Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 29.01.2012 16:24:16 Offline |
Re: Koupě B12
VikecB12 psal:Datlíku,o,dyť ti bude bandit stejně chybět a z jinýho vehiklu tím pádem nebudeš dlouho nadšenej Taky sem si tím prošel
...klíd on ho prodává od doby co ho znám
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Prodávám ho dva roky.....
začal sem na 91 litrech enom tak z prdele
Teď ho dávám za 70 litrů a dolů se mě fakt už nechce , ale za tu cenu ho nikdo chtít nebude, tak si ho raději nechám a všichni ať si naserou
Prostě počkám až soused umře, odkoupím od jeho píbuzenstva tu zříceninu a přistavím garáže
Za štyry roky splatím půjčky abych si mohl vzít novou na endůro a fertig
Banditatom (Člen) 29.01.2012 21:01:57 Offline |
Datel psal:Prodávám ho dva roky.....
Teď ho dávám za 70 litrů a dolů se mě fakt už nechce , ale za tu cenu ho nikdo chtít nebude, tak si ho raději nechám a všichni ať si naserou
Prostě počkám až soused umře, odkoupím od jeho píbuzenstva tu zříceninu a přistavím garáže
Za štyry roky splatím půjčky abych si mohl vzít novou na endůro a fertig
vod toho souseda bych ti mohl pomoct přeci jen mám zkušenost s tohoto oboru
Banditatom psal:Datel psal:Prodávám ho dva roky.....
Za štyry roky splatím půjčky abych si mohl vzít novou na endůro a fertigvod toho souseda bych ti mohl pomoct přeci jen mám zkušenost s tohoto oboru
Ty už ho znáš. Už ti ho nemusím ukazovat Beru tě za slovo
Banditatom psal:Datel psal:Prodávám ho dva roky.....
Za štyry roky splatím půjčky abych si mohl vzít novou na endůro a fertigvod toho souseda bych ti mohl pomoct přeci jen mám zkušenost s tohoto oboru
...nájemnej vrach???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Datlíku,o,dyť ti bude bandit stejně chybět a z jinýho vehiklu tím pádem nebudeš dlouho nadšenej Taky sem si tím prošel
Víkecu, já ti sám nevím. Jak su malý, tak na Béčku mám takový radikální posez a furt mu musím dávat a ten motor je tak svěží, nádherně pružný a výkonný, že se začínám o sebe bát
Su odkojený vandrem a chci to dát to dohromady s motorkou, tak mě vychází akorát enduro
A fakt tolik místa v garáži nemám a těch peněz taky ne. Taky slýchávám, že dyž má někdo doma víc motorek, že prostě není tolik času je všechny projíždět a mě by bylo bandita prostě líto dyby tam měl hnít někde v rohu
Tak ať dělá radost někomu jinému
Datel psal:VikecB12 psal:Datlíku,o,dyť ti bude bandit stejně chybět a z jinýho vehiklu tím pádem nebudeš dlouho nadšenej Taky sem si tím prošel
Víkecu, já ti sám nevím. Jak su malý, tak na Béčku mám takový radikální posez a furt mu musím dávat a ten motor je tak svěží, nádherně pružný a výkonný, že se začínám o sebe bát
Su odkojený vandrem a chci to dát to dohromady s motorkou, tak mě vychází akorát enduro
Jo,taky mě to furt táhne do polí a lesů,endůrama sem začal a teďka mě to schází. Příští mašina bude zase endůro,nebo si aspoň budu muset pořídit nějakou herku vohrkanou na ukojení choutek Ještě koketuju z myšlenkou skusit nějakou štyrkolku,užitkovou aby se s tím dalo jezdit na ryby a bylo kam nastrojit věci
A fakt tolik místa v garáži nemám a těch peněz taky ne. Taky slýchávám, že dyž má někdo doma víc motorek, že prostě není tolik času je všechny projíždět a mě by bylo bandita prostě líto dyby tam měl hnít někde v rohu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Datel psal:VikecB12 psal:Datlíku,o,dyť ti bude bandit stejně chybět a z jinýho vehiklu tím pádem nebudeš dlouho nadšenej Taky sem si tím prošel
Jo,taky mě to furt táhne do polí a lesů,endůrama sem začal a teďka mě to schází. Příští mašina bude zase endůro,nebo si aspoň budu muset pořídit nějakou herku vohrkanou na ukojení choutek Ještě koketuju z myšlenkou skusit nějakou štyrkolku,užitkovou aby se s tím dalo jezdit na ryby a bylo kam nastrojit věci
....ty už si taky na sračky?
Čoveče je to nějaký pokažený
Psal sem,že sem s endůrama začal a další mašina bude asi zase enduro,nebo aspoň přikoupím zase nějakou starou herku na vejlety pole-louka-les Ještě se mě v hlavě zrodila myšlenka pořídit si užitkovou štyrkolku,ale to co se mě líbí stojí ranec Zas bych s tym aspoň mohl jazdit na ryby
Štyrkolka je super v každém ročním období, ale odrazuje mě pořizování gum a docela to aj žere a pak to nejni prostě motorka
Ceny endur se drží docela nahoře a tak sem se spíš díval na staré hujdy a zatím mě vychází nejlíp KTM Adventure 950 a nebo Yamaha Supertenere v sedmikilu.....
Co mě momentálně uchvátilo je Triumph Tiger 800XC....ale to si ještě počkám ;)...m ožná za ty štyry roky
Datel psal:Štyrkolka je super v každém ročním období, ale odrazuje mě pořizování gum a docela to aj žere a pak to nejni prostě motorka
Ceny endur se drží docela nahoře a tak sem se spíš díval na staré hujdy a zatím mě vychází nejlíp KTM Adventure 950 a nebo Yamaha Supertenere v sedmikilu.....
Co mě momentálně uchvátilo je Triumph Tiger 800XC....ale to si ještě počkám ;)...m ožná za ty štyry roky
...k tý Kačeně si kup voranžový štafle
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. psal:to Datel a Víkec: raději vám nebudu posílat fotku svojí garáže....
Tak alespoň z vandru...
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2011/2/parpa3.jpg
Jen se pochlub
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Filous psal:Datel psal:Štyrkolka je super v každém ročním období, ale odrazuje mě pořizování gum a docela to aj žere a pak to nejni prostě motorka
Co mě momentálně uchvátilo je Triumph Tiger 800XC....ale to si ještě počkám ;)...m ožná za ty štyry roky...k tý Kačeně si kup voranžový štafle
Kuwa si plivnu pod nohy, né?
Petr J. psal:Datel psal:PetrJ : Opovaž se sem dávat eště nějaké fotky
...ani z vandru ne?
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … illon0.jpg
Jinak slabost pro oranžovou to já mám...takhle vypadá naše garáž barevně dnes
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 114653.jpg
Vo namalování garage taky špekuluju a jelikož jsme na správných stránkách, tak u mě by zvítězila ta jedině správná "S" modrá
Petr J. psal:Datel psal:PetrJ : Opovaž se sem dávat eště nějaké fotky
...ani z vandru ne?
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/2 … illon0.jpg
To su panoramata!
Kdes to byl?
to Datel: tohle je oblast francouzských Alp, NP Mercantour, obě fotky jsou konkrétně z údolí cestou na Col de Parpaillon, původní napoleonská stezka kde sedlo je zakončeno tunelem...
...přidávám vrcholovou foto:
...a ještě jedna s pohedem zpět:
...krásná oblast...
Jen pro představu, tohle máme za těch posledních pár let na moto provandrováno:
CZ,D,PL,DK, A,SLO,HR,BiH,MNE,H,SK, FL,CH,F,B,L, AL,MK,GR,BG,SRB,RO, I,RSM,V,MC ....
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2012 11:24:34 Offline |
Petr J. psal:Datel psal:A to vsechno v sedle s plnou polni nebo ste meli aj servisni vozidlo?
Jak servisní vozidlo? Cestujeme na motorce...s plnou polní ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_5192.jpg
...tohle jsou řecké hory...
paráda
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Petr J. psal:Jen pro představu, tohle máme za těch posledních pár let na moto provandrováno:
CZ,D,PL,DK, A,SLO,HR,BiH,MNE,H,SK, FL,CH,F,B,L, AL,MK,GR,BG,SRB,RO, I,RSM,V,MC ....
dyš já nevím co ty značky znamenaj, stratil sem sa za tím CZ, to eště znám, to maj Pražci na autech dyš sem k nám přijedů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Petr J. psal:..ještě pro zajímavost...
..takhle jsme si původně představovali, že budeme vandrovat (ještě u Rebela v garáži 05/2008):
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 008245.jpg[/IMG]
...jenže do toho bychom se nesložili, tak dva týdny na to jsme pořídili GSA a za další dva měsíce vyrazili na první cestu......byla to ta nejlepší investice
To verim
Petr J. psal:Datel psal:A to vsechno v sedle s plnou polni nebo ste meli aj servisni vozidlo?
Nádhera
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Taky sem měl období,kdy sem koketoval s fšelijakejma sedlovejma taškama,naštěstí mě to brzo přešlo a mám 3x givi maxia52 a do toho už se dá solidně napakovat. Ikdyš je fšecky tři použiju 2x-3x do roka,tak nelituju ani peněz,ani toho že ty nosiče motorku hyzdí.
To je parada, hold kurna sem tedkon docela na dlazbe tak si to nedopreju, tise zavidim a slintam jak Datel . Musej to bejt proste zazitky, je to neco jinyho nez se tady curakovat kolem komina, taky me to uz moc nebavi se tady motat casto kolem komina. Nekdy je lepsi zkousnout mrdani se tady po kouskach a pak radsi vyrazit nekam dal z teto ceske kysele prdele.
to Billy: my když jdeme jezdit o víkendu na den, tak to většinou otáčíme až někde za hranicemi a to zásadně nejezdíme po dálnici, spíš takové ty kotěhůlky, kde nikdo nejezdí...nebo raději jdu jezdit na EXC do pískovny na trať a pak si jednou za měsíc či dva dáme prodloužený víkend třeba v Alpách (nalehko bez kufrů) a jednou či dvakrát do roka něco dlouhého na týden či dva (v plné polní)
..a na FZ1 od té doby vyrazím dvakrát do roka někam na kafe, protože kde na tom na těch českých tankodromech jezdit?
Palino psal:Ballů psal:Tak pánové,právě jsem si dovezl Bandasku od Palina a jako super ) Palino ještě jednou díky
Taky dík, loučil jsem se s ní nerad, dnes se asi prdnu
chjo. tak já si dnes na tu tvoju leštěnku dám vo sklenku navíc. bude něco nového nebo až časem?
Koldan psal:Palino psal:Ballů psal:Tak pánové,právě jsem si dovezl Bandasku od Palina a jako super ) Palino ještě jednou díky
Taky dík, loučil jsem se s ní nerad, dnes se asi prdnu
chjo. tak já si dnes na tu tvoju leštěnku dám vo sklenku navíc. bude něco nového nebo až časem?
Nazdar Marťas, zatím se budu se synkem dělit o GSR, a pokud nám to bude vyhovovat, tak nějakou dobu u toho i zůstaneme. Kluk je teď téměř pořád v Praze, v UH je n sporadicky a po škole tu asi nebude vůbec, takže než dostuduje nám jedna bude stačit. Holt budu leštit GSR
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Banditatom (Člen) 05.02.2012 09:40:53 Offline |
Takovej velkej chlap a koupí si S-ko ať slouží
Banditatom (Člen) 05.02.2012 10:35:44 Offline |
Kakac psal:Dobrá volba Ballů ......
A vůbec neposlouchej zhrzený eNkaře ...voni jenom závidí že nemaj taky
ááá pijanysta dorazil
Koldan psal:no co už, jen aby ti ji mladej pučoval na druhou stranu budeš mít časem hezký dilema: co koupit jinýho:o)
Sám mně to nabídl, navíc budu asi z velké části financovat její provoz, tak proč ne. Moc toho nenajezdím a tomu jednomu týdnu v Itálii se bude muset přizpůsobit
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Kakac psal:Dobrá volba Ballů ......
A vůbec neposlouchej zhrzený eNkaře ...voni jenom závidí že nemaj taky
Také jsem nad míru spokojen - je fakt vymazlená No a eSko k tomu - co víc chtít ?
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
Kelly01 psal:Takovou mám já, nejdřív limitka teď černá, rok 2004, akorát jsem ještě nikdy nedostal dobrou nabídku
No já mám naplánovanou opačnou cestu než ty, pokud né limitka, tak černou (abych měl černý rám) a pak nástřik do barev limitky
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2012 11:59:37 Offline |
Kelly01 psal:Takovou mám já, nejdřív limitka teď černá, rok 2004, akorát jsem ještě nikdy nedostal dobrou nabídku
ják nabídku ?...když něco prodavas , tak cenu urcis ty a cekas na zájemce , kterej to koupi, ne ?...mě dycky může mrdnout z inzerátu ,,cenu nabidnete,,
hlemejzd999 psal:Kelly01 psal:Takovou mám já, nejdřív limitka teď černá, rok 2004, akorát jsem ještě nikdy nedostal dobrou nabídku
ják nabídku ?...když něco prodavas , tak cenu urcis ty a cekas na zájemce , kterej to koupi, ne ?...mě dycky může mrdnout z inzerátu ,,cenu nabidnete,,
to je pak dražba...
hlemejzd999 psal:Kelly01 psal:Takovou mám já, nejdřív limitka teď černá, rok 2004, akorát jsem ještě nikdy nedostal dobrou nabídku
To pak nemám ani chuť na ně odpovídat. Když něco prodávám, tak musim vědět nakolik si to vážim
eSko je prostě eSko ;)
ste kokoti, neprodávám bo nejsem jak vostatní co si koupí něco co pro ně není
já bych uvažoval pouze v případě, že by někdo přišel, řekl viděl jsem ji, chci ji, dám ti za ní tolik a tolik
a vy si ty svoje vrány oceňujte jak chcete, třeba TAXEXTERTem, je to váš problém
God Save The Queen!
nebo cena dohodou. to mi přijde jako by se dotyčnej styděl za ty prachy co za to chce. Další nesmysl mi přijde "při rychlém jednání sleva". to jako, že když zavolám za měsíc a on to bude mít pořád, tak mi slevu nedá? pochybuju
čury psal:Já tomu asi nerozumím , já něco oznámil - kelly odpověděl - já to pochopil jako vtip a vy jste se do něho pustili. Serte na to a radši mi někdo prodejte motyku
Oni jsou mimo, moderátoři, seriózní pracovníci, víkendoví "drsňáci", musíš je tak brát, 99% z nich věří druhému pilíři, zbytek si domysli
God Save The Queen!
Tak vezmu tě za slovo:
1. měl jsi limitku-já ji chci předělat na limitku, takže to bude věrohodné - BODY+
2. před týdnem jsi mi tady ukazoval fotku orig. limitky, v profilu máš foto z druhé strany-pokud je pořád laďák - BODY+
3. máš ju bouranou ( 95% motyk jsou také jen padlé ze stojanu ), vždy záleží na kvalitě opravy - BODY +-0
4. jsi kousek ode mne, nerad jezdím pro motyku daleko, jsem pohodlný - BODY+
5. jediný problém zatím(nemám více info) vidím zde http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 94768.html
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 53387.html
neudělám podruhé stejnou chybu, prostě chci chromované světlo a budíky, jinak bych ještě šetřil a koupil si rok 06-07
Pošli více foto a info a přijedu a udělám nabídku.
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2012 21:49:08 Offline |
Kelly01 psal:čury psal:Já tomu asi nerozumím , já něco oznámil - kelly odpověděl - já to pochopil jako vtip a vy jste se do něho pustili. Serte na to a radši mi někdo prodejte motyku
Oni jsou mimo, moderátoři, seriózní pracovníci, víkendoví "drsňáci", musíš je tak brát, 99% z nich věří druhému pilíři, zbytek si domysli
s tim pilířem sto rozštíp
čury psal:Já tomu asi nerozumím , já něco oznámil - kelly odpověděl - já to pochopil jako vtip a vy jste se do něho pustili. Serte na to a radši mi někdo prodejte motyku
...jó hochu, kdybys věděl kolik už toho o tom prodeji kelly kdy napsal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 27.09.2012 18:44:40 Offline |
Pšán psal:Ondráš psal:Ty voe Kelly... Že by se konečně objevila nabídka která se neodmítá?
..za odvoz..
k prodeji nedojde... dědek zapomene kde motorku nechal
Datel psal:Kelly neprodá
....a já díky tvým podmínkám vypadávám
Nezoufej, já nic kloudného do měsíce neseženu, a pak seru na barvu a beru cokoliv hezkého, alespoň trochu blížícího se originálu, abych se v tom mohl přes zimu rejpat. Na jaře prodám díly co mi z toho rejpání zbyly a ještě vydělám.
čury psal:Datel psal:Kelly neprodá
....a já díky tvým podmínkám vypadávámNezoufej, já nic kloudného do měsíce neseženu, a pak seru na barvu a beru cokoliv hezkého, alespoň trochu blížícího se originálu, abych se v tom mohl přes zimu rejpat. Na jaře prodám díly co mi z toho rejpání zbyly a ještě vydělám.
v žádném případě zoufalý nejsem, jen sem ti chtěl tím říct, že to budeš mět těžké
Datel psal:čury psal:Datel psal:Kelly neprodá
....a já díky tvým podmínkám vypadávámNezoufej, já nic kloudného do měsíce neseženu, a pak seru na barvu a beru cokoliv hezkého, alespoň trochu blížícího se originálu, abych se v tom mohl přes zimu rejpat. Na jaře prodám díly co mi z toho rejpání zbyly a ještě vydělám.
v žádném případě zoufalý nejsem, jen sem ti chtěl tím říct, že to budeš mět těžké
jestli ji pořád nemůžeš prodat tak mi ji dotáhni,na dotrhání bude dobrá
Jebat motorky :-)
Byl jsem se dívat na toto, nic v nepořádku jsem tam neviděl (možná si někdo z vás něčeho všimne), ale kurva ta cena...
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.html
čury psal:Byl jsem se dívat na toto, nic v nepořádku jsem tam neviděl (možná si někdo z vás něčeho všimne), ale kurva ta cena...
Já našel akurát 2 věci, na zadním kole není proužek na ráfku a když měl ještě víc fotek, tak tam měl vyfocený polepy a podsedlák a jeden chyběl... taky sem na něj koukal.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Naleštěnej pdr
byly lepčí tlustý tagy nebo tenký Barracudy
případně nerozbitný TAGy is držáky prodám, dělaly mi problém s ramenem, potřeboji už bohužel víc klasický
Případně čekám nabídku na moto která dostala za cca 18000kč nových dílů v průběhu 1000km(sada gum, řetězovka, desky atd. .)
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 28.09.2012 14:59:39 Offline |
Datel psal:Palous:
ty si vůl prej na dotrhání .....leda tvojich oudů woe
JardouGSF se inspirující a po noční se probudící a se štamprlou datlovice v krvi se usmívající
pro admina: nefunguje mi citace. Prej něco se syntaxí, bo co
...sotva vstane a už leje
Kelly01 psal:Naleštěnej pdr
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c05456.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c05466.jpg
případně nerozbitný TAGy is držáky prodám, dělaly mi problém s ramenem, potřeboji už bohužel víc klasický
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c05471.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c05472.jpg
Případně čekám nabídku na moto která dostala za cca 18000kč nových dílů v průběhu 1000km(sada gum, řetězovka, desky atd. .)
...za tři stovky si ty staré používané vodrbané řídítka s držáky koupím ...dovoz příští týden k Hance?
Banditatom (Člen) 28.09.2012 16:24:37 Offline |
Mour psal:Kelly01 psal:Naleštěnej pdr
Případně čekám nabídku na moto která dostala za cca 18000kč nových dílů v průběhu 1000km(sada gum, řetězovka, desky atd. .)...za tři stovky si ty staré používané vodrbané řídítka s držáky koupím ...dovoz příští týden k Hance?
v nedělej?teda když budem po sobotě ready
Banditatom psal:Mour psal:Kelly01 psal:Naleštěnej pdr
Případně čekám nabídku na moto která dostala za cca 18000kč nových dílů v průběhu 1000km(sada gum, řetězovka, desky atd. .)...za tři stovky si ty staré používané vodrbané řídítka s držáky koupím ...dovoz příští týden k Hance?
a ty už máš na čem? Nebo sebereš Mamutkovi "splašené italské kladiva"?
Mour
To jsou větve s historií a zaručenou kvalitou, za 3 kila neseženeš ani jetý samotný držáky 28,6mm vod vjetnamců
To byl jen nápad, než pod litr bez a 13kilo s držáky tak je raději s dalšími díly nechám na nějakou případnou bouračku, ať už mou nebo cizí co občas dávám dohromady
A navíc, je to jen nápad, třeba se hodily líb než ty báry
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Mour
To jsou větve s historií a zaručenou kvalitou, za 3 kila neseženeš ani jetý samotný držáky 28,6mm vod vjetnamců
To byl jen nápad, než pod litr bez a 13kilo s držáky tak je raději s dalšími díly nechám na nějakou případnou bouračku, ať už mou nebo cizí co občas dávám dohromady
A navíc, je to jen nápad, třeba se hodily líb než ty báry
....no škoda ...a to sem pak chtěl připadnou povinnou slevu ....no nic, cenu sem nabíd
Banditatom (Člen) 28.09.2012 20:56:03 Offline |
Datel psal:Banditatom psal:Mour psal:...za tři stovky si ty staré používané vodrbané řídítka s držáky koupím ...dovoz příští týden k Hance?
a ty už máš na čem? Nebo sebereš Mamutkovi "splašené italské kladiva"?
debhyle motor už má záběh za sebou tak nevysírej
čury psal:Byl jsem se dívat na toto, nic v nepořádku jsem tam neviděl (možná si někdo z vás něčeho všimne), ale kurva ta cena...
S tímhle čurákem sem měl dvakrát kšeft,jednou prodej,jednou koupě a pokaždé to bylo na hraně rvačky a vřely ve mě chcánky. To ani není možný jak může někdo takovej ještě fungovat Sem se zařekl,že tam už si nekoupím ani volejovej filtr,i kdyby byl zadarmo
VikecB12 psal:čury psal:Byl jsem se dívat na toto, nic v nepořádku jsem tam neviděl (možná si někdo z vás něčeho všimne), ale kurva ta cena...
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/2 … andit.htmlS tímhle čurákem sem měl dvakrát kšeft,jednou prodej,jednou koupě a pokaždé to bylo na hraně rvačky a vřely ve mě chcánky. To ani není možný jak může někdo takovej ještě fungovat Sem se zařekl,že tam už si nekoupím ani volejovej filtr,i kdyby byl zadarmo
Dík, to jsem tam chtěl po neděli zajít, podráždit ho se slevou a dát si podmínku něrění tlaků. To asi neuspěju, co?
Kelly01 psal:TAm tě pošlou do prdele hned jak vejdeš, když projevíš zájem cena půjde nahoru bo "pán" před hodinou složil zálohu
A s měřením tlaků a hrabáním do motorky bych tě poslal do prdele taky
No,přesně Sem tam jednou jel s kamošem,líbila se mu tam nějaká ludra,tak sme sedli na bajk,zajeli tam,prohlídli,projeli se a že to teda veme a jestli mu ji tam podrží do druhého dne,že vybere v bance love,sedneme do dodávky a zajedeme pro to. Nebyl problém,záloha není potřeba,kdyš to teda druhej den bere... Dojeli sme tam a na motorce cenovka vo 8tisíc vyžší,nez den předtím.Ptáme se co to má znamenat a pan čurák povídá "to víte,začíná jaro,tak zvedáme ceny" To že cenovka byla zvedlá jen u téhle jediné motorky nemusím zdurazňovat Země začali lítat piče,kurvy,čuráci a říkám sbohem a odcházím do auta. Kamoš se tam s nim chvilu handrkoval a nakonec dotlačil motorku k autu za původní cenu,což mě dost nasral,prtože takhle se kšefty nedělají a já bych tu motorku prostě nevzal ze zásady. Jak říkám,piča jak zvon