Nejsi přihlášen
Don Pietro (Člen) 19.02.2012 22:38:30 Offline |
tesniaca podložka na krytke zapalovania
ahojte bandiťáci,
našiel som v manuále že má mať horný šrób na krytke zapalovania tesniacu podložku. Má tam nejaký zmysel?
Nebola tam pravdaže, čiže moto fachčilo aj bez nej, len rozmýšľam že súdruhovia v Japonsku to tam pre niečo dávajú...
Tak či neprichádzam o nejakého teho koňa
Ten chlapík tancuje šíleně! Kousla ho snad tarantule? Nebo co?
Re: tesniaca podložka na krytke zapalovania
...dyby tam neměla smysl, tag ji tam nedávaj, ne??? ...a dyby ti vrtalo hlavou proč, tag mi vjeř, že díra pro šroup f karteru je durch aš do klikový skříně, tagže je tam ta podloška proto, aby ti tamtudyma nerosil volej...proto je ta podloška s gumou...a vo koně bez ní nepřicházíš...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Don Pietro (Člen) 20.02.2012 09:12:55 Offline |
Filous psal:...dyby tam neměla smysl, tag ji tam nedávaj, ne??? ...a dyby ti vrtalo hlavou proč, tag mi vjeř, že díra pro šroup f karteru je durch aš do klikový skříně, tagže je tam ta podloška proto, aby ti tamtudyma nerosil volej...proto je ta podloška s gumou...a vo koně bez ní nepřicházíš...
no, práve že to napadlo aj mňa tak som tam súšal nacpať drát a ten nešieľ ďalej
jasne že som tam sekol fibrovú podložku, len mi to vrtalo v hlave, keďže som sa neprepichol až do skrine, ale asi sa mi oprel koniec drôtu ešte o závit
Koníky bol potom len pokus o vtip, na niektorých az nich ni nejazdím a teší ma teraz hlavne že keď som prehodil rozvoďák, tak prestali mlátiť kopytama
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 12:20:16 Offline |
Filous psal:Mour psal:Jak jsem se dívalů na partsdepot, tak je ta podložka z vobou stran? ...jak ze víka zapal. tak startéru?
...jes...
hele ,vo jakej podložce se bavíte ? ..mám ji tam taky ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2012 13:51:32 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:Mour psal:Jak jsem se dívalů na partsdepot, tak je ta podložka z vobou stran? ...jak ze víka zapal. tak startéru?
...jes...
na levy strane motoru maly vicko tam co ti chybel kus bloku.tak na jednom sroubu je jeste gumova podlozka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 psal:Filous psal:Mour psal:Jak jsem se dívalů na partsdepot, tak je ta podložka z vobou stran? ...jak ze víka zapal. tak startéru?
...jes...
Já se jen chtěl ujistit, že je tam taky nemám
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 14:37:19 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...jes...
na levy strane motoru maly vicko tam co ti chybel kus bloku.tak na jednom sroubu je jeste gumova podlozka
tak za 1. na levý straně sem to rozebraný neměl
2. kus bloku mi chyběl na pravý straně...tam ,co je snímač otáček na klice...tohle víčko myslíš ?
3. esli myslíš tohle víčko ,tak to je jedno ,páč ta strana je tak dokurvená, že už je jedno ,kudy to chčije a %nákej šroubek to nezachrání
K.a.s.y.m. (Člen) 20.02.2012 18:39:13 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
hele ,vo jakej podložce se bavíte ? ..mám ji tam taky ?na levy strane motoru maly vicko tam co ti chybel kus bloku.tak na jednom sroubu je jeste gumova podlozka
tak za 1. na levý straně sem to rozebraný neměl
2. kus bloku mi chyběl na pravý straně...tam ,co je snímač otáček na klice...tohle víčko myslíš ?
3. esli myslíš tohle víčko ,tak to je jedno ,páč ta strana je tak dokurvená, že už je jedno ,kudy to chčije a %nákej šroubek to nezachrání
jo sem blb..myslim pravá a píšu levá..hlavně že si rozumíme
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 20.02.2012 18:42:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:
na levy strane motoru maly vicko tam co ti chybel kus bloku.tak na jednom sroubu je jeste gumova podlozkatak za 1. na levý straně sem to rozebraný neměl
3. esli myslíš tohle víčko ,tak to je jedno ,páč ta strana je tak dokurvená, že už je jedno ,kudy to chčije a %nákej šroubek to nezachráníjo sem blb..myslim pravá a píšu levá..hlavně že si rozumíme
nó tak tos mě překvapil ...tak určitě nemám
Don Pietro (Člen) 20.02.2012 19:00:10 Offline |
ono asi je lepšie ju nemať, lebo keď dáš nejakú mäkkú gumovú podložku, tak musíš dať na šrób lepidlo na závity a keď ho nedáš, tak ti šróbik vypadne čo bude asi väčšia diera ako to čo proleze okolo závitu
Banditatom (Člen) 20.02.2012 19:03:57 Offline |
Don Pietro psal:ono asi je lepšie ju nemať, lebo keď dáš nejakú mäkkú gumovú podložku, tak musíš dať na šrób lepidlo na závity a keď ho nedáš, tak ti šróbik vypadne čo bude asi väčšia diera ako to čo proleze okolo závitu
hliník, měď?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Don Pietro (Člen) 20.02.2012 21:22:20 Offline |
Banditatom psal:Don Pietro psal:ono asi je lepšie ju nemať, lebo keď dáš nejakú mäkkú gumovú podložku, tak musíš dať na šrób lepidlo na závity a keď ho nedáš, tak ti šróbik vypadne čo bude asi väčšia diera ako to čo proleze okolo závitu
hliník, měď?
myslím že sa dajú použiť, aj keď neviem s akým momentom sa počíta pri tomto závite, osobne som použil fiberovú podložku, tiež bez lepidla na závit... v každom prípade už ten môj dotaz asi moc pitváme
hold asi už zimný absťák
Banditatom (Člen) 20.02.2012 21:24:21 Offline |
Don Pietro psal:Banditatom psal:Don Pietro psal:ono asi je lepšie ju nemať, lebo keď dáš nejakú mäkkú gumovú podložku, tak musíš dať na šrób lepidlo na závity a keď ho nedáš, tak ti šróbik vypadne čo bude asi väčšia diera ako to čo proleze okolo závitu
hliník, měď?
myslím že sa dajú použiť, aj keď neviem s akým momentom sa počíta pri tomto závite, osobne som použil fiberovú podložku, tiež bez lepidla na závit... v každom prípade už ten môj dotaz asi moc pitváme
hold asi už zimný absťák
pokud se nepletu víka motoru jsou 11Nm
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 08:12:03 Offline |
Filous psal:osiris psal:...kristovanoho děte do prdele
...
...nebo do práce
Banditatom (Člen) 21.02.2012 15:16:52 Offline |
vod doby co jsem viděl a platil 12 ze 16 šroubu na seřízení ventilů používám ( pač jsem dobytek hovado bez citu) momenťák klidně i na hajzl prkýnko...
Stránky: 1