Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 06.04.2012 12:47:05 Offline |
Re: nejlepší pneu na bandita
Norgan psal:Zdravím chlapi. Co mi řeknete na tuhle pneu DUNLOP sportmax Qualifier . Jezdím jen turisticky hodne ve dvou ve svým věku nehodlám závodit.
levná, starší, ale jestli jezdíš turisticky tak moc dobrá není bo je o sprtovní guma, ne že by se to nedalo ale koukej po sportovně cestovní kategorii
snowflake600 (Člen) 06.04.2012 16:54:32 Offline |
HELP JEŠTĚ JEDNOU:
Hele pánové, můj slick by už asi technickou neprošel, proto sem se dal do hledání novýho kaučuku a panáček nějaký prodejny na netu má velmi solidní cenu za sadu Conti, ále předek je v ní 120/70 17 ZR 58W TL.
Je v tom nějakej trabl to napasovat na dvatisícetrojku?
snowflake600 psal:HELP JEŠTĚ JEDNOU:
Hele pánové, můj slick by už asi technickou neprošel, proto sem se dal do hledání novýho kaučuku a panáček nějaký prodejny na netu má velmi solidní cenu za sadu Conti, ále předek je v ní 120/70 17 ZR 58W TL.
Je v tom nějakej trabl to napasovat na dvatisícetrojku?
tapetář - obout to jde normálně, jízdně nic nepoznáš, jedinej kdo by s tim mohl mít problém je technik STK a to jenom pokavaď bude šťoura neznalej a bude číst striktně naprosto všechny čísla z techničáku.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:snowflake600 psal:HELP JEŠTĚ JEDNOU:
Je v tom nějakej trabl to napasovat na dvatisícetrojku?tapetář - obout to jde normálně, jízdně nic nepoznáš, jedinej kdo by s tim mohl mít problém je technik STK a to jenom pokavaď bude šťoura neznalej a bude číst striktně naprosto všechny čísla z techničáku.
a poščovna při případný nehodě
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:XJelen psal:snowflake600 psal:HELP JEŠTĚ JEDNOU:
Je v tom nějakej trabl to napasovat na dvatisícetrojku?tapetář - obout to jde normálně, jízdně nic nepoznáš, jedinej kdo by s tim mohl mít problém je technik STK a to jenom pokavaď bude šťoura neznalej a bude číst striktně naprosto všechny čísla z techničáku.
a poščovna při případný nehodě
U nás by sis neškrtl první co je zajímá jestli ti sedí rozměr s tím co máš v TP..
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:mr.BSE psal:XJelen psal:
tapetář - obout to jde normálně, jízdně nic nepoznáš, jedinej kdo by s tim mohl mít problém je technik STK a to jenom pokavaď bude šťoura neznalej a bude číst striktně naprosto všechny čísla z techničáku.a poščovna při případný nehodě
U nás by sis neškrtl první co je zajímá jestli ti sedí rozměr s tím co máš v TP..
většina z těch chlapíků takňák ví, že na normální mašině je vepředu 120 a to za lomítkem jim možná ani nepřijde
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kakac psal:mr.BSE psal:
a poščovna při případný nehoděU nás by sis neškrtl první co je zajímá jestli ti sedí rozměr s tím co máš v TP..
většina z těch chlapíků takňák ví, že na normální mašině je vepředu 120 a to za lomítkem jim možná ani nepřijde
U nás ani hovno...
Kontrolujou i to jestli máš na sklíčkách miniblinkrů Ečko
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
snowflake600 (Člen) 07.04.2012 01:57:43 Offline |
na to seru, mám strejce technika na STKčku, takže tohle neřešim, ečko nemám ani na blinkrech, ani na zrcátkách, šlo mi více méně jen o to, co by to znamenalo za jízdy. Ale frajer mi nakonec splašil tu 120 na 60, takže žádnej problém už :) Conti Road Attack za 4700 až do domu :)
osiris psal:snowflake600 psal:na to seru, mám strejce technika na STKčku, takže tohle neřešim.............
...tak se tím veřejně chlub ty troubo
a stréjda bude brzo bez roboty stát ve frontě na pracáku.
PS: takové stréjcy nemám rád--pak jdou vidět na silnicích nebrzdící všelijak blikající plečky se sjetýma gumama. (myšleno plechovky)
sou různí lidé mezi námi
čus chlapi
budu potřebovat na B12 zadní pneu,hodlám jezdit dost cestovně, potřebuju aby pneu vydržela co nejvíc km, proběhl jsem zdejši diskuzi a vyšla mi pneu Avon Storm 2 nebo Pirelly angel ST. je možný aby při cestovním tempu vydžela alespoň těch 13000km??
Však ted jezdim tak že mám na zadní pneu "rovnou" plošku tak nevim jestli je to v pneu nebo v rukách.
Banditatom (Člen) 07.04.2012 14:12:36 Offline |
Eguák psal:čus chlapi
budu potřebovat na B12 zadní pneu,hodlám jezdit dost cestovně, potřebuju aby pneu vydržela co nejvíc km, proběhl jsem zdejši diskuzi a vyšla mi pneu Avon Storm 2 nebo Pirelly angel ST. je možný aby při cestovním tempu vydžela alespoň těch 13000km??
Však ted jezdim tak že mám na zadní pneu "rovnou" plošku tak nevim jestli je to v pneu nebo v rukách.
na B12 13tis je myslím blbost a kor když jsi psal cestovní ( bagáž+kozatý baťůžek)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Eguák psal:čus chlapi
.......... mám na zadní pneu "rovnou" plošku tak nevim jestli je to v pneu nebo v rukách.
Tu tam mají 3 motorky ze 4. Nesmíš jezdit furt rovně. Vony placky se ti udělají na každé gumě, ať je fungl. Ale dělají se i gumy s tvrdším středem, ale které?? -- to by ti musely poradit kolegové, co najedou mnoho tisíc ročně. Už jsem viděl i gumu s třema ploškama- uprostřed a dvě po kraji gumy v úhlu cca 45st.
Ale 13 000 na jednu gumu? Máš motorku a né auto. No na přední by to bylo možný, tam jó.
sou různí lidé mezi námi
Ten Avon píšou JE z více směsí, takže uprostřed by měla být tvrdší guma.
Banditatom---
cestovní není jako cestovní. Třeba bude jezdit vklidu vesměs sám ...............................................a párkrát za sezónu vezme stopařku s malýma bandaskama do nejbližšího lesíku na palouček a tam bude ojíždět jinou gumu do plošky.
sou různí lidé mezi námi
Banditatom psal:Eguák psal:čus chlapi
Však ted jezdim tak že mám na zadní pneu "rovnou" plošku tak nevim jestli je to v pneu nebo v rukách.na B12 13tis je myslím blbost a kor když jsi psal cestovní ( bagáž+kozatý baťůžek)
ja myslim ze to neni treba s tema angelama uplne nerealny, na ubytek gumy ma vetsi vliv jizda stylem brzda plyn nez vaha, takze pri cestovnim tempu...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
No možná jsem to s těma 13000km trochu přestřelil, asi pořidím ty pirrellky. Každopádně bych to cestování viděl s bábofkou a kuframa takže uvidím...
Co se tyká těch plošek tak s kolenama ve škarpě nejezdim a hlavně tady v okolí je to samá rovina, a když jezdim do prace (kam sem minulej rok najezdil vestsinu km) tak to nemám skoro ani kde naklopit abych tu pneu zase zahobloval...
No celkem často vidím některé motorkáře,(bydlím u 1km rovinky) jak jezdí esíčka. Furt doprava a doleva ve svém jízdním pruhu. Napřed jsem si myslel, že zahřívaj gumy, ale jeden na pumpě mi řekl, že proto, aby měl stejnoměrně ojetou gumu. No zkoušel jsem to a nějak se mi to nezdá, nevím.
Co VY na to? Má to nějaký vliv?
Jojo, kdyby měli eSko, tak nemusí jezdit eSíčka
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:No celkem často vidím některé motorkáře,(bydlím u 1km rovinky) jak jezdí esíčka. Furt doprava a doleva ve svém jízdním pruhu. Napřed jsem si myslel, že zahřívaj gumy, ale jeden na pumpě mi řekl, že proto, aby měl stejnoměrně ojetou gumu. No zkoušel jsem to a nějak se mi to nezdá, nevím.
Co VY na to? Má to nějaký vliv?
Jojo, kdyby měli eSko, tak nemusí jezdit eSíčka
to vyčetli na motorkářích
na orovnání gumy je třeba tohle http://www.mopedmap.net/route/292857#la … ts_terrain
Strýcfajtr !!!
snowflake600 (Člen) 08.04.2012 17:10:09 Offline |
osiris psal:snowflake600 psal:na to seru, mám strejce technika na STKčku, takže tohle neřešim.............
jakoby každej věděl, kdo to je, odkud je atd.....
snowflake600 psal:osiris psal:snowflake600 psal:na to seru, mám strejce technika na STKčku, takže tohle neřešim.............
No já bych se tím nechlubil. Ale každého věc.
sou různí lidé mezi námi
snowflake600 psal:osiris psal:snowflake600 psal:na to seru, mám strejce technika na STKčku, takže tohle neřešim.............
...to sice neví, ale takovýhle pitomové jako ty, to poserou všem a všude
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:snowflake600 psal:osiris psal:...tak se tím veřejně chlub ty troubo
...to sice neví, ale takovýhle pitomové jako ty, to poserou všem a všude
Ňákej kokot z ňákého úřadu z nudy začne zjišťovat zaměstnance STK z města ....., co má .. letého synovce jménem ....., vlasnícího motocykl tz Suz..............., barvy .......a majícího ICQ.........
A pak dostane prémiéééé.
V dnešní závistivé době je všechno možný.
Ale já ti strejdu fakt nezávidím, není nad to projít STK legálně. Pak je z toho radost nebo starost, ale vím v čem (na čem) vozím sebe a rodinu.
Já byl jen jednou takhle na stk a po 1 roku jsem se divil, že mi málem vypadl motor z auta. Od té doby jen legál a co je blbý, to se hned opraví.
sou různí lidé mezi námi
Zdeněk psal:osiris psal:snowflake600 psal:
jakoby každej věděl, kdo to je, odkud je atd........to sice neví, ale takovýhle pitomové jako ty, to poserou všem a všude
Ňákej kokot z ňákého úřadu z nudy začne zjišťovat zaměstnance STK z města ....., co má .. letého synovce jménem ....., vlasnícího motocykl tz Suz..............., barvy .......a majícího ICQ.........
A pak dostane prémiéééé.
Ale já ti strejdu fakt nezávidím, není nad to projít STK legálně. Pak je z toho radost nebo starost, ale vím v čem (na čem) vozím sebe a rodinu.
Já byl jen jednou takhle na stk a po 1 roku jsem se divil, že mi málem vypadl motor z auta. Od té doby jen legál a co je blbý, to se hned opraví.
...jako bezva konspirační teorie ...jinak slyšíš trávu růst.
....a kámoš na STK mi auto projede daleko víc než ostatním, akorát mě nejebe jako ostatní, ale upozorní co bych měl udělat
snowflake600 (Člen) 08.04.2012 20:20:34 Offline |
jakoby každej věděl, kdo to je, odkud je atd........to sice neví, ale takovýhle pitomové jako ty, to poserou všem a všude
A pak dostane prémiéééé.
Máš rech, vo důvod víc, proč promazat profil, nováčci, nenováčci.
snowflake600 (Člen) 08.04.2012 20:25:19 Offline |
A pak dostane prémiéééé.
To, že ti málem vypadl motor svědčí jen vo tom, že seš prostě lempl , anebo to máš nějakej starej kepl...
Upřímně řečeno, STK se nemám proč bát, páč se vo to starám a vod posledka se na tom nezměnilo nic, takže když to prošlo minule, nevidím důvod, proč by to nešlo teď.
Jo bylo to v r 99 na Š120L. Dal jsem to ...........a za 3 hoďky jsem si pro to šel a bylo mi řečeno-- dobrý. O víc jsem se nestaral. Moje chyba. Kerou už nebudu nikdy opakovat.
Apropó-- ten dotyčnéj už nemá žáden servis.
sou různí lidé mezi námi
Já mám v zadu continentálku roadattack 2, nalítáno na ní bez pár drobnejch 8000 km a ještě něco málo vydrží... ve předu mám Pirelli Diablo strada a ta má ještě o nějakou tu stovku více (asi 200km) a vydrží tak do července / srpna
Měnit budu letos určitě akorát nevím jestli před dovolenou někdy začátkem června nebo po bude to boj peněz a jistoty na dovču
Nic lidského mi není cizí
Hele lidi, budu určo za ocase, ALE jak se kruciprdel u motorek měří dezén?!
Na starých vetoších jsem tohle nikdá neřešil, páč ty mají vzorek všude, ale pneu který mám teď na Bandasce neměla na zadku uprostřed vzorek ani jako nová, tak jakýpak 1,6mm a podobný čertoviny
jde mi totiž o to, že mi ta současná ploška "vyhovuje" resp necítím žádný problém s pneuškou, ale zase těch téměř 8 tyček mě mírně vyvádí z klidu a nechtěl bych měnit, až uvidím dráty
jo a buď jsem slepej jak nevím co, ale já tam nikde nějaký ukazatel nevidím - jen na boku ty trojzubce, který by snad měli cosi označovat... krom toho, že jsou jen mírně některý líznutý (a tím mi říkaj, že to asi zase moc neklopím) o dezénu zaritě mlčí... v drážkách mám maximálně akorát štěrk pozbíranej před garáží a to asi není ukazatel, kterej hledám
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2012 22:21:47 Offline |
MaraKM psal:jo a buď jsem slepej jak nevím co, ale já tam nikde nějaký ukazatel nevidím - jen na boku ty trojzubce, který by snad měli cosi označovat... krom toho, že jsou jen mírně některý líznutý (a tím mi říkaj, že to asi zase moc neklopím) o dezénu zaritě mlčí... v drážkách mám maximálně akorát štěrk pozbíranej před garáží a to asi není ukazatel, kterej hledám
je tam někde takovej propojovací kontrolní bazmek ....hledej- neni to v každý drážce...já to neřešim, páč mám 7mmetrovej vzorek
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
MaraKM psal:Hele lidi, budu určo za ocase, ALE jak se kruciprdel u motorek měří dezén?!
Na starých vetoších jsem tohle nikdá neřešil, páč ty mají vzorek všude, ale pneu který mám teď na Bandasce neměla na zadku uprostřed vzorek ani jako nová, tak jakýpak 1,6mm a podobný čertoviny
jde mi totiž o to, že mi ta současná ploška "vyhovuje" resp necítím žádný problém s pneuškou, ale zase těch téměř 8 tyček mě mírně vyvádí z klidu a nechtěl bych měnit, až uvidím dráty
...gdekolif bys neměl mít vzorek pot 1,6mm
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2012 09:01:18 Offline |
Filous psal:...gdekolif bys neměl mít vzorek pot 1,6mm
akorát trošku bolestivější je to v xichtě ...vod kanady...
Filous psal:...gdekolif bys neměl mít vzorek pot 1,6mm
Ty počůvaj, Kefalín, pak mi nejde do hlavy, že se může prodávat něco takovýhodle
http://www.motorradonline.de/sixcms/med … 659530.jpg
Mám ji na zadku a tam nebyl uprostřed vzorek ani z výroby natož po ujetí pár tisíc km říkám, že mi to nějak neštimuje a jsem z toho volaký zmatený... no nic no, finančák vrátil přeplatek daně, tak večer asi písnu Kojakoj
MaraKM psal:Filous psal:...gdekolif bys neměl mít vzorek pot 1,6mm
Ty počůvaj, Kefalín, pak mi nejde do hlavy, že se může prodávat něco takovýhodle
Mám ji na zadku a tam nebyl uprostřed vzorek ani z výroby natož po ujetí pár tisíc km říkám, že mi to nějak neštimuje a jsem z toho volaký zmatený... no nic no, finančák vrátil přeplatek daně, tak večer asi písnu Kojakoj
...chceš mi říct, že na nový Attack2 nejni vzorek hlubokej 1,6mm??? ...to si ale děláš kozy, žejo??? ...bude hlubokej minimálně 4mm...
Filous psal:MaraKM psal:Filous psal:...gdekolif bys neměl mít vzorek pot 1,6mm
Mám ji na zadku a tam nebyl uprostřed vzorek ani z výroby natož po ujetí pár tisíc km říkám, že mi to nějak neštimuje a jsem z toho volaký zmatený... no nic no, finančák vrátil přeplatek daně, tak večer asi písnu Kojakoj...chceš mi říct, že na nový Attack2 nejni vzorek hlubokej 1,6mm??? ...to si ale děláš kozy, žejo??? ...bude hlubokej minimálně 4mm...
...myslím, že myslí, jako že to nemá drážku od patky k patce, že "nemá na prostředku vzorek" ...chápu, že tě vůbec nenapadne, že se na tohle někdo zeptá
osiris psal:Filous psal:MaraKM psal:
Mám ji na zadku a tam nebyl uprostřed vzorek ani z výroby natož po ujetí pár tisíc km říkám, že mi to nějak neštimuje a jsem z toho volaký zmatený... no nic no, finančák vrátil přeplatek daně, tak večer asi písnu Kojakoj...chceš mi říct, že na nový Attack2 nejni vzorek hlubokej 1,6mm??? ...to si ale děláš kozy, žejo??? ...bude hlubokej minimálně 4mm...
...myslím, že myslí, jako že to nemá drážku od patky k patce, že "nemá na prostředku vzorek" ...chápu, že tě vůbec nenapadne, že se na tohle někdo zeptá
taky si myslim, že to myslel tak jak tys myslels, že on to myslel.
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2012 12:04:14 Offline |
XJelen psal:osiris psal:Filous psal:
...chceš mi říct, že na nový Attack2 nejni vzorek hlubokej 1,6mm??? ...to si ale děláš kozy, žejo??? ...bude hlubokej minimálně 4mm......myslím, že myslí, jako že to nemá drážku od patky k patce, že "nemá na prostředku vzorek" ...chápu, že tě vůbec nenapadne, že se na tohle někdo zeptá
já si myslim , že se tady všeobecně moc přemejšlí
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2012 12:04:43 Offline |
hlemejzd999 psal:XJelen psal:osiris psal:
...myslím, že myslí, jako že to nemá drážku od patky k patce, že "nemá na prostředku vzorek" ...chápu, že tě vůbec nenapadne, že se na tohle někdo zeptátaky si myslim, že to myslel tak jak tys myslels, že on to myslel.
já si myslim , že se tady všeobecně moc přemejšlí
...a málo hulí
XJelen psal:osiris psal:Filous psal:
...chceš mi říct, že na nový Attack2 nejni vzorek hlubokej 1,6mm??? ...to si ale děláš kozy, žejo??? ...bude hlubokej minimálně 4mm......myslím, že myslí, jako že to nemá drážku od patky k patce, že "nemá na prostředku vzorek" ...chápu, že tě vůbec nenapadne, že se na tohle někdo zeptá
..a já to radči ani nepsal jak to autor myslel, jelikož sem si myslel, že bych dostal zas od moderátorskýho vyláto, že sem jako napsal reakci na něco, když někdo to něco vůbec neuved, ale zcela jistě na to myslel
Mour psal:XJelen psal:osiris psal:
...myslím, že myslí, jako že to nemá drážku od patky k patce, že "nemá na prostředku vzorek" ...chápu, že tě vůbec nenapadne, že se na tohle někdo zeptátaky si myslim, že to myslel tak jak tys myslels, že on to myslel.
..a já to radči ani nepsal jak to autor myslel, jelikož sem si myslel, že bych dostal zas od moderátorskýho vyláto, že sem jako napsal reakci na něco, když někdo to něco vůbec neuved, ale zcela jistě na to myslel
...tys jenom nechtěl napsat že je blbej
osiris psal:Mour psal:XJelen psal:
taky si myslim, že to myslel tak jak tys myslels, že on to myslel...a já to radči ani nepsal jak to autor myslel, jelikož sem si myslel, že bych dostal zas od moderátorskýho vyláto, že sem jako napsal reakci na něco, když někdo to něco vůbec neuved, ale zcela jistě na to myslel
osiris psal:Mour psal:XJelen psal:
taky si myslim, že to myslel tak jak tys myslels, že on to myslel...a já to radči ani nepsal jak to autor myslel, jelikož sem si myslel, že bych dostal zas od moderátorskýho vyláto, že sem jako napsal reakci na něco, když někdo to něco vůbec neuved, ale zcela jistě na to myslel
...esi to myslel jak ty myslíš, tak já si myslim, že nemyslel vůbec, páč by mě nenapadlo, že by todle moch něgdo vymyslet ...a tudíš se potvrzuje to co se Mour bál napsat a co tys vyblil na plnou hubu
No dyť jsem psal hned ze začátku, že budu za ocase
ALE nebojím se zeptat a pak být hrdým ocasem
Njn já se občas rád posadím do garáže, čumím na stroje a přemejšlím a tak nějak při pohledu na gumy na vetošech a na gumy na bandasce mi to začalo vrtat hlavou, jak budu orgánovy někde na odlehlém místě vysvětlovat, že tam nic nemá být, že to je vlastně v pořádku a že ta ploška je normální a co já vím co všechno no tak nic no ... hold nemám mladou ženu a dřeva je na pár zim taky dost
A beztak byly nejlepčí starý jednosměsový gumy jako D108 nebo Pirelli supercorsa (nebo jak se ta šlupka jmenovala), starý metzelery roadtec Z6, cnti sport attak (no ty mi přišli na Bandita až moc měkký...ale vod inkvize byly za super price) Tyhle hájtech x směsový mi nějak nejdou u pod nos....nevym proč ale nejezdí se mi na tom moc dobře (měl jsem roadsmarty a teť pirelli angel)
XJelen psal:to šel ten rejsatak od Inkvize taky ,
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009058.jpg
Na raceattack od Inkvize vzpomínám dodnes... Škoda, že už se nedělaj. :-x Za tu cenu bych nejezdil mic jinýho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
já mám nejlepší zkušenost na zadku s metzelerem M3 sportec, prostě výborná guma, neklouzne, podrží tě i na wokruhu a dal jsem s ní asi 8000km na dráty.
Jezdí je kámoš na R1 v provozu a kojaksro jí taky měl na wokruhový R1 a samá chvála
Jo a ted už to neni žádná novinka, takže se nechaji sehnat za dobrou cenu: doporučuju!
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
hlemejzd999 (Člen) 17.04.2012 15:52:20 Offline |
...tak za dvanáct let se tu sejdem a dám sem fotku tý mojí pnojmatiky, jak je sjetá
čočkin psal:já mám nejlepší zkušenost na zadku s metzelerem M3 sportec, prostě výborná guma, neklouzne, podrží tě i na wokruhu a dal jsem s ní asi 8000km na dráty. Jezdí je kámoš na R1 v provozu a kojaksro jí taky měl na wokruhový R1 a samá chvála
Jo a ted už to neni žádná novinka, takže se nechaji sehnat za dobrou cenu: doporučuju!
..M3 mě dala zadní pěknejch 4000 km nechápu jak jezdíte dyť jeto měkká guma ubejvala před očima.
Michal Dk psal:čočkin psal:já mám nejlepší zkušenost na zadku s metzelerem M3 sportec, prostě výborná guma, neklouzne, podrží tě i na wokruhu a dal jsem s ní asi 8000km na dráty. Jezdí je kámoš na R1 v provozu a kojaksro jí taky měl na wokruhový R1 a samá chvála
Jo a ted už to neni žádná novinka, takže se nechaji sehnat za dobrou cenu: doporučuju!..M3 mě dala zadní pěknejch 4000 km nechápu jak jezdíte dyť jeto měkká guma ubejvala před očima.
taky to nechapu, na 12 dat na jakykoliv gume 8 tisic.
me da vetsina gum max do 6, ted mam vyjimku MPR3 uz ma necelejch 7,5 a to uz se mi dlouho nestalo...
...sam mezi jebkarema...
jardagsf psal:pokud se nekdo zepta "jake gumy?" tak jednoznacne : CERNE WOE a pokud jsi hustokrutej strelec tak CERVENE od avonu....(pro znale - to jsou jine jak Skardikovi)
jardagsf
...vonehdá tušim že Mikšofskej na dromu řikal, že guma má bejt černá, kulatá a né Kontinentálka, zbytek je jedno
jardagsf psal:stejne ty gumy houno vydrzi........
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … de_247.jpg
jardagsf momentalne s novyma qualifirama
...to je ze Sardošky, co???
Filous psal:jardagsf psal:stejne ty gumy houno vydrzi........
jardagsf momentalne s novyma qualifirama...to je ze Sardošky, co???
americkej_expedice_de_sarde ...podle názvu to tak vypadá
Filous psal:Lihy psal:Lihy psal:D108
D208....
...ty bejvali libový, dali se vohoblovat do hladka po celý ploše, lukus
z kvalifírů dvojek mám podobný pocity, moc hesky sa mi na nich jezdí
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris psal:Filous psal:jardagsf psal:stejne ty gumy houno vydrzi........
jardagsf momentalne s novyma qualifirama...to je ze Sardošky, co???
americkej_expedice_de_sarde ...podle názvu to tak vypadá
...dybych nebyl vůl, tag sem se moch taky podivat, co???
jj sarde - TED HNED bych tam potreboval byt
jinak gumy tam meli vydrz tak 1500-1800km do platna-qualifiry,sport ataky,avon
takze na trip bez prezouvani jenom nejake roady a s DOT roku 2007
jardagsf vlastnici motorku za poslednich 10let s nejmensim objemem , nejmensim vykonem , s pulmotorem ale za to nejdelsi
MOTO KOZZI GRISO
Hele když už tady o tom tak kafráme... nemá někdo chuť vyzkoušet novou S20 od Bridže? mi jí soudruzi v endéer nabízejí za slušivých 232 ojro plus počtovný (naposledy si brali 8€) v sadě 120/180. Předesílám, že pro soudruhy s nájezdem 8tis to asi nebude, ale jak vidno najdou se zde i jezdci preferující sportovnější gumu.
http://www.bridgestone.com/products/mot … x/s20.html
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 19.04.2012 13:18:20 Offline |
jardagsf psal:takze na trip bez prezouvani jenom nejake roady a s DOT roku 2007
ZERRY psal:Continental road attack 2, zadní vydrží až 15 000km přední nwm.
co ? Kdepak, tak to ztuha max. 7000 a to né rozhodně na B12. Po zkušenosti s nima už do nich nepujdu a vrátím se k předchozímu modelu, kterej vydržel i dýl a zdála se mi měkčí lepivější směs na krajích a nebo zkusím něco jinýho.
Zdravím,čeká mě přezutí a jelikož máme v plánu Rumunsko a horší cesty hledám gumy na pro běžné silniční cestování ve dvou,ale taky na horší zpevněné cesty.Zvládnou to cestovní
ContiRoadAttack:
http://www.az-pneu.cz/continental-conti … tl-id46328
nebo nic nezkazím enduroobutím
ContiTrialAttack:
http://www.az-pneu.cz/continental-conti … tl-id46429
Díky za rady a zkušenosti.
dal sem ted na predek road atack 2 a funguje fakt pekne. zatim na ni mam najeto malo takze co se tyce vydrze nemuzu rict ale road atacka 1 mam na zadku 10000 km a jeste nejaky dva da
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
No hele na Pilot Road v poho,jen trochu ustřelujou .Třeba kolem Manětína jsou silnice už štěrkový cesty a na těch obnaženejch kamenitejch podkladech je holt člověk nucenej jezdit Ale máš recht,je to asi fakt blbost obout enduro,zajímá mě tedy jaký gumy vhodný na horší cesty?
holeczech psal:No hele na Pilot Road v poho,jen trochu ustřelujou .Třeba kolem Manětína jsou silnice už štěrkový cesty a na těch obnaženejch kamenitejch podkladech je holt člověk nucenej jezdit Ale máš recht,je to asi fakt blbost obout enduro,zajímá mě tedy jaký gumy vhodný na horší cesty?
...já bych vobouval TKC a Bandasku vyměnil za DRko
Filous psal:holeczech psal:No hele na Pilot Road v poho,jen trochu ustřelujou .Třeba kolem Manětína jsou silnice už štěrkový cesty a na těch obnaženejch kamenitejch podkladech je holt člověk nucenej jezdit Ale máš recht,je to asi fakt blbost obout enduro,zajímá mě tedy jaký gumy vhodný na horší cesty?
...já bych vobouval TKC a Bandasku vyměnil za DRko
...ánebo vobuj lepifky a vyraš do Alp a né do ňáký kyselý prdele na Balkán
hele absovoval sem s tim par vejletu do lomu a lesu. a nejake ty kamenite silnice a v poho. ale cekal sem az me to nejakej sutr propichne. preci jen na tyhle silnice a vejlety jsou tu Vstormy,. varadera, afriky , bmw gs atd
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
zzzmrzlinar (Člen) 24.06.2012 12:58:39 Offline |
na suchu po trošku horší cestě projedeš na čemkoliv a když bude bahno, nebo fakt terén tak ti guma typu Trail Attack stejně nepomůže.
Jinak už jsem to tu asi psal, ale Traill Attack v rozměru 130/80/17 mám na endžůru (a druhý kola se špuntama když jedu terén) a předek jde, ale zadek se jednak po tisíci kilometrech roztrhal (několikacentimetrové praskliny vevnitř vzorku) Continental poslal novou, která se zatím sice neroztrhala, ale stejně jako ta první má úplně nelogickej tvar. Když endžůro položím na stupnu tak mi na předku zbývají asi 2 mm do kraje, zatímco na zadku 2,5cm, takže jízdou využívám asi tak půlku šířky gumy, guma je špičatá nestabilní a chová se fakt divně. Jediný plus těchhle gum je docela přilnavá směs
Tohle je svatá pravda.Každopádně určitě lepší stabilitu a odolnost budou mí pneu kategorie touring než sport a racing...je to tak?
zzzmrzlinar psal:na suchu po trošku horší cestě projedeš na čemkoliv a když bude bahno, nebo fakt terén tak ti guma typu Trail Attack stejně nepomůže.
Jinak už jsem to tu asi psal, ale Traill Attack v rozměru 130/80/17 mám na endžůru (a druhý kola se špuntama když jedu terén) a předek jde, ale zadek se jednak po tisíci kilometrech roztrhal (několikacentimetrové praskliny vevnitř vzorku) Continental poslal novou, která se zatím sice neroztrhala, ale stejně jako ta první má úplně nelogickej tvar. Když endžůro položím na stupnu tak mi na předku zbývají asi 2 mm do kraje, zatímco na zadku 2,5cm, takže jízdou využívám asi tak půlku šířky gumy, guma je špičatá nestabilní a chová se fakt divně. Jediný plus těchhle gum je docela přilnavá směs
zzzmrzlinar (Člen) 24.06.2012 14:47:05 Offline |
no tak to je víceméně jasný, ale tak otázka nezněla, ptal se esivá rádoby enduro guma nebo sportovně turistická
holeczech psal:Tohle je svatá pravda.Každopádně určitě lepší stabilitu a odolnost budou mí pneu kategorie touring než sport a racing...je to tak?
zzzmrzlinar psal:na suchu po trošku horší cestě projedeš na čemkoliv a když bude bahno, nebo fakt terén tak ti guma typu Trail Attack stejně nepomůže.
kamosmartin (Člen) 24.06.2012 20:15:58 Offline |
Největší spokojenost Pilot Road 2 drží, neubývají, a jsem spokojený, když jedu sám i ve dvou..
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace..but with love of power of motorbikes, it´s a different..
Jezdil jsem road attack jedničky i dvojky na zadku, na předku sport attack a byl jsem s nima spokojenej, no spíš s jedničkama, ale chtěl jsem změnu tak jsem nazul BT 023. Zatím jsem z nich trochu rozhozenej a nevím co si až tak můžu dovolit, najel jsem zatim cca 500 km a nějak mi nepadaj do zatáček tak pěkně jako attacky a peru se s tim. Ten profil gumy mi přijde víc cestovní než sportovní, je otázka jestli aspoň teda víc naběhaj ?
Jedině Michelin Pilot roud jak 1 tak 2 Na cestování super.Continental roudattack sem měl pouze 1,ale měli malou výdrž.Zadek mi vydržel pouze 6500km a na prostředku i bokách na mě čuměl drát a předek odešel záhy.Pilot roud mi vydrží 9500km Rumunska se neboj cesty stejný jako u nás.Už sme je dohnaly
hlemejzd999 (Člen) 07.05.2013 11:58:27 Offline |
XJelen psal:Hele když už tady o tom tak kafráme... nemá někdo chuť vyzkoušet novou S20 od Bridže? mi jí soudruzi v endéer nabízejí za slušivých 232 ojro plus počtovný (naposledy si brali 8€) v sadě 120/180. Předesílám, že pro soudruhy s nájezdem 8tis to asi nebude, ale jak vidno najdou se zde i jezdci preferující sportovnější gumu.
http://www.bridgestone.com/products/mot … x/s20.html
Koupils je tehdy? leží mě v regálu tak jsem zvědavej na zkušenost někoho kdo je jezdí
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
hlemejzd999 psal:tak je tam ...andělíček
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1324.jpg
doufam , že má v prostředku dost masa
vole máš to prodřený na plátno, ale něják podivně...
na zadek v pohode, ale vydrz nic moc, mel sem ji jen jednou a presel jsem na jinou, asi tak uz 20catou...
do predu sem ji nedaval, ale progres na ni nadaval, ze klouze.
takze sem ti nechtel kazit den, ale kdyz uzs to sem dal.
...sam mezi jebkarema...
hlemejzd999 psal:tak je tam ...andělíček
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag1324.jpg
doufam , že má v prostředku dost masa
Takovej svár napříč gumou?2-há jakost?