Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 05.02.2012 23:05:08 Offline |
brzdový světlo
znáte to, je zima a člověk furt vymejšlí píčoviny...
Tak sem si tak vzpomněl, že mi vlastně nějak nefaká brzdový světlo, kdyš brzdím zadní..
Na technický sem to "technicky" vochcal, když to chtěl vidět, jak to brzdí a svítí, tak sem k tomu musel chytnout i za přední brzdu, abych mu s tím zasvítil a von šel vod toho doprdele....tehdá to vlastně ani netroubilo, pořádně nesvítilo....no, to je jinej příběch..
Ale k věci, než mi tu začnete píčovat, že vy, jako frajeři zadní teda ani vomylem nebrzdíte , neporadí mi někdo, co mi tam schází?
Re: brzdový světlo
když se mrkneš na tu páku, tak zezadu je tam spínač s táhlem, až za chránítkem stupny. tam jde štelovat vůle. pravděpodpobně se ti to povolilo a ta vůle je tam moc velká. to mírně zašrubuj a voalá, hotovo. možná
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
snowflake600 (Člen) 06.02.2012 13:30:17 Offline |
Foglik psal:Me to taky nesvitilo zadni brzdou. Staci postelovat spinac pokud ti ho nekdo neodendal
no, toho se právě bojim, že tam totiž vůbec nic není......
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2012 13:40:40 Offline |
snowflake600 psal:Foglik psal:Me to taky nesvitilo zadni brzdou. Staci postelovat spinac pokud ti ho nekdo neodendal
tak si kup kindrvejce a dej ho tam ...v tom dycky něco je
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 06.02.2012 14:28:45 Offline |
hlemejzd999 psal:snowflake600 psal:Foglik psal:Me to taky nesvitilo zadni brzdou. Staci postelovat spinac pokud ti ho nekdo neodendal
marjapano to je ale kus ptáka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen) 06.02.2012 22:55:11 Offline |
hlemejzd999 psal:snowflake600 psal:Foglik psal:Me to taky nesvitilo zadni brzdou. Staci postelovat spinac pokud ti ho nekdo neodendal
no to je rada nad zlato čekal sem hodně, ale jak je vidět, zase si moje očekávání překonal, plazivej
hlemejzd999 (Člen) 07.02.2012 16:08:59 Offline |
snowflake600 psal:hlemejzd999 psal:snowflake600 psal:
no, toho se právě bojim, že tam totiž vůbec nic není......tak si kup kindrvejce a dej ho tam ...v tom dycky něco je
no to je rada nad zlato čekal sem hodně, ale jak je vidět, zase si moje očekávání překonal, plazivej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1