Nejsi přihlášen
řidič tvrdý chleba má
esi sem to napsal gramatycky blbě tak sorry
něco podobnýho sem zažil ale taková trpělivost nebyla
http://www.youtube.com/watch?v=eeQPG2rSbS8
svět je cirkusovej stan
Re: řidič tvrdý chleba má
No ty .Asik bych nemoh dělat šoféra v buse.Tadle na mne řvát tak ji vyhodím za límec ze dveří.
U nás na dědině jezdil celkem pohodář.Nad hlavou měl nápis...
PROSÍM VYSTUPUJTE ZADNÍMI DVEŘMI, KDO NEUMÍ ČÍST MŮŽE I PŘEDNÍMI
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Banditatom (Člen) 20.01.2012 11:36:11 Offline |
Ta má tak trojku v žíle ale tu trpělivost toho šoféra obdivuju já bych jí za límec vypral ven
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Taky si někdy říkám zda to stojí za to! Dělám řidiče u nejmenované zásilkové služby s Ivecem Eurocargo a nestalo se mi jednou, že pán co byl zjevně v podnapilém stavu po kterém jsem potřeboval uhradit nemalou dobírku a podepsat papíry nebo když si romská rodina objednala do kolonie LCD televizi nebo chladničku, tak tehdy jsem myslel, že je to můj konec! K tomu autobusáku klobouk dolů já bych už na to nervy neměl.
Banditatom (Člen) 20.01.2012 13:26:38 Offline |
DanFur psal:Taky si někdy říkám zda to stojí za to! Dělám řidiče u nejmenované zásilkové služby s Ivecem Eurocargo a nestalo se mi jednou, že pán co byl zjevně v podnapilém stavu po kterém jsem potřeboval uhradit nemalou dobírku a podepsat papíry nebo když si romská rodina objednala do kolonie LCD televizi nebo chladničku, tak tehdy jsem myslel, že je to můj konec! K tomu autobusáku klobouk dolů já bych už na to nervy neměl.
tak to seš týýýý
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
U MHD jsem něco málo odjezdil asi 6 let, a před tím řidičem smekám, mně se takovej extrém nikdy nestal, nejhorší zážitek mám s pánem kterýmu se nelíbilo že jsem přijel o cca 7 min. později, tak jsem mu slušně vysvětlil že nemám vrtulník a ty auta v koloně prostě nepřeletím a byl klid jo teď jsem si vzpomněl ještě na týpka co se rozčiloval proč jsem neprojel šraňky na červenou aby ten kreten chytil první metro a vo tom frajerovi co mi stál ve stanici a nechtěl uhnout a nakonec na mně vytáhl bajonet se snad nemá cenu ani zmiňovat, nakonec mu pomohla " domluva teleskopem"
Stiegl psal:Bejt tím cestujícím tak jí normálně z toho busu vykopnu a nazdar... Nechapu, že tam nebyl někdo, kdo by se zvedl a alespoň ji řekl ať jde do když nemá prachy tak nejede, ale nebude omezovat ostatní
když vono je u žencký těžký.....chlapa by člověk vykop hned, ale budeš se tam přetahovat se starou bábou?? ......
Stiegl psal:Bejt tím cestujícím tak jí normálně z toho busu vykopnu a nazdar... Nechapu, že tam nebyl někdo, kdo by se zvedl a alespoň ji řekl ať jde do když nemá prachy tak nejede, ale nebude omezovat ostatní
Jak píšeš, po minutě bych jí nadal do kurev, kund a sviní a tak podobně a pokud by nevypadla tak bych ji asi zaškrtil Ne, ještě že nejezdim MHD
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Jak píšeš, po minutě bych jí nadal do kurev, kund a sviní a tak podobně a pokud by nevypadla tak bych ji asi zaškrtil
Jednou se v MHD takhle hádal nějakej... Jak to říct... Typickej student sociologie.
Že pokutu platit nebude, že je na něj revizor sprostej, že chce jeho číslo, že ho napad... Revizor mu vrazil pokutu do ruky, šel pryč, ale on na něj furt pičoval. Jeden chlap nevydržel a povídámu: "Chovej se normálně a ne jak rozmazlenej fakan."
Asi půl minuty na něj nechápavě čuměl jako že jak jemu, jako budoucí elitě národa může někdo něco vytknout, ale pak už bylo ticho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Zdenda psal:Jak píšeš, po minutě bych jí nadal do kurev, kund a sviní a tak podobně a pokud by nevypadla tak bych ji asi zaškrtil
Jednou se v MHD takhle hádal nějakej... Jak to říct... Typickej student sociologie.
Že pokutu platit nebude, že je na něj revizor sprostej, že chce jeho číslo, že ho napad... Revizor mu vrazil pokutu do ruky, šel pryč, ale on na něj furt pičoval. Jeden chlap nevydržel a povídámu: "Chovej se normálně a ne jak rozmazlenej fakan."
Asi půl minuty na něj nechápavě čuměl jako že jak jemu, jako budoucí elitě národa může někdo něco vytknout, ale pak už bylo ticho.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1