Nejsi přihlášen
predni cire svetlo na B6 r.v. 2003
Zdravim,
nevite o nekom kdo prodava original neposkozene cele predni svetlo na B6 r.v. 2003 ? stavajici mam pouze poskrabane, bohuzel jsem puntickar a vadi mi to... ale ten ranec za nove se mi davat nechce.
Jako nouzovou alternativu jsem nasel tuto homologovanou druhovyrobu :
http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … s_id=58888
Nemate s tim nekdo zkusenost ?
diky
Re: predni cire svetlo na B6 r.v. 2003
....jako náhradu světla můžeš dát tohle, dáváme je běžně http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/656177/c … ptika.html
....asi půl roku jsme zkoušeli objednávat různá světla a tohle je nejvěrnější replika k originálu.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:.
....asi půl roku jsme zkoušeli objednávat různá světla a tohle je nejvěrnější replika k originálu.
Tak s tim bych si dovolil nesouhlasit...je moc "placatý" sem dával tohle a připadá mi daleko lepčejší (asi je dávaji i jako origo na nějaký guzziny bo tam bylo vespod vyraženo moto guzzi)
http://www.yacomi.cz/hlavni-reflektor-c … -2283.html
Mour psal:Než nějakou náhradu za 3 tis., tak to bych měl radči škrábnutý originál zadarmo .... a 85,2272 litrů naturálu
čéče taky sem teď valil bulvy na tu cenu....mám za to, že sem to kupoval za dvojku.... to je jen 56,8182 litrů naturalu a to se už dá
Lihy psal:Mour psal:Než nějakou náhradu za 3 tis., tak to bych měl radči škrábnutý originál zadarmo .... a 85,2272 litrů naturálu
čéče taky sem teď valil bulvy na tu cenu....mám za to, že sem to kupoval za dvojku.... to je jen 56,8182 litrů naturalu a to se už dá
Nekecej ...tak drahý naturál tenkrát nebyl
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 13:42:08 Offline |
Lihy psal:kojaksro psal:.
....asi půl roku jsme zkoušeli objednávat různá světla a tohle je nejvěrnější replika k originálu.Tak s tim bych si dovolil nesouhlasit...je moc "placatý" sem dával tohle a připadá mi daleko lepčejší (asi je dávaji i jako origo na nějaký guzziny bo tam bylo vespod vyraženo moto guzzi)
je to je hezký ...mám tam to zezaduplacatý a nevypadá tohezky - tohle jo.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Filous psal:Kelly01 psal:Mně to stálo 15kil, kybl jsem vyhodil a použil jen tu parabolu...
...no jó, ale vy na Moravje máte fšecko levnější a lepčí, to se pag hnet jináč nakupuje
...no viď, a já si dokonce nechávám staré
Mour psal:Lihy psal:Mour psal:Než nějakou náhradu za 3 tis., tak to bych měl radči škrábnutý originál zadarmo .... a 85,2272 litrů naturálu
Nekecej ...tak drahý naturál tenkrát nebyl
To je vlastně pravda....takže cena je vlastně furt stejná né-li nižší
hlemejzd999 psal:Lihy psal:kojaksro psal:.
....asi půl roku jsme zkoušeli objednávat různá světla a tohle je nejvěrnější replika k originálu.Tak s tim bych si dovolil nesouhlasit...je moc "placatý" sem dával tohle a připadá mi daleko lepčejší (asi je dávaji i jako origo na nějaký guzziny bo tam bylo vespod vyraženo moto guzzi)
http://www.yacomi.cz/hlavni-reflektor-c … -2283.htmlje to je hezký ...mám tam to zezaduplacatý a nevypadá tohezky - tohle jo.
Takhle to vypadalo na bajku:
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 16:28:49 Offline |
Lihy psal:Takhle to vypadalo na bajku:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0657.jpg
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 18:15:58 Offline |
Kelly01 psal:Pokud máš zachráněnej kybl(mně ho svařil a nastříkal nějaký Osirisův pohůnek bo on má ruce levý) tak tak dáš parabolu z plochý jebky repliky za pár šupů..
viz.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vetloa.jpg
Kelly ten plast v černé barvě vypada vážně luxusně
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Kelly01 psal:Pokud máš zachráněnej kybl(mně ho svařil a nastříkal nějaký Osirisův pohůnek bo on má ruce levý) tak tak dáš parabolu z plochý jebky repliky za pár šupů..
viz.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vetloa.jpgKelly ten plast v černé barvě vypada vážně luxusně
...vole Pytliku, já nejsem žádnej lingvista, to sis možná fšim, taky si tušim něgde psal, že si dizgrafik nebo co, ale vole vopraf si tu hrupku f potpisu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 19:18:23 Offline |
Filous psal:Frodo89 psal:Kelly01 psal:Pokud máš zachráněnej kybl(mně ho svařil a nastříkal nějaký Osirisův pohůnek bo on má ruce levý) tak tak dáš parabolu z plochý jebky repliky za pár šupů..
viz.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vetloa.jpgKelly ten plast v černé barvě vypada vážně luxusně
...vole Pytliku, já nejsem žádnej lingvista, to sis možná fšim, taky si tušim něgde psal, že si dizgrafik nebo co, ale vole vopraf si tu hrupku f potpisu
když už sis toho všim i ty
hlemejzd999 psal:to moje vypadá jako
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sjetlo.jpg
je to takový hodně zužený,no...
...hele, to se takle nedá říct, dyš sou vidět enem vlasy z jedný strany, je to fakt dost zůžený na ňáký hodnocení
hlemejzd999 psal:Filous psal:Frodo89 psal:
Kelly ten plast v černé barvě vypada vážně luxusně...vole Pytliku, já nejsem žádnej lingvista, to sis možná fšim, taky si tušim něgde psal, že si dizgrafik nebo co, ale vole vopraf si tu hrupku f potpisu
když už sis toho všim i ty
...psanej projef a znalost jazyka sou dvje naprosto vodlišný vjeci
Filous psal:hlemejzd999 psal:to moje vypadá jako
je to takový hodně zužený,no......hele, to se takle nedá říct, dyš sou vidět enem vlasy z jedný strany, je to fakt dost zůžený na ňáký hodnocení
...tak nyní si pojď ten Aliččin noutbůček utřít
Šneku: krásně napsaný
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 19:38:38 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...vole Pytliku, já nejsem žádnej lingvista, to sis možná fšim, taky si tušim něgde psal, že si dizgrafik nebo co, ale vole vopraf si tu hrupku f potpisukdyž už sis toho všim i ty
...psanej projef a znalost jazyka sou dvje naprosto vodlišný vjeci
mně to splývá....
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 19:40:51 Offline |
volové ....vy se taky chytnete všeho ,jak hovno košile ..mluvim vo sjetle...
kojaksro psal:....svítí dobře, ale fotku nemám. Tuším, že ho má třeba inženýrek na motce. Třeba Ti hodí fotku.
Fotku přímo světla teď asi nemám, ale myslím, že je to to samý jak má plazivej. Svítí to stejně na asi jako všechny světla tohodle typu. Jet v noci se s tím dá, ale jak auto to prostě nesvítí
Lihy psal:kojaksro psal:.
Podobnější originálu je, ale zase má menší průměr. Taky jsem měl světlo s menším průměrem a to zase vypadá divně zepředu.
Vím, sem asi divnej, ale mě se to užší světlo docela líbí. Originál je pro mě takový až moc baculatý, neforemný.
Ale neříkám, že bych nebral origo, kdyby nestálo takovej ranec, tak bych ho pověsil už jen kvůlivá originalitě, ať by bylo sebešerednější.
Ovšem kulatý světlo šeredný neexistuje, pořád lepší jak hlava brouka
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
hlemejzd999 (Člen) 21.02.2012 22:05:16 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:Kelly01 psal:Jebte na to, stačí čelovka a na rukách namotanej světelnej had
A co LED podsvícení motoru?
...to je nejvíc
...a stačilo by LEHké zamaštění spodku motoru ? ..vidět to taky je
Honzik8719 (Člen) 22.02.2012 00:46:57 Offline |
hlemejzd999 psal:Filous psal:Ondráš psal:
A co LED podsvícení motoru?...to je nejvíc
...a stačilo by LEHké zamaštění spodku motoru ? ..vidět to taky je
a některým z nás se to děje samo
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...to je nejvíc...a stačilo by LEHké zamaštění spodku motoru ? ..vidět to taky je
Copá? taky ti rosí zadní válec pod hlavou? Sem se vo tom bavil s jednim typem co dělá bulíky, jako že to přes zimu shodim a vyměnim těsnění....a von že se na to mám vysrat dokavať to jako fakt nepoteče, že tohle je vlastnost (je to jen jako očouzený a mastný vzadu mezi palicí a válcem) a né vada
Lihy psal:Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:
...a stačilo by LEHké zamaštění spodku motoru ? ..vidět to taky jea některým z nás se to děje samo
Copá? taky ti rosí zadní válec pod hlavou? Sem se vo tom bavil s jednim typem co dělá bulíky, jako že to přes zimu shodim a vyměnim těsnění....a von že se na to mám vysrat dokavať to jako fakt nepoteče, že tohle je vlastnost (je to jen jako očouzený a mastný vzadu mezi palicí a válcem) a né vada
To by mě jako vlastnost dost sralo,jezdit s fouknutým těsněním
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Lihy psal:Honzik8719 psal:
a některým z nás se to děje samoCopá? taky ti rosí zadní válec pod hlavou? Sem se vo tom bavil s jednim typem co dělá bulíky, jako že to přes zimu shodim a vyměnim těsnění....a von že se na to mám vysrat dokavať to jako fakt nepoteče, že tohle je vlastnost (je to jen jako očouzený a mastný vzadu mezi palicí a válcem) a né vada
To by mě jako vlastnost dost sralo,jezdit s fouknutým těsněním
No to jsme na tom podobně....ale von je k tomu zadnímu válci přístup jak k penězům, takže motor ven a to je ti taková konstrukce, že by tě jeblo...mám takový nutkání s tim jet do benátek....von se teda pánko mechanico vymlouvá že vo tom ví piču, ale já vím že by ho ta práce těšila...a než tam vést jen vydlici na údržbu vzal bych mu to jako celek
Lihy psal:VikecB12 psal:Lihy psal:
Copá? taky ti rosí zadní válec pod hlavou? Sem se vo tom bavil s jednim typem co dělá bulíky, jako že to přes zimu shodim a vyměnim těsnění....a von že se na to mám vysrat dokavať to jako fakt nepoteče, že tohle je vlastnost (je to jen jako očouzený a mastný vzadu mezi palicí a válcem) a né vadaTo by mě jako vlastnost dost sralo,jezdit s fouknutým těsněním
No to jsme na tom podobně....ale von je k tomu zadnímu válci přístup jak k penězům, takže motor ven a to je ti taková konstrukce, že by tě jeblo...mám takový nutkání s tim jet do benátek....von se teda pánko mechanico vymlouvá že vo tom ví piču, ale já vím že by ho ta práce těšila...a než tam vést jen vydlici na údržbu vzal bych mu to jako celek
...co sem ti proboha udělal???
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2012 09:25:51 Offline |
Lihy psal:Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:...a stačilo by LEHké zamaštění spodku motoru ? ..vidět to taky je
tak vás vítám chlapci v klubu
ale já budu předseda , pač mne to nerosi snad jen pod tou hlavou , ....ale chcije všude jinde
Filous psal:...co sem ti proboha udělal???
... nebůj Bych se do toho klidně pustil sám bo už to mám celkem naštudovaný, ale je tam trabl ten že to chce prostě vybavenou dílnu (doma bych se s tim strašně mrdal). Podle manuálu by mělo stačit jen "otočit" motor... to se sundá z předního zavěšení a vzadu se jen povolí - motor se vyklopí dolu pod motorku. Jenže sou tam štefty v bloku a hava je přitažená přes matice....tím pádem musíš hlavu vysunout po těch šteftech a na to neni moc prostoru...no nevim v manuálu píšou že to stačí tady pánovi to taky stačilo:
Kdyby se předek zvednul víc do luftu a vidle byly dóle bylo by to možná ještě lepší...ale na to je zase potřeba nějaká kočka nebo zvedák... další věc je že některý ty šrouby co držej motor sou na červený lepidlo a musej se nahřejvat (to sem nikdy nedělal a nerad bych něco zkurvil když jsou uložený v gumovejch silentblocích - nehledě na to že bych musel kupovat horkovzdušku), no a pak když už je to dóle můžou se hodit i další věci jako různý měřidla (mám akorát šupléru a možná někde listový měrky...), abych zkouknul opotřebení některejch částí kdyby vypadaly divně (k tomu by se hodil někdo kdo už něco takovýho na motoru dělal aby kdyžtak poradil :) ) Takže suma sumárum, koupit všechny ty drobnosti by mě vyšlo na stejný prachy jako hodit to na Šalamounku... no to sem možná trochu nadsadil :) bo voni jsou schopný chtít 2500 za přezutí předního kola
Takže jestli víš o někom kdo je ochoten za úplatu půjčit dílnu s vybavením na pár sobot nebo nedělí a kdyžtak bys byl ochotnej dělat mi sem tam judring bylo by to nejlepčí bo bych se v tom mohl hrabat sám, což mě baví, a byl bych v klidu že když půjde do tuhýho sem pod dohledem
Všechny těsnění mám, "inch" klíče a imbusy většinu taky, dílenskej manuál též a dokonce i sadu nerez šroubů na celou motorku...
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2012 09:29:51 Offline |
hlemejzd999 psal:Lihy psal:Honzik8719 psal:
a některým z nás se to děje samoCopá? taky ti rosí zadní válec pod hlavou? Sem se vo tom bavil s jednim typem co dělá bulíky, jako že to přes zimu shodim a vyměnim těsnění....a von že se na to mám vysrat dokavať to jako fakt nepoteče, že tohle je vlastnost (je to jen jako očouzený a mastný vzadu mezi palicí a válcem) a né vada
ale já budu předseda , pač mne to nerosi snad jen pod tou hlavou , ....ale chcije všude jinde
a se spotřebou oleje sem taky jasnej vítěz ...i když vy máte takový mrdky....
Lihy psal:Filous psal:...co sem ti proboha udělal???
... nebůj Bych se do toho klidně pustil sám bo už to mám celkem naštudovaný, ale je tam trabl ten že to chce prostě vybavenou dílnu (doma bych se s tim strašně mrdal). Podle manuálu by mělo stačit jen "otočit" motor... to se sundá z předního zavěšení a vzadu se jen povolí - motor se vyklopí dolu pod motorku. Jenže sou tam štefty v bloku a hava je přitažená přes matice....tím pádem musíš hlavu vysunout po těch šteftech a na to neni moc prostoru...no nevim v manuálu píšou že to stačí tady pánovi to taky stačilo:
http://drgreg.smugmug.com/Other/Uly-Spa … A2Pc-M.jpg
Kdyby se předek zvednul víc do luftu a vidle byly dóle bylo by to možná ještě lepší...ale na to je zase potřeba nějaká kočka nebo zvedák... další věc je že některý ty šrouby co držej motor sou na červený lepidlo a musej se nahřejvat (to sem nikdy nedělal a nerad bych něco zkurvil když jsou uložený v gumovejch silentblocích - nehledě na to že bych musel kupovat horkovzdušku), no a pak když už je to dóle můžou se hodit i další věci jako různý měřidla (mám akorát šupléru a možná někde listový měrky...), abych zkouknul opotřebení některejch částí kdyby vypadaly divně (k tomu by se hodil někdo kdo už něco takovýho na motoru dělal aby kdyžtak poradil :) ) Takže suma sumárum, koupit všechny ty drobnosti by mě vyšlo na stejný prachy jako hodit to na Šalamounku... no to sem možná trochu nadsadil :) bo voni jsou schopný chtít 2500 za přezutí předního kola
Takže jestli víš o někom kdo je ochoten za úplatu půjčit dílnu s vybavením na pár sobot nebo nedělí a kdyžtak bys byl ochotnej dělat mi sem tam judring bylo by to nejlepčí bo bych se v tom mohl hrabat sám, což mě baví, a byl bych v klidu že když půjde do tuhýho sem pod dohledem
Všechny těsnění mám, "inch" klíče a imbusy většinu taky, dílenskej manuál též a dokonce i sadu nerez šroubů na celou motorku...
...tag a teť vážně...horší neš ital to nebude, tagže bych se do toho asi i pustil ...momentálně mam plno a nevejdu se do dílny, ale aš bych to trochu vypráskal, tag se domluvíme...navíc mě čeká servisování Softail Deuce, tagže holt po japoncích, italech, rakušákách, švédech a číňanech hrábnu i po amíkách no ...pošli mi dyštag vodkaz na manuál nebo mi ho hoť zabalenej do mejlu, ať ho nemusím hledat, mrknu se na to
Filous psal:...tag a teť vážně...horší neš ital to nebude, tagže bych se do toho asi i pustil ...momentálně mam plno a nevejdu se do dílny, ale aš bych to trochu vypráskal, tag se domluvíme...navíc mě čeká servisování Softail Deuce, tagže holt po japoncích, italech, rakušákách, švédech a číňanech hrábnu i po amíkách no ...pošli mi dyštag vodkaz na manuál nebo mi ho hoť zabalenej do mejlu, ať ho nemusím hledat, mrknu se na to
Manuál ti hodim do mailu večír z domova bo mi to tu nejde stáhnout....
Má to 23 Mega (zabalit to moc nejde bo je to pdfko) tak když to neproleze mailem dám to na nějakou úschovnu
Lihy psal:Filous psal:...tag a teť vážně...horší neš ital to nebude, tagže bych se do toho asi i pustil ...momentálně mam plno a nevejdu se do dílny, ale aš bych to trochu vypráskal, tag se domluvíme...navíc mě čeká servisování Softail Deuce, tagže holt po japoncích, italech, rakušákách, švédech a číňanech hrábnu i po amíkách no ...pošli mi dyštag vodkaz na manuál nebo mi ho hoť zabalenej do mejlu, ať ho nemusím hledat, mrknu se na to
Má to 23 Mega (zabalit to moc nejde bo je to pdfko) tak když to neproleze mailem dám to na nějakou úschovnu
...oukej
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:...tag a teť vážně...horší neš ital to nebude, tagže bych se do toho asi i pustil ...momentálně mam plno a nevejdu se do dílny, ale aš bych to trochu vypráskal, tag se domluvíme...navíc mě čeká servisování Softail Deuce, tagže holt po japoncích, italech, rakušákách, švédech a číňanech hrábnu i po amíkách no ...pošli mi dyštag vodkaz na manuál nebo mi ho hoť zabalenej do mejlu, ať ho nemusím hledat, mrknu se na to
Má to 23 Mega (zabalit to moc nejde bo je to pdfko) tak když to neproleze mailem dám to na nějakou úschovnu...oukej
..ještě SMS !!!
Banditatom (Člen) 22.02.2012 13:15:51 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:to moje vypadá jako
je to takový hodně zužený,no......hele, to se takle nedá říct, dyš sou vidět enem vlasy z jedný strany, je to fakt dost zůžený na ňáký hodnocení
kretýno
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 22.02.2012 13:42:15 Offline |
VikecB12 psal:Mě to bylo hnedka jasný,že po tom Filous skočí,chce si to vomrknou a vosahat pěkně zblízka,je mu totiž jasný,že u těch vehiklů stejnak skončí
nešťastník
Banditatom psal:VikecB12 psal:Mě to bylo hnedka jasný,že po tom Filous skočí,chce si to vomrknou a vosahat pěkně zblízka,je mu totiž jasný,že u těch vehiklů stejnak skončí
nešťastník
Kuwa, asi bych chtěl být také někdy nešťastník s Hárlejem
Banditatom (Člen) 22.02.2012 14:37:40 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Mě to bylo hnedka jasný,že po tom Filous skočí,chce si to vomrknou a vosahat pěkně zblízka,je mu totiž jasný,že u těch vehiklů stejnak skončí
nešťastník
Kuwa, asi bych chtěl být také někdy nešťastník s Hárlejem
vogu si zapoměl na podzim ty hounocucáře co jsme je asik 3x dojeli, předjeli, objeli
VikecB12 psal:Mě to bylo hnedka jasný,že po tom Filous skočí,chce si to vomrknou a vosahat pěkně zblízka,je mu totiž jasný,že u těch vehiklů stejnak skončí
...no jasný, stejně uš dlouho ze spaní mumlam S&S, RevTech, Screaming Eagle, Customchrom a podobný zaklínadla
Honzik8719 (Člen) 22.02.2012 17:07:33 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:Mě to bylo hnedka jasný,že po tom Filous skočí,chce si to vomrknou a vosahat pěkně zblízka,je mu totiž jasný,že u těch vehiklů stejnak skončí
...no jasný, stejně uš dlouho ze spaní mumlam S&S, RevTech, Screaming Eagle, Customchrom a podobný zaklínadla
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 22.02.2012 17:08:43 Offline |
hlemejzd999 psal:Lihy psal:Honzik8719 psal:
kdepak já mám zatim sucho to byla jen narážka na plazivýho babičku
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 22.02.2012 20:38:46 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:Lihy psal:
Copá? taky ti rosí zadní válec pod hlavou? Sem se vo tom bavil s jednim typem co dělá bulíky, jako že to přes zimu shodim a vyměnim těsnění....a von že se na to mám vysrat dokavať to jako fakt nepoteče, že tohle je vlastnost (je to jen jako očouzený a mastný vzadu mezi palicí a válcem) a né vadatak vás vítám chlapci v klubu
ale já budu předseda , pač mne to nerosi snad jen pod tou hlavou , ....ale chcije všude jindekdepak já mám zatim sucho to byla jen narážka na plazivýho babičku
jako správnej šnečí stroj muší zanechávat ňákou tu stopu ,no ne ?
Honzik8719 (Člen) 22.02.2012 21:07:08 Offline |
hlemejzd999 psal:Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:
ale já budu předseda , pač mne to nerosi snad jen pod tou hlavou , ....ale chcije všude jindekdepak já mám zatim sucho to byla jen narážka na plazivýho babičku
jako správnej šnečí stroj muší zanechávat ňákou tu stopu ,no ne ?
no ano!
...relativní kochač...
akro260 psal:tak hlavne ze je tahle sahodlouha diskuze k veci.....
tvuj dotaz byl vyresen v nekolika prvnich prispevcich, pak se to tu zvrhlo (jak je zde dobrym zvykem) v diskuzi na libovolne tema...tak to tady proste funguje. Ber anebo nech bejt...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:akro260 psal:tak hlavne ze je tahle sahodlouha diskuze k veci.....
tvuj dotaz byl vyresen v nekolika prvnich prispevcich, pak se to tu zvrhlo (jak je zde dobrym zvykem) v diskuzi na libovolne tema...tak to tady proste funguje. Ber anebo nech bejt...
njn.. .ale kdyby se to aspon okrajove tykalo veci...
no nic .. budu si muset asi zvyknout
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 07:44:00 Offline |
Luk psal:akro260 psal:tak hlavne ze je tahle sahodlouha diskuze k veci.....
jak je psáno....nahoře je tvuj problém vyřešenej- bud kup repliku ,která je zezadu málo vyboulená oproti originálu ,nebo kup originál,....i fotky replik jsou tady ...tak v čom je problem ?
To mě připomíná přístup uživatelů na Volvofóru. Tam jak se voběví tři reakce v nějakým vlákně mimo téma,tak se okamžitě mažou,vlákna zamykají,odstraňujou atd. Je to hrůza,protože to forum pak nedává vubec smysl,lidi sou k sobě dost vodměření,protože si ze sebe právě moc neutahujou,nijak se nepopichujou,každej si tam hraje na svojem pisečku a je hrozně tajemnej Nechápu,že to tam ty adminy baví,kdyš mají lidi chuť trochu poplkat,tak to hnedka utnou a přesouvají do jinejch sekcí,k tomu určenejm Prostě doma su tady
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 09:16:04 Offline |
VikecB12 psal:To mě připomíná přístup uživatelů na Volvofóru. Tam jak se voběví tři reakce v nějakým vlákně mimo téma,tak se okamžitě mažou,vlákna zamykají,odstraňujou atd. Je to hrůza,protože to forum pak nedává vubec smysl,lidi sou k sobě dost vodměření,protože si ze sebe právě moc neutahujou,nijak se nepopichujou,každej si tam hraje na svojem pisečku a je hrozně tajemnej Nechápu,že to tam ty adminy baví,kdyš mají lidi chuť trochu poplkat,tak to hnedka utnou a přesouvají do jinejch sekcí,k tomu určenejm Prostě doma su tady
když se zeptám na nějakou , co potřebuju a dostane se mi řádné odpovědi , tak je logické , že se pak téma zvrtne ve všehochuť tradičních zájmů členů fora (píchání,chlastání).
to je naprosto normální...
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 09:29:14 Offline |
akro260 psal:jeste nekdo si do me kopnete... prosim
chtěl sem ti ještě napsat „ napřed si vyplň profil ! “, ale to sem narazil
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 09:33:46 Offline |
akro260 psal:hlemejzd999 psal:akro260 psal:jeste nekdo si do me kopnete... prosim
chtěl sem ti ještě napsat „ napřed si vyplň profil ! “, ale to sem narazil
cumis ,co ?
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 10:15:31 Offline |
VikecB12 psal:Nikdo do tebe nekope Kdyby se tady nemlely ty sračky vokolo,tak by sme tady něměli celý dny co dělat,bylo by to moc strohý,striktně funkční a nezáživný
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Nikdo do tebe nekope Kdyby se tady nemlely ty sračky vokolo,tak by sme tady něměli celý dny co dělat,bylo by to moc strohý,striktně funkční a nezáživný
...no já to teda vod akra pochopil (to kopání) jako vtip a trochu toho popichování vo kterým sami píšete
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Nikdo do tebe nekope Kdyby se tady nemlely ty sračky vokolo,tak by sme tady něměli celý dny co dělat,bylo by to moc strohý,striktně funkční a nezáživný
...no já to teda vod akra pochopil (to kopání) jako vtip a trochu toho popichování vo kterým sami píšete
Šak jo,sme taky dobře naladění
hlemejzd999 (Člen) 23.02.2012 11:05:33 Offline |
VikecB12 psal:osiris psal:hlemejzd999 psal:
Šak jo,sme taky dobře naladění
dyk jo...jen sem ho chtěl ještě dokopat k profilu ,ale von si ho zmetek vyplnil dopředu
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:osiris psal:
...no já to teda vod akra pochopil (to kopání) jako vtip a trochu toho popichování vo kterým sami píšeteŠak jo,sme taky dobře naladění
dyk jo...jen sem ho chtěl ještě dokopat k profilu ,ale von si ho zmetek vyplnil dopředu
jo jo... taky na jinejch forech ohledne aut me pekne sjeli ze nemam vyplnenej profil, tak jsem tu nenechal nic nahode. protoze mi bylo jasny, ze se tu nekdo takovej taky urcite najde ( hlemejzd999 )
Hanz psal:...někdy je to i tak, že se odpovědí nedočkáš ani když ji nahodíš ve vláknu dvakrát, ale na místo odpovědi se dočteš tolik vin, že už pak i zapomeneš, že ses na něco ptal....
Jo,ale to se stává jenom,kdyš to na co se dotyčnej ptá nikdo nezná
Stránky: 1