Nejsi přihlášen
Problém s registraci "Banditkrám"
Zdarec lidi, asi určitě to tu už bylo ale jelikož se mi nechce prohledavat forum tak se ptam přimo.Chu par kravinek z Bandit kramu tak vlitnu na registraci,všecko vyplním ukáže se mi že to všecko proběhlo v cajku a že mi na e-mail přijde potvrzovaci mail, no a prd. zkoušel sem to dvakrat a nic. Takže byl potřeboval helfnout. Chtěl sem si kupit nalepky bandit pičo a zimniho kulicha, no a později něco dalšiho.Ale bez registračky nebude nic. Pomoooooooooooooooc
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 05.02.2012 18:06:22 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 05.02.2012 18:08:37 Offline |
Re: Problém s registraci "Banditkrám"
ale já byl teda už zaregisrovanej vod předtim , takže to sem ti asi moc nepomohl
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 05.02.2012 19:46:26 Offline |
huskyb12 psal:ne ne, je to chyba, dráteník to řeší, ale víš jak je to s dráteníkama :(
esli to nutně potřebuješ hned tak emailuj ...
hale a když jsem vobjednal, tak to je v pohodě.?..
taky sem se registroval už někdy před vánocema... chtěl sem zapalovač, a napsalo mi to že sem piča a že mi nic nepřijde, že neproběhla registrace... ale řikal sem si, že sem vocas a něco sem vyplnil asi špatně, tak už sem na to pak sral...
mi to dvakrat ukazalo že všecko proběhlo v pořadku a žemi na mejl přijde aktivačni mejl a dodneska nepřišlo nic a je to asi dva tydny.A psalo se tam že aktivaci je třeba udělat do dvou dnu.tak snad to synci opravi
......bo Ostrava je regijon razovyty.......
hlemejzd999 psal:huskyb12 psal:ne ne, je to chyba, dráteník to řeší, ale víš jak je to s dráteníkama :(
esli to nutně potřebuješ hned tak emailuj ...hale a když jsem vobjednal, tak to je v pohodě.?..
no to není! Musíš mu to ještě napsat do mejlu a sem
Bandit 4EVER!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2012 16:03:36 Offline |
barynek psal:hlemejzd999 psal:huskyb12 psal:ne ne, je to chyba, dráteník to řeší, ale víš jak je to s dráteníkama :(
esli to nutně potřebuješ hned tak emailuj ...hale a když jsem vobjednal, tak to je v pohodě.?..
no to není!
Musíš mu to ještě napsat do mejlu a sem
jo ták...sem věděl ,že sem na něco zapomněl .....tak hale : vobjednal sem si a ještě pošlu mejla ...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2012 16:05:36 Offline |
hlemejzd999 psal:barynek psal:hlemejzd999 psal:
hale a když jsem vobjednal, tak to je v pohodě.?..no to není!
Musíš mu to ještě napsat do mejlu a sem
jo ták...sem věděl ,že sem na něco zapomněl .....tak hale : vobjednal sem si a ještě pošlu mejla ...
eště pošlu teda pro jistotu mejla,jestli ten mejl ,(co jsem poslal , že jsem si vobjednal) došel...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2012 16:08:06 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:barynek psal:
no to není!Musíš mu to ještě napsat do mejlu a sem
eště pošlu teda pro jistotu mejla,jestli ten mejl ,(co jsem poslal , že jsem si vobjednal) došel...
doufám , že to neni moc zamotaný , tak kdyby něco , tak kdyžtak pošlu mejla na bráchu,protože to posílám z jeho mejlu ...
hele wopičáku dyš tě tu tak mám..jako špércka na ušiska se teda povedla..kuwa si chrochním ...se mně ptaj synci na vleku co to je za in vejrobce zimního voblečení...
a to se ještě krasomil nepochlubil jak f ní jezdil aniž by tušil co má na hlavě
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:hele wopičáku dyš tě tu tak mám..jako špércka na ušiska se teda povedla..kuwa si chrochním ...se mně ptaj synci na vleku co to je za in vejrobce zimního voblečení...
a to se ještě krasomil nepochlubil jak f ní jezdil aniž by tušil co má na hlavě
taky sem spokojenej parchant !
asi si necham eště jednu :)))
ale di, Ty brepto ...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.02.2012 11:09:34 Offline |
dneska přilít holub dik
Stránky: 1