Nejsi přihlášen
Re: Palúsovi a Tomovi
...todle s tym umim perfektně:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v … =endscreen
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 04.03.2012 14:38:21 Offline |
3ch koaxiál ten musí lítat sám jinač pokud se ti nekontrovatelně točí jak debil dokolečka a nereaguje na trim tak bude v hajzlu giro takže rada vzít vyhodit koupit novej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 04.03.2012 14:41:58 Offline |
nebo jeden z motorů je v hajzlu...
Banditatom psal:3ch koaxiál ten musí lítat sám jinač pokud se ti nekontrovatelně točí jak debil dokolečka a nereaguje na trim tak bude v hajzlu giro takže rada vzít vyhodit koupit novej
...jakože uš vod novoty je to rozbitý??? ...dvaapůl litru v hajzlu??? ...já sem takovej klikař
Banditatom (Člen) 04.03.2012 14:49:07 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:nebo jeden z motorů je v hajzlu...
...voba motory se točej
maj rozdílné otáčky... tím pádem se giro může zbláznit aby to vyrovnalo což se mu nedaří...
není na tom ovladači náhodou někde čudlajs nebo kolečko na vyrovnání otáček?
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 15:22:04 Offline |
Filous psal:...todle s tym umim perfektně:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v … =endscreen
docela machrovinka ......na začátečníka ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:nebo jeden z motorů je v hajzlu...
...voba motory se točej
maj rozdílné otáčky... tím pádem se giro může zbláznit aby to vyrovnalo což se mu nedaří...
není na tom ovladači náhodou někde čudlajs nebo kolečko na vyrovnání otáček?
...no tag votáčky nevodhadnu, esi sou stejný a na vysílačce sou akurát dva trimy...
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...voba motory se točejmaj rozdílné otáčky... tím pádem se giro může zbláznit aby to vyrovnalo což se mu nedaří...
není na tom ovladači náhodou někde čudlajs nebo kolečko na vyrovnání otáček?...no tag votáčky nevodhadnu, esi sou stejný a na vysílačce sou akurát dva trimy...
jeden bude asik na fpřet a vzad a ten druhej na vyrovnání toho přetáčeníjinak mám vobjednáno a dvojka de do hajzlu:d
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 04.03.2012 17:18:14 Offline |
PALOUS psal:Filous psal:Banditatom psal:
není na tom ovladači náhodou někde čudlajs nebo kolečko na vyrovnání otáček?...no tag votáčky nevodhadnu, esi sou stejný a na vysílačce sou akurát dva trimy...
jeden bude asik na fpřet a vzad a ten druhej na vyrovnání toho přetáčeníjinak mám vobjednáno a dvojka de do hajzlu:d
mám rozebráno pár korun a je to doma
Banditatom psal:PALOUS psal:Filous psal:
...no tag votáčky nevodhadnu, esi sou stejný a na vysílačce sou akurát dva trimy...jeden bude asik na fpřet a vzad a ten druhej na vyrovnání toho přetáčeníjinak mám vobjednáno a dvojka de do hajzlu:d
mám rozebráno pár korun a je to doma
maj to všechno tak 80% zboží f páru tak s tím můžu příště jebnout zadarmono a vzal sem radši ještě jeden motor i kdyš točí a co dyštak ho dám na regál
Banditatom (Člen) 04.03.2012 18:04:58 Offline |
vono je dobrý když se učíš mít některé věci v záloze.... třebas já hned první start hned šla srát vrtule...a to mě přopomíná, že si jí večer pro sichr koupím
...tag já zjistil, že po tech asik dvou letech, co to nevrčelo umřela baterka, páč po votpojení z nabíječky se rotory rostočej, ale bjehem pjeti fteřin začnou motory škubat a pag se točej pomalu jag kolovrátek aš se zastavjej uplně ...tagže s tym švihnu do popelnice a bude ...aspoň doma ubyde ňákej lapač prachu...
Banditatom (Člen) 04.03.2012 18:51:55 Offline |
palousoj.... když 3d tak 3d
http://www.youtube.com/watch?v=RGu45s1_ … embedded#!
asi bych se zblul jak amina...
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2012 18:54:50 Offline |
vrtulník je hovno ...tohle je pěkný
http://www.youtube.com/watch?v=zRKXixol … ature=plcp
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 04.03.2012 18:58:51 Offline |
hlemejzd999 psal:vrtulník je hovno ...tohle je pěkný
http://www.youtube.com/watch?v=zRKXixol … ature=plcp
houno tohle je uchylárna
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … i8oUHilsKI
Filous psal:...normálně s tym lítá...vovládání je kniplem, dva pedály a eště jedna páka s plynem na levou ruku, tagže standartní vrtulníkový vovládání...slabý to nejni, fakt to funguje, v EVO 1 měl motor z Oltcita a ten byl slabej a nedostával se s tym moc vysoko, ale Subaru na to v poho stačí ...rotorový listy si nechal dělat na zakázku ve Státech u firmy, co to vyrábí pro malý dvou aš čtyr místný vrtulníky, názef uš sem zapoměl, ale sou s kompozitu...zajimavý na tom je to, že si krom tech listů dělal fšecko sám, fčetně rotorový hlavy a ovládání cykliky...von má firmu na opravu hlav motorů a bloků, je hrozně šikovnej a mimo jinýho si sám sestavil svařovacího robota, kerýho mu žádná firma, kerá se robotikou zabejvá nebyla schopná postavit...je to uš starej pán, dílencký vybavení má tipuju tag štyrycet let starý, krom tech jeho vynálezů, na nose brejle, montérkovou kšiltofku, prostě dyš ho vidíš, tag bys nigdy neřek, co musí nosit za poklady v hlavě ...jo a dyby chtěl začít něgdo stavjet, tag mi nabízel, že mi dá k dispozici veškerou dokumentaci a pomůže se stavbou, fakt řízek
Tag to pag kloboug dolu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 06.03.2012 16:43:12 Offline |
Banditatom psal:Palousej: 1h práce nějaký to pájení lepení a jdu ven
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012130.jpg
...a 1 minuta letání venku a pak zase 1 hodina lepení.....a tak pořád dokola...
WD club member...
Banditatom psal:Palousej: 1h práce nějaký to pájení lepení a jdu ven
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012130.jpg
Banditatom (Člen) 06.03.2012 18:27:51 Offline |
Banditatom psal:Hanz: ty nepřejícné hovado
Palous: bez ztráty kytičky parádní půlhodinka u nás na letišti
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012131.jpg
sice jsem trošku bojoval z větrem ale žůžo už tomu přicházím na kloub
kdyz to vidim tak uz se tesim jak mi prileti holub:)
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 06.03.2012 18:56:34 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:Hanz: ty nepřejícné hovado
sice jsem trošku bojoval z větrem ale žůžo už tomu přicházím na kloubkdyz to vidim tak uz se tesim jak mi prileti holub:)
odstartoval v ponděli pač jsem v sobotu celé dopoledne jezdil tak jsem to nestihl poslat
jinač jestli trošku rozumíš elektrice tak se ti povede oživit i tu druhou baterku
hééč a mě dneska přišli další dvě baterky takže už můžu na letišti strávit půl dňa
Banditatom psal:Hanz: ty nepřejícné hovado
sice jsem trošku bojoval z větrem ale žůžo už tomu přicházím na kloub
naložil jsi mu? http://www.youtube.com/watch?v=PWNfGYXi … ure=fvwrel
Banditatom (Člen) 07.03.2012 15:33:02 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:Hanz: ty nepřejícné hovado
sice jsem trošku bojoval z větrem ale žůžo už tomu přicházím na kloubnaložil jsi mu? http://www.youtube.com/watch?v=PWNfGYXi … ure=fvwrel
hodně vrtulí polámu... hodně podvozku vyměním... než se naučím tohle momentálně jsem ve stádiu učení se udržet tu mrchu na místě
no dyž to vidím jag to máte rozsekaný, tag s tím apgrejdem eště chvilku vydržím s tříkanláem už sem zvládnul v kanclu poseka fšecky kfítka, nasrat dispečera při objědě a převrhnout mixákovi sodofku zkrátka účel to plní. tagže eště chlívečku a budu suprčuprpilot. pag přinde na řadu apgrejd
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:no dyž to vidím jag to máte rozsekaný, tag s tím apgrejdem eště chvilku vydržím s tříkanláem už sem zvládnul v kanclu poseka fšecky kfítka, nasrat dispečera při objědě a převrhnout mixákovi sodofku zkrátka účel to plní. tagže eště chlívečku a budu suprčuprpilot. pag přinde na řadu apgrejd
dobře ty
Banditatom (Člen) 08.03.2012 16:09:34 Offline |
Koldan psal:no dyž to vidím jag to máte rozsekaný, tag s tím apgrejdem eště chvilku vydržím s tříkanláem už sem zvládnul v kanclu poseka fšecky kfítka, nasrat dispečera při objědě a převrhnout mixákovi sodofku zkrátka účel to plní. tagže eště chlívečku a budu suprčuprpilot. pag přinde na řadu apgrejd
...si s toho cvrnkneš až zjistíš, že ten levej ovladač umí i do stran
Banditatom (Člen) 11.03.2012 13:14:50 Offline |
palousej jak to lítá ta včelka? podle videjí na jutubu to visí samo
Banditatom psal:palousej jak to lítá ta včelka? podle videjí na jutubu to visí samo
no furt trimuju je to pechale snad do večera to bude gut jen to asi nebude moc nadoma vot toho sou ty šmejdy se čtyrma vrtulema prostě jednorotor je uš fakt ůůůůplně jinej level i kdyš třeba double horse co sem nechal Borákoj je taky super stabilní ale je to vo tom že to je jen furt jen sračka kerá neumí vlastně nicvyháním spolubydlící že ji jako dám peníze ať jede někam do bazénu páč tady je hodně kytek a ta jako by to tušila se ne a ne hnout z baráku tak pudu asi do stodoly
Banditatom (Člen) 11.03.2012 13:27:25 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:palousej jak to lítá ta včelka? podle videjí na jutubu to visí samo
no furt trimuju je to pechale snad do večera to bude gut jen to asi nebude moc nadoma vot toho sou ty šmejdy se čtyrma vrtulema prostě jednorotor je uš fakt ůůůůplně jinej level i kdyš třeba double horse co sem nechal Borákoj je taky super stabilní ale je to vo tom že to je jen furt jen sračka kerá neumí vlastně nicvyháním spolubydlící že ji jako dám peníze ať jede někam do bazénu páč tady je hodně kytek a ta jako by to tušila se ne a ne hnout z baráku tak pudu asi do stodoly
aha takže budeš mět o pár kytek miň tyvoe ta muší mět radost kdž vidí neznámou krabici v chodbě mušíme se tady domluvit a udělat slet...
sem fčera přijel dom a krabice letěla uš ve stodole na hromadu a tam má fstup zakázanej trénuj http://dvoracek.pise.cz/pozvanky-na-akce/
Banditatom (Člen) 11.03.2012 13:40:34 Offline |
PALOUS psal:sem fčera přijel dom a krabice letěla uš ve stodole na hromadu a tam má fstup zakázanej trénuj http://dvoracek.pise.cz/pozvanky-na-akce/
trenuju včera proběhl abgrejd brtulníku ( prodloužil jsem mu ocas o 1.5cm) to máš vidět co ten blbec ve vzduchu dělá
momentálně jsem študýtroval tlačítko aux/koax akrobatický režim je mazec
Banditatom (Člen) 11.03.2012 13:53:51 Offline |
PALOUS psal:zadní frtule plopuš tam valím novoulíznul sem kompresor
naštěstí pro tebe jsou ty náhradní díly za hubičku venku fouká tělocvikářovi se nemůžu dovolat tak dnes je to v prdeli jsem odsouzek k čumění s okna
Banditatom psal:PALOUS psal:zadní frtule plopuš tam valím novoulíznul sem kompresor
naštěstí pro tebe jsou ty náhradní díly za hubičku venku fouká tělocvikářovi se nemůžu dovolat tak dnes je to v prdeli jsem odsouzek k čumění s okna
tak hotofodoma to nedám sem na tom jak ty taky funí,dal bych to doma ale kua kdo to má poslouchat
Banditatom (Člen) 11.03.2012 14:12:34 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:PALOUS psal:zadní frtule plopuš tam valím novoulíznul sem kompresor
tak hotofodoma to nedám sem na tom jak ty taky funí,dal bych to doma ale kua kdo to má poslouchat
no právě... kdo to pak má do večera poslouchat... a tos měl vidět jak ječela když viděl tu skalpovanou orchidej...
Banditatom psal:PALOUS psal:Banditatom psal:
naštěstí pro tebe jsou ty náhradní díly za hubičku venku fouká tělocvikářovi se nemůžu dovolat tak dnes je to v prdeli jsem odsouzek k čumění s oknatak hotofodoma to nedám sem na tom jak ty taky funí,dal bych to doma ale kua kdo to má poslouchat
no právě... kdo to pak má do večera poslouchat... a tos měl vidět jak ječela když viděl tu skalpovanou orchidej...
tady šel tím Horsem srát banánovníkcca 1,5-2 metry vysokejještě že měla noční tak sem ho postavil přet krbofky a do rána bylo po něm a neš dorazila tak šel na místo a to že dostal mrtvici z tepla pochopila
Banditatom (Člen) 11.03.2012 14:21:06 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:PALOUS psal:
tak hotofodoma to nedám sem na tom jak ty taky funí,dal bych to doma ale kua kdo to má poslouchatno právě... kdo to pak má do večera poslouchat... a tos měl vidět jak ječela když viděl tu skalpovanou orchidej...
tady šel tím Horsem srát banánovníkcca 1,5-2 metry vysokejještě že měla noční tak sem ho postavil přet krbofky a do rána bylo po něm a neš dorazila tak šel na místo a to že dostal mrtvici z tepla pochopila
dobře ty ty double horsy jsou good nástroj na kvítka já jím očesal tu orchidej
Banditatom (Člen) 11.03.2012 15:09:43 Offline |
pro inspiraci
http://www.youtube.com/watch?v=FudOkrN4kxI
Tak jsem se k vrtulníku ještě neprokopal, zatím není čas ani zbytečných pár chechtáků
Fčera jsem si našel chvíli volna a že vytáhnu éro. Foukalo jak sviňa, rád si zalítám v extrémních podmínkách. Pohodově jsem si to půlhoďku vodil, pak jdu na přistání, poslední okruh, poslední otáčka na finále a v tu chvíli jsem se dostal do nějakýho víru, letadlo neovladatelný a čumákem z 5m přímo do země Naštěstí kolizi řeší dva vteřiňáky
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 11.03.2012 19:08:12 Offline |
Inženýrek psal:Tak jsem se k vrtulníku ještě neprokopal, zatím není čas ani zbytečných pár chechtáků
Fčera jsem si našel chvíli volna a že vytáhnu éro. Foukalo jak sviňa, rád si zalítám v extrémních podmínkách. Pohodově jsem si to půlhoďku vodil, pak jdu na přistání, poslední okruh, poslední otáčka na finále a v tu chvíli jsem se dostal do nějakýho víru, letadlo neovladatelný a čumákem z 5m přímo do země Naštěstí kolizi řeší dva vteřiňáky
podívej se na palouse ten s tím flákt s 30m jinač když pofukuje je to boj... sice to drží na místě ale při poryvu větru jdeš hned k zemi...
máš už něco vybraného?
Banditatom psal:Inženýrek psal:Tak jsem se k vrtulníku ještě neprokopal, zatím není čas ani zbytečných pár chechtáků
Fčera jsem si našel chvíli volna a že vytáhnu éro. Foukalo jak sviňa, rád si zalítám v extrémních podmínkách. Pohodově jsem si to půlhoďku vodil, pak jdu na přistání, poslední okruh, poslední otáčka na finále a v tu chvíli jsem se dostal do nějakýho víru, letadlo neovladatelný a čumákem z 5m přímo do země Naštěstí kolizi řeší dva vteřiňákypodívej se na palouse ten s tím flákt s 30m jinač když pofukuje je to boj... sice to drží na místě ale při poryvu větru jdeš hned k zemi...
máš už něco vybraného?
Ještě jsem pořádně po ničem nekoukal. Když už, tak chci ale něco většího, něco co už vypadá jak reálná potvora. Na druhou stranu ještě nejsem přesvědčenej, že mě vrtulník chytne, s letadnem je větší zábava. Minulej tejden jsem strejcoj zalítaval asw 28, nádherný éro se suprovýma letovýma vlastnostma, nádhera. Akorát si moc nerozumí s akrobacií a jak se nahoře nic neděje, tak mě to za chvíli začíná nudit.
Banditatom (Člen) 11.03.2012 20:33:23 Offline |
Inženýrek psal:Banditatom psal:Inženýrek psal:Tak jsem se k vrtulníku ještě neprokopal, zatím není čas ani zbytečných pár chechtáků :help:
Fčera jsem si našel chvíli volna a že vytáhnu éro. Foukalo jak sviňa, rád si zalítám v extrémních podmínkách. Pohodově jsem si to půlhoďku vodil, pak jdu na přistání, poslední okruh, poslední otáčka na finále a v tu chvíli jsem se dostal do nějakýho víru, letadlo neovladatelný a čumákem z 5m přímo do země :bad: Naštěstí kolizi řeší dva vteřiňáky :good:podívej se na palouse ten s tím flákt s 30m:-D:-D:-D jinač když pofukuje je to boj... sice to drží na místě ale při poryvu větru jdeš hned k zemi...
máš už něco vybraného?Ještě jsem pořádně po ničem nekoukal. Když už, tak chci ale něco většího, něco co už vypadá jak reálná potvora. Na druhou stranu ještě nejsem přesvědčenej, že mě vrtulník chytne, s letadnem je větší zábava. Minulej tejden jsem strejcoj zalítaval asw 28, nádherný éro se suprovýma letovýma vlastnostma, nádhera. Akorát si moc nerozumí s akrobacií a jak se nahoře nic neděje, tak mě to za chvíli začíná nudit.
no velkej vrtulník jsou velké investice toď věc jedna a věc druhá, že kvalitní helinu máš v bnf tak za 10tis... kup si něco menšího co nejní tak prostorově náročný a dá se to dobře ovládat... samozřejmě když s tím praštíš jako, že vždycky s tím praštíš tak to opravíš za pár korun...:good: jako zní to blbě ale klidně kup toho blade mcpx mezi prckama je téměř bezkonkurenční krom T-rex 100 nebo miniprotosu. pouvažuj.... ale za mě velkou helinu na začátek
Banditatom (Člen) 11.03.2012 20:44:58 Offline |
utekolo mě slovíčko....
velkou helinu na začátek nene
a neboj vrtulník tě bavit bude pač se pord učíš něco a naučit se stát na místě to máš tak na čtvrt roku
jo, tak ze jsou to nemalý prachy mi je jasný a proto to dilema. V reálu jsem s tim ještě neletěl, ale na simulátoru to docela dobře jde. Zase takový rozdíl tam nebude, aspoň podle zkušenosti s letadlama tam tu fyziku mají dost dobře zmáknutou. Min. Uviset to v reálu by neměl být problém pokud mám teda v ruce to správný ovládání.
Banditatom (Člen) 11.03.2012 21:45:35 Offline |
no trenažér je fajn naučíš se základy ale porád když lítáš venku je to o něčem jinném kor s počasím, že ten vrtulník reaguje okamžitě na poryv větru atd. však uvidíš až si to vyzkoušíš... ale velká helina je jak jsem psal 10tis a více peněz spíš více ( bavím se o kvalitním stroji) malého prcka koupíš za 5000Kč kvalitní a celkem dobře se prodávají když tě to nebude bavit a případné opravy jsou s cenama někde jinde jukni třeba se tady nakupuju díly já http://www.rcking.eu/cs/search?orderby= … rch=Hledat a to na ebay to pořídíš za polovinu....
Banditatom (Člen) 12.03.2012 17:49:23 Offline |
čeče palous já ty tvoje baterky nemůžu najít zkusil jsem cinknout dodavateli a ten, že se optá ale prej asik néé
Banditatom (Člen) 12.03.2012 18:03:46 Offline |
PALOUS psal:Banditatom psal:čeče palous já ty tvoje baterky nemůžu najít zkusil jsem cinknout dodavateli a ten, že se optá ale prej asik néé
140 vočí je gut to přežiju
to jo ale, že originál baterka je poměrně slabá
Banditatom psal:PALOUS psal:Banditatom psal:čeče palous já ty tvoje baterky nemůžu najít zkusil jsem cinknout dodavateli a ten, že se optá ale prej asik néé
140 vočí je gut to přežiju
to jo ale, že originál baterka je poměrně slabá
to kurefsky
Banditatom (Člen) 12.03.2012 18:07:53 Offline |
140 vočí je gut to přežijuto jo ale, že originál baterka je poměrně slabá
to kurefsky
jak dlouho to zvládne hopsat?
Banditatom psal:čeče palous já ty tvoje baterky nemůžu najít zkusil jsem cinknout dodavateli a ten, že se optá ale prej asik néé
to si volal kingoj?ve středu tam zajedu a nasypu jich pár do kapsy a hodím tunig začíná mě to brát jak sviňa s tím dvourotorem jebnu vo zem to je sračka jak má bejt kua uš se lámu nad tím tvojim
Banditatom (Člen) 12.03.2012 18:24:40 Offline |
to kurefskyjak dlouho to zvládne hopsat?
tak sem teď přišel na 80%kudla na 100 zatím neecca 4minuty
pokuď 4min kudla tak to je dobrej výkon mě klidnej let cca 5-6min plnej výkon po 4min jde na zem...
Banditatom psal:PALOUS psal:Banditatom psal:
jak dlouho to zvládne hopsat?tak sem teď přišel na 80%kudla na 100 zatím neecca 4minuty
pokuď 4min kudla tak to je dobrej výkon mě klidnej let cca 5-6min plnej výkon po 4min jde na zem...
nevím co znamená u tohoto klidný
Banditatom (Člen) 12.03.2012 18:30:05 Offline |
tak sem teď přišel na 80%kudla na 100 zatím neecca 4minutypokuď 4min kudla tak to je dobrej výkon mě klidnej let cca 5-6min plnej výkon po 4min jde na zem...
nevím co znamená u tohoto klidný
no, že visím na místě a válčím s větrem.... plnej výkon=vychýlky na minimu akrobatický mod... to je pak hukot
Banditatom psal:utekolo mě slovíčko....
a neboj vrtulník tě bavit bude pač se pord učíš něco a naučit se stát na místě to máš tak na čtvrt roku
nejhorší na tem je to, že člověk už si tag nějak lítá po bytě, nemá problém přistát na stole, udělat osmičku,nízkej průlet nat ležící polovičků apod. a najednů začne vymýšlat chujoviny, jako, že sice je to malej prostor, ale proč nevyzkůšat to tlačítko turbo. Nebo: hele mámo vsaď sa, že prolítnu mezi těma skleničkama. No a je to... proto bych hned do velkýho nešel. sem na tytok věci šikovnej, de mi to a i tag sem jeden malej už zrakvil a rozsekat ňákej drahej, raději ne e ale baví ňa to, do líta bude něco navenek
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Banditatom psal:utekolo mě slovíčko....
a neboj vrtulník tě bavit bude pač se pord učíš něco a naučit se stát na místě to máš tak na čtvrt rokunejhorší na tem je to, že člověk už si tag nějak lítá po bytě, nemá problém přistát na stole, udělat osmičku,nízkej průlet nat ležící polovičků apod. a najednů začne vymýšlat chujoviny, jako, že sice je to malej prostor, ale proč nevyzkůšat to tlačítko turbo. Nebo: hele mámo vsaď sa, že prolítnu mezi těma skleničkama. No a je to... proto bych hned do velkýho nešel. sem na tytok věci šikovnej, de mi to a i tag sem jeden malej už zrakvil a rozsekat ňákej drahej, raději ne e ale baví ňa to, do líta bude něco navenek
vůbec nevíš co říkášty dvě vrtule nad sebou jsou fakt pro totální trotly ale jednorotor to je svině kerá nejde doma ani pustita hlavně ty pazoury furt makaj jak splašený aj když chceš bejt na místě
Banditatom (Člen) 12.03.2012 18:47:27 Offline |
PALOUS psal:Koldan psal:Banditatom psal:utekolo mě slovíčko....
a neboj vrtulník tě bavit bude pač se pord učíš něco a naučit se stát na místě to máš tak na čtvrt rokunejhorší na tem je to, že člověk už si tag nějak lítá po bytě, nemá problém přistát na stole, udělat osmičku,nízkej průlet nat ležící polovičků apod. a najednů začne vymýšlat chujoviny, jako, že sice je to malej prostor, ale proč nevyzkůšat to tlačítko turbo. Nebo: hele mámo vsaď sa, že prolítnu mezi těma skleničkama. No a je to... proto bych hned do velkýho nešel. sem na tytok věci šikovnej, de mi to a i tag sem jeden malej už zrakvil a rozsekat ňákej drahej, raději ne e ale baví ňa to, do líta bude něco navenek
vůbec nevíš co říkášty dvě vrtule nad sebou jsou fakt pro totální trotly ale jednorotor to je svině kerá nejde doma ani pustita hlavně ty pazoury furt makaj jak splašený aj když chceš bejt na místě
no oni makaj hlavně když chceš stát na místě to pláchnutí už pak jde samo
Tady v tom debilním státě už je možný všechno... http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpra … tip-225770
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:Tady v tom debilním státě už je možný všechno... http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpra … tip-225770
Ber to jako daň z luxusu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 14.03.2012 13:41:22 Offline |
4Fun.cz psal:Tady v tom debilním státě už je možný všechno... http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpra … tip-225770
To si děláš prdel pičovskej čechystán
načtěstí mě se to netýká
palousej: pižo ty seš magor vogu ty už máš flotilu
Banditatom psal:4Fun.cz psal:Tady v tom debilním státě už je možný všechno... http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpra … tip-225770
To si děláš prdel pičovskej čechystán
načtěstí mě se to netýká
palousej: pižo ty seš magor vogu ty už máš flotilu
dáme boj
Banditatom (Člen) 14.03.2012 17:24:20 Offline |
vogu teď jsem se vrátil z letiště 9.7m/s a udržel jsem tu potvoru na místě a dokonce jsem ho donutil letět tam kam jsem chtěl no mazec... ale odolával pěkně
kdy?
Banditatom psal:vogu teď jsem se vrátil z letiště 9.7m/s a udržel jsem tu potvoru na místě a dokonce jsem ho donutil letět tam kam jsem chtěl no mazec... ale odolával pěkně
kdy?
zatím valím waspa taky sem ho teď nakládal a sousedka čuměla jak jantar a prej co to je za ptákazvládám to uš slušně ale blejd bude zejtra a to začne masakr
ten wasp je fakt super ale kua nejde mu to tak ve větru
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:15:29 Offline |
Datel psal:...a já nemám šrůbek do listu
Musím rozpárat nějaký budík
tohle už mě nedostane nakoupil jsem v modelářských potřebách kýbl šroubků a metr uhlíkové tyčinky takže zbohem polámané ocasy
Datloj: čeče kdy dáme to labutí jezírko
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:16:45 Offline |
PALOUS psal:Datel psal:...a já nemám šrůbek do listu
Musím rozpárat nějaký budíkmám jich pytel zaskoč
...už jsem ti nařezal 2 ocasy... preventivně...abys pak nečekal
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:20:43 Offline |
Datloj: jojo s poza kuta tě zledujem
Palousej: a nezničitelné podvozky ve vývoji
Oba dva: tak co to labutí jezero
Banditatom psal:Datloj: jojo s poza kuta tě zledujem
Palousej: a nezničitelné podvozky ve vývoji
Oba dva: tak co to labutí jezero
jak se oteplí a bude kde přechrápat venku jsem pro hlavně blízko zásuvky
podvozky říkáš?
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:26:52 Offline |
Datel psal:Banditatom psal:Oba dva: tak co to labutí jezero
Mylíš jako se rozletět plnů rychlosťů proti sobě a koho součástka poletí dál (roztáhne křídla), tak vyhrává? Tak tomu rozumím :D
no jelikož ty naše ludry jsou kujevsky vychlí tak nevím jak(kam) by to dopadlo
Banditatom psal:Datel psal:Banditatom psal:Oba dva: tak co to labutí jezero
Mylíš jako se rozletět plnů rychlosťů proti sobě a koho součástka poletí dál (roztáhne křídla), tak vyhrává? Tak tomu rozumím :D
no jelikož ty naše ludry jsou kujevsky vychlí tak nevím jak(kam) by to dopadlo
alibisto
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:34:45 Offline |
Datel psal:Banditatom psal:Datel psal:
Mylíš jako se rozletět plnů rychlosťů proti sobě a koho součástka poletí dál (roztáhne křídla), tak vyhrává? Tak tomu rozumím :Dno jelikož ty naše ludry jsou kujevsky vychlí tak nevím jak(kam) by to dopadlo
alibisto
masochisto víš jaká by to byla jeba?
Zdar chlapi tak já se přidám se svou troškou do mlýna. Dostall jsem toho malinkatýho od čongů tří kanál s g.Má drahá polovička minimalizaci nadzemí části pokojové flory snesla s úsměvem při převrženém kafáči se začalo smrákat,i když jsem bravurně pokračoval v letu.Co čert nechtěl hned další figura nízký průlet nad popelníkem,kurva tak rychlej pohyb jsem od polovičky nečekal.no neva koupím větší.
Jinej už nebudu
Mylíš jako se rozletět plnů rychlosťů proti sobě a koho součástka poletí dál (roztáhne křídla), tak vyhrává? Tak tomu rozumím :Dno jelikož ty naše ludry jsou kujevsky vychlí tak nevím jak(kam) by to dopadlo
alibisto
co to vlastně máš?
Kedar psal:Zdar chlapi tak já se přidám se svou troškou do mlýna. Dostall jsem toho malinkatýho od čongů tří kanál s g.Má drahá polovička minimalizaci nadzemí části pokojové flory snesla s úsměvem při převrženém kafáči se začalo smrákat,i když jsem bravurně pokračoval v letu.Co čert nechtěl hned další figura nízký průlet nad popelníkem,kurva tak rychlej pohyb jsem od polovičky nečekal.no neva koupím větší.
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:40:00 Offline |
Kedar psal:Zdar chlapi tak já se přidám se svou troškou do mlýna. Dostall jsem toho malinkatýho od čongů tří kanál s g.Má drahá polovička minimalizaci nadzemí části pokojové flory snesla s úsměvem při převrženém kafáči se začalo smrákat,i když jsem bravurně pokračoval v letu.Co čert nechtěl hned další figura nízký průlet nad popelníkem,kurva tak rychlej pohyb jsem od polovičky nečekal.no neva koupím větší.
ten pohyb znám... a pak ten půlksich červený stojí za to
PALOUS psal:Datel psal:Banditatom psal:
no jelikož ty naše ludry jsou kujevsky vychlí tak nevím jak(kam) by to dopadloalibisto
co to vlastně máš?
Tož tohoto trhača
http://www.banggood.com/Wholesale-New-W … 36779.html
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:44:28 Offline |
Palousej: http://www.youtube.com/watch?v=3Q4LpqUux2w od 0:50 je to masakr... kor jak vrnkne tou brtulí
A to šecko při jednom letu, jo?
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:45:51 Offline |
Datel psal:PALOUS psal:Datel psal:
alibistoco to vlastně máš?
Tož tohoto trhača
a taky s tím lítáš mezi tyčkoj
Banditatom psal:Datel psal:PALOUS psal:
co to vlastně máš?Tož tohoto trhača
http://www.banggood.com/Wholesale-New-W … 36779.htmla taky s tím lítáš mezi tyčkoj
Mezi lanama jeřábu
Banditatom (Člen) 14.03.2012 18:50:40 Offline |
Tož tohoto trhača
http://www.banggood.com/Wholesale-New-W … 36779.htmla taky s tím lítáš mezi tyčkoj
Mezi lanama jeřábu
to diš vrnkneš.... to muší štípat
Datel psal:PALOUS psal:Datel psal:
alibistoco to vlastně máš?
Tož tohoto trhača
ale přemýšlej o levelu
Banditatom (Člen) 14.03.2012 21:44:18 Offline |
PALOUS psal:Datel psal:PALOUS psal:
co to vlastně máš?Tož tohoto trhača
http://www.banggood.com/Wholesale-New-W … 36779.htmlale přemýšlej o levelu
n von ještě neví co mu dorazí domů
Banditatom psal:PALOUS psal:Datel psal:
Tož tohoto trhača
http://www.banggood.com/Wholesale-New-W … 36779.htmlale přemýšlej o levelu
n von ještě neví co mu dorazí domů
datlík?a co?
Banditatom (Člen) 14.03.2012 21:58:23 Offline |
ale přemýšlej o levelun von ještě neví co mu dorazí domů
datlík?a co?
no to to bylo k tobě!uvidíš až ti příjde.... já s tím chtěl praštit
jinak podvozky budou do konce týdne ( akurát váhu jsem nedal)
Banditatom (Člen) 14.03.2012 22:11:38 Offline |
Datloj: po kolíkáté jsi ho už rosekal?