Nejsi přihlášen
hans.vfitness (Nový člen) 20.02.2012 21:41:58 Offline |
řidítka
Zdar, nemáte někdo zkušenosti s širokými řidítky na banditovi (80cm). Stačí kabely k ovládání a bovdeny? Mám v plánu širší držení a než se do toho pustím, rád bych radu. Do elektroinstalace se mi moc nechce. A jak je to s ovládáním motorky? Díky za radu a případně i za rozmluvení přestavby.
Honzik8719 (Člen) 20.02.2012 21:51:38 Offline |
Re: řidítka
měl sem na babičce široký s hrazdou od kojaka asi za 700 kil, žádný kabely,lanka ani nic podobnýho nebylo třeba prodlužovat...
určitě se pod tajemnym čudlem hledat nachází spousta podobných témat...
...relativní kochač...
Mám tuším že 81 nebo 82. Na místě se s tím manipuluje trochu líp (ta motorka má furt 230kg), když jedeš máš víc "nasranej posez".
Nám co máme krátký ruce to ale může trochu vadit na okruhu, portože nemůžeš jít tolik do strany... Ale na to moje mrdání...
Možná trochu hlídat zahnutí. Jak kroutíš heftem, tak to může bejt dost nepřirozený a bolet z toho zápěstí. U mě to přichází na řadu tak po 300-400 km.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
me ty siroky 80 vetve prospeli pri rizeni, byl sem z teho prechodu velice nadsenej, pac sem trosku sirsi v ramenach a pozoury sem mel jaksi nakrouceny na seriovkach, tedkon je to ohodne lepsi
Billy psal:me ty siroky 80 vetve prospeli pri rizeni, byl sem z teho prechodu velice nadsenej, pac sem trosku sirsi v ramenach a pozoury sem mel jaksi nakrouceny na seriovkach, tedkon je to ohodne lepsi
...ale di ty vazoune širokej v ramenou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 21.02.2012 15:44:33 Offline |
Filous psal:Billy psal:me ty siroky 80 vetve prospeli pri rizeni, byl sem z teho prechodu velice nadsenej, pac sem trosku sirsi v ramenach a pozoury sem mel jaksi nakrouceny na seriovkach, tedkon je to ohodne lepsi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 18:16:43 Offline |
Koldan psal:je to lepčejší, vo tem žádná
a navíc budeš vypadat jako pořádnej bouchač ,když pojedeš
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:Billy psal:me ty siroky 80 vetve prospeli pri rizeni, byl sem z teho prechodu velice nadsenej, pac sem trosku sirsi v ramenach a pozoury sem mel jaksi nakrouceny na seriovkach, tedkon je to ohodne lepsi
Kdybych byl kurva a né kamoš,tak bych k tomu přidal něco vo flanelce a hobitovi....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:Billy psal:me ty siroky 80 vetve prospeli pri rizeni, byl sem z teho prechodu velice nadsenej, pac sem trosku sirsi v ramenach a pozoury sem mel jaksi nakrouceny na seriovkach, tedkon je to ohodne lepsi
Kdybych byl kurva a né kamoš,tak bych k tomu přidal něco vo flanelce a hobitovi....
už sa stalo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:Filous psal:Billy psal:me ty siroky 80 vetve prospeli pri rizeni, byl sem z teho prechodu velice nadsenej, pac sem trosku sirsi v ramenach a pozoury sem mel jaksi nakrouceny na seriovkach, tedkon je to ohodne lepsi
...to bys tomu zrzkovi nemoch udělat
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:Filous psal:Billy psal:me ty siroky 80 vetve prospeli pri rizeni, byl sem z teho prechodu velice nadsenej, pac sem trosku sirsi v ramenach a pozoury sem mel jaksi nakrouceny na seriovkach, tedkon je to ohodne lepsi
kurvy jedny zavistivy
Dobry den moji sousede
http://www.youtube.com/watch?v=RuoDPQYo … re=related
Billy psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...ale di ty vazoune širokej v ramenouKdybych byl kurva a né kamoš,tak bych k tomu přidal něco vo flanelce a hobitovi....
Dobry den moji sousede
http://www.youtube.com/watch?v=RuoDPQYo … re=related
Jó hochu,už se to tady s tebou potáhne navěky,tady se vždycky najde dobrák,kerej rát vytáhne něco z minulosti
Flanelky kurva nenosim, ze jestli vypadam jak Hobit tos to treba jeste beru ale flanelku kurva to sem na sobe nikdal nemel, staci kdyz vidim kravatu tak se me prici prdel , Jednoho flanelku sem malem kdysi sejmul na Kralovne na nejakym kandrbale jeste se Silverfoxem a Pulmotorem , picoval do nas ze mame motohadry zalepeny fest muchama
Billy psal:Flanelky kurva nenosim, ze jestli vypadam jak Hobit tos to treba jeste beru ale flanelku kurva to sem na sobe nikdal nemel, staci kdyz vidim kravatu tak se me prici prdel , Jednoho flanelku sem malem kdysi sejmul na Kralovne na nejakym kandrbale jeste se Silverfoxem a Pulmotorem , picoval do nas ze mame motohadry zalepeny fest muchama
...se za to nestyď, dyť ve flanelkách choděj i širokoramený dřevorupci, jako ty ...eště si k tomu pořiď lacláče, farmářky a Štýlku a můžeš do Kanady plundrovat lesy
Ja uz mlcim a beru to od vas
ste kurvy, ale voto tady de, musim si zlepsit naladu. V patek me umrel pesek, 3,5 roku mel, litali sme po klinice, vselijaky vysetreni a stejnak na nic neprisli, ikdyz jsou to dobri doktori, chudera me umrela rano v naruci. Kua svet vezme ty kteri za to stojej a smejdi vsechno prezijou . Udelali sme pro ni vsechno, byla na kapackach, proste z niceho nic, otracena nebyla. Za 3 roky sem pohrbil 4 pesaka postelaka. 17-14-14 a 3,5 roku tedkon ta posledni . Jediny co me doma utesi je ta 1 rocni, ale je ji trosku smutno a dalsiho ratafca uz nechci novyho.
Billy psal:ste kurvy, ale voto tady de, musim si zlepsit naladu. V patek me umrel pesek, 3,5 roku mel, litali sme po klinice, vselijaky vysetreni a stejnak na nic neprisli, ikdyz jsou to dobri doktori, chudera me umrela rano v naruci. Kua svet vezme ty kteri za to stojej a smejdi vsechno prezijou . Udelali sme pro ni vsechno, byla na kapackach, proste z niceho nic, otracena nebyla. Za 3 roky sem pohrbil 4 pesaka postelaka. 17-14-14 a 3,5 roku tedkon ta posledni . Jediny co me doma utesi je ta 1 rocni, ale je ji trosku smutno a dalsiho ratafca uz nechci novyho.
...
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2012 13:17:47 Offline |
bandit.alien (Člen) 23.02.2012 09:22:46 Offline |
achjo,. achjo,. po ránu vytočenej že sem opět zaspal,. a stači přečist par přispěvku a zs umíram
hlemejzd999 psal:tady někdo sháněl jiný řidítka, tak tady jsem našel jedny vjetve ..to by tak mohlo pasovat ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vjetve.jpg
Vole to je neuvěřitelný,kolik mají někteří jedinci volnýho času,že se můžou patlat s takovejma nesmyslama To platí aji na ty,co to pak hledají na netu
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 10:27:58 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:tady někdo sháněl jiný řidítka, tak tady jsem našel jedny vjetve ..to by tak mohlo pasovat ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vjetve.jpgVole to je neuvěřitelný,kolik mají někteří jedinci volnýho času,že se můžou patlat s takovejma nesmyslama To platí aji na ty,co to pak hledají na netu
Honzik8719 (Člen) 23.02.2012 11:50:21 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:tady někdo sháněl jiný řidítka, tak tady jsem našel jedny vjetve ..to by tak mohlo pasovat ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vjetve.jpgVole to je neuvěřitelný,kolik mají někteří jedinci volnýho času,že se můžou patlat s takovejma nesmyslama To platí aji na ty,co to pak hledají na netu
dyt má v práci hovno co na práci
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 18.04.2013 17:00:34 Offline |
Kojak , tak nakonec tam dam ty Lucas modrý ,budou v pondeli , ty Baracudy zlatý by na tom asi vypadaly fakt blbě .
jeste tam mel modry nejaky WRP, ale ty byly nejaky moc vysoký a takový jakoby moc zavrený .
dik za rady
doufam , ze ty Lucas jsou dobry ( ja to stejne jako mrdal nepoznam , ale co )
a uloz si mne v telefonu
hlemejzd999 psal:Kojak , tak nakonec tam dam ty Lucas modrý ,budou v pondeli , ty Baracudy zlatý by na tom asi vypadaly fakt blbě .
jeste tam mel modry nejaky WRP, ale ty byly nejaky moc vysoký a takový jakoby moc zavrený .
dik za rady
a uloz si mne v telefonu
a proč by ci fix na tem zlatý vypadaly špatně, dyž já je tam mám?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 18.04.2013 19:10:12 Offline |
Koldan psal:hlemejzd999 psal:Kojak , tak nakonec tam dam ty Lucas modrý ,budou v pondeli , ty Baracudy zlatý by na tom asi vypadaly fakt blbě .
dik za rady
a uloz si mne v telefonua proč by ci fix na tem zlatý vypadaly špatně, dyž já je tam mám?
no protože tam máš i zlatý kola , tak to k tomu de , ale já bych mel vsechno vostatni stribrny a jen samotna riditka zlata ...to je na
Stránky: 1