Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2012 19:12:12 Offline |
Kalhoty
http://www.sensormet.cz/shop/zbozi/27/d … ter-green/
Měl jste to někdo v ruce případně na sobě???stojí to za to?Chtěl bych to na kratší přejezdy atd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 26.01.2012 19:16:31 Offline |
Re: Kalhoty
to ti pude k pleti
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2012 19:20:17 Offline |
hlemejzd999 psal:to ti pude k pleti
jo jo proto jsem si je vybral
hlemejzd999 (Člen) 26.01.2012 19:23:26 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:to ti pude k pleti
jo jo proto jsem si je vybral
hlavně je pak prodej s motorkou
K.a.s.y.m. psal:http://www.sensormet.cz/shop/zbozi/27/draggin-jeans-camo-monster-green/
Měl jste to někdo v ruce případně na sobě???stojí to za to?Chtěl bych to na kratší přejezdy atd.
....Dragin Jeans dělám, nosím od nich jeansy a jsem max. spokojenej. Chtěl jsem i tyhle maskáče, ale jsou mi krátký. Jsou krapet dražší než konkurence, ale je to kvalita, která funguje. Majitel mi ukazoval matroš po pádu, až mě překvapilo jak to ten kevlar pochytal. Akorát jsem si do toho pořídil chrániče na kolena
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Petr J. psal:V Draginách jezdím po Praze a okolí....fajn kalhoty.....ale ty maskáče, to je hnus velebnosti
vzhled je subjektivní..ale 'slim, že čék v tomhle vypadá jak ta strakatá jedovatá žába
taky chci něco takovýho pořídit..nejrači bych nestrakatý Rokkery, ale těch peněs
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Stiegl psal:Jaster psal:jo jeansy jsou dobrý. kevlar vydrží celkem dost. ten dragin dělají kevlar po celých kalhotech nebo jen místama??
Pokud vím tak právě všude...
já si taky myslím, jen nevím jestli u všech nebo jen u některých... většina jiných výrobců dělá jen místy. máme taky na nich jen místy, ale letos novej model kterej má kevlar po celých
motto "Vem za heft a val"
Stiegl psal:Jaster psal:jo jeansy jsou dobrý. kevlar vydrží celkem dost. ten dragin dělají kevlar po celých kalhotech nebo jen místama??
Pokud vím tak právě všude...
...jeden model dělají kevlar všude, ostatní klasika, kolena, prdel, boky
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2012 06:56:31 Offline |
Petr J. psal:V Draginách jezdím po Praze a okolí....fajn kalhoty.....ale ty maskáče, to je hnus velebnosti
vzhledem k tomu na cem jezdim a vzhledem k tomu ze zabaka nehodlam v nasledujicich deseti letech prodat jsou ty maskace stylovy
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2012 06:57:47 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.sensormet.cz/shop/zbozi/27/draggin-jeans-camo-monster-green/
Měl jste to někdo v ruce případně na sobě???stojí to za to?Chtěl bych to na kratší přejezdy atd.....Dragin Jeans dělám, nosím od nich jeansy a jsem max. spokojenej. Chtěl jsem i tyhle maskáče, ale jsou mi krátký. Jsou krapet dražší než konkurence, ale je to kvalita, která funguje. Majitel mi ukazoval matroš po pádu, až mě překvapilo jak to ten kevlar pochytal. Akorát jsem si do toho pořídil chrániče na kolena
jako soucast kalhot nebo samostatne?
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2012 07:31:04 Offline |
kojaksro psal:....jsou samostatně.
mas na ne nejakej typ.taky jsem o tom premyslel.
K.a.s.y.m. psal:http://www.sensormet.cz/shop/zbozi/27/draggin-jeans-camo-monster-green/
......Draggin i dyzajn ...budeš kůůl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:....jsou samostatně.
mas na ne nejakej typ.taky jsem o tom premyslel.
....hodně dávaj Knoxe, kolení chrániče na motokros navlékací. Sedí dobře na noze. Nebo pěnové a z vnější strany sucháč, který pak drží na koleni kalhot na kevlaru bez protikusu toho sucháč. Chce vyzkoušet jaké ti budou dobře sedět.
Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
Banditatom (Člen) 27.01.2012 09:53:22 Offline |
Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
totéž v pase...ty kalhoty se museli určitě smrsknout
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
já mám ovšem opačný problém (chápu, že pro většinu těžce pochopitelný)....jako že se mi do těch kalhot už vejdou 2 moje prdele....
Banditatom (Člen) 27.01.2012 10:05:01 Offline |
Lihy psal:Banditatom psal:Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
já mám ovšem opačný problém (chápu, že pro většinu těžce pochopitelný)....jako že se mi do těch kalhot už vejdou 2 moje prdele....
roba ti neda najít?
...to Kasyme jsou to tyto.... http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/714504/c … -lite.html
Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
...nech si vyndat tu tasemnici a máš po trablu ...a nebo skus tudle šikovnou pani 605 806 424 a ta ti to upraví na tvoji anorektickou postavičku ...je fakt šikouná a bydlí pot Brumlofkou, taky u ní šiju
Filous psal:Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
...nech si vyndat tu tasemnici a máš po trablu ...a nebo skus tudle šikovnou pani 605 806 424 a ta ti to upraví na tvoji anorektickou postavičku ...je fakt šikouná a bydlí pot Brumlofkou, taky u ní šiju
pot brumlovkou? no tak to je parádní bo to mám co by kamenem dohodil
Díky
Lihy psal:já mám ovšem opačný problém (chápu, že pro většinu těžce pochopitelný)....jako že se mi do těch kalhot už vejdou 2 moje prdele....
Neřešil bych to, za pár let budeš rád, že se Ti do kombinézy vejdou pemprsky...podívej se na Kellyho...
Banditatom (Člen) 27.01.2012 11:57:04 Offline |
Ondráš psal:kojaksro psal:....Dragin Jeans dělám, nosím od nich jeansy a jsem max. spokojenej. Chtěl jsem i tyhle maskáče, ale jsou mi krátký.
To mam taky. V pase mi jsou akorát, ale dlouhý nohavice.
vogu nemáš maminku...šmik a zkráceno
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2012 12:13:54 Offline |
kojaksro psal:...to Kasyme jsou to tyto.... http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/714504/c … -lite.html
dik domana to kouknu na telefonu toho moc nevidim
špatně ťa tfoja roba krmí. já mám vopačnej problém hodíme čendž
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 27.01.2012 14:55:26 Offline |
Koldan psal:Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
...myslím, že nás co by nechávali kalhoty kolovat tu bylo více
Koldan psal:Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
čéče to by asi k ničemu nevedlo bo na sladký sem imuní Každej den si loupnu po vobědě v práci takovou sestavu....na stravenky nevracej, tak si řikám že to koupim do foroty ať to je za tu stravenku (2xmila 2xtatranka 1xhořický trubičky) a samozřejmě to sežeru ten den....přídu domu a než je uvařená véča hodim tam jednu čokošku....a vísledek je že mám akorát vytahanou prdel na kaťatech na motorku no a bůh ví jestli bych ještě nezhubnul z pohybu bo "nevokoukaná" cukrářka.....
hlemejzd999 (Člen) 27.01.2012 20:54:50 Offline |
Filous psal:Lihy psal:Z jinýho soudku... nějak se mi nedaří dorůstat do kombinézy jako většině zdejšího osazenstva a tak začínám mít trochu dost vytahanou prdel na kalhotech...nevíte vo nějaký švadlence co by tu prdel dokázala přešít? Ci fix přece si nebudu kupovat novou kombinézu, když tahle je skoro nová, jen párkrát vyválená
a všije na prdel taky klín ze streče ? ...ptám se jn tak pro informaci do budoucna...v rozmezí tak 2 až tří.....měsíců .....kdybych jako na jaře zjistil , že bych se jako nevešel
....pokud by byl větší zájem mohu zkusit na Sensormetu, nějakou zajímavou množstevní slevu. Takže když by byl zájem, tak dejte vědět. Doporučuju krom Těch co by chtěli maskáče, tak opravdu dobré jsou ty Biker Blue. Drayko a Trafik. http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c11129/d … evlar.html
...třeba Biker Blue - můžu už teď kolem 3930,-Kč ....a pokud toho bude víc, tak nám třeba něco ještě sundají.
Taky jsem tyhle jeans dost řešil, vyzkoušel jsem jich hafec a jezdil kvůli tomu z Pragu do Plzně a pod.. Ve všecj jsem vypadal jak připosranej, nic mi nesedělo..
Nakonec se nám nějakým (ne)známým způsobem podařilo sehnat levně kevlarový návleky na ochranu předloktí ruky(vyšlo to cca 11 chráničů na celý jeans(akorát už nevím jestli na jedny nebo na obě i s mladaskou)).. Nakreslil jsem to na svý oblíbený H.I.S.ky koupil chrániče na kolena a odvez vietnamcovi do Hořovic.. Chlápek trochu prskal, prej že to musel stříhat diamantem(kevlar ale není moc brutal na střih, takže šlo to i normálníma nůžkama - ale dost blbě), ale spíchnul to kdovíjak, chrániče jsou tam kde maj bejt a hlavně to sedí
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:Taky jsem tyhle jeans dost řešil, vyzkoušel jsem jich hafec a jezdil kvůli tomu z Pragu do Plzně a pod.. Ve všecj jsem vypadal jak připosranej, nic mi nesedělo..
Nakonec se nám nějakým (ne)známým způsobem podařilo sehnat levně kevlarový návleky na ochranu předloktí ruky(vyšlo to cca 11 chráničů na celý jeans(akorát už nevím jestli na jedny nebo na obě i s mladaskou)).. Nakreslil jsem to na svý oblíbený H.I.S.ky koupil chrániče na kolena a odvez vietnamcovi do Hořovic.. Chlápek trochu prskal, prej že to musel stříhat diamantem(kevlar ale není moc brutal na střih, takže šlo to i normálníma nůžkama - ale dost blbě), ale spíchnul to kdovíjak, chrániče jsou tam kde maj bejt a hlavně to sedí
...jakože sis nechal podšít normální džíny kevlarem???
Draggin Jeans je australská společnost, která původně vyráběla oblečení pro takové světové značky jako Levi, Wrangler, Lee a Quicksilver. V roce 1999 se společnost rozhodla zaměřit své aktivity na vývoj vlastní řady výrobků vyztužených materiálem Kevlar®. Tato historie znamená, že kalhoty Draggin Jeans v sobě nesou zkušenosti a znalosti významného výrobce a kvalitu samotného oděvu ještě předtím, než je přidáno ochranné vyztužení.
Toto oblečení je navrhováno, vyvinuto a vyrobeno v Austrálii v té nejvyšší kvalitě, nejsou to pouze vyztužené normální levné džíny.
Jsou to vyztužené normální drahé džíny Silnější denim
Taky bych bral něco takovýho na letní jízdy na zmrzlinu...
Jenže ty střihy jsou jak pro homosexuály A za ty normální chtěj šestku.
štěpo: kolik by si dokázal srazit u těch C-EVO?
A nebo, že bych taky někde sehnal kevral a máti by mě to zpíchla
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
....takže ceny jsou následující:
Maskáče - 3420,-Kč ( na některé barvy je akce, ale jsou jen v omezeném počtu velikostí ty jsou za 3100,-Kč )
Jeans Biker Blue - 3930,-Kč
Jeans Drayko - 3580,-Kč
Jeans Trafic - 3650,-Kč
Jeans C-Evo celokevlar - 5160,-Kč
Pokud Vás bude více, bude poštovné grátis nebo nám přidají slevu.
Velikosti bez problémů tady http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c26316/j … f-zde.html Pokud by Vám neseděli, výměna no-problemo.
Filous psal:...jako sou to normální džíny, vo tom žádná, jen by mě nenapadlo podšívat klasický kalhoty, dyš uš je na trhu mrtě hotovejch...
Nechal jsem si je šít před 4 skoro 5 rokama. To byli na trhu jen draggin a 4sr. Oboje stáli za hovno - vypadalo to strašně - unisex střih jak hovado
Jeans mi drží do teď, najeto s nima tak 40 000.. celý mě to vyšlo na cca 1200..
a hlavně to pohodlí
Jinak 100% se to nedá takhle dělat - jelikož když jsem se koukal na cenu těch kevlarovej návleků, tak stál pár 750Kč
ydom psal:Filous psal:...jako sou to normální džíny, vo tom žádná, jen by mě nenapadlo podšívat klasický kalhoty, dyš uš je na trhu mrtě hotovejch...
Nechal jsem si je šít před 4 skoro 5 rokama. To byli na trhu jen draggin a 4sr. Oboje stáli za hovno - vypadalo to strašně - unisex střih jak hovado
a hlavně to pohodlí
Jinak 100% se to nedá takhle dělat - jelikož když jsem se koukal na cenu těch kevlarovej návleků, tak stál pár 750Kč
...tag přet pjeti lety asi jo, to takovej výbjer nebyl, to máš recht...
ydom psal:Filous psal:...jako sou to normální džíny, vo tom žádná, jen by mě nenapadlo podšívat klasický kalhoty, dyš uš je na trhu mrtě hotovejch...
a hlavně to pohodlí
Já jsem teda skoro pro každej sex... Je ale pravda, že ty střihy stojej za nic.
Ulezou jedině ty c-evo a nebo http://www.4sr.cz/katalog/denim/jeans.html
Takže jaká?
Jinak ptal jsem se matky, zda by dokázala zpíchnout kevlarovou podšífku a taky jsme se shodli na tom, že je to blbost... nebudu dál vypravovat
Jaster psal:Pokud mohu, nabízím i naše. ale nikomu nevnucuju, já jezdím v těch s chrániči a chrániče mi vcelku sedí. někomu nesedí a bere bez chráničů... pošlu odkaz pokud nebude moc kritiky
...pošli vodkaz, nestyť se ...jináč já jezdim vopčas f 4SR, ale moc se f tom necejtim, tagže rači kombi...a nebo dyš chci bejt jakože uplně frííí, tag si prostě vemu starý děravý a špinavý džíny, kerý uš rači ani neperu, páč by se asi rospadli a je to
To Filous - ok, já se nestydím ale bojím
ceny na dotaz (ty ve slevě už jsou na hranici) takže máme tyto:
http://www.dalfos-moto.cz/dalfos-moto/e … OVE-JEANSY
Black s chrániči, black second - kapsy na chrániče,--- ostatní bez chráničů
Black-R celokevlar -
motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2012 19:36:56 Offline |
kojaksro psal:....takže ceny jsou následující:
Maskáče - 3420,-Kč ( na některé barvy je akce, ale jsou jen v omezeném počtu velikostí ty jsou za 3100,-Kč )
Jeans Biker Blue - 3930,-Kč
Jeans Drayko - 3580,-Kč
Jeans Trafic - 3650,-Kč
Jeans C-Evo celokevlar - 5160,-Kč
Pokud Vás bude více, bude poštovné grátis nebo nám přidají slevu.
Velikosti bez problémů tady http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c26316/j … f-zde.html Pokud by Vám neseděli, výměna no-problemo.
takže zelenej maskač??jestli je čislovaní jako normál džínách tak asi vel 34?? jako stejně se chci dojet podívat do prahy si je zkusit.bo co vyrobce to jinej střih a velikost.
Honzik8719 (Člen) 30.01.2012 20:09:30 Offline |
mě se docela líbí tyhle http://www.m-b-w.cz/product/moto-kalhot … -jeans/179
...relativní kochač...
no se spíš libi ty klasicky od 4sr http://www.4sr.cz/katalog/denim/jeans.html
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:no se spíš libi ty klasicky od 4sr http://www.4sr.cz/katalog/denim/jeans.html
Ty sou na hovno, maj poklopec na prdeli
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
nicola.foxx (Člen) 30.01.2012 23:31:13 Offline |
FILOUS: Co ty 4SR?? Jak je f tom v lete? Je to snesitelny?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Já používám tyhle www.obchod.bikerscrown.cz/active-mens-j … 9950000394 sedí mi jak na míru ušité.Používám je v největších hicech a max spokojenost.Ještě jednu výhodu to má,dá se to použít jako oteplené kalhoty na zimu.Mám je 2roky,používám je na oba způsoby a nikde se nic netrhá a nepárá.
nicola.foxx psal:FILOUS: Co ty 4SR?? Jak je f tom v lete? Je to snesitelny?
Taky by mě to zajímalo i s ohledem na to, jestli by se v tom pak dalo sedět třeba celý den v práci nebo jestli to je blbej nápad, protože bych se v tom upekl, upotil a přiškrtil.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
...sou teplejší neš normální džíny, ale vydržet se v nich f kanclu f pohodě dá...a dyš je přes třicet, tag si do baťohu přibalim kraťasy a pantofle a fertig...jediný co mě sere je ten streč na chrániče a chrániče samotný...chrániče sem vyházel hnet a streče nejspíš vystříhám...
Filous psal:...sou teplejší neš normální džíny, ale vydržet se v nich f kanclu f pohodě dá...a dyš je přes třicet, tag si do baťohu přibalim kraťasy a pantofle a fertig...jediný co mě sere je ten streč na chrániče a chrániče samotný...chrániče sem vyházel hnet a streče nejspíš vystříhám...
Ted by mě zajimalo včem jsou tak protivny? ty streče a chrániče...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Filous psal:...sou teplejší neš normální džíny, ale vydržet se v nich f kanclu f pohodě dá...a dyš je přes třicet, tag si do baťohu přibalim kraťasy a pantofle a fertig...jediný co mě sere je ten streč na chrániče a chrániče samotný...chrániče sem vyházel hnet a streče nejspíš vystříhám...
Ale na jízdu do sámošky a zpět jsou v cajku ne?
Frodo89 psal:Filous psal:...sou teplejší neš normální džíny, ale vydržet se v nich f kanclu f pohodě dá...a dyš je přes třicet, tag si do baťohu přibalim kraťasy a pantofle a fertig...jediný co mě sere je ten streč na chrániče a chrániče samotný...chrániče sem vyházel hnet a streče nejspíš vystříhám...
Ted by mě zajimalo včem jsou tak protivny? ty streče a chrániče...
...no ty streče cejtíš, jakoby tě lechce škrtěj a za chvíli je to protivný a ty chrániče, dyš si je nastavíš tag, aby ti seděli gde maj dyš seš na mašině, tag při normální chůzi je máš pot kolenama...prostě mě tam srali
PFremer psal:Filous psal:...sou teplejší neš normální džíny, ale vydržet se v nich f kanclu f pohodě dá...a dyš je přes třicet, tag si do baťohu přibalim kraťasy a pantofle a fertig...jediný co mě sere je ten streč na chrániče a chrániče samotný...chrániče sem vyházel hnet a streče nejspíš vystříhám...
Ale na jízdu do sámošky a zpět jsou v cajku ne?
...no jasný, řikam, sou f poho...jen se trošku srážej, každej rok vo kousek
..koukal jsem na tyhle..
http://speedstore.pl/pl/p/URBAN-PSYCHO-WHITE/84
..jenže u nás je nikdo nedělá..kdysi starší modely dělal Y-shop,ale včileky prd..
..asi nezbyde než pořídit Dragginy..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..koukal jsem na tyhle..
..jenže u nás je nikdo nedělá..kdysi starší modely dělal Y-shop,ale včileky prd..
...mám ty světlý a jsem spokojenej
http://speedstore.pl/pl/p/FMJ/83
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pšán psal:..koukal jsem na tyhle..
Zdar starý , ....a máš s těma polákama zkušenost? ...docela gut cena ( teda já bych byl pro modré ryfle za těch 300 srand, posílají k nám? nebo jen po Polsku?
..Tome,zkušenosti žádné..
..tady ofiko stránky výrobce..
http://mottowear.com/index.php/pl/
..hledal jsem prodejce podle zemí a u nás někdo ze Šumperku,ale ten je svých stránkách nemá..
..a v Polsku nejbližší Bialsko-Biala,ten tam něco i má,ale zase tam nemá ty co
bych snesl..
..nijak podbrobně jsem to se zasilkama k nám neštudoval..
..možná sesmolit maila,ale to by ho potrhalo smíchy..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..Tome,zkušenosti žádné..
..tady ofiko stránky výrobce..
http://mottowear.com/index.php/pl/
..hledal jsem prodejce podle zemí a u nás někdo ze Šumperku,ale ten je svých stránkách nemá..
..a v Polsku nejbližší Bialsko-Biala,ten tam něco i má,ale zase tam nemá ty co
bych snesl..
..nijak podbrobně jsem to se zasilkama k nám neštudoval..
..možná sesmolit maila,ale to by ho potrhalo smíchy..
Zkoušel jsem si objednat a píšou tam, že musí být adresa v Polske , nemate Vy tam z Bogumina kamoša v Chalupkach ?
Stránky: 1