Nejsi přihlášen
snowflake600 (Člen) 15.02.2012 16:11:32 Offline |
neznáte ho někdo?
http://motorky.bazos.cz/inzerat/1436037 … -600-S.php
už to s frajerem dojednávám, jak bych pro něj vyrazil, neznáte ho někdo nějak blíž - vy z tý ciziny....ehm, teda, Brna
snowflake600 (Člen) 15.02.2012 16:20:00 Offline |
Re: neznáte ho někdo?
Kelly01 psal:Má kapotu, s těma se nikdo nebaví...
PS: nemám ho pro sebe to jen preventivně, abych nepřišel do řečí
snowflake600 psal:http://motorky.bazos.cz/inzerat/14360373/Suzuki-Bandit-600-S.php
už to s frajerem dojednávám, jak bych pro něj vyrazil, neznáte ho někdo nějak blíž - vy z tý ciziny....ehm, teda, Brna
Nejednu kořalku jsem s ním vypil Origo stav, jetá rekreačně (nad 100km/h se starý vždycky lekl a zpomalil
). Moc na tom nejezdil, takže km jsou reálné.
Jak moc a jakým stylem s tím jezdil jeho syn nevím, ale řekl bych, že vůbec.
Doporučuju
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2012 17:32:48 Offline |
Kelly01 psal:Má kapotu, s těma se nikdo nebaví...
no jistěéé
póla: jj je to hnus kam ty ceny spadly...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 19:35:17 Offline |
ty vole ta cena ...já bejt bohatě voženěnej , tak do něj du...
teda hned ,co bych ho předělal na Nko...nebo s tim aspoň fláknul ,aby byl důvod ho předělat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
snowflake600 (Člen) 15.02.2012 19:56:24 Offline |
hlemejzd999 psal:ty vole ta cena
...já bejt bohatě voženěnej , tak do něj du...
teda hned ,co bych ho předělal na Nko...nebo s tim aspoň fláknul ,aby byl důvod ho předělat
no, dyk řikám, že už sem s frajerem dohodlej, že pro něj jedem do konce tejdna
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 15.02.2012 20:06:44 Offline |
snowflake600 psal:hlemejzd999 psal:ty vole ta cena
...já bejt bohatě voženěnej , tak do něj du...
teda hned ,co bych ho předělal na Nko...nebo s tim aspoň fláknul ,aby byl důvod ho předělatno, dyk řikám, že už sem s frajerem dohodlej, že pro něj jedem do konce tejdna
Banditatom psal:Kelly01 psal:Má kapotu, s těma se nikdo nebaví...
no jistěéé:good::-D
póla: jj je to hnus kam ty ceny spadly...:-(:sick:
kurňa... jednou tady brečíme jak je všechno drahý, teď je zas všechno moc levný.... :headshake:
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 16.02.2012 08:03:27 Offline |
richie psal:Banditatom psal:Kelly01 psal:Má kapotu, s těma se nikdo nebaví...
no jistěéé
póla: jj je to hnus kam ty ceny spadly...kurňa... jednou tady brečíme jak je všechno drahý, teď je zas všechno moc levný....
když to bylo drahý moc mě to nevadilo pač to bylo takový nóbl zboží nedosařitelný dnes si to koupí kdejaká
co tomu rozumí jak kapr televizi
Marián psal:neblaznete, snad byste nechteli davat za 11 let starou motorku vic, kdyz novyho sezenete za 135t.
...víš jak, když nakupujou je to zkurveně drahý, když prodávaj, je to zkurveně levný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
snowflake600 (Člen) 17.02.2012 16:36:22 Offline |
tak si představte, že ten idiot to prodal!!!!!!!! mít ho po ruce, tak mu na místě rozbiju držku.....
Desetkrát sem mu řekl, že chci slyšet, estli mi to nechá, že se potáhnu na druhou stranu republiky kvuli němu a naháním lidi kvůli autu, keš sem si došel vybract, auto natankoval....
A ty kecy kolem, že se s otcem nedomluvil a ten že to prodal....
Pan Kapitán z Troubska má u mě vroubek...
![]() |
Banditatom (Člen) 17.02.2012 16:41:10 Offline |
snowflake600 psal:tak si představte, že ten idiot to prodal!!!!!!!! mít ho po ruce, tak mu na místě rozbiju držku.....
Desetkrát sem mu řekl, že chci slyšet, estli mi to nechá, že se potáhnu na druhou stranu republiky kvuli němu a naháním lidi kvůli autu, keš sem si došel vybract, auto natankoval....
Héj přesně tohle se mě stalo v létě... volám na auto jako, že bych si pro něj ráno přijel... borec jojo v klidu. vyberu prachy, nataknuju auto, naložím kámoše, a že pojedem... asi po dvaceti minutách mi volá borec, že to auto prodal!!! jsem myslel, že tu zabiju
jinač v létě mu to dám ještě sežrat
kdo je od uherského hraiště
snowflake600 (Člen) 17.02.2012 16:47:29 Offline |
Banditatom psal:snowflake600 psal:tak si představte, že ten idiot to prodal!!!!!!!! mít ho po ruce, tak mu na místě rozbiju držku.....
Pan Kapitán z Troubska má u mě vroubek...Héj přesně tohle se mě stalo v létě... volám na auto jako, že bych si pro něj ráno přijel... borec jojo v klidu. vyberu prachy, nataknuju auto, naložím kámoše, a že pojedem... asi po dvaceti minutách mi volá borec, že to auto prodal!!! jsem myslel, že tu
zabiju
jinač v létě mu to dám ještě sežrat
kdo je od uherského hraiště
no, mám takovou chuť si za tohle vymyslet taky pomstu...nevěřil bych, že na takový idiota narazím
kdybych mu tolikrát neřek, ať ze mě nedělá blbce, pokud počítá s tím, že až se dohodnem, kdy dovalím, tak mi ho prodá, tak tvrdil, že ne, všechno v pohodě, 100% tady bude, nechám ho pro vás.....
podpalte mu aspoň někdo pytlík s hovnem přede dveřma, než vymyslím něco smysluplnějšího
snowflake600 psal:tak si představte, že ten idiot to prodal!!!!!!!! mít ho po ruce, tak mu na místě rozbiju držku.....
myslím že to toho idiota nezajímá že má vroubek ... nešetřil bych slovama který by si asi nechtěl dát do rámečku
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Na takovej kup se musí vyrazit hned,jinak to dopadne tak jak to dopadlo.Taky jsem takhle párkrát dopadl.Jak se říká "kdo zaváhá -nežere"
snowflake600 psal:http://motorky.bazos.cz/inzerat/14360373/Suzuki-Bandit-600-S.php
Za kolipa to tam mel ? Inzerat uz je vymazanej .
snowflake600 (Člen) 17.02.2012 19:31:47 Offline |
Libor nx psal:snowflake600 psal:tak si představte, že ten idiot to prodal!!!!!!!! mít ho po ruce, tak mu na místě rozbiju držku.....
Pan Kapitán z Troubska má u mě vroubek...Na takovej kup se musí vyrazit hned,jinak to dopadne tak jak to dopadlo.Taky jsem takhle párkrát dopadl.
Jak se říká "kdo zaváhá -nežere"
nejel sem, jelikož ty kurvy silničárský cesty do Brna zavírají jednu za druhou, kvulivá sněhu...
snowflake600 psal:Libor nx psal:snowflake600 psal:tak si představte, že ten idiot to prodal!!!!!!!! mít ho po ruce, tak mu na místě rozbiju držku.....
Pan Kapitán z Troubska má u mě vroubek...Na takovej kup se musí vyrazit hned,jinak to dopadne tak jak to dopadlo.Taky jsem takhle párkrát dopadl.
Jak se říká "kdo zaváhá -nežere"
nejel sem, jelikož ty kurvy silničárský cesty do Brna zavírají jednu za druhou, kvulivá sněhu...
...to si ten snow flek?
snowflake600 (Člen) 17.02.2012 19:41:04 Offline |
Mour psal:snowflake600 psal:Libor nx psal:
Na takovej kup se musí vyrazit hned,jinak to dopadne tak jak to dopadlo.Taky jsem takhle párkrát dopadl.Jak se říká "kdo zaváhá -nežere"
...to si ten snow flek?
kuš a neserte mě eště vy
to Banditatom: tož ja su vot Hradišťa
ináč ňa sa totok už taky stalo a nadával sem jag špaček. jendže nutno sa na to zas podívat ze strany prodejce. takých kupců, keří vám řeknů, že si to stopro vezmů, že dojedů apod., nebo keří dokonce dojedů a řeknů, že to berů, ale až za va dny, tag takých je taky hafo a blokovat pak mašinu a spoléhat sa na nadřeknutý kup, obzvláště dyž donde druhý kupec a zamává chechtákama, tag holt vrabec v hrsti je víc než ten holub na krovu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Sněhurka:
A teď si představ, že bys přijel, našel na nádrži škrábanec od tankvaku a řekl, že to nechceš... Kápo by pak měl motorku a kupec, který ji opravdu chtěl, by už koupil něco jiného.
Schválně jim zavolám, ale jestli to starej prodal, tak mladej se může na hlavu postavit a nic s tím neudélá. Tu motorku si přivezl starej a jezdil na ní. Jak mladej vyrostl z malorážky, tak mu to myslím dal k dispozici a navíc ho teď pověřil prodejem. Pokud sehnal kupce sám, tak mu to prodal. Prachy v peněžence jsou trochu něco jiného, než možný kupec, který s ním dva dny řeší, že určitě přijede.
BTW za klávesnicí jsi superhero co? Schováváš se tady za nicneříkající nick a pouhé jméno v profilu, ale kápovo příjmení a pomalu bydliště (ono Troubsko není žádné velkoměsto) tady vykřikuješ.
Sorry, ale jsi ufňukaný fracek, kterému nevyšel dobrý kup
Abik,to víš,klucí se učej kšeftovat
hoši,slíbenejch kupců už jsem za těch pár let co prodávám
auta měl desítky, ne-li stovky.. pokud není stopro jistý,
že kupec na telefon dorazí a koupí,a to není nikdy(jen máš časem
vypracovanou zkušenost,která ti napoví..) tak prostě odjíždí ten,
kterej plácne prachama o stůl.... Jen teda volám zájemci,že tu mám
zákazníka s prachama,ať sebou buď hodí,nebo už nejezdí..
A taky domlouvání obchodu s někým,kdo není přímo majitel,
to si o chaos přímo říká.. synek se s někým domluví a táta mezitím
slíbí a prodá jinýmu.. takže bych se moc nečertil..
a vo co de,motorek je jak sraček..
...a bude hůř!
Jako chapu prodejce, kdo driv prijde driv kupuje, neresil bych to jinak. Takovejch slibovacu prijelo neprijelo.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 14:41:26 Offline |
já když jsem kupoval moto ,tak jsem taky na 100% tvrdil , že přijedu a beru jí ...pak sem zas volal , že mi to nevyjde ...a že tedy jindy...a pak sem zas volal , že už určitě jedu a beru jí ...asi 14 dní takhle sme si takhle volali
..no a pak sem nakonec přijel
...musel bejt ze mně na prášky
hlemejzd999 psal:já když jsem kupoval moto ,tak jsem taky na 100% tvrdil , že přijedu a beru jí .
..pak sem zas volal , že mi to nevyjde ...a že tedy jindy...a pak sem zas volal , že už určitě jedu a beru jí ...asi 14 dní takhle sme si takhle volali
Plazivej,jenže tu červenou ludru nikdo další koupit nechtěl..
tak byl majitel rád za tebe
...a bude hůř!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 14:50:24 Offline |
karlos100 psal:hlemejzd999 psal:já když jsem kupoval moto ,tak jsem taky na 100% tvrdil , že přijedu a beru jí .
..pak sem zas volal , že mi to nevyjde ...a že tedy jindy...a pak sem zas volal , že už určitě jedu a beru jí ...asi 14 dní takhle sme si takhle volali
tak byl majitel rád za tebe
já vim ...taky ,když jsem zas a zas volal ,tak ji pořád měl
..hele ,já neměl prachy na lepší a on chtěl prodat ,no...
hlemejzd999 psal:karlos100 psal:hlemejzd999 psal:já když jsem kupoval moto ,tak jsem taky na 100% tvrdil , že přijedu a beru jí .
tak byl majitel rád za tebejá vim
...taky ,když jsem zas a zas volal ,tak ji pořád měl
..hele ,já neměl prachy na lepší a on chtěl prodat ,no...
v pohodě,hlavně že slouží a dělá radost,vostatní je nepodstatný..
...a bude hůř!
karlos100 psal:hlemejzd999 psal:karlos100 psal:Plazivej,jenže tu červenou ludru nikdo další koupit nechtěl..
tak byl majitel rád za tebejá vim
...taky ,když jsem zas a zas volal ,tak ji pořád měl
..hele ,já neměl prachy na lepší a on chtěl prodat ,no...v pohodě,hlavně že slouží a dělá radost,vostatní je nepodstatný..
nekecej tys prodal i plazivýmu? za chvíli tady budeš mít skupinu zákazníků jak na fejsbůku
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:hlemejzd999 psal:
já vim...taky ,když jsem zas a zas volal ,tak ji pořád měl
..hele ,já neměl prachy na lepší a on chtěl prodat ,no...v pohodě,hlavně že slouží a dělá radost,vostatní je nepodstatný..
nekecej tys prodal i plazivýmu?
za chvíli tady budeš mít skupinu zákazníků jak na fejsbůku
kdepak prodal,jen jsem do něj trochen přátelsky rejpal
VIP zákazník jsi pochopitelně Ty a s fejzbůkem jdi do
...a bude hůř!
Póla psal:to jsou ceny, to je děs...za chvíli budeme BAnditky dávat zadarmo a ještě přidávat kořalku navrh.....
no ono to s tema nasema veteranama ani jina za chvili nepujde
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
XJelen psal:karlos100 psal:hlemejzd999 psal:
já vim...taky ,když jsem zas a zas volal ,tak ji pořád měl
nekecej tys prodal i plazivýmu?
nezdržuj se tady a pádluj....čtyři kilča dole a fyzička jak ve dvaceti,woe
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:XJelen psal:karlos100 psal:
v pohodě,hlavně že slouží a dělá radost,vostatní je nepodstatný..nekecej tys prodal i plazivýmu?
nezdržuj se tady a pádluj
....čtyři kilča dole a fyzička jak ve dvaceti,woe
dětku nesér, dělám co můžu
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kim psal:XJelen psal:
nekecej tys prodal i plazivýmu?za chvíli tady budeš mít skupinu zákazníků jak na fejsbůku
nezdržuj se tady a pádluj
....čtyři kilča dole a fyzička jak ve dvaceti,woe
koukals na cenu boxu v Mostě?za sezonu šla vo litr nahoru...pro sichr jsem objednal středně velkej nůžkáč
...pudeš do party?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 17:20:33 Offline |
Kim psal:nezdržuj se tady a pádluj
![]() |
Banditatom (Člen) 20.02.2012 17:25:41 Offline |
hlemejzd999 psal:Kim psal:nezdržuj se tady a pádluj
se nesměj voni časem dopádlují k tobě.... nebo ty k ním?
snowflake600 (Člen) 20.02.2012 18:45:57 Offline |
ABik psal:Sněhurka:
A teď si představ, že bys přijel, našel na nádrži škrábanec od tankvaku a řekl, že to nechceš... Kápo by pak měl motorku a kupec, který ji opravdu chtěl, by už koupil něco jiného.
Schválně jim zavolám, ale jestli to starej prodal, tak mladej se může na hlavu postavit a nic s tím neudélá. Tu motorku si přivezl starej a jezdil na ní. Jak mladej vyrostl z malorážky, tak mu to myslím dal k dispozici a navíc ho teď pověřil prodejem. Pokud sehnal kupce sám, tak mu to prodal. Prachy v peněžence jsou trochu něco jiného, než možný kupec, který s ním dva dny řeší, že určitě přijede.
BTW za klávesnicí jsi superhero co? Schováváš se tady za nicneříkající nick a pouhé jméno v profilu, ale kápovo příjmení a pomalu bydliště (ono Troubsko není žádné velkoměsto) tady vykřikuješ.
Sorry, ale jsi ufňukaný fracek, kterému nevyšel dobrý kup
Nechci si dělat špatný vztahy, řekněme, že tohle nechám bez reakce a budu si myslet svoje.
Když jsme u těch profilů, ještě, že ty ho tu máš vyplněnej i s délkou přirození....
Upřímně, čekal sem, kdy se tu vozveš a budeš na to reagovat....toho fracka si nech od cesty, víš o mně kulový...
Kim psal:XJelen psal:Kim psal:
nezdržuj se tady a pádluj....čtyři kilča dole a fyzička jak ve dvaceti,woe
koukals na cenu boxu v Mostě?za sezonu šla vo litr nahoru
...pro sichr jsem objednal středně velkej nůžkáč
...pudeš do party?
koukal, masakr zahradní pavilonek bude eště dobrej. Ty vole nůžkáč jo? aj s bokama? moclipak?
Strýcfajtr !!!
Kim psal:tenhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 763263.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 3263_2.jpg
snad bude dobreja cena?...ani hodně ani málo
....áááá drink párty bude.....jedu
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Kim psal:tenhle
i tak se dá použít
Štěpáne jak seš na tom ve středu kolem čtvrtý odpoledne,na 99,9% dovezu toho trhače asfaltu
Kim psal:kojaksro psal:Kim psal:tenhle
i tak se dá použít
Štěpáne jak seš na tom ve středu kolem čtvrtý odpoledne,na 99,9% dovezu toho trhače asfaltu
.....kolem 16,00 pohoda...budu Tě čekat
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Kim psal:kojaksro psal:
....áááá drink párty bude.....jedui tak se dá použít
Štěpáne jak seš na tom ve středu kolem čtvrtý odpoledne,na 99,9% dovezu toho trhače asfaltu.....kolem 16,00 pohoda
...budu Tě čekat
Kim psal:tenhle
...kdo nám půjčí vojenský palandy?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kim psal:tenhle
si dělej prdel a příště je Zvíře dotáhne
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:Kim psal:tenhle
si dělej prdel a příště je Zvíře dotáhne
...dobrá barva, Rizla+ a Jelenojc mrdku vyhoďte na déšť
Zvíře palandu neutáhne,ale matraci a peřinku má pokaždýbuchta
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:osiris psal:
...kdo nám půjčí vojenský palandy?si dělej prdel a příště je Zvíře dotáhne
...dobrá barva, Rizla+
a Jelenojc mrdku vyhoďte na déšť
nejlepší by byl modro-bílym provedení,šel by mě pěkně k vozovýmu parku....bohužel momentálně jsou vyprodaný
...
osiris psal:Kim psal:tenhle
palandy pučit nebo za dobrou kaufnout by nebyl problem,ale kdo by se s těma krámama tahal...woe to už si k tomu můžu pořídit i maringotku a jezdit jako Lagron na štace
Kim psal:karlos100 psal:XJelen psal:
si dělej prdel a příště je Zvíře dotáhne...dobrá barva, Rizla+
a Jelenojc mrdku vyhoďte na déšť
nejlepší by byl modro-bílym provedení,šel by mě pěkně k vozovýmu parku
....bohužel momentálně jsou vyprodaný
...
vo co de,popadni váleček a latex,a ať to máš rovný
...a bude hůř!
Stránky: 1