Nejsi přihlášen
Bourací kladivo - půjčení
Zdar,
potřeboval bych půjčit nějaký bourací kladivo (Kango nebo jak se tomu nadává).
Nejlépe za nějakou symbolickou prájs.
Potřebuju s tim zbourat jednu zděnou příčku, vysekat jednu niku do zdi a vybourat větší okno.
Doba půjčení cca tejden max. dva, neb se nebude všechno bourat najednou.
Je tu někdo, kdo má a byl by ochoten pučit?
THX
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
![]() |
Banditatom (Člen) 14.02.2012 14:44:32 Offline |
Re: Bourací kladivo - půjčení
když si uděláš výlet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PALOUS psal:Kelly01 psal:U nás to maj v každý půjčovně
jenže von ho chce satarmo
Uplně ne
Ale pučit si to na tejden z pučovny a vytasit za to 7x 400,- to taky nechci. To bych tady asi nezasíral forum... žéé
![]() |
Banditatom (Člen) 14.02.2012 17:21:22 Offline |
spidys psal:PALOUS psal:Kelly01 psal:U nás to maj v každý půjčovně
jenže von ho chce satarmo
Uplně ne
Ale pučit si to na tejden z pučovny a vytasit za to 7x 400,- to taky nechci. To bych tady asi nezasíral forum... žéé
vogu 7x 400 u kladiva za 70 000kč... to máš zadarmo
Tak ti to napíšu tady taky ať ostatní věděj jak některý půjčovny jedoudyš sem předělával chalupu tak sem potřeboval bourat jak ďas a tak sem nelitoval peněz půjčit si tu největší hilti a světe div se vomlátil bych jim to vo hlavu páč ten pneumatickej šrot z baumaxu za nějakejch tenkrát 900 vočí nadělal mnohem víc parády neš značkovej verk
jim to je u
jestli to maká tak jak má hlavně love,ale jestli si chceš něco jako teda pučit tak ať ti k tomu daj kus šutru a vokážou ti co to umí
zkus Tajnýho to je kluk šikovná a třeba by s ním byla řeč
ale zase si říkám mět půjčovnu tak proč to cpát známému za tašku hrušek dyš to jinej zaplatí
Jebat motorky :-)
Helemám dojem že ho v MAKRU prodávaj asi za 1600-1800kč.Tu trochu bourání to určitě přežije i ta neznačková mrdka.No a potom to hodíš do zastavárny kde ti za to daj 500kč. No a když to nepřežije tak tim líp a můžeš ho v pohodě vrátit.
Není ostuda se jako blbec narodit ,ostuda je jako blbec umřít.
![]() |
Banditatom (Člen) 14.02.2012 17:34:33 Offline |
PALOUS psal:Tak ti to napíšu tady taky ať ostatní věděj jak některý půjčovny jedou
dyš sem předělával chalupu tak sem potřeboval bourat jak ďas a tak sem nelitoval peněz půjčit si tu největší hilti a světe div se vomlátil bych jim to vo hlavu páč ten pneumatickej šrot z baumaxu za nějakejch tenkrát 900 vočí nadělal mnohem víc parády neš značkovej verk
jim to je u
jestli to maká tak jak má hlavně love,ale jestli si chceš něco jako teda pučit tak ať ti k tomu daj kus šutru a vokážou ti co to umí
ale zase si říkám mět půjčovnu tak proč to cpát známému za tašku hrušek dyš to jinej zaplatí
no vono je to taky trošku šizung ono čím větší tím lepčí neplatí... máme hitachi, makitu a devalt. ten devalt je s nich nejmenší ale do cihel sračky betonu jede jak fredka... ty dvě velké hovada co s nich bolí ruce jak kjáva jsou na tyhle materiály ouplně k pičímu... ale zas na železobeton, beton a šutr k nezaplacení
.
spidys: vogu hopni do baumaxkrámu kup si ten jejich bumbác zmetek za litr a tím to rozbíj...no a když se to posere daj ti novej
pokud se ti chce přes asijoj k nám na sever tak ti to kladivo půjčím
PALOUS psal:Tak ti to napíšu tady taky ať ostatní věděj jak některý půjčovny jedou
dyš sem předělával chalupu tak sem potřeboval bourat jak ďas a tak sem nelitoval peněz půjčit si tu největší hilti a světe div se vomlátil bych jim to vo hlavu páč ten pneumatickej šrot z baumaxu za nějakejch tenkrát 900 vočí nadělal mnohem víc parády neš značkovej verk
jim to je u
Já ti rozumim, jenže když to někomu leží v regálu a nikdo to na ten termín nechce, tak sem se jenom zeptal, jestli to někdo nemá a nepučí za flašku kořalky nebo třeba za talíř na tejden nebo těch čtrnáct dnů nebo prostě za lepší prájs než bych za to vytasil u nějakýho kapitalisty.
Eště nejsem takovej kokot, že nevim, že si to můžu pučit v pujčovně za plnou palbu. Jenom sem chtěl ušetřit nějakou kačenu třeba na kontík kerej by mi vodvez ten matroš co se vymlátí.
Holt řiká se líná huba holý neštěstí, ale taky se může řikat zeptej se a budeš za kokota.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 17:39:41 Offline |
než si to pujčovat na tejden za nějakou vysokou cenu na den/kč ,tak to tě fakt vyjde levnějc si koupit v baukrámu nějaký za 1500,- a to bourání příčky a vokna to vydrží ..když nebudeš chvátat a dělat s tim v jednom kuse , tak neshoří .
jen je dobrý fakt dodržet přestávky na vychladnutí ,když už se ti bude zdát ,že dost hřeje a můžeš s nim takhle dělat celou chalupu...taky jsem ho měl pujčený- byl koupený v penny za 1580,- káčé
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 17:41:18 Offline |
hlemejzd999 psal:než si to pujčovat na tejden za nějakou vysokou cenu na den/kč ,tak to tě fakt vyjde levnějc si koupit v baukrámu nějaký za 1500,- a to bourání příčky a vokna to vydrží ..když nebudeš chvátat a dělat s tim v jednom kuse , tak neshoří
.
jen je dobrý fakt dodržet přestávky na vychladnutí ,když už se ti bude zdát ,že dost hřeje a můžeš s nim takhle dělat celou chalupu...taky jsem ho měl pujčený- byl koupený v penny za 1580,- káčé
a vrátil jsem ho v pořádku - shořelo až jemu za nějakej čas
Ondráš psal:spidys psal:Holt řiká se líná huba holý neštěstí, ale taky se může řikat zeptej se a budeš za kokota.
Ale prd... Kdo se zeptá je blbej jen jednou...
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Banditatom (Člen) 14.02.2012 17:47:43 Offline |
spidys psal:Oká, zejtra sjedu do Hornbachu a Baumaxu a mrknu jaká je nabídka.
Koupim nějakou levnou sračku.
vogu když
![]() |
Banditatom (Člen) 14.02.2012 17:53:37 Offline |
PALOUS psal:Hlavně koukej koupit pneumatickej příklep,vobdivuju řízci co koupí třeba vrtačku s příklepem a f paneláku valej díru na hmoždinu celej den a všichni sousedi je zbožňujou jaký to sou dříči
ty voe takového kokota bych zabil víš co ti to dělá s makovicoj když chrápeš???!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 14.02.2012 19:59:43 Offline |
PALOUS psal:Hlavně koukej koupit pneumatickej příklep,vobdivuju řízci co koupí třeba vrtačku s příklepem a f paneláku valej díru na hmoždinu celej den a všichni sousedi je zbožňujou jaký to sou dříči
at koupí nějakou profi soupravu v kufru ...
Pane Spidis u nas to resime v Asiji 10kg palicej , naflusat do ruk a mlatit s tim zdenou pricku jak nic . No jestli je zelezobetonova, tak to stejne musis flexou vyrezat. Vy prazaci mate ze vsim trabl kurva
, u nas vemes kluka za 70 ,- na hodku a jak to jde
Billy psal:Pane Spidis u nas to resime v Asiji 10kg palicej
, naflusat do ruk a mlatit s tim zdenou pricku jak nic . No jestli je zelezobetonova, tak to stejne musis flexou vyrezat. Vy prazaci mate ze vsim trabl kurva
moje řeč
něco si půjčovat a bejt za to pak vděčnej tak to radši vzteky rozmlátím
Jebat motorky :-)
spidys psal:Bodlinka psal:...zeptám se Ti tatíka, nějaké kango vlastnil, na kdy ho potřebuješ?
Na příští týden. Děkuju
... jestli máš správné číslo v profilu, tak jsem ti psala ráno sms
Na příští týden. Děkuju
Sry nějak sem začal fungovat až teď.
Hele nějaký kladivo sem mezi tim sehnal, takže zatim díky za nabídku. Ale kdyby něco tak bych volal.
spidys psal:Bodlinka psal:spidys psal:Na příští týden. Děkuju
Sry nějak sem začal fungovat až teď.
Hele nějaký kladivo sem mezi tim sehnal, takže zatim díky za nabídku. Ale kdyby něco tak bych volal.
oukej ;)
Banditatom (Člen) 15.02.2012 14:39:35 Offline |
, naflusat do ruk a mlatit s tim zdenou pricku jak nic . No jestli je zelezobetonova, tak to stejne musis flexou vyrezat. Vy prazaci mate ze vsim trabl kurva
no jistě bác bác a příčka jde k zemi...
přesně, stejnej problém u ségry v bytě, párkrát se do toho mrdlo a bylo po příčce
Bandit 4EVER!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2012 14:49:07 Offline |
barynek psal:Billy psal:Pane Spidis u nas to resime v Asiji 10kg palicej
přesně, stejnej problém u ségry v bytě, párkrát se do toho mrdlo a bylo po příčce
kolikrát tě to kládivko otočilo kolem osy?
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2012 16:06:29 Offline |
Ondráš psal:Vogové... Spidys musí mít techniku...
Copak ajťáci dělaj rukama? Vždyť jsou na ně levý.
no to maj vlastně pravdu
mame na firme, jenze ted je obdobi kdy jsou obe na havarkach vody. mame neco od boshe a wackera. no a potom 250kg na bagru hlavne nkupuj smejd. mame dva koupeny na firme a jediny co ma hodnotu je ten kufr ve kterym to je. protoze jinak to neboura ale spis lochta. bylo by to dobre drazdidlo pro zeny. takze bacha bacha.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom psal:barynek psal:Billy psal:Pane Spidis u nas to resime v Asiji 10kg palicej
kolikrát tě to kládivko otočilo kolem osy?
malý kladivo + velká váha/svalová hmota uživatele = neotočení
ale málem jsem zrušil troubu, když odlít kus "šutru"
Bandit 4EVER!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2012 22:12:14 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:barynek psal:
přesně, stejnej problém u ségry v bytě, párkrát se do toho mrdlo a bylo po příčcekolikrát tě to kládivko otočilo kolem osy?
malý kladivo + velká váha/svalová hmota uživatele = neotočení
![]()
ale málem jsem zrušil troubu, když odlít kus "šutru"
To nemluvíš vo sobě co?
barynek psal:Billy psal:Pane Spidis u nas to resime v Asiji 10kg palicej
No dyt se s tim neserte, jestli resis podlahy, tak tam nahazej ze dveú vrstvy lepenek z krabicej na to starej koberec co pujde vyhodit a mas to co by rup. za par minut nemas co resit s bouranim.
Banditatom psal:barynek psal:Banditatom psal:
kolikrát tě to kládivko otočilo kolem osy?malý kladivo + velká váha/svalová hmota uživatele = neotočení
![]()
ale málem jsem zrušil troubu, když odlít kus "šutru"To nemluvíš vo sobě co?
neznáš, nevíš
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1