitá a na dlouhou trať, nezávidím. headshake
Následné škody pokud nepůjdou řešit v trestním řízení, tak následuje právní bitva v občanskoprávním sporu.bad
Jinak doporučuji mrknout do trestního zákoníku 40/2009 smokin

Si nějakej nabušenej čéče...surprisedhelp

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 (Člen)
19.01.2012 11:28:01

Jak půjde do policejního depozitu tak to trvábigsmile

Mně ukradli auto, odpoledne je chytili a 2 roky hnila kára za plotem bo se obvinění neměli k jakémukoliv souhlasu s vydánímbigsmile

God Save The Queen!
Póla (Člen)
19.01.2012 13:26:53

prý se policajt podřek, že to není hlášené jako kradené, ale v Německu jezdí dvojče se stejným VINem, takže mu to zabavujou z důvodu padělání TP.

Takže podle VINka na nej došli.
Nějáká nová akce v EU, která prý může zasáhnout tisíce lidí....idontknow

Drakoxxl (Člen)
19.01.2012 13:51:44

Ondráš psal:

Si nějakej nabušenej čéče...surprisedhelp

To je jen zdání, ale co ti budu vyprávět, nějakej ten pátek se kolem toho motám.
Nakonec vona i ta škola zanechává na mě výsledky bigsmile

Lepší někdy, než nikdy.
redik27 (Člen)
19.01.2012 13:58:44

Póla psal:

prý se policajt podřek, že to není hlášené jako kradené, ale v Německu jezdí dvojče se stejným VINem, takže mu to zabavujou z důvodu padělání TP.

Takže podle VINka na nej došli.
Nějáká nová akce v EU, která prý může zasáhnout tisíce lidí....idontknow

je sice hezký, že nám unie furt něco nařizuje, ale aby byl tedy centrální registr aut pro EU kde by se to dalo zjistit.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Filous (Člen)
19.01.2012 14:09:11

...pičo, to by mi praskla céfkasmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Póla (Člen)
19.01.2012 14:23:27

Filous psal:

smile1 to nedělej, bo budeš tahat nohu....aby jsi neměl příhodu sis pořídil origo stroj a jsi první majitel.... to je asik jediná cesta jak nikomu nenaletět....good

PFremer (Člen)
19.01.2012 14:40:12

Póla psal:
Filous psal:

smile1 to nedělej, bo budeš tahat nohu....aby jsi neměl příhodu sis pořídil origo stroj a jsi první majitel.... to je asik jediná cesta jak nikomu nenaletět....good

Ještě je možnost, že pro jistotu jezdí víc novejch strojů se stejnym vinkem bigsmile

Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
richie (Člen)
19.01.2012 16:10:44

vím vo tom hovno.... ale není tohle pochybení evidenční kontroly?

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
hlemejzd999 (Člen)
19.01.2012 16:17:19

ještě že mám takovej střep ...druhej takovej nikde nejezdí,natož v německu bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Banditatom (Člen)
19.01.2012 16:38:22

richie psal:

v čechystánu se chceš něčeho dovolat???surprised bigsmile

jinač s tebou musím souhlasitbad

bych příslušníkoj asik ustřelil pracku kdyby mi na ní šáhlgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
redik27 (Člen)
19.01.2012 16:48:44

Banditatom psal:
richie psal:

v čechystánu se chceš něčeho dovolat???surprised bigsmile

jinač s tebou musím souhlasitbad

bych příslušníkoj asik ustřelil pracku kdyby mi na ní šáhlgood

no já bych netvrdil, že čechystán je vyjímkou

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … avane.html

sick

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Brkos (Člen)
19.01.2012 19:16:58

S něčím podobným jsem se setkal. Jediný co můžeš udělat pro to, aby ti věc nezabavili tak musíš mít ve smlouvě psané že to je smlouva podle obchodního zákoníku, nikoliv podle občanského. Jinak pokud má ve smlově (běžně to tam bývá v těch vzorech co jsou i na netu) že motorka nepochází z trestné činnosti, tak mu je musí vrátit, otázkou je kdy a jak. Každej chytrej je po dobrym nevrátí a budeš se s ním tahat 2 roky po soudech idontknow

kojaksro (Člen)
19.01.2012 19:40:52

hlemejzd999 psal:

ještě že mám takovej střep ...druhej takovej nikde nejezdí,natož v německu bigsmilebigsmilebigsmile

.....ty si vůl plazivejbigsmilebigsmilebigsmile

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
4Fun.cz (Člen)
19.01.2012 22:27:38

Než mu tu motyku za 2 járy vrátí, bude po ní piču.Pokud to flojdi nemůžou odvézt kvůlivá sněhu,nech zavolá partiju a odveze si ju sám.Bengám nahlásí krádež a motku prodá aspoň na ND.

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Drakoxxl (Člen)
20.01.2012 07:56:11

4Fun.cz psal:

Než mu tu motyku za 2 járy vrátí, bude po ní piču.Pokud to flojdi nemůžou odvézt kvůlivá sněhu,nech zavolá partiju a odveze si ju sám.Bengám nahlásí krádež a motku prodá aspoň na ND.

úúúú,jako na sviňu se u toho může dost podělat a tam je paragrafů, že by mu to za to nestáloheadshake, takhle má šanci jako poškozenej něco vybojovat, ale jak sem psal nezavídímbad

Lepší někdy, než nikdy.
Brkos (Člen)
20.01.2012 08:49:08

4Fun.cz psal:

No tak tohle je fakt rada... sick Je vidět že z vlastní zkušenosti o tom nic nevíš, kdybys věděl, takhle bys nemluvil, spíš na opak to chce jim trochu víc pomáhat aby to bylo co nejrychleji vyřešený...

Antihero (Člen)
20.01.2012 14:09:42

jasně ouřada ti de sebrat to na co makáš kurevsky dlouho, vina není na tvé straně a ještě jim to budeš nakládat neidontknow
Osobně bych to udělal jak radí 4fun, bo jediná jistota keru máš v jednání s těma šmejdama je, že na tebe serou a chcou to co nejjednoduššejc smést ze stolu a mít klid  Ne ti pomáhat..

There's a pie in the sky when you die.
Brkos (Člen)
20.01.2012 15:37:04

Antihero psal:

jasně ouřada ti de sebrat to na co makáš kurevsky dlouho, vina není na tvé straně a ještě jim to budeš nakládat neidontknow
Osobně bych to udělal jak radí 4fun, bo jediná jistota keru máš v jednání s těma šmejdama je, že na tebe serou a chcou to co nejjednoduššejc smést ze stolu a mít klid  Ne ti pomáhat..

Kurevsky se pleteš... Jak říkám, dokud se s timhle nesetkáte, hovno víte... fuck

Antihero (Člen)
21.01.2012 14:53:00

...klid fešáku, nikdo ti nebere tvůj servilní přístup k úřadům. Ať si každej dělá co chce.smokin

There's a pie in the sky when you die.
Brkos (Člen)
21.01.2012 14:57:45

Antihero psal:

...klid fešáku, nikdo ti nebere tvůj servilní přístup k úřadům. Ať si každej dělá co chce.smokin

Taky jsem byl takovej frája jako ty, nikomu nepřeju aby se to stalo, ale věř že bys jednal uplně jinak...

4Fun.cz (Člen)
22.01.2012 19:22:41

Brkos psal:
4Fun.cz psal:

No tak tohle je fakt rada... sick Je vidět že z vlastní zkušenosti o tom nic nevíš, kdybys věděl, takhle bys nemluvil, spíš na opak to chce jim trochu víc pomáhat aby to bylo co nejrychleji vyřešený...

Vod jistý doby ouřadům nějak nevěřím.Sedí tam bohužel i piče,který za ty prachy nechtěj makat,a pak sa najde iniciativní blbec s čerstvou plackou a titulem Bc kterej jde spasit svět evil
Jediný kdo to osere, je obyč člověk, kterej se práva nedovolá.Nač teda platíme tu evidenčku , když je to na kokot????A pro tvou informaci ty jelito, je ta rada z hlavy jednoho z nich smile1

Brkos (Člen)
22.01.2012 19:24:31

4Fun.cz psal:
Brkos psal:
4Fun.cz psal:

Vod jistý doby ouřadům nějak nevěřím.Sedí tam bohužel i piče,který za ty prachy nechtěj makat,a pak sa najde iniciativní blbec s čerstvou plackou a titulem Bc kterej jde spasit svět evil
Jediný kdo to osere, je obyč člověk, kterej se práva nedovolá.Nač teda platíme tu evidenčku , když je to na kokot????A pro tvou informaci ty jelito, je ta rada z hlavy jednoho z nich smile1

Nebudu se s váma dohadovat, až se vám to stane, vzpomeneš si na to...good

4Fun.cz (Člen)
22.01.2012 19:27:51

Můžeš bejt klidnej.Moje motyky jsou prolustrovaný smokin

Brkos (Člen)
22.01.2012 19:33:41

4Fun.cz psal:

Můžeš bejt klidnej.Moje motyky jsou prolustrovaný smokin

Heh, no...bez komentáře...idontknow

čočkin (Člen)
23.01.2012 00:00:58

eště že mám jen starou zválenou motyku bigsmile tu mi snad nikdo nesebere

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D

Board footer