Nejsi přihlášen
Re: Bandit Pičo Sraz 2012 22.6- 24.6 2012
Pokud bude Gapa, takl 300 dám jinak si myslím vystačíme s CD, Kojakem a mikrofonem.
Radši bych ale něco k snědku.
Jen se bojim, aby toho bylo dost. Takovejch míst už tu bylo, kde říkali, že je nemůže nic překvapit s že jsou na všechno připravený.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Pokud bude Gapa, takl 300 dám jinak si myslím vystačíme s CD, Kojakem a mikrofonem.
Radši bych ale něco k snědku.
Jen se bojim, aby toho bylo dost. Takovejch míst už tu bylo, kde říkali, že je nemůže nic překvapit s že jsou na všechno připravený.
No jak se zda , tak kapela nebude zadna , pac ji vetsina lidi nechce . Vo zradlo nemej strach , jag uz jsem psal , bud budou kejty preduzeny , na grilu, co sem tam byl naposled , tag za 100 kc toho bylo asi 400 g , cheba , berani rohy , vokurky kren , horcice, dle libosti f cene , to si dela a zajistuje majitel kempu , dle pozadavku .Pokud nas bude fakt hodne ,tak domluvim cely prase , kazdej at si serere , na co bude mit prachy Jinac , jelikoz ten gril , ma taky udirnu , tak je mozny domluvit , aby tam hodil , nejakou preduzenou krkovicku , naposled ,jsme ji tam meli 10 kg na 13 lidi
redik27 psal:Jak to bude s ubytkem? Od měn bude chtít holčičí část asi do chatky, daj nám ji na víkend?
Ohledne ubytovani , je to napsany v Akcich .Proste chatky , kemp je jenom pro nas , za 1 osobu , na 1 noc se plati stofka , chatku muzes mit klidne celej vikend , jinak je mozny spat zadara ve stanu , ale osobne si myslim , ze to nikdo nevyuzije , protoze tahat sebou stan , stavet ho , kvuli stovce mi pripada divny Jinak naschval , jsem kapacitu ubytovani poddimenzoval , aby v nejaky chatce mohli spat , treba jenom 2 lidi
deny1234 psal:redik27 psal:Jak to bude s ubytkem? Od měn bude chtít holčičí část asi do chatky, daj nám ji na víkend?
Ohledne ubytovani , je to napsany v Akcich .Proste chatky , kemp je jenom pro nas , za 1 osobu , na 1 noc se plati stofka , chatku muzes mit klidne celej vikend , jinak je mozny spat zadara ve stanu , ale osobne si myslim , ze to nikdo nevyuzije , protoze tahat sebou stan , stavet ho , kvuli stovce mi pripada divny Jinak naschval , jsem kapacitu ubytovani poddimenzoval , aby v nejaky chatce mohli spat , treba jenom 2 lidi
Pokud je kapacita ubytování poddimenzovaná, tak to spíš vychází tak, že v jedné chatce prostě míň než deset lidí nebude
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:deny1234 psal:redik27 psal:Jak to bude s ubytkem? Od měn bude chtít holčičí část asi do chatky, daj nám ji na víkend?
Pokud je kapacita ubytování poddimenzovaná, tak to spíš vychází tak, že v jedné chatce prostě míň než deset lidí nebude
Asi nějaká slevička byla
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
deny1234 psal:
No jak se zda , tak kapela nebude zadna , pac ji vetsina lidi nechce . Vo zradlo nemej strach , jag uz jsem psal , bud budou kejty preduzeny , na grilu, co sem tam byl naposled , tag za 100 kc toho bylo asi 400 g , cheba , berani rohy , vokurky kren , horcice, dle libosti f cene , to si dela a zajistuje majitel kempu , dle pozadavku .Pokud nas bude fakt hodne ,tak domluvim cely prase , kazdej at si serere , na co bude mit prachy Jinac , jelikoz ten gril , ma taky udirnu , tak je mozny domluvit , aby tam hodil , nejakou preduzenou krkovicku , naposled ,jsme ji tam meli 10 kg na 13 lidi
Vo žrádlo neměj strach... Všeho máme dost...
To psali všichni.
A v 11 hodin nebyl rum.
Ale já sebe vidím, tak 50/50, tak do toho nemám moc co kecat. Beztak vezmu co bude.
tachec psal:deny1234 psal:redik27 psal:Jak to bude s ubytkem? Od měn bude chtít holčičí část asi do chatky, daj nám ji na víkend?
Neni to dost logicky Kemp ma ve skutecnosti 70 mist , ja jsem napsal ze je k dipozici 50 , to znamena , ze v nejakejch chatkach , nemusej spat lidi po 4 , ale klidene po 2
deny1234 psal:tachec psal:deny1234 psal:Ohledne ubytovani , je to napsany v Akcich .Proste chatky , kemp je jenom pro nas , za 1 osobu , na 1 noc se plati stofka , chatku muzes mit klidne celej vikend , jinak je mozny spat zadara ve stanu , ale osobne si myslim , ze to nikdo nevyuzije , protoze tahat sebou stan , stavet ho , kvuli stovce mi pripada divny Jinak naschval , jsem kapacitu ubytovani poddimenzoval , aby v nejaky chatce mohli spat , treba jenom 2 lidi
Neni to dost logicky Kemp ma ve skutecnosti 70 mist , ja jsem napsal ze je k dipozici 50 , to znamena , ze v nejakejch chatkach , nemusej spat lidi po 4 , ale klidene po 2
Ja jsem si to logicky přebral jinak (že jsi v kempu nahlásil, že přijede menší počet lidí) - takhle v číslech mně to je hned jasné a je to už dost LOGICKÝ
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 07.02.2012 17:03:41 Offline |
barynek psal:když tady budu, tak dojedu ale nevim kdy se dovim, že tady budu nebo ne.... ale stan se mi brát teda nechce...
To rovnou přiznej, že ještě nevíš jestli tě roba pustí.... tady se nemusej stydět
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:barynek psal:když tady budu, tak dojedu ale nevim kdy se dovim, že tady budu nebo ne.... ale stan se mi brát teda nechce...
To rovnou přiznej, že ještě nevíš jestli tě roba pustí.... tady se nemusej stydět
což vo to, roba než aby jela se mnou mně radši pustí, bo ví, že to je zábava pro chlapy a cituji "nemusím se dívat jak se ožerete jak hovada a poblejete"
spíš nevím, jestli mi vyjde jeden projekt "venku" pokud jo, tak pešek, no..
se pochlub ty, jestli máš dovoleno od mamutka - nebo jede s tebou?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 07.02.2012 18:18:55 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:barynek psal:když tady budu, tak dojedu ale nevim kdy se dovim, že tady budu nebo ne.... ale stan se mi brát teda nechce...
což vo to, roba než aby jela se mnou mně radši pustí, bo ví, že to je zábava pro chlapy a cituji "nemusím se dívat jak se ožerete jak hovada a poblejete"
se pochlub ty, jestli máš dovoleno od mamutka - nebo jede s tebou?
hádej vogu.... měl bych jet sám
Banditatom psal:barynek psal:Banditatom psal:
To rovnou přiznej, že ještě nevíš jestli tě roba pustí.... tady se nemusej stydětcož vo to, roba než aby jela se mnou mně radši pustí, bo ví, že to je zábava pro chlapy a cituji "nemusím se dívat jak se ožerete jak hovada a poblejete"
se pochlub ty, jestli máš dovoleno od mamutka - nebo jede s tebou?hádej vogu.... měl bych jet sám
jen at jede s tebou, aspoň tě bude moc zlískat, až budeš vyvádět
Bandit 4EVER!!!
bandit.alien (Člen) 07.02.2012 21:25:27 Offline |
Vision days storpocentně s tomašem (zpěv) sem taky už par panaku dal a hrajou perfektně,... proste Skapunk
deny1234 psal:tachec psal:deny1234 psal:
Ohledne ubytovani , je to napsany v Akcich .Proste chatky , kemp je jenom pro nas , za 1 osobu , na 1 noc se plati stofka , chatku muzes mit klidne celej vikend , jinak je mozny spat zadara ve stanu , ale osobne si myslim , ze to nikdo nevyuzije , protoze tahat sebou stan , stavet ho , kvuli stovce mi pripada divny Jinak naschval , jsem kapacitu ubytovani poddimenzoval , aby v nejaky chatce mohli spat , treba jenom 2 lidiPokud je kapacita ubytování poddimenzovaná, tak to spíš vychází tak, že v jedné chatce prostě míň než deset lidí nebude
no dobrá a je teda možný si tu chatku pro 2 zarezervovat nebo jak kdo dorazí ? ...a kapela nebude ju... no tak aspoň ten rum ať je
MRDAT!!!
Kožak psal:deny1234 psal:tachec psal:Pokud je kapacita ubytování poddimenzovaná, tak to spíš vychází tak, že v jedné chatce prostě míň než deset lidí nebude
no dobrá a je teda možný si tu chatku pro 2 zarezervovat nebo jak kdo dorazí ? ...a kapela nebude ju... no tak aspoň ten rum ať je
No , asi tak , pocet mist navysovat nebudu , je logicky , ze fsichni nemuzou mit 2 luzkovy chatky , pac by se tim zmensila ubytovaci kapacita o polovinu .Pokud bude mit nekdo sebou starou na svatebni ceste , tak ji asi dostane Kozak stejne pude spat, kam to bude mit nejbliz Rum, zelena , a krvesaj , se vobjedna podle skutecnyho poctu lidi cca tyden pred akci No a staci , aby f den prijezdu , chran satan , trosku zaprselo , a mas tam polovinu lidi , a muzes mit treba jednoluzak.
deny1234 psal:Kožak psal:deny1234 psal:Neni to dost logicky Kemp ma ve skutecnosti 70 mist , ja jsem napsal ze je k dipozici 50 , to znamena , ze v nejakejch chatkach , nemusej spat lidi po 4 , ale klidene po 2
No , asi tak , pocet mist navysovat nebudu , je logicky , ze fsichni nemuzou mit 2 luzkovy chatky , pac by se tim zmensila ubytovaci kapacita o polovinu .Pokud bude mit nekdo sebou starou na svatebni ceste , tak ji asi dostane Kozak stejne pude spat, kam to bude mit nejbliz Rum, zelena , a krvesaj , se vobjedna podle skutecnyho poctu lidi cca tyden pred akci No a staci , aby f den prijezdu , chran satan , trosku zaprselo , a mas tam polovinu lidi , a muzes mit treba jednoluzak.
mě osobně je mi jedno s kým budu v chatce,na chrápání a v chatce už jsem zvyklý z minulejch akcí Z deště bych neměl strach,na Čeladný se nás taky sešlo dost na to jaký bylo pičasí.
Banditatom (Člen) 09.02.2012 16:48:43 Offline |
barynek psal:jennys psal:barynek psal:jen at jede s tebou, aspoň tě bude moc zlískat, až budeš vyvádět
To klidně uděláme sami
se ví, takže mamutka brat sebů nemusíš
hadi
Banditatom psal:barynek psal:jennys psal:
To klidně uděláme samise ví, takže mamutka brat sebů nemusíš
hadi
No neboj mi tě eNkařu zliskáme a přiberem k tobě aji Ondráše aby se Vám rozsvítilo v hlavě...
Onráš zas vykřikuje že bude chlastat a pak stejně půjde do lesa za zrzavým "drevokocůrem"
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Banditatom psal:barynek psal:
se ví, takže mamutka brat sebů nemusíšhadi
No neboj mi tě eNkařu zliskáme a přiberem k tobě aji Ondráše aby se Vám rozsvítilo v hlavě...
Onráš zas vykřikuje že bude chlastat a pak stejně půjde do lesa za zrzavým "drevokocůrem"
ty woe to bysme je museli liskat dennodenně
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 12.02.2012 12:03:02 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:barynek psal:
se ví, takže mamutka brat sebů nemusíšhadi
počkej počkej, abys nedostal rozum ty a tvý kolegové eSkařský a v neděli nenechali ten zbytečnej plast u žlutý popelnice
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 12.02.2012 12:07:01 Offline |
Honzik8719 psal:Kakac psal:Banditatom psal:
hadiNo neboj mi tě eNkařu zliskáme a přiberem k tobě aji Ondráše aby se Vám rozsvítilo v hlavě...
Onráš zas vykřikuje že bude chlastat a pak stejně půjde do lesa za zrzavým "drevokocůrem"počkej počkej, abys nedostal rozum ty a tvý kolegové eSkařský a v neděli nenechali ten zbytečnej plast u žlutý popelnice
vogu to nejní vůbec čpatný nápad
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2012 13:54:43 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Kakac psal:No neboj mi tě eNkařu zliskáme a přiberem k tobě aji Ondráše aby se Vám rozsvítilo v hlavě...
Onráš zas vykřikuje že bude chlastat a pak stejně půjde do lesa za zrzavým "drevokocůrem"počkej počkej, abys nedostal rozum ty a tvý kolegové eSkařský a v neděli nenechali ten zbytečnej plast u žlutý popelnice
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … tejner.jpg
já na to seru ... asi to překopu na transformátor
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:
počkej počkej, abys nedostal rozum ty a tvý kolegové eSkařský a v neděli nenechali ten zbytečnej plast u žlutý popelnicevogu to nejní vůbec čpatný nápad
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … tejner.jpgjá na to seru ... asi to překopu na transformátor
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _trafo.jpg
...ten to ale překopal na Transfofrmátor...dyš s toho uděláš Transformátor, tag to bude sice na pohlet stejný, ale nepojede to tag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2012 14:01:20 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … tejner.jpgjá na to seru ... asi to překopu na transformátor
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _trafo.jpg...ten to ale překopal na Transfofrmátor...dyš s toho uděláš Transformátor, tag to bude sice na pohlet stejný, ale nepojede to tag
sem si to vlákno teď znova čet a normálně sem dostal záchvat ,až mi tečou slzy
Banditatom (Člen) 12.02.2012 14:02:02 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
já na to seru ... asi to překopu na transformátor
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _trafo.jpg...ten to ale překopal na Transfofrmátor...dyš s toho uděláš Transformátor, tag to bude sice na pohlet stejný, ale nepojede to tag
sem si to vlákno teď znova čet a normálně sem dostal záchvat ,až mi tečou slzy
který?
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2012 14:25:46 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...ten to ale překopal na Transfofrmátor...dyš s toho uděláš Transformátor, tag to bude sice na pohlet stejný, ale nepojede to tagsem si to vlákno teď znova čet a normálně sem dostal záchvat ,až mi tečou slzy
který?
hlemejzd999 (Člen) 12.02.2012 14:34:34 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:vogu to nejní vůbec čpatný nápad
to udělám podle návodu ....
ty vole já chčiju
Kakac psal:No neboj mi tě eNkařu zliskáme a přiberem k tobě aji Ondráše aby se Vám rozsvítilo v hlavě...
Měls možnost... Vysral ses na to, tak si nestěžuj...
Ondráš psal:Kakac psal:No neboj mi tě eNkařu zliskáme a přiberem k tobě aji Ondráše aby se Vám rozsvítilo v hlavě...
Onráš zas vykřikuje že bude chlastat a pak stejně půjde do lesa za zrzavým "drevokocůrem"Měls možnost... Vysral ses na to, tak si nestěžuj...
Si nestěžuju
Je to jen komentování skutečného stavu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Tag , jelikoz zajem prekonal ocekavani , mluvil jsem z majitelem , ten pocet mist se jeste navysi asi o 10 ,nedostal jeste stavebni povoleni na zatepleni venkovni terasy , tak misto toho vybavi jeste 2 nepouzivany chatky, dal bych potreboval vedet kdo chce prijet f patek , kdo v sobotu , a kdo tam bude voba dny , kvuli mistum . Dal , v chatkach je sice polstar a perina , ale za lozni pradlo chce 50 kc , za vyprani po , je to za celej pobyt , ne za den. Takze komu vadi spat f nepovlecenym , tak at si veme spacak , nebo si zaplati to 50. Me to treba vubec nevadi , chodim spat k ranu , a spim i f bunde Jinak jsem se ptal , a dvouluzkovejch chatek je dost , takze kdo si ji zamluvi , tak ji asi i dostane
Tak ja to jeste upresnim , jestli budte mit spacak , to je mi celkem sumak Proste, jenom bych potreboval ,priblizne vedet pocet lidi f patek a f sobotu .Jedna se take o to jake mnozstvi jidla bude na ten ktery den potreba zajistit .Do Akci napisu vzorove prihlaseni [ no jo, muj otec byl ucitel ] Diky
Honzik8719 (Člen) 19.02.2012 21:00:31 Offline |
Jedem s pani, možná už každej na svojí mašině, jinak chatka pro dva na pátek sobotu možná i neděli a to 50 klidně za povlečení dám.protože se na Buell se spacákem neposkládám
...relativní kochač...
bandit.alien (Člen) 19.02.2012 21:20:27 Offline |
taky chrapu v travě,.
Banditatom (Člen) 20.02.2012 17:16:04 Offline |
Bodlinka psal:Princezny dorazí na ořích již v pátek, chtějí zámek pro 4 a samozřejmě aj s nebesy...
...jednoho nebo čtyři princátka?
Banditatom (Člen) 20.02.2012 18:24:53 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:...jednoho nebo čtyři princátka?
Na chatce bude pořadník...
f jakém interfalu?
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 18:27:12 Offline |
Banditatom psal:Ondráš psal:Banditatom psal:...jednoho nebo čtyři princátka?
Na chatce bude pořadník...
f jakém interfalu?
tak 20 až 30...........sekund...
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 18:28:07 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:Ondráš psal:
Na chatce bude pořadník...f jakém interfalu?
tak 20 až 30...........sekund...
maximálně minuta ,no ..ať nežeru....
Bodlinka psal:Princezny dorazí na ořích již v pátek, chtějí zámek pro 4 a samozřejmě aj s nebesy...
No tag to dostanete ten srub , pac vas je hodne , a jsou tam dve mistnosti na spani , ale zvhledem k tomu , ze jsme ouplne preplneni , tak vam tam musime jeste 2 soupnout , a to jako fakt
Banditatom (Člen) 20.02.2012 18:29:54 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:
f jakém interfalu?tak 20 až 30...........sekund...
maximálně minuta ,no ..ať nežeru....
i s předehrou?
Deny: 100% najdeš víc jak dva dobrovolníky
deny1234 psal:Bodlinka psal:Princezny dorazí na ořích již v pátek, chtějí zámek pro 4 a samozřejmě aj s nebesy...
No tag to dostanete ten srub , pac vas je hodne , a jsou tam dve mistnosti na spani , ale zvhledem k tomu , ze jsme ouplne preplneni , tak vam tam musime jeste 2 soupnout , a to jako fakt
hlásím se dobrovolně
deny1234 psal:Bodlinka psal:Princezny dorazí na ořích již v pátek, chtějí zámek pro 4 a samozřejmě aj s nebesy...
...tak mě připiš k děvčatům...určitě budou souhlasit, když budu hodej, co?....a když nebudu tak tam spát stejně nebudu
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:deny1234 psal:Bodlinka psal:Princezny dorazí na ořích již v pátek, chtějí zámek pro 4 a samozřejmě aj s nebesy...
...tak mě připiš k děvčatům...určitě budou souhlasit, když budu hodej, co?....a když nebudu tak tam spát stejně nebudu
máš reservaci na baru viď
hlemejzd999 psal:vezete někdo sebou kafe , nebo tam bude ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_kafe.jpg
to je sušenej trus z nutrie?
bla...blabla...!
No nevim , jelikoz se prihlasilo fakt hoodne lidi , nevezmem alespon tu levnou kapelu ? Platil by ten co tam je f sobotu , vychazi to tak 60 - 70 kc na vosobu , to sou 2 litry benalu , a byla by prdel. Akorat nevim , co z mistnima , pro ne by to byl takovej
Woodstock Takze by se tam cpaly taky , ale na druhou stranu Majitel mel takovej napad , ze pokud by se jednalo treba vo ty Morcata , tak by dal vstupny , a ty mistni by tim padem zaplatily tak polovinu ceny za tu kapelu
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 20:15:29 Offline |
deny1234 psal:No nevim , jelikoz se prihlasilo fakt hoodne lidi , nevezmem alespon tu levnou kapelu ? Platil by ten co tam je f sobotu , vychazi to tak 60 - 70 kc na vosobu , to sou 2 litry benalu , a byla by prdel. Akorat nevim , co z mistnima , pro ne by to byl takovej http://suzukibandit.cz/openforum/upload … dstock.jpg
Woodstock Takze by se tam cpaly taky , ale na druhou stranu Majitel mel takovej napad , ze pokud by se jednalo treba vo ty Morcata , tak by dal vstupny , a ty mistni by tim padem zaplatily tak polovinu ceny za tu kapelu
ty to bude taková hezká komorní masofka
Banditatom (Člen) 20.02.2012 20:45:19 Offline |
Mour psal:Jestli to bude i pro místní, tak mě tam nikdo neuvidí
jj
No "Hlas lidu - hlas bozi " Jag je libo , mistni tam teda urcite nebudou , ale ty mistni mlady holky co tam furt lezou , ty si strilejte sami A jag ta "levna kapela " ta muze bejt ? Koukam , ze se mi ta demokracije , moc nevyplaci Ja sem taky puvodne myslel , ze to bude akcicka pro 30- 40 lidi , ale co lidi se tesej , akce snad bude dobra , tak nejsme zadnej MC klub ,kde nekdo nekomu urcuje co smi mit na veste , co ne , a kdo je VIP . Proste zachlastame ne
Banditatom (Člen) 20.02.2012 20:50:20 Offline |
deny1234 psal:No "Hlas lidu - hlas bozi " Jag je libo , mistni tam teda urcite nebudou , ale ty mistni mlady holky co tam furt lezou , ty si strilejte sami A jag ta "levna kapela " ta muze bejt ? Koukam , ze se mi ta demokracije , moc nevyplaci Ja sem taky puvodne myslel , ze to bude akcicka pro 30- 40 lidi , ale co lidi se tesej , akce snad bude dobra , tak nejsme zadnej MC klub ,kde nekdo nekomu urcuje co smi mit na veste , co ne , a kdo je VIP . Proste zachlastame ne
já ti to říkal hned na začátku ser na demokracii
deny1234 psal:No "Hlas lidu - hlas bozi " Jag je libo , mistni tam teda urcite nebudou , ale ty mistni mlady holky co tam furt lezou , ty si strilejte sami A jag ta "levna kapela " ta muze bejt ? Koukam , ze se mi ta demokracije , moc nevyplaci Ja sem taky puvodne myslel , ze to bude akcicka pro 30- 40 lidi , ale co lidi se tesej , akce snad bude dobra , tak nejsme zadnej MC klub ,kde nekdo nekomu urcuje co smi mit na veste , co ne , a kdo je VIP . Proste zachlastame ne
hele vono se to stejně trošku zmenší seznam přihlášenejch těsně před termínem,tak to nebude tak dramatický s tím návalem.ale místní holky by mi nevadily
Libor nx psal:hele vono se to stejně trošku zmenší seznam přihlášenejch těsně před termínem,tak to nebude tak dramatický s tím návalem.ale místní holky by mi nevadily
...zkus to doma říct paní a myslím, že se ti na ten sraz už nebude chtít....
WD club member...
Banditatom (Člen) 20.02.2012 20:58:03 Offline |
Hanz psal:Libor nx psal:hele vono se to stejně trošku zmenší seznam přihlášenejch těsně před termínem,tak to nebude tak dramatický s tím návalem.ale místní holky by mi nevadily
...myslím, že už se mu nikam nebude chtít
...hlavně musíš bejt schopnej "uspokojit" všechny bandity který budou mít zájem přijet, abys pak nevyhlásil stopku kvůli vyčerpaný kapacitě plným stavem ubytování, židlí apod.
...v případě, že si toho nejseš vědomej, tak si to radši přejmenuj z "bandit pičo sraz 2012" na "jakejkoliv jinej sraz 2012" abys nedělal případně vostudu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bandit.alien (Člen) 20.02.2012 23:04:02 Offline |
koukam chatky fakt přeplněný? nevadí,. vemu stan,. nebo si ustelu pod stolem,.. mistni holky? to abych nechal tu svou nadheru doma.. ...samozřejmě flek na spaní na baru by se taky hodil
..do psí a do hadího ocásku..
..týden na to mám akci v Třeboni..už 12-ý ročník..
..loni jsem tam potkal Kunovku....
..každopičopádně mě to láká čímtovícepádně..
.pokud mě Mour veme sebou..
..a na kapelu(živou)se bodni..
..jsme schopni zaopatřit čurbes i bez live songů..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Hanz psal:Libor nx psal:hele vono se to stejně trošku zmenší seznam přihlášenejch těsně před termínem,tak to nebude tak dramatický s tím návalem.ale místní holky by mi nevadily
ty vogo to se neříká
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2012 07:10:10 Offline |
no doufam ze v nejaky chatce mi zustaly dva volny pelechy??sta se mi sebou moc tahat nechce.na kapelu ser.jak psal Psan bordelu udelame dost sami
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom psal:Hanz psal:Libor nx psal:hele vono se to stejně trošku zmenší seznam přihlášenejch těsně před termínem,tak to nebude tak dramatický s tím návalem.ale místní holky by mi nevadily
...myslím, že už se mu nikam nebude chtít
hele,aby jsme nebyli dva,nebo povezeš dřevo do lesa
osiris psal:deny1234 psal:No "Hlas lidu - hlas bozi " Jag je libo , mistni tam teda urcite nebudou , ale ty mistni mlady holky co tam furt lezou , ty si strilejte sami A jag ta "levna kapela " ta muze bejt ? Koukam , ze se mi ta demokracije , moc nevyplaci Ja sem taky puvodne myslel , ze to bude akcicka pro 30- 40 lidi , ale co lidi se tesej , akce snad bude dobra , tak nejsme zadnej MC klub ,kde nekdo nekomu urcuje co smi mit na veste , co ne , a kdo je VIP . Proste zachlastame ne
...hlavně musíš bejt schopnej "uspokojit" všechny bandity který budou mít zájem přijet, abys pak nevyhlásil stopku kvůli vyčerpaný kapacitě plným stavem ubytování, židlí apod.
...v případě, že si toho nejseš vědomej, tak si to radši přejmenuj z "bandit pičo sraz 2012" na "jakejkoliv jinej sraz 2012" abys nedělal případně vostudu
Líp bych to nenapsal
Pšán psal:..do psí a do hadího ocásku..
..jsme schopni zaopatřit čurbes i bez live songů..
...to víš že jo parťáku, v pátek mám akcičku ve Vítkově, domluvíme se on the roud
Banditatom (Člen) 21.02.2012 14:56:22 Offline |
Mour psal:Pšán psal:..do psí a do hadího ocásku..
..jsme schopni zaopatřit čurbes i bez live songů.....to víš že jo parťáku, v pátek mám akcičku ve Vítkově, domluvíme se on the roud
ve vítkově? ty kjávo tam je houká půda
Banditatom (Člen) 21.02.2012 16:02:17 Offline |
Janna psal:Banditatom psal:pokud počasí dá ( v dešti jezdím jen na killerovce) a peněženka nebude protestovat vokážu se
Taky to tak vidím ,no,pokud teda nebudu pryč...mám v plánu zase odjet do Rakouska,tak uvidím
chceš se vrátit do říše?
Tak jo , kapela teda nee , To: Kasym , vsici co sou ted prihlaseny maj zajisteny mista f chatkach To:Osiris , tak jo , ja to klidne prejmenuju , sem nevedel , ze se na to vztahujou taky naky pravidla , na ten nazev toho srazu.
No to je jasny , ze by to bylo lepsi , ale takhle , zadna kapacita neni nekonecna ,takze pokud by to byl fakt velkej kemp , treba pro 300 lidi , tak ti ho nikdo bez nejaky znacne velky zalohy nezamluvi celej Zas tady tam malo mist neni , podle predchozich akci to vypadalo ze to bude stacit , no a kdyz nekdo bude chtit spat ve stanu , tak neni problem klidne dalsich 100 lidi , hospoda je na to dimenzovana . No a treba v Hradci na letisti , taky vsichni nemeli zajisteny spani v tech ubikacich .Vsak kdyby chtel predem zalohu na ty chatky , to by se najednou asi uvolnilo mist No nejakou trochu zalohu v mistech jeste mame
Copa o to bych se nebal , akurat se bojim pocasi , aby nebylo na Ale f ty dobe , snad aspon nehrozi nejakejch 11 c , co bylo v nedeli na Celadence Jo a taky bych nerad , aby majitel nakoupil mraky zradla na grill , a pak mu pulka zbyla
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 19:17:05 Offline |
deny1234 psal:Copa o to bych se nebal , akurat se bojim pocasi , aby nebylo na Ale f ty dobe , snad aspon nehrozi nejakejch 11 c , co bylo v nedeli na Celadence Jo a taky bych nerad , aby majitel nakoupil mraky zradla na grill , a pak mu pulka zbyla
se udělaj balíčky domu ...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2012 20:28:23 Offline |
deny1234 psal:Tak jo , kapela teda nee , To: Kasym , vsici co sou ted prihlaseny maj zajisteny mista f chatkach To:Osiris , tak jo , ja to klidne prejmenuju , sem nevedel , ze se na to vztahujou taky naky pravidla , na ten nazev toho srazu.
Díky
K.a.s.y.m. (Člen) 21.02.2012 20:28:58 Offline |
deny1234 psal:Tak jo , kapela teda nee , To: Kasym , vsici co sou ted prihlaseny maj zajisteny mista f chatkach To:Osiris , tak jo , ja to klidne prejmenuju , sem nevedel , ze se na to vztahujou taky naky pravidla , na ten nazev toho srazu.
bandit.alien (Člen) 21.02.2012 21:25:27 Offline |
blíčky domů,. kam to dam? hodlam starou omotat stanem a jet :D :D :D Jen ten čas vuubec neubejva !! Zlatý prase zato aby se zitra dalo vyjet,..
Sou 3 věci,kerý potřebujeme k pořádné pijatyce. 1-pivo, 2-nějakou klobásu na zakousnutí, 3-hajzl,kde se ráno můžeme v klidu vysrat
Jebu chatky,jebu kapel. Pokud chlebodárce dá,tak beru spacák,prachy na chlast a jedu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)