Nejsi přihlášen
Re: Lístky na zápas Plzeň - Schalke
Ondráš psal:Vogo dva volný, páč to bylo pojištěný, kdyby jeden zdroj nevyšel... No a vyšly oba...
tak jako zeptám se zítra v práci, mam tam jednu kopretinu co letěla do Barcy na Viktorku, uvidíme. Dam echo co a jak
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:Vogo dva volný, páč to bylo pojištěný, kdyby jeden zdroj nevyšel... No a vyšly oba...
tak jako zeptám se zítra v práci, mam tam jednu kopretinu co letěla do Barcy na Viktorku, uvidíme. Dam echo co a jak
cti: mam tam jednu sexy studentku, kterou bych moh vymenou za listky zprznit
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:barynek psal:Ondráš psal:Vogo dva volný, páč to bylo pojištěný, kdyby jeden zdroj nevyšel... No a vyšly oba...
cti: mam tam jednu sexy studentku, kterou bych moh vymenou za listky zprznit
von je pan řídící takovej čuňas?
...a bude hůř!
karlos100 psal:von je pan řídící takovej čuňas?
A jéje... teď tu bude přednáška o tom jakej je od svatby hodnej, že skoro ani nepije a že přemejšlí, že motorku prodá, protože je to nebezpečný. Viděl pěknýho bílýho passata a říkal si, že by se mu pěkně vyjímal před domem...
A zatím v kabinetu za vyřazenou mapu Donbasského uhelného revíru, sibiřských obilnic a německé idey evropské integrace z roku 1940 (vše schované z důvodu "co kdyby náhodou...") przní studentky.
Jsem zvědav co všechno popře.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen psal:przní, przní kdo ví co s nima vůbec dělá?
no co sem ho tak poslouchal, tak maximálně przní jejich nervy, von ti vám je na ně hrozně krutopřísnej, von je ouplnej komenský
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:XJelen psal:przní, przní kdo ví co s nima vůbec dělá?
no co sem ho tak poslouchal, tak maximálně przní jejich nervy, von ti vám je na ně hrozně krutopřísnej, von je ouplnej komenský
po sexu fposteli...
miluješ mě?...ano...a udělal bys pro mě něco?...pro tebe všechno...tak mě zejtra prosím nezkoušej z matiky
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:nety psal:XJelen psal:przní, przní kdo ví co s nima vůbec dělá?
po sexu fposteli...
miluješ mě?...ano...a udělal bys pro mě něco?...pro tebe všechno...tak mě zejtra prosím nezkoušej z matiky
to by bylo správný, ale on by jí řekl, bylas dobrá, napiš o tom esej
barynek psal:blbečci - nety má bludišťáka jsem hustokrutopřísná svině
žel nebyla dneska ve škole, ale uvidíme, jsou stále k mání co?
jinak na pasáta tě sere pes, Ondráši jako nevadil by, ale ne v bílej
on vám je ouplnej otec školastykus mě tak kdysá taky říkali, ale asi z jinýho důvodu
nety psal:barynek psal:blbečci - nety má bludišťáka jsem hustokrutopřísná svině
žel nebyla dneska ve škole, ale uvidíme, jsou stále k mání co?
jinak na pasáta tě sere pes, Ondráši jako nevadil by, ale ne v bílejon vám je ouplnej otec školastykus mě tak kdysá taky říkali, ale asi z jinýho důvodu
...spíš to vypadá že on je školapitkus...
WD club member...
barynek psal:hele, nebejt Ondrášovy ségry, moch sem bejt za hvězdu... von vám to třebas Ondráš vysvětlí
Tak to mě mrzí, že jsem ti překazil románek za mapous sovětského svazu...
Segra se ale z mateřské zase vrací do pracovního procesu, tak možná budou i lístky na Euro.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:hele, nebejt Ondrášovy ségry, moch sem bejt za hvězdu... von vám to třebas Ondráš vysvětlí
Tak to mě mrzí, že jsem ti překazil románek za mapous sovětského svazu...
Segra se ale z mateřské zase vrací do pracovního procesu, tak možná budou i lístky na Euro.
mapy sovětského svazu jsou v jiném kabinetě, my tam máme samej dojčlant a esterajch... jo a nějaký homo sapijens, nebo tak...
když budou lístky na ojro, tak to sem zas třeba napiš, třeba z toho tentokrát vyjdu o něco líp
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1