Nejsi přihlášen
Re: nejlepší pneu na bandita
...jelikož Ti sem každej napíše něco jinýho a ty si podle toho stejně nevybereš....tak se ozvi mě, něco ti vyberu a budeš spokojenej.
....myslým, že si eště nikdo nestěžoval na ty co jsem mu doporučil....akotát když s tim bouchli, ale to je rukama a ne gumam
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
....pokud nemusíš mít novinku tak za dobrej peníz
Conti Road Atack...ne II
Pirelli Diablo Strada
Michelin Pilot Road I
Metzeler Rodtec Z6 ne í-čko
....zlatej vyzkoušenej střed
Pirelli Angel
Dunlop Roadsmart
Michelin Pilot Road II
Bridgestine BT023
....novinky o novější modely kde si za to připlatíš
Michelin Pilot Road 3
Dunlop Roadsmart II
.....a pak spousty dalších co ti napíši jiní
Martin B12 (Člen) 23.01.2012 23:02:34 Offline |
Kojak : když jsme u těch gum
sem zvědavej za jakou cenofku bude novinka sport attack 2
ve svý době byla ta pvní řada sport attacků víc než dobrá, na jaře je chci prubnout
http://www.conti-online.com/generator/w … _2_de.html
street triple picco
Martin B12 psal:Kojak : když jsme u těch gum
sem zvědavej za jakou cenofku bude novinka sport attack 2
ve svý době byla ta pvní řada sport attacků víc než dobrá, na jaře je chci prubnout
http://www.conti-online.com/generator/w … _2_de.html
...ceník na ně už tuším mám, jak píšeš klasický sport attacky nebyli vůbec špatný.
Martin B12 (Člen) 23.01.2012 23:10:21 Offline |
hele nevím ,taky jsem myslel že budou už v ceníku co má Novák od 1.2. alw jsou tam zatím bez cen a v přípravě
street triple picco
shrek psal:zdarec, potřeboval bych poradit s pneu na banďoura jezdím akorát o víkendech s přáteli takže žádný extrémní jízdy a tak bych rád věděl váš názor na gumy jáké bych si měl pořídit.
Jak píše Kojak, on umí poradit dobře Za mě Angely... Odjezdil jsme na nich 8000 km a byly pořád jako nový... Je teda pravda, že sem nejezdil uplnou břitvu, ale občaas to bylo až na limity... Dal jsem s nima Rakousko, po čechách tak 5000 a něco na Sosnovej... Pohodička. Jo a za deště taky cajk (400km v chcanici jako prase a nejel jsem zrovna uplně plynule ).
ja kupoval ted na zadek Conti Road Atack... byla na motorce uz po predchozim majiteli a zadala se mi ze je docela OK. tak sem vzal novou. kdyz se neosvedci tak priste zkusim neco jinyho. Jinak cenovka byla 2600Kc za tu zadni.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2012 06:38:09 Offline |
Stepane kolik je cenovka Angelu na B12 ze bych jednou udelal mozna vyjimku a obul jednou neco jinyho nez slicky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kojaksro psal:....koukám, že je dává S1000RR na modely 2012, by nemuseli bejt špatný....každopádně Conti půjde prej pěkně nahoru.
no tak zasejc počkáme až se někde stratí kamion raceattacků jak před lety a budem jezdit za polovic dvě sezony
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. psal:Stepane kolik je cenovka Angelu na B12 ze bych jednou udelal mozna vyjimku a obul jednou neco jinyho nez slicky
...aktuálně 3590,-Kč + pošta, ale seženeš ji i levněji.
4Fun.cz psal:Zatím spokojenost s Michelin Pilot Road 3.Na vodě jsou luxusní
Tjn, na vodě moc luxusní, ale zdaj se mi o něco tvrdší než byly třeba Dunlopky smartky.
Ale to může být jen můj pocit.
Držej nádherně a i dobře vypadaj.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Čus, vybírám pneu na mojí B12 na dovču do Portugalska. V plánu je tak 6-7tis km. Zatím se do užšího výběru dostaly tyhle pneu, máte někdo s nimy osobní zkušenost? Kolik toho najezdí? (pojedem v klídku, jen ty alpy troškutrošku přiostříme)
http://hamletovygumy.cz/index.php?detail=2440780
http://hamletovygumy.cz/index.php?detail=8163000
B12n - 2006. Mááá to KOULE!!!
xpekos psal:Čus, vybírám pneu na mojí B12 na dovču do Portugalska. V plánu je tak 6-7tis km. Zatím se do užšího výběru dostaly tyhle pneu, máte někdo s nimy osobní zkušenost? Kolik toho najezdí? (pojedem v klídku, jen ty alpy troškutrošku přiostříme)
Osobní zkušenost nemám,páč jezdím roadsmarty,ale ty PR2 budou mít vyšší nájezd.Všichni je všude vychvalujou ale já jdu letos znova do dunlopa.Nájezd na zadku bude tak kolem 9tis.Předek víc
Jasný, ještě mi byli doporučeny Bridgestony BT023 GT
http://hamletovygumy.cz/index.php?detail=35170
Nejezdí je někdo?
B12n - 2006. Mááá to KOULE!!!
xpekos psal:Čus, vybírám pneu na mojí B12 na dovču do Portugalska. V plánu je tak 6-7tis km. Zatím se do užšího výběru dostaly tyhle pneu, máte někdo s nimy osobní zkušenost? Kolik toho najezdí? (pojedem v klídku, jen ty alpy troškutrošku přiostříme)
Jel jsem to před 4 roky, na road attack - přijel jsem s plackou jak hovadu Jinak jsem tam nedojel.. Dostal jsem se k Dénie naproti Ibize, tam začalo být 38C a nedalo se jet. Jinak dovča měsíc a bylo to akorát..
Letos jsem jel do Portugalska octavkou surfovat a stálo to za hovno 8 dní ze 14 na cestách.. Portugalsko bych po vlastní ose už nikdy nedal - byl to nesmysl
Když nejezdím,tak tvořím...
Vzhledem k tomu ze potencionalni kupec couvnul, resim pneu. jezdil sem conti road atacka a spokojenost ale chci se zeptat jestli ma cenu chodit do tech dvou slozkovejch michelinu? nejsu zadny zavodnik a preferuji vydrz aspon 10tkm a gumu sjedu spise na stredu nez boky? tak jestli mam zustat u conti road atacku nebo zkusit neco jineho lepsiho?
Blbej dotaz ja vim ale dekuju za kazdou odpoved
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Vzhledem k tomu ze potencionalni kupec couvnul, resim pneu. jezdil sem conti road atacka a spokojenost ale chci se zeptat jestli ma cenu chodit do tech dvou slozkovejch michelinu? nejsu zadny zavodnik a preferuji vydrz aspon 10tkm a gumu sjedu spise na stredu nez boky? tak jestli mam zustat u conti road atacku nebo zkusit neco jineho lepsiho?
...hele, bez ňákýho podceňování, ale dej tam cokolif a vyser se na hájteksuprsměsový gumy...čim tvrdší, tam lepčí, páč ti vydržej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sonyk psal:Vzhledem k tomu ze potencionalni kupec couvnul, resim pneu. jezdil sem conti road atacka a spokojenost ale chci se zeptat jestli ma cenu chodit do tech dvou slozkovejch michelinu? nejsu zadny zavodnik a preferuji vydrz aspon 10tkm a gumu sjedu spise na stredu nez boky? tak jestli mam zustat u conti road atacku nebo zkusit neco jineho lepsiho?
Zavolej Kojaksro a on ti něco vybere. Vsadím se že mu neřekneš ne.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tak ty conti me vyhovujou docela jen me napadlo jestli neni nejaka lepsi volba. na zadku mam 8000km a jeste tam vzorek je a na predku tak 13000 ale ten je uz zralej.
Ondras. dik az bude po vejplate prubnu ho jeste jestli mi to i prezuje
shrek psal:zdarec, potřeboval bych poradit s pneu na banďoura jezdím akorát o víkendech s přáteli takže žádný extrémní jízdy a tak bych rád věděl váš názor na gumy jáké bych si měl pořídit.
Zdar mam Pilot Road 3....najeto na nich 6000 km a jsou jako nove
Skáču dobře,skáču rád
kojaksro psal:...jelikož Ti sem každej napíše něco jinýho a ty si podle toho stejně nevybereš....tak se ozvi mě, něco ti vyberu a budeš spokojenej.
....myslým, že si eště nikdo nestěžoval na ty co jsem mu doporučil....akotát když s tim bouchli, ale to je rukama a ne gumam
Co máš proti Conti Road Atack II ? Já je mám po Pirelce a max spokojenost... zatim sice jenom 1500km ,ale bez problémuuu
Čim víc jezdim tim míň chlastám.
hlemejzd999 (Člen) 03.03.2012 21:10:17 Offline |
sonyk psal:ja proti nim nemam nic
kdyz jsme u tech gum, nakouknul jsem do ceske verze navodu k obsluze a udrzbe a soudruzi udelali nekde chybu :
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp … 1557_n.jpg
dej co tam píšou ! ...s nima se nediskutuje
...jen bych to chtěl vidět vobutý
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:sonyk psal:ja proti nim nemam nic
kdyz jsme u tech gum, nakouknul jsem do ceske verze navodu k obsluze a udrzbe a soudruzi udelali nekde chybu :
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp … 1557_n.jpgdej co tam píšou ! ...s nima se nediskutuje
...jen bych to chtěl vidět vobutý
vobuty by to vypadalo fakt zajimave
Conti Road Attack II guma dobra jak cyp.se nemusi ani zajiždět, bo to je ňaky spešl vyrobni figl.ja sem hafo spokojeny a nova stoji ňak 2600 za předek a zadek o chlupek vic.
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
Dotaz... Scháním nějakou slušnou sadu pneu... Která mi vydrží cestu ve dvou letos do Itošky... dělá to cca 3000km ve DVOU + plná vakaš... Rad by dojel tu dovču a nemusel ty gumy hned měnit za jiné...
mam v nabídce od domorodého prodejce...
- Michelin PilotRoad 1 - cena 4800,-Kč sada
- Continentál RoadAttack 1 - cena 4990,-Kč sada
či něco podobného za podobné ceny... At se vejdu cca do 5.500,- +/- 250,-
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Dotaz... Scháním nějakou slušnou sadu pneu... Která mi vydrží cestu ve dvou letos do Itošky... dělá to cca 3000km ve DVOU + plná vakaš... Rad by dojel tu dovču a nemusel ty gumy hned měnit za jiné...
mam v nabídce od domorodého prodejce...
- Michelin PilotRoad 1 - cena 4800,-Kč sada
- Continentál RoadAttack 1 - cena 4990,-Kč sada
či něco podobného za podobné ceny... At se vejdu cca do 5.500,- +/- 250,-
A po itošce koupíš novou sadu, co vydrží dalších 3t? Já ti nevim, vyplatí se
to?
A nebo tam máš nějaký bačkůrky a nechceš si je zničit, po dovče je zas vobuješ? No, ani takle to nechápu. Sorry
Přec jezdim, jezdim, dojezdim, vobuju, jezdim a jezdim...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2012 06:56:31 Offline |
i sportovni gumy vydrzi na B6 kolem 6000 km a ty co ti napsal asi zrejmne Kojak vydrzi jeste o chlup vic bo to jsou sportovne cestovni gumy.
Právě.. tu sadu musim koupit ještě ted... A nevim po jaký jít, aby tak nějak normalně vydržela tu Itošku ve dvou a plné vakaži... Aby hned nemusel po itošce kupovat další novou sadu...
Neboť na zadní Conti RoadAttack2 na mě po 9500km začalo vykukovat plátno... a přední SportAttack je lechce pod měrkou...
Už jsme slyšel mnoho románů o RoadAttack1 že je na tom o něco lepe než ta RoadAttack2...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2012 08:03:11 Offline |
tak pokud do dovoleny najedes 6000 tak mas trabl ale pokud ne tak nevim co resis.navic na dovoleny a ve dvo ta guma ubejva podstatne min.
Takže jestli sem to správně pochopil,tak Pytlík hledá gumu,na keré vodjede půl sezóny před dovolenou,pak dovolenou a potom na ní dojede sezónu Taky bych si někdy takovou gumu přál najít Kluci soráč,ale vot kontinentálu jediný gumy který se dali jezdit byli ty vot Inkviza a to jenom proto že stála sada třiapůltácku,takže nemuselo byt člověku líto vohudlat za sezónu tři sady,ale kupovat to za plnou cenu,tak bych lovil v uplně jinejch vodách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Takže jestli sem to správně pochopil,tak Pytlík hledá gumu,na keré vodjede půl sezóny před dovolenou,pak dovolenou a potom na ní dojede sezónu Taky bych si někdy takovou gumu přál najít Kluci soráč,ale vot kontinentálu jediný gumy který se dali jezdit byli ty vot Inkviza a to jenom proto že stála sada třiapůltácku,takže nemuselo byt člověku líto vohudlat za sezónu tři sady,ale kupovat to za plnou cenu,tak bych lovil v uplně jinejch vodách
Tak nějak... Tak mi můžeš doporučit tu z jinych vod...
Frodo89 psal:VikecB12 psal:Takže jestli sem to správně pochopil,tak Pytlík hledá gumu,na keré vodjede půl sezóny před dovolenou,pak dovolenou a potom na ní dojede sezónu Taky bych si někdy takovou gumu přál najít Kluci soráč,ale vot kontinentálu jediný gumy který se dali jezdit byli ty vot Inkviza a to jenom proto že stála sada třiapůltácku,takže nemuselo byt člověku líto vohudlat za sezónu tři sady,ale kupovat to za plnou cenu,tak bych lovil v uplně jinejch vodách
Taková guma není Na cestování budou asi hodně dobrý ty Mišelíny PilotRoad3 nebo jak se to menuje,ale zatím sem je nejel,tak nevím. Já pořád jezdím na Dunlopech Roadsmart,životnost celkem solidní. Ale na mě ser,já su proti kontinentálům zaujatej od doby co sme to měli na endůru a pak Šárka na Kawě,to byl děs běs a nechápu že takový gumy vůbec někdo koupí Ale třeba někomu kombinace nízké životnost a velkýho klouzání vyhovuje,to pak i mrdal vypadá že jede hroznou kudlu
Filous psal:Borák psal:attack2 stojí za piču ty už nikdá nechci
...dvojka jo, ale jedničky byli f poho
A f poho byla právě proto,že byla tradiční jarní akce vot Inkviza,za plnou cenu by ti třeba tak dobrá nepřišla
PilotRoad3_ předek zatim8800Km a stále dobrej, ( 1x most, 9x sosna, 1500Km ne dvou s plnou polní).
Zadek jsem dával pozdějš, takže asi 3500Km a dobrý( 5x sosna a mrdání vokolo baráku)
Zdaj se trošku tvrdší, než Routy vod danlopa. na křižovatce, když jsem pospíchal jsem párkrát protočil, jinak na vodě nádhera
VikecB12 psal:Filous psal:Borák psal:attack2 stojí za piču ty už nikdá nechci
A f poho byla právě proto,že byla tradiční jarní akce vot Inkviza,za plnou cenu by ti třeba tak dobrá nepřišla
Inkviz dával Raceattacky, s těma jsem byl na béčku spokojenej. třiapůl tisíce na dráty, ale zas držely a za ty kačky to byl luxus
Strýcfajtr !!!
VikecB12 psal:Filous psal:Borák psal:attack2 stojí za piču ty už nikdá nechci
...no nevim, já na ní dal asi šestpůl a to sem nigdá na žádný gumě na B12 nedal...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...dvojka jo, ale jedničky byli f pohoA f poho byla právě proto,že byla tradiční jarní akce vot Inkviza,za plnou cenu by ti třeba tak dobrá nepřišla
Inkviz dával Raceattacky, s těma jsem byl na béčku spokojenej. třiapůl tisíce na dráty, ale zas držely a za ty kačky to byl luxus
No šak říkám,musí u toho byt to kouzelný "za ty prachy"
hlemejzd999 (Člen) 05.04.2012 11:11:10 Offline |
tak už se domluvte kua...budu potřebovat nějakou na zadek a myslel sem tu conti road attack2, nebo sport attack 2 a teď se dovím, že stojí za picu , tak kterou ? Danlop, nebo kterou?
sem mrdal, ale vobcas dám taky kudlu, tak bych se nerad někde válel na mokru
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:Vod kontíků ve mě budí důvěru jenom ta ContiMotion nebo jak se jí nadává,ale praktickej test sem jí nedal A asi ani nedám
Na B6 jsem je dal a už nikdaj.
Conti motiony jsou jak žvýkačka v létě uplně tekly a výdrž podle toho taky byla 3500 a byly k.o.
Jo a placatili se furt jak děs i předek což jsem před tím neviděl (jestli slabej kord )
A na vodě žádná sláva..klouzali.
Dát je na něco silnějšího jako B12 tak daj max 3000.
Prostě lou model za malý love.
Já jezdím Micheliny Pilot Road 2 a jsem spokojenej ...
A na vodě jsou perfektní a výdrž velice slušná
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2012 12:00:15 Offline |
hlemejzd999 psal:tak už se domluvte kua...budu potřebovat nějakou na zadek a myslel sem tu conti road attack2, nebo sport attack 2 a teď se dovím, že stojí za picu , tak kterou ? Danlop, nebo kterou?
ja byl na B6 nejvic spokojenej s Maxxiskama.dala v pohode kolem 8000 dalo se s ni krouzit na okruhu i p silnici a na vode vyli taky dobry.a cena byla luxusni.zadek stal 2300.predky jezdim odjakziva slick.
mám zatím Bridgestone BT023F Battlax a jsou good ... bral jsem hlavně na cestování
BT021 vydržely max. 12 tis....a kaput
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
VikecB12 psal:Frodo89 psal:VikecB12 psal:Takže jestli sem to správně pochopil,tak Pytlík hledá gumu,na keré vodjede půl sezóny před dovolenou,pak dovolenou a potom na ní dojede sezónu Taky bych si někdy takovou gumu přál najít Kluci soráč,ale vot kontinentálu jediný gumy který se dali jezdit byli ty vot Inkviza a to jenom proto že stála sada třiapůltácku,takže nemuselo byt člověku líto vohudlat za sezónu tři sady,ale kupovat to za plnou cenu,tak bych lovil v uplně jinejch vodách
Taková guma není Na cestování budou asi hodně dobrý ty Mišelíny PilotRoad3 nebo jak se to menuje,ale zatím sem je nejel,tak nevím. Já pořád jezdím na Dunlopech Roadsmart,životnost celkem solidní. Ale na mě ser,já su proti kontinentálům zaujatej od doby co sme to měli na endůru a pak Šárka na Kawě,to byl děs běs a nechápu že takový gumy vůbec někdo koupí Ale třeba někomu kombinace nízké životnost a velkýho klouzání vyhovuje,to pak i mrdal vypadá že jede hroznou kudlu
Koukam to je solidní... celkem by mě zajimalo co za šumku z Continetalu jste měli...
ContiMotion nebo ContiForce??? Osobně obě tyto směsi zkoušel kamarad na autobusu a katastrofa... ale ze SportAttack je spokojen a já na předku také... Já mam zas velmy velkou averzi s Dunlop které tam byli od minuleho majitele. Konkretně D205 Roadsmart "Hokejový půk v té fabrice vyraběji určitě z měkší gumy, než použivaji na tuto pneu" kluzala i po 50km jizdy...
hlemejzd999 psal:tak už se domluvte kua...budu potřebovat nějakou na zadek a myslel sem tu conti road attack2, nebo sport attack 2 a teď se dovím, že stojí za picu , tak kterou ? Danlop, nebo kterou?
no nevím jak ostatní, ale já jsem měl vpředu na iksjéčku Dunlop(nevím co dál) a ta mi 2x sklouzla při dobržďování u křižovatky a to měla jen 1 kotouč, takže nabrzdila. Ustál jsem to, a tak jsem obul na předek toto
http://www.az-pneu.cz/michelin-pilot-ac … tt-id17984
200% zlepšení a určitě vím, že to budu dávat na B6 příští rok, pokud budou.
Vzadu jsem měl Conti-Go a taky hrůza. Najel jsem 5tis a byl jsem pod značkama. Kupec odjížděl na 0,5mm olačce.
Dozadu dle mě:
http://www.az-pneu.cz/michelin-pilot-ac … tt-id17994
sou různí lidé mezi námi
Frodo89 psal:VikecB12 psal:Frodo89 psal:
Tak nějak... Tak mi můžeš doporučit tu z jinych vod...Taková guma není Na cestování budou asi hodně dobrý ty Mišelíny PilotRoad3 nebo jak se to menuje,ale zatím sem je nejel,tak nevím. Já pořád jezdím na Dunlopech Roadsmart,životnost celkem solidní. Ale na mě ser,já su proti kontinentálům zaujatej od doby co sme to měli na endůru a pak Šárka na Kawě,to byl děs běs a nechápu že takový gumy vůbec někdo koupí Ale třeba někomu kombinace nízké životnost a velkýho klouzání vyhovuje,to pak i mrdal vypadá že jede hroznou kudlu
Koukam to je solidní... celkem by mě zajimalo co za šumku z Continetalu jste měli...
ContiMotion nebo ContiForce??? Osobně obě tyto směsi zkoušel kamarad na autobusu a katastrofa... ale ze SportAttack je spokojen a já na předku také... Já mam zas velmy velkou averzi s Dunlop které tam byli od minuleho majitele. Konkretně D205 Roadsmart "Hokejový půk v té fabrice vyraběji určitě z měkší gumy, než použivaji na tuto pneu" kluzala i po 50km jizdy...
...ale D205 není roadsmart,ta musí bejt konstrukčně tak deset let stará roadsmarty jsou tu tuším od r.08
Frodo89 psal:VikecB12 psal:Frodo89 psal:Tak nějak... Tak mi můžeš doporučit tu z jinych vod...
Mám ContiMotion a přijde mně, že strašně rychle ubývají na to, že jezdím vyloženou kochačku... Už bych si je nedal
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Zdeněk psal:hlemejzd999 psal:tak už se domluvte kua...budu potřebovat nějakou na zadek a myslel sem tu conti road attack2, nebo sport attack 2 a teď se dovím, že stojí za picu , tak kterou ? Danlop, nebo kterou?
sem mrdal, ale vobcas dám taky kudlu, tak bych se nerad někde válel na mokruno nevím jak ostatní, ale já jsem měl vpředu na iksjéčku Dunlop(nevím co dál) a ta mi 2x sklouzla při dobržďování u křižovatky a to měla jen 1 kotouč, takže nabrzdila. Ustál jsem to, a tak jsem obul na předek toto
http://www.az-pneu.cz/michelin-pilot-ac … tt-id17984
200% zlepšení a určitě vím, že to budu dávat na B6 příští rok, pokud budou.
Vzadu jsem měl Conti-Go a taky hrůza. Najel jsem 5tis a byl jsem pod značkama. Kupec odjížděl na 0,5mm olačce.
Dozadu dle mě:
http://www.az-pneu.cz/michelin-pilot-ac … tt-id17994
jenomže to se bavíme o úplně jiný pohádce, protože na iksjéčko se nedaly pořádný gumy sehnat kolevá tomu pojebanýmu rozměru, takže na předku jsi měl Arowmax D501 na kterej se dalo nalítat taky kolem 18tis a ten grip tomu taky odpovídal. Když to budeš brát takhle, tak protože Michelin MX11 klouzala jak rozvášněná mušle tak v podstatě nazout Power One je holá sebevražda na silnici, natož na okruhu protože přece je to taky mišelín ...
Myslim, že zrovna v tomhle vlákně tady spousta lidí moc laboruje ...
Strýcfajtr !!!
XJelen---- Takže podle tebe je na Béčko Mišelin pilotaktív kokotina dávat? Nevím, ta přední byla fakt pěkně měkká a držela moc pěkně, jak na suchu tak i na vodě. Najel jsem na ní tuším něco kolem 2tis a nějak neubyla. A váhově i (pro mě) rychlostně jsou obě motky skoro stejné(B6plus20kg), akorát že bandit brzdí jak šlak.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:XJelen---- Takže podle tebe je na Béčko Mišelin pilotaktív kokotina dávat? Nevím, ta přední byla fakt pěkně měkká a držela moc pěkně, jak na suchu tak i na vodě. Najel jsem na ní tuším něco kolem 2tis a nějak neubyla. A váhově i (pro mě) rychlostně jsou obě motky skoro stejné(B6plus20kg), akorát že bandit brzdí jak šlak.
reagoval jsem na to cos napsal o Dunlopech
k Pilot Activ - já bych si je na motorku nedal, na muj vkus vydrží moc km
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Zdeněk psal:XJelen---- Takže podle tebe je na Béčko Mišelin pilotaktív kokotina dávat? Nevím, ta přední byla fakt pěkně měkká a držela moc pěkně, jak na suchu tak i na vodě. Najel jsem na ní tuším něco kolem 2tis a nějak neubyla. A váhově i (pro mě) rychlostně jsou obě motky skoro stejné(B6plus20kg), akorát že bandit brzdí jak šlak.
k Pilot Activ - já bych si je na motorku nedal, na muj vkus vydrží moc km
Takže o danlopech máme zhruba stejný názor
K pilotům---to myslíš ironicky nebo maj fakt delší kilometráž?
sou různí lidé mezi námi
osiris psal:vikecoj: zkusils hovno a mudruješ dohady
Já vím,10let jezdím dunlopy,napřed D207,pak chvílu D205,D208 no a potom už ty roadsmarty a teďka sem na předek skusil tu sportsmartku,prostě su dunlopovej a vostatní gumy se mě dostali dom vždycky nazutý na nějaké mašině kerou sem koupil a málokdy sem byl spokojenej Ale na ty mišelíny bych se taky nechal ukecat,akorát se mě nikdy nenaskytl dobrej kauf Jebat na to,každej si musí najít to svoje,co mu vyhovuje a to u mě Contíky,hajdenau,maxisky a třeba šinko nejsou,na tom ať si jezdí východní němci
Zdeněk psal:XJelen psal:Zdeněk psal:XJelen---- Takže podle tebe je na Béčko Mišelin pilotaktív kokotina dávat? Nevím, ta přední byla fakt pěkně měkká a držela moc pěkně, jak na suchu tak i na vodě. Najel jsem na ní tuším něco kolem 2tis a nějak neubyla. A váhově i (pro mě) rychlostně jsou obě motky skoro stejné(B6plus20kg), akorát že bandit brzdí jak šlak.
k Pilot Activ - já bych si je na motorku nedal, na muj vkus vydrží moc kmTakže o danlopech máme zhruba stejný názorK pilotům---to myslíš ironicky nebo maj fakt delší kilometráž?
Obávám se že asi ne posuzovat Dunlop podle toho, že mi na iksjéčku dunlopka přivodila hnědej pruh do trenek mi nepřijde zrovna v pořádku
K pilotům - myslím to tak, že jsem nikdy neměl gumu, která by na zadku dala víc jak 5tis. (většinou kolem 3,5-4) to znamená, že konkrétně z mišelínů bych asi jedinou variantu pro mě viděl možná Power Pure. Zdůrazňuju, že je to pro mě, nemám rád překvápka se studenou gumou
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.04.2012 18:09:51 Offline |
VikecB12 psal:osiris psal:vikecoj: zkusils hovno a mudruješ dohady
Já vím,10let jezdím dunlopy,napřed D207,pak chvílu D205,D208 no a potom už ty roadsmarty a teďka sem na předek skusil tu sportsmartku,prostě su dunlopovej a vostatní gumy se mě dostali dom vždycky nazutý na nějaké mašině kerou sem koupil a málokdy sem byl spokojenej Ale na ty mišelíny bych se taky nechal ukecat,akorát se mě nikdy nenaskytl dobrej kauf Jebat na to,každej si musí najít to svoje,co mu vyhovuje a to u mě Contíky,hajdenau,maxisky a třeba šinko nejsou,na tom ať si jezdí východní němci
ty voe..heidenau je snad jediný co dělá zimáky...a po pravdě..na skůtra je to luxusní guma..asi by byla good i na enduro a maxxisky byly na B6 taky supr.
nerad bych tu opakoval ono známé..,že jen pár lidí dostane i cestovní gumu za limit možností..je to vždycky o hlavě.
Jelene ty jseš rakeťák....
Já a kamoš máme Micheliny PR 2 popř.3 a spokojenost.....výdrž tak 10000 zadek...
Mira (znáš ho XJčkář) obouvá na FZS Metzelery Z6 interact a je spokojenej jiný nechce...
A Kamoš na XJ měl nějaký Arrowmaxy či co a spokojenej byl ,ale teď jsme ho zlomili na Micheliny ACtive nebo co tak jsem zvědavej co řekne..snad s tím nemrdne vo zem....
Banditatom (Člen) 05.04.2012 19:43:55 Offline |
Kakac psal:Jelene ty jseš rakeťák....
Já a kamoš máme Micheliny PR 2 popř.3 a spokojenost.....výdrž tak 10000 zadek...
Mira (znáš ho XJčkář) obouvá na FZS Metzelery Z6 interact a je spokojenej jiný nechce...
A Kamoš na XJ měl nějaký Arrowmaxy či co a spokojenej byl ,ale teď jsme ho zlomili na Micheliny ACtive nebo co tak jsem zvědavej co řekne..snad s tím nemrdne vo zem....
víš, že jsem mrdal ale dát na gumy deset toutů to snad ani u pijána nejde!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:osiris psal:vikecoj: zkusils hovno a mudruješ dohady
ty voe..heidenau je snad jediný co dělá zimáky...a po pravdě..na skůtra je to luxusní guma..asi by byla good i na enduro a maxxisky byly na B6 taky supr.
nerad bych tu opakoval ono známé..,že jen pár lidí dostane i cestovní gumu za limit možností..je to vždycky o hlavě.
Ale já to fšecko chápu,jezdit se dá na fšem. Vemsi že sou lidi,co si pochvalujou třeba helmu Airoh,za kterou dají skoro to stejný co stojí tradiční značky... Já su prostě konzervativec a s těmahle výrobkama děte k šípku Pokud rozdíl v ceně bude víc než poloviční,tak to chápu,ale to bohužel není...
Banditatom (Člen) 05.04.2012 20:07:56 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Já vím,10let jezdím dunlopy,napřed D207,pak chvílu D205,D208 no a potom už ty roadsmarty a teďka sem na předek skusil tu sportsmartku,prostě su dunlopovej a vostatní gumy se mě dostali dom vždycky nazutý na nějaké mašině kerou sem koupil a málokdy sem byl spokojenej Ale na ty mišelíny bych se taky nechal ukecat,akorát se mě nikdy nenaskytl dobrej kauf Jebat na to,každej si musí najít to svoje,co mu vyhovuje a to u mě Contíky,hajdenau,maxisky a třeba šinko nejsou,na tom ať si jezdí východní němcity voe..heidenau je snad jediný co dělá zimáky...a po pravdě..na skůtra je to luxusní guma..asi by byla good i na enduro a maxxisky byly na B6 taky supr.
nerad bych tu opakoval ono známé..,že jen pár lidí dostane i cestovní gumu za limit možností..je to vždycky o hlavě.Ale já to fšecko chápu,jezdit se dá na fšem. Vemsi že sou lidi,co si pochvalujou třeba helmu Airoh,za kterou dají skoro to stejný co stojí tradiční značky... Já su prostě konzervativec a s těmahle výrobkama děte k šípku Pokud rozdíl v ceně bude víc než poloviční,tak to chápu,ale to bohužel není...
guma jak guma diŤ je to dnes jedno
kásym, kakáč - já vim, že není problém na těch cestovních gumách jet palici a že si v podstatě nešáhneš na limit těch gum, ale tohle všechno platí, pokud je správně ohřátá... a to už jsem tady taky rozebíral i s daleko většíma střelcema než je naše krušnohorské turistické komando, prostě tyhle měkký supersportovní gumy jsou daleko dřív ohřátý a právě při tom málým ohřátí fungujou dřív. A to bohužel mluvím z naší zkušenosti, např. Raceattack byl za druhou zatáčkou už prostě připravenej, stačilo mi před první odbočkou jít na předek na brzdy a za výjezdem za to vzít a než jsem dojel do chebu na semafor, věděl jsem, že to tam prostě můžu srát a neuklouzne. Proto mám pro svůj klid v duši obutý gumy co píču vydržej, ale zase si nelámu hlavu esli můžu už... každej prostě preferuje něco jinýho, někdo třeba na rozdíl ode mně by dostal infarkt myjokardu, kdyby na ně vykoukly po čtyřech tyčkách dráty, stejně jako já nedokážu pochopit jak někdo může udělat deset tisíc na zadku (a ještě nebejt na konci)
a třeba k těm vychvalovanejm Metzelerům by moh říc něco náš Karlos, kterej kvůli nim v podstatě začal jezdit jak posranej (sorry kájo) dokud to nepřezul na dávno nemoderní qualifíry.
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 05.04.2012 21:54:25 Offline |
diš se tu povídá vo gumách přiseru se
je tu někdo kdo jezdí krom mě pirelli angel? celkem by mě zajímala recenze jinných uživatelů
snowflake600 (Člen) 06.04.2012 02:35:21 Offline |
Hele pánové, můj slick by už asi technickou neprošel, proto sem se dal do hledání novýho kaučuku a panáček nějaký prodejny na netu má velmi solidní cenu za sadu Conti, ále předek je v ní 120/70 17 ZR 58W TL.
Je v tom nějakej trabl to napasovat na dvatisícetrojku?
Banditatom psal:diš se tu povídá vo gumách přiseru se
je tu někdo kdo jezdí krom mě pirelli angel? celkem by mě zajímala recenze jinných uživatelů
co bys potřeboval vědět ?na zadku mně dala 10 + -..vyměnil sem jí za PR3 tu jak sjedu pujde tam zas angel..na předku má 13 a je zralá na výměnu...
MRDAT!!!
Kožak psal:Banditatom psal:diš se tu povídá vo gumách přiseru se
je tu někdo kdo jezdí krom mě pirelli angel? celkem by mě zajímala recenze jinných uživatelůco bys potřeboval vědět ?na zadku mně dala 10 + -..vyměnil sem jí za PR3 tu jak sjedu pujde tam zas angel..na předku má 13 a je zralá na výměnu...
Řekni jak na tom jsou Pilot Roudy 3 a Angely..(hlavně zahřátí, grip a chování na vodě a mokru)
Trošku je porovněj...
faitík psal:Banditatom psal:diš se tu povídá vo gumách přiseru se
Luk ti poví...
mam na nich 6000 a jeden pad a vypadaj furt dobre
+ drzej tvar a vzorek ubejva rovnomerne
+ vyborny na vode
+ asi i na suchu, ale nejsem takovej kudlar abych to poznal
- ustlal jsem si v Italii v jednej serpentyne, pravdepodobne moc plynu v naklonu, ustrelil zadek, nestacil sem rict ani "doprdele"
- nekdo tu zminoval (tusim Lihy), ze sou nachylny na asfaltovy hady. Jasne na tech nedrzi zadna guma, ale u angelu me to prislo vyraznejsi. Loni v Rakousku mi v jednej zakrute ujel po hadovi predek i zadek najednou, sem pak musel zastavit abych vyklepal kastany z nohavice
Zaverem: je to dobra guma, ale priste zkusim neco jinyho
Pravdepodobne ty novy roadsmarty, pac mame asi s vikecem stejnej vkus nejen na motorky ale i na gumy
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Kakac psal:Kožak psal:Banditatom psal:diš se tu povídá vo gumách přiseru se
je tu někdo kdo jezdí krom mě pirelli angel? celkem by mě zajímala recenze jinných uživatelůco bys potřeboval vědět ?na zadku mně dala 10 + -..vyměnil sem jí za PR3 tu jak sjedu pujde tam zas angel..na předku má 13 a je zralá na výměnu...
Řekni jak na tom jsou Pilot Roudy 3 a Angely..(hlavně zahřátí, grip a chování na vodě a mokru)
Trošku je porovněj...
na tej roudce po těch zhruba 3tis vyditelně rychlejc ubejvá asi měkčí střed tim pádem asi zase odpadlo prokluzování při ostřejšim rozjezdu u angela v náklonech nijakej rozdíl nevidim...ježděný do kraje sedí obě skvěle no a na mokru sem s tou michelinkou moc nenajezdil ale jistější bych řek že je ten angel
MRDAT!!!
Luk psal:faitík psal:Banditatom psal:diš se tu povídá vo gumách přiseru se
Luk ti poví...mam na nich 6000 a jeden pad a vypadaj furt dobre
+ vyborny na vode
- ustlal jsem si v Italii v jednej serpentyne, pravdepodobne moc plynu v naklonu, ustrelil zadek, nestacil sem rict ani "doprdele"
- nekdo tu zminoval (tusim Lihy), ze sou nachylny na asfaltovy hady. Jasne na tech nedrzi zadna guma, ale u angelu me to prislo vyraznejsi. Loni v Rakousku mi v jednej zakrute ujel po hadovi predek i zadek najednou, sem pak musel zastavit abych vyklepal kastany z nohavice
Pravdepodobne ty novy roadsmarty, pac mame asi s vikecem stejnej vkus nejen na motorky ale i na gumy
to s těma hadama sem zapomněl...podobná zkušenost
MRDAT!!!
ještě jednou kakáč a kásym - to co tady píšou kucí cca šest příspěvků zpátky...podkluzy, hadi atd. to je právě to co jsem měl na mysli. Údiv mých starších kamarádů (xjr a fz1) který přešli na Raceattack a sportec M1, že se dá had na silnici přejet i podélně ve stopě v podstatě i v zatáčce, byl veliký. A to zrovna o těchdle dvou pryžích se odporníci vyjadřujou jako o vyloženě nejhorších.
Strýcfajtr !!!
no uz sem tech gum vystridal strasny spousty, od meho oblibeneho puku D205 az po MPR3. V podstate nejhorsi byla metzelerka tusim M5, coz jsem tady uz kdysi rikal, presto si ji karlos koupil...:)
vidim na 8 obejinak k porovnani angela versus MPR3 na zadku, angel mi vydrzel cca 6 tisic, MPR3 drzej dobre, miselin je o neco lepsi, ubejvaj me ale strasne boky, ty uz mam skoro holy a prostredek furt drzi. Takze idealni guma pro mrdaly a cestovatele. Ostatni gumy jinak zivotnost 4-5tis.
takze za me MPR3 i kdyz je drazsi, tak je vlastne levnejsi,
...sam mezi jebkarema...
No jsem rád že se tady konečně udělal nějakej krásnej výcuc toho jak každýmu co sedí...
Je fakt že jsem měl jenom levný contíky (Conti-Go,Conti-Force,Conti motion) a pak už jen Micheliny.
Na MZ ti Conti-Go byly dobrý v podstatě luxus.
Na B6 už byly nazutý Conti-Force no hrůza puk jak prase ten klouzal snad i v 25 stupních.
Pak jsem nazul Conti Motion ty byli zas měkký sice na suchu drželi ale na vlhku jsem se cítil jak na mýdle...a výdrž ...hrůza .psal jsem výše ...
Pak už MPR2 a to byl rozdíl 2 řádů samozřejmě i cena ale za ten pocit to stálo...
Zatím vobouvám jen PR2 myslím si že ( i kamoš to potvrdil) že ten rozdíl mezi PR2 a PR3 je minimální (resp.žádnej)
Rozdíl v ceně je sice na sadě asi 500 kč ale raděj je projedu...
Hadi je zlo ...je fakt že na nich to klouže ...
A jsem asi mrdal a cestovatel takže ...za mě MPR2-3 jsou ideál.
Luk psal:faitík psal:Banditatom psal:diš se tu povídá vo gumách přiseru se
Luk ti poví...mam na nich 6000 a jeden pad a vypadaj furt dobre
+ vyborny na vode
Tak už nám zbejvá jenom sjednotit to pívo a jadernou energii a sme skoro bráchové
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2012 12:46:00 Offline |
XJelen psal:ještě jednou kakáč a kásym - to co tady píšou kucí cca šest příspěvků zpátky...podkluzy, hadi atd. to je právě to co jsem měl na mysli. Údiv mých starších kamarádů (xjr a fz1) který přešli na Raceattack a sportec M1, že se dá had na silnici přejet i podélně ve stopě v podstatě i v zatáčce, byl veliký. A to zrovna o těchdle dvou pryžích se odporníci vyjadřujou jako o vyloženě nejhorších.
nemám problém s hadama..klouzání si užívám