Nejsi přihlášen
...máte rádi starý "autofilmy"???
...já jo...je to něco jako starý westerny...třeba Wanishing point, Řidič, Le Mans, Grand Prix, Konvoj nebo i Bullitův případ...znáte něco takovýho, co sem třeba eště neviděl???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...máte rádi starý "autofilmy"???
...plechová kavalérie
...a pak http://www.fdb.cz/film-tisk/58100-dalko … neros.html a neřikej že si paca nepamatuješ
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...eště jeden, kerej nejni moc vo autech, ale hlavní geroj tam jezdí na litrovim šestiválu CBX...Povolání kaskadér...kvůli tomudle filmu sem f děctví propat naháčum a dycky dyš něgde vidim tudle mašinu, tag mam takový divný mražení f zádech...jako parchant sem snil vo tom, že si to pořídim...f červený metle
...no a pag eště jedno "béčko"...Hooper...
Filous psal:...eště jeden, kerej nejni moc vo autech, ale hlavní geroj tam jezdí na litrovim šestiválu CBX...Povolání kaskadér...kvůli tomudle filmu sem f děctví propat naháčum a dycky dyš něgde vidim tudle mašinu, tag mam takový divný mražení f zádech...jako parchant sem snil vo tom, že si to pořídim...f červený metle
Jó CBX šesti hrnek,to je taky můj senTehdy na závodech v Hořicích tam přijeli dva pražáci a voba ji měli luxusním stavu.Stál jsem u nich asi hodinu(slintající smajlík) a nemohl jsem se vynadívat.
Duel je taky dobrej
http://www.youtube.com/watch?v=1003em-pDM8
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Filous psal:...eště jeden, kerej nejni moc vo autech, ale hlavní geroj tam jezdí na litrovim šestiválu CBX...Povolání kaskadér...kvůli tomudle filmu sem f děctví propat naháčum a dycky dyš něgde vidim tudle mašinu, tag mam takový divný mražení f zádech...jako parchant sem snil vo tom, že si to pořídim...f červený metle
Myslíš ten film jak v ložnici slez s tý kočky a vedle postele stál ten bajk na kerý vlez a vodjel? ....a pak mu namazali lano volejem a on spad?
Mour psal:Filous psal:...eště jeden, kerej nejni moc vo autech, ale hlavní geroj tam jezdí na litrovim šestiválu CBX...Povolání kaskadér...kvůli tomudle filmu sem f děctví propat naháčum a dycky dyš něgde vidim tudle mašinu, tag mam takový divný mražení f zádech...jako parchant sem snil vo tom, že si to pořídim...f červený metle
...no a pag eště jedno "béčko"...Hooper...Myslíš ten film jak v ložnici slez s tý kočky a vedle postele stál ten bajk na kerý vlez a vodjel?
....a pak mu namazali lano volejem a on spad?
...jo jo, to je von
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2012 18:40:54 Offline |
jeden známej z Bene jí má..sice v kapotě,ale i tak je to mazec bajk pak už jen Benelli 900 nebo tu Kawu,ale u tý nevim typ
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:Lenka psal:a co Tajnej závod? z roku 1976...luxus
nedávno bylo na hovnosinema dvojka
rejnolds a spousta holek
to je právě nějaká další verze a ještě pokračování, viděla jsem to, hrál tam Klingr :))) ale ty kočky, co jezdily ve sporťáku, byly teda hodně špatný
...Do you know that bad girls go to hell?...
Rendy psal:a co takhle upir s feratu ? nic ?
rendy vole, to je vědeckofantastická blbost
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
![]() |
nicola.foxx (Člen) 07.02.2012 18:19:26 Offline |
tomasNJ psal:Rendy psal:a co takhle upir s feratu ? nic ?
rendy vole, to je vědeckofantastická blbost
NENENENE to je teda podle pravdy
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Mám na to dneska na záčátek do noci čekat, nebo je to býkárna
http://tv.seznam.cz/porad/detail?id=9408657
Mour psal:Mám na to dneska na záčátek do noci čekat, nebo je to býkárna
http://tv.seznam.cz/porad/detail?id=9408657
...jak bych ti to řek? jestli se vyžíváš v hovadinách, nebo chceš vidět jen motorky a ne pěknej příběh, tak čekej ...a nebo si prohlídni motorky v časáku už vo půl osmý a ser na čekání
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:Mám na to dneska na záčátek do noci čekat, nebo je to býkárna
http://tv.seznam.cz/porad/detail?id=9408657...jak bych ti to řek? jestli se vyžíváš v hovadinách, nebo chceš vidět jen motorky a ne pěknej příběh, tak čekej
...a nebo si prohlídni motorky v časáku už vo půl osmý a ser na čekání
...pičovina, ale motorky heský...každopádně lepčí neš Torque nebo Biker Boyz
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 08.02.2012 13:30:26 Offline |
Filous psal:...pičovina, ale motorky heský...každopádně lepčí neš Torque nebo Biker Boyz
zrovna dneska jsem si stáhnul biker boyz v češtině ...mám to už leta s titulkama a ted jsem to chtěl česky do telefonu ,abych nemusel číst titulky
...no ale tak do práce pro dlouhou chvilku dobrý
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 08.02.2012 15:47:12 Offline |
Mour psal:Díky kluci. Podívám se tedy s paní na "Druhý dech" na Nově a pak si pudem lehnout.
plechová kavalérie je jepčí tam jezděj enduro
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nevíte co je dobry.... at zije Bolywood!!
http://www.csfd.cz/film/224400-uder/
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Stránky: 1