Nejsi přihlášen
Re: Bandit Pičo Sraz 2012 22.6- 24.6 2012
deny1234 psal:MAZI psal:Ahoj předpokládam že do chatky asi spacák že ??
Zbytecny se s tim tahat , za 50 na vikend muzes dostat perinu , polstar + povleceni
A TO SE VYPLATÍ, SERU NA SPACÁK, BUDE TO JAKO DOMA
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
PALOUS psal:deny nepsal ti spidis?jako něco o spaní?já jen že vyrazím taky a do stanu se mě fakt nechce :-
Jo jo , psal ,uz jsem mu odepisoval z rachoty , ze to nejni problem , klidne dojed misto bude f chatce
deny1234 psal:PALOUS psal:deny nepsal ti spidis?jako něco o spaní?já jen že vyrazím taky a do stanu se mě fakt nechce :-
Jo jo , psal ,uz jsem mu odepisoval z rachoty , ze to nejni problem , klidne dojed misto bude f chatce
no moc se netěš,vo tom nej hovadu co tam taky jede ještě nikdo nevíkua to budou zas pecky a palby
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:deny1234 psal:PALOUS psal:deny nepsal ti spidis?jako něco o spaní?já jen že vyrazím taky a do stanu se mě fakt nechce :-
no moc se netěš,vo tom nej hovadu co tam taky jede ještě nikdo nevíkua to budou zas pecky a palby
..jedete v pá nebo so ?
Kelly01 psal:Jestli pojedu tak nic neplatím, jídlo sebou nebo dojíždím - bo trénuji na důchod, chlast sebou a spím u někoho na zemi, holt chudej student
Ovšem za pozvání na cokoliv bych pěkně zakoktal
Moment, moment... Pozice dojížděče a heslo "Vždycky něco zbyde" je moje parketa.
Ale že jsi to ty, tak ti nechám alespoň čuchnout
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mour psal:PALOUS psal:deny1234 psal:
Jo jo , psal ,uz jsem mu odepisoval z rachoty , ze to nejni problem , klidne dojed misto bude f chatceno moc se netěš,vo tom nej hovadu co tam taky jede ještě nikdo nevíkua to budou zas pecky a palby
..jedete v pá nebo so ?
pátek a třeba aj sobota, vyřeší se to až na místě ;-)
Ondráš psal:MaraKM psal:nástroj vezu na zádech, u státnic sedím v motorkářským a mašina stojí před školů, ne?
Ty poslední 2 věci by se daly...
Ta první už hůř...
v sobotu dom jo?a autem jo?se nás vyhejbej synku
kojaksro psal:...já dojedu určo i kdyby trakaře, leju v pátek na sračku a v sobotu jen z lehka. Takže se na Vás těším a ......dáme drink
Hele někde sem tuhle čet drink s názvem cesta do lesa... případně pak cesta z lesa.
Máš půllitr s pivkem a když upiješ, tak doleješ zelenou. dolejváš tak dlouho, dokud půllitr neni plnej jenom zelený. Pak seš v lese
A z lesa se dostaneš tak, že zase upíjíš zelenou a dolejváš pivkem.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Honzik8719 (Člen) 19.06.2012 13:41:51 Offline |
spidys psal:kojaksro psal:...já dojedu určo i kdyby trakaře, leju v pátek na sračku a v sobotu jen z lehka. Takže se na Vás těším a ......dáme drink
Hele někde sem tuhle čet drink s názvem cesta do lesa... případně pak cesta z lesa.
Máš půllitr s pivkem a když upiješ, tak doleješ zelenou. dolejváš tak dlouho, dokud půllitr neni plnej jenom zelený. Pak seš v lese
já to znám zase jako cesta z lesa na louku a zpátkya prej vyhraje ten kdo vyexuje půlitr piva a potom půlitr zelený
...relativní kochač...
spidys psal:kojaksro psal:...já dojedu určo i kdyby trakaře, leju v pátek na sračku a v sobotu jen z lehka. Takže se na Vás těším a ......dáme drink
jo to znam... a z lesa se prej jeste nikdo nevratil
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
kneehammer (Člen) 19.06.2012 17:01:16 Offline |
Kelly01 psal:Nečet jsem to, nevím kde a co, netrápí mne to, jede někdo z Moravy ?
Samo že v mokru nejedu, po 5 km mi to zdechne
A myslím že tajnej závod a koňobraní bude těžko trumfnuto
A o co se teda jedná a jaký je program
zdar, jedu z prostějova, čas zatím nevím... 15 16 17?
..:: B12 inside ::..
Kelly01 psal:Jestli pojedu tak nic neplatím, jídlo sebou nebo dojíždím - bo trénuji na důchod, chlast sebou a spím u někoho na zemi, holt chudej student
Ovšem za pozvání na cokoliv bych pěkně zakoktal
...ty si vůůůůl ...doufám že dorazíš na Loděnici, budu tě nalejvat a ty mi budeš privátně koktat do ouška celej večír, co ty na to???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kneehammer (Člen) 19.06.2012 19:16:54 Offline |
VikecB12 psal:Kelly,pokud se nic neposere,tak jedu v pátek odpoledne,tak se můžeme scuknout
kdyžtak se taky hlasim
Tak někdo nadhoďte místo a čas a fertig.... jedu taky a z Brna, mám celej pátek volno a nechce se mi tam dojet jako první tydýt a čumět jestli už jako někdo nejede nebo jen hřmí
Já teda doufám, že tam nebudu jedinej abstinent (dám max 2 piva, více fakt ee)
A stan si raději beru... nééé že bych se vás bál, ale mít jistotu "odjet se vyspat jinam" nemusí být k zahození
P.S.: V sobotu jedu určo domů - nejspíše po obědě nebo tak nějak
Nic lidského mi není cizí
No já jedu ještě zítra do německa,takže se může cestou ledasco posrat,ale pokud né,tak můžem frčet třeba kolem té čtvrté odpolední. Mám v plánu jet od nás z Rajhradu na Ivančice,Náměšť,Třebíč,Telč,Žirovnice. Tempo víceméně legální,aspoň teda v obcích Takže si klidně můžeme dat scuka u nás v Rajhradě na benzínce( Hnedka nakraju Rajhradu při příjezdu od Brna po Vídeňské)
Ve štvrtek večer semka napíšu jak to semnou vypadá. Ale hejno 10ti bajků nevedu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Domluvme se v pátek ráno, pokud bude chcát nejedu, mrcha v dešti nejede
Ok. Jak nejede?,tak si voe zacvakni ty gumy na fajfkách a musí fachčit. A na vodu ser,pokud bude chcat,tak jenom bouřky,takže po odeznění,vylovení,odbahnění frčíme dál
Banditatom (Člen) 19.06.2012 19:55:51 Offline |
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Domluvme se v pátek ráno, pokud bude chcát nejedu, mrcha v dešti nejede
Ok. Jak nejede?,tak si voe zacvakni ty gumy na fajfkách a musí fachčit. A na vodu ser,pokud bude chcat,tak jenom bouřky,takže po odeznění,vylovení,odbahnění frčíme dál
v kellyho případě ještě promazání, rozhýbání
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:VikecB12 psal:Kelly01 psal:Domluvme se v pátek ráno, pokud bude chcát nejedu, mrcha v dešti nejede
v kellyho případě ještě promazání, rozhýbání
Vemu wdčko a vod nějakýho feťáka vysomruje stříkačku ať to můžeme vecpat do kuláče
VikecB12 psal:Kelly01 psal:Domluvme se v pátek ráno, pokud bude chcát nejedu, mrcha v dešti nejede
Vždycky vyhraje minule jsem otáčel v Mohelnici...
God Save The Queen!
MaraKM: Ked tak sa mozme stretnut niekde v okoli Brna. Daj ciel, v navigacii to najdem. V piatok idem darovat krv, bude volno, zamenim peniaze, do obeda vyrazim /mam to tak 150 km do Brna/ a snad okolo 13,30 h by som mohol byt u Brna. Ked budem skor, pockam. /davam pre istotu az 13,30, mozno do 14h, lebo fakt neviem, ako to budem stihat a ked sa nepozname, nemame telefon, tak sa zas nestretneme/
Ak chces, ak nie, pojdem sam nejak krizom, juhom na miesto.
A vidim, ze tu plasite s pocasim, to este musim pozriet.
Každý je v niečom dobrý. Ja jazdím.
nevo7 psal:MaraKM: Ked tak sa mozme stretnut niekde v okoli Brna. Daj ciel, v navigacii to najdem. V piatok idem darovat krv, bude volno, zamenim peniaze, do obeda vyrazim /mam to tak 150 km do Brna/ a snad okolo 13,30 h by som mohol byt u Brna. Ked budem skor, pockam. /davam pre istotu az 13,30, mozno do 14h, lebo fakt neviem, ako to budem stihat a ked sa nepozname, nemame telefon, tak sa zas nestretneme/
Já mám telefon v profilu kémo
Nooo pokud by se ti chtělo táhnout se přes celý Brno, tak by jsi mohl až ke mě - do mapy.cz zadej: 49°13'56.350"N, 16°34'55.499"E
Nebo by jsi dal echo, třeba ža zaplatíš v Buchlákách pokutu pomahačům a počkali bychom se někde na benzínce... třeba Agip: 49°11'25.217"N, 16°37'55.620"E
kneehammer (Člen) 20.06.2012 11:17:39 Offline |
Za mě je ta 4. v pátek v Brně ok. Detaily až zítra podle počasí?
nevo7 psal:MaraKM: Ked tak sa mozme stretnut niekde v okoli Brna. Daj ciel, v navigacii to najdem. V piatok idem darovat krv, bude volno, zamenim peniaze, do obeda vyrazim /mam to tak 150 km do Brna/ a snad okolo 13,30 h by som mohol byt u Brna. Ked budem skor, pockam. /davam pre istotu az 13,30, mozno do 14h, lebo fakt neviem, ako to budem stihat a ked sa nepozname, nemame telefon, tak sa zas nestretneme/
vem si jen na cestu eura beru já
Kelly01 psal:Teď jsem přišel z šestihodinových psychotestů, nikdy více
Ale prej má chcát
... stavím se pro Tebe v sobotu, to už bude hezky
...na psycho si dej fernet, mi zas pomáhá bílé víno podávané v malých dávkách v jakémkoliv množství
MaraKM psal:Potřebuji STK a pak se balím a jedu beru si stan.
Jen tak pro zichr, někdo z Brna a okolí nepojede v pátek dříve jak v podvečer?! Budu mít dovču, tak že bych vyjel krapet dříve - něco mezi 11:00 - 13:00 pak už to tu bude samá plechovka
budem vyrážet kolem poledního..mikulov, znojmec ,moravské buďky....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Mour psal:Kelly01 psal:Teď jsem přišel z šestihodinových psychotestů, nikdy více
Ale prej má chcát... stavím se pro Tebe v sobotu, to už bude hezky
...na psycho si dej fernet, mi zas pomáhá bílé víno podávané v malých dávkách v jakémkoliv množství
Nad sobotou váhám, pátek padá, hlídám 2 psy takže jsem přemýšlel nak Killerama
God Save The Queen!
Par poslednich informaci > Ja tam vyrazim v patek dopoledne ,na obed se budu stavovat tady http://www.penzion-karasek.cz/kontakt/ , doporucuju , je to 3 km , od toho kempu , nejlepci hospoda v sirokym okoli ,maj domaci kuchyni , hotovky za par kacek , posezeni na obri zahradce , tocenej Birell za 20 Takze f kempu budu nejdyl v 13 h , nicmene od rana tam bude spravce , nejakej Erik , mladej kluk , moc nemluvi Ten u sebe bude mit klice od chatek , kdyby nekdo prijel driv , nez ja .Hospoda bude bohuzel votevrena az od 15.00 .Majitelova dcera ma ten den PROMOCI , tak tam musi jet . Nicmene pak bude otevreno nonstop az do nedele do odpoledne ,ta nas tam potom bude obsluhovat . Jinak kdo chce muze si privest svoji oblibenou hudbu , ale pozor jenom na CD , zadny MP3 , flesky , a podobny vymozenosti mu aparatura nezere Pocasi nastesti ma byt na vikend vyborny , tak se to snad vydari
Kelly01 psal:Mour psal:Kelly01 psal:Teď jsem přišel z šestihodinových psychotestů, nikdy více
...na psycho si dej fernet, mi zas pomáhá bílé víno podávané v malých dávkách v jakémkoliv množstvíNad sobotou váhám, pátek padá, hlídám 2 psy takže jsem přemýšlel nak Killerama
.
... SO dop by klapla, co ty na to?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
MaraKM psal:Hele buď si nejdýl kde chceš, ale mě by zajímalo kdy tam nejpozdějc budeš
To znamenalo , ze nejpozdeji , budu f kempu v 13.00 , po tom co budu v cca 12.00 jist v one zminovane restauraci . Staci to takhle Jinak pokud nekdo chce , tak na nej klidne pockam v kempu i pred tou 12 , a muzem jet na vobed spolu
Kelly01 psal:Mour psal:Kelly01 psal:Teď jsem přišel z šestihodinových psychotestů, nikdy více
...na psycho si dej fernet, mi zas pomáhá bílé víno podávané v malých dávkách v jakémkoliv množstvíNad sobotou váhám, pátek padá, hlídám 2 psy takže jsem přemýšlel nak Killerama
...no v každém případě bych se chtěl na kus řeči a kávičku s oplatkem stavit
vyrážím f pátek z krakonošova po třetí .f trauči se připojuje Emil a f Hradci ve čtyry jeho šmrksa .mezi 19-20.hod. sme tam .pokud pro lavrmena nemáš solo chatku tak deny berem 4lůžák Deny.
ani nevím jestli se na ty vaše ksichty mám těšit wopičáci
jo a estli to bude f kempu stát za hofno du teda s Mourem na ten intr
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:vyrážím f pátek z krakonošova po třetí .f trauči se připojuje Emil a f Hradci ve čtyry jeho šmrksa .mezi 19-20.hod. sme tam .pokud pro lavrmena nemáš solo chatku tak deny berem 4lůžák Deny.
ani nevím jestli se na ty vaše ksichty mám těšit wopičáci
jo a estli to bude f kempu stát za hofno du teda s Mourem na ten intr
Ale až v sobotu
SLUGI psal:... takže SO dop.z okolí Brna nikdo
No já bych se nejspíš projel pokud nebude chcát, v pátek ti brnknu jestli jo nebo ne
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 03:36:46 Offline |
Borák psal:ty wole f pátek sou f Humpolci tři sestry ...kuwa ...+ sto zvířat
no f doupěti dáme kafe a uvidíme
v kolik tam budeš ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2012 08:30:16 Offline |
hlemejzd999 psal:Borák psal:ty wole f pátek sou f Humpolci tři sestry ...kuwa ...+ sto zvířat
no f doupěti dáme kafe a uvidímev kolik tam budeš ?
Dane v kolik pojedes.jel bych se tam v patek na otocku podivat tak by se svez s tebou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
MaraKM: Dobre, tak budem na tej Agipke. Dajme cas 13,30-14h /ty pridi aj na 14 v pohode, ja pockam, len teraz neviem presny cas/. Telefon si napisem.
Alebo ak chces neskorsiu hodinu, daj vediet, pridem neskor. Ale radsej skor vyrazat, ako neskoro, mimo tej hrbolatej dialnice, ved mam cely den cas na turisticky presun.
MaraKM: Snad posledny dotaz, pozeram, ze do kempu to mam len 300 km z domu, to je v pohode, ked Brno je v strede. Dalo by sa ist aj neskor z Brna, ale hlasia prehanky a z toho tepla, skor poobede budu prehanky ci burky. Tak ak do 17-18h sme na mieste, tak pohoda.
Uz sa tesim na lacny benzin, tocenu kofolu, tocenu zmrzlinu a nejake pamiatky. Chceme aj video? Mam brat fotak?
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 11:46:55 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Borák psal:ty wole f pátek sou f Humpolci tři sestry ...kuwa ...+ sto zvířat
no f doupěti dáme kafe a uvidímev kolik tam budeš ?
Dane v kolik pojedes.jel bych se tam v patek na otocku podivat tak by se svez s tebou.
tak ve dve,spis ve tri...vyspim se po nocni a pojedu...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2012 12:09:56 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
v kolik tam budeš ?Dane v kolik pojedes.jel bych se tam v patek na otocku podivat tak by se svez s tebou.
tak ve dve,spis ve tri...vyspim se po nocni a pojedu...
tak to nedám to je moc brzy..já vyrazim nejdřív v půl 4..tak pojedu holt solo
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 12:27:26 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
Dane v kolik pojedes.jel bych se tam v patek na otocku podivat tak by se svez s tebou.tak ve dve,spis ve tri...vyspim se po nocni a pojedu...
tak to nedám to je moc brzy..já vyrazim nejdřív v půl 4..tak pojedu holt solo
no tak já počkám , než se vyhrabeš s tý práce
Co zdrazili benzin v Cechach? Vsetci sa odhlasuju a nejdu. Ja ze to bude masaker, ale asi uvidiet Bandita na tom zraze bude raritka.
MaraKM: Cau, tak zmena, zial dvaja kolegovia su mimo kancel a kvoli zastupovaniu pojdem do roboty. Ale o 12h chcem koncit. Cize v Brne budem tak o 15-15,30. Ked chces pockaj, ak nie, pojdem sam z Brna. Ale iste sa ti v blizkosti Brna ozvem, ci si este doma a pojdeme spolu, ci nie.
A krv pojdem darovat v pondelok , viacej volna /pol dna v piatok a cely pondelok/.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2012 13:38:54 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
tak ve dve,spis ve tri...vyspim se po nocni a pojedu...tak to nedám to je moc brzy..já vyrazim nejdřív v půl 4..tak pojedu holt solo
no tak já počkám , než se vyhrabeš s tý práce
OK kdyby se neco zmenilo tak ti nejdele ve dve zavolam aby jsi zbytecne necekal.
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 13:42:15 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
tak to nedám to je moc brzy..já vyrazim nejdřív v půl 4..tak pojedu holt solono tak já počkám , než se vyhrabeš s tý práce
OK kdyby se neco zmenilo tak ti nejdele ve dve zavolam aby jsi zbytecne necekal.
kneehammer (Člen) 21.06.2012 13:44:49 Offline |
Mě by spíš zajimalo, v kolik tam dojede ta promovaná dcera
kneehammer psal:Mě by spíš zajimalo, v kolik tam dojede ta promovaná dcera
Už tam na tebe čeká http://sranda.kdecoje.cz/obrazek/modelka_tlusta.jpg
kneehammer (Člen) 21.06.2012 16:06:43 Offline |
yoby psal:kneehammer psal:Mě by spíš zajimalo, v kolik tam dojede ta promovaná dcera
Už tam na tebe čeká http://sranda.kdecoje.cz/obrazek/modelka_tlusta.jpg
.... ale je hodná a chytrá
nevo7 psal:MaraKM: Cau, tak zmena, ... v Brne budem tak o 15-15,30.
Tak to bychom mohli rovnou na benzíně v Rajhradě u Vikecoj
VikecB12 psal:No já jedu ještě zítra do německa ... Takže si klidně můžeme dat scuka u nás v Rajhradě na benzínce( Hnedka nakraju Rajhradu při příjezdu od Brna po Vídeňské)
Ve štvrtek večer semka napíšu jak to semnou vypadá. Ale hejno 10ti bajků nevedu
Jak to vidíš vůdče smečky, v kolik?!
P.s: Předpokládám, že to je tahle (49°5'43.212"N, 16°36'3.496"E) no-name benzina? Jezdívám okolo za kámošem...
kneehammer (Člen) 21.06.2012 16:26:37 Offline |
MaraKM psal:nevo7 psal:MaraKM: Cau, tak zmena, ... v Brne budem tak o 15-15,30.
Tak to bychom mohli rovnou na benzíně v Rajhradě u Vikecoj
VikecB12 psal:No já jedu ještě zítra do německa ... Takže si klidně můžeme dat scuka u nás v Rajhradě na benzínce( Hnedka nakraju Rajhradu při příjezdu od Brna po Vídeňské)
Ve štvrtek večer semka napíšu jak to semnou vypadá. Ale hejno 10ti bajků neveduJak to vidíš vůdče smečky, v kolik?!
P.s: Předpokládám, že to je tahle (49°5'43.212"N, 16°36'3.496"E) no-name benzina? Jezdívám okolo za kámošem...
Tam bych se kdyžtak taky připojil.. holt povede hejno 10 bajků
Omlouvám se, že nejspíše nepřijedu... Má finační situace mi to nedovolí...
Přijde mi to jako moc velký luxus, ject 250km na sraz a 250km zpátky... S tim že ve Čtvrtek 28.6. vyražime na mašinah do Italie
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 16:54:18 Offline |
Inženýrek psal:Deny vogo, tys měls strach, že tam budeš mít moc lidí
aspoň na mě zbyde hodně MASÁÁÁÁ
hlemejzd999 psal:Inženýrek psal:Deny vogo, tys měls strach, že tam budeš mít moc lidí
aspoň na mě zbyde hodně MASÁÁÁÁ
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Progear 650 (Člen) 21.06.2012 19:03:28 Offline |
Frodo89 psal:Omlouvám se, že nejspíše nepřijedu... Má finační situace mi to nedovolí...
Přijde mi to jako moc velký luxus, ject 250km na sraz a 250km zpátky... S tim že ve Čtvrtek 28.6. vyražime na mašinah do Italie
Pičo tak to já snad nepojedu, když nejedeš....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Inženýrek psal:Deny vogo, tys měls strach, že tam budeš mít moc lidí
No aspon bude vic volnejch chatek , ale ja bych se "malo" lidi nejak nebal,ja jedu odsud s kamosem , kterej se neprihlasoval ,a par lidi s fora mi psalo mejl , ze taky prijedou a nejsou psany. Akorat ja starej blbec ,vobjednal na patek do ty udirny 150 klobas , kdo to sezere
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 20:21:58 Offline |
deny1234 psal:Inženýrek psal:Deny vogo, tys měls strach, že tam budeš mít moc lidí
No aspon bude vic volnejch chatek , ale ja bych se "malo" lidi nejak nebal,ja jedu odsud s kamosem , kterej se neprihlasoval ,a par lidi s fora mi psalo mejl , ze taky prijedou a nejsou psany. Akorat ja starej blbec ,vobjednal na patek do ty udirny 150 klobas , kdo to sezere
tak já si dám teda dvě
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 20:23:54 Offline |
hlemejzd999 psal:deny1234 psal:Inženýrek psal:Deny vogo, tys měls strach, že tam budeš mít moc lidí
tak já si dám teda dvě
a k snídani ....
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 20:33:03 Offline |
Borák psal:klobásu já rád
plazivej počítám tak kolem šestý budem dávat kafe v doupěti ..
pak do Pejru a přes Horní Cerekev do Žirovnice ..je tam pěkná silnice a zatáčky
to je pozděěěě...čekám na Tomáše kolem čtvrtý..v šest už budem lejt
a pojedem taky buď přes cerekev ,nebo přes počátky ...taky pěkná silnice
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 20:33:57 Offline |
hlemejzd999 psal:Borák psal:klobásu já rád
pak do Pejru a přes Horní Cerekev do Žirovnice ..je tam pěkná silnice a zatáčkyto je pozděěěě...čekám na Tomáše kolem čtvrtý..v šest už budem lejt
a pojedem taky buď přes cerekev ,nebo přes počátky ...taky pěkná silnice
ale třeba bysme mohli přijet do Doupěte a pak odtud všichni na Pejr
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 20:42:56 Offline |
Borák psal:nemám s tím trabl...
můžem se tam sejít
a pak po cestě do Žirovnice na tebe nemusíme aspoň čekat ..cestu znáš
no moment ...čekat budete tak jako tak sám nejedu
hlemejzd999 psal:deny1234 psal:Inženýrek psal:Deny vogo, tys měls strach, že tam budeš mít moc lidí
tak já si dám teda dvě
Copak ty vsichni si daj povinne dve , jinac to budete dostavat dva dny ke snidani
hlemejzd999 (Člen) 21.06.2012 20:56:39 Offline |
deny1234 psal:hlemejzd999 psal:deny1234 psal:
No aspon bude vic volnejch chatek , ale ja bych se "malo" lidi nejak nebal,ja jedu odsud s kamosem , kterej se neprihlasoval ,a par lidi s fora mi psalo mejl , ze taky prijedou a nejsou psany. Akorat ja starej blbec ,vobjednal na patek do ty udirny 150 klobas , kdo to sezeretak já si dám teda dvě
Copak ty vsichni si daj povinne dve , jinac to budete dostavat dva dny ke snidani
deny1234 psal:Inženýrek psal:Deny vogo, tys měls strach, že tam budeš mít moc lidí
až přijedeme tak bych řek že 10jich dáme
Vondrejs psal:Pajku já plánuju vyrazit v pátek někdy po obědě ze západu. Trasou přes Jih jak jsi psal. Mám dovču, tak je mi jedno kdy. Tak se klidně přidám, jestli to nevadí.
Proč né, akorát nemám jasno v kolik vyjet. Nějak se neorientuju v tom jak se bude najíždět a záleží taky na počasí.Teď to vidím tak okolo 14 h v Týně, ale zejtra může bejt všechno jinak. V profilu máme čísla, tak si můžem cinknout, jestli to nerozseknem tady.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2012 21:21:14 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Borák psal:klobásu já rád
pak do Pejru a přes Horní Cerekev do Žirovnice ..je tam pěkná silnice a zatáčkyto je pozděěěě...čekám na Tomáše kolem čtvrtý..v šest už budem lejt
a pojedem taky buď přes cerekev ,nebo přes počátky ...taky pěkná silniceale třeba bysme mohli přijet do Doupěte a pak odtud všichni na Pejr
tak v tom případě pojedu z Pejru rovnou dom bo v osm musim bejt ve Vlašimi ..mám už program
Jo když se zadaří budu v Košeticích chvíli po třetí..snad.
Tak sem se ve zdraví vrátil z říše,tudíš platí ta zítřejší 16tá hodina na noname benzínce v Rajhradě. Kdo tam bude,bude,kdo né ať si trhne nohou. Kdyštak sem aspoň písnite kdo by tam dojel,ať vím na jakej vláček se nachystat Kdyš zmoknem nic se neděje,vo víku bude hezky,tak věci uschnou Kdyby něco,tel mám v profilu...Chlastu zdar
kneehammer (Člen) 21.06.2012 22:57:53 Offline |
VikecB12 psal:Tak sem se ve zdraví vrátil z říše,tudíš platí ta zítřejší 16tá hodina na noname benzínce v Rajhradě. Kdo tam bude,bude,kdo né ať si trhne nohou. Kdyštak sem aspoň písnite kdo by tam dojel,ať vím na jakej vláček se nachystat Kdyš zmoknem nic se neděje,vo víku bude hezky,tak věci uschnou Kdyby něco,tel mám v profilu...Chlastu zdar
Budu tam
dřív jak v šest, spíš lehce po to nedám... leda kdyby ste jeli jak ludry a někde bych vás chyt, ale já su mrdal, nechci po dálnici, asi bych dal Bene-Vlašim-Pelhř.-Žir
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
hlemejzd999 (Člen) 22.06.2012 04:28:24 Offline |
Kasym: prijed k nám ,pak se rozhodnem podle času,jestli pojedem přes Doupě, anebo rovnou.
Borák: když pojedem brzy , tak pojedem rovnou,nebo přes Doupě, anebo zavoláme, nebo počkáme v doupěti,nebo tam nebudem a budem už v Žirovnici
je vám to doufám jasný ?