Nejsi přihlášen
Autoškola
čuss lidi - obnuvuju si řidičák - dostal sem moc bodů... nebo mě bylo sebráno... prostě sem nějakou dobu neměl řidičák a musim znova na testy, jízdy, technickou a od loňska k tomu na psychotesty :/
pokud někdo znáte dobrou autoškolu - taxe s tim netajte a podělte se :)
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
Re: Autoškola
Vlastní zkušenost... Lidi tak navraceni ŘP po vybodovani se stava velmy drahou zaležitosti
50,- Vypis z karty řídiče
3000,- Autoškola
700,- Testy
2000,- Psychlog
-------------------------------
Celkem to děla : 5750,- Kč Ty vole co já za to mohl nakoupit věci nejen na motorku...
PS: Kdyby nebyl blbej
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Vlastní zkušenost... Lidi tak navraceni ŘP po vybodovani se stava velmy drahou zaležitosti
3000,- Autoškola
700,- Testy
2000,- Psychlog
Celkem to děla : 5750,- Kč Ty vole co já za to mohl nakoupit věci nejen na motorku...
PS: Kdyby nebyl blbej
ty to je teda ranec,když to člověk nazbírá za kraviny.
Možná si najdi prvni toho psychologa I když do autoškoly k testum ho nepotřebuješ...
A dle meho je lepší srat na ty zkupinový vyšetření a najit nějakeho ktery si uděla na tebe uděla ty 3-4hodinky čas...
Nebot ty skupinové přezkoušení, alespon dle meho stoji celkem za prd "tam ti daj jen ten papír..." Kdežto u single za stejne penize se dovíš i něco sam o sobě...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Libor nx psal:ty to je teda ranec,když to člověk nazbírá za kraviny.
Za kraviny... Jo někdo je nasbíra z mladiské nerozvažnosti...
Frodo89 psal:Libor nx psal:ty to je teda ranec,když to člověk nazbírá za kraviny.
Za kraviny... Jo někdo je nasbíra z mladiské nerozvažnosti...
Njn, dvojsečný bodový systém
Čím víc jezdíš tím vetší pravděpodobnost...
Ale zase na druhý straně 12 bodovej začína po roce na nule.
Přivožralýmu body v době zákazu nevodečtou, ale až po roce bez jediného byť 1 bodového přestupku.
Tudíž jak tě jednou lapnou nalitýho, tak už i po roce a víc tě nemůžou ani změřit měštáci 2x za 60 tku, jinak seš bez zase.
Prstořeza známej:-)
Libor nx psal:Frodo89 psal:Vlastní zkušenost... Lidi tak navraceni ŘP po vybodovani se stava velmy drahou zaležitosti
3000,- Autoškola
700,- Testy
2000,- Psychlog
PS: Kdyby nebyl blbejty to je teda ranec,když to člověk nazbírá za kraviny.
a jeste kdyz to mas na vice skupin tak to pekne naskakuje ta cena
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Banditatom (Člen) 25.02.2012 08:49:58 Offline |
to si děláte prdel s tím cvokařem? oni už opravdu nevědí jak s lidí ty prachy dostat ten čurák mi říct o 2000kč za to, že se mě více méně udělá blba tak ho na místě skopu do krychle a jak to maj jako pořešený u nás více skupinových? to jako za tím čurákem půjdu 5x
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Trochu jinak....
kdyby někdo potřeboval tu jednodenní šarádu v Sosnový na odpočet bodů http://www.kurzybezpecnejizdy.cz/cs/16- … u.html#web , stačí se ozvat, nabízím za půlku do konce května (poslední dva poukazy).
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 25.02.2012 09:28:41 Offline |
XJelen psal:Trochu jinak....
kdyby někdo potřeboval tu jednodenní šarádu v Sosnový na odpočet bodů http://www.kurzybezpecnejizdy.cz/cs/16- … u.html#web , stačí se ozvat, nabízím za půlku do konce května (poslední dva poukazy).
a) co je za půlku
b) kolik bodu mě vrátěj
c) asik budu mušet něco takovýho kosnot
Banditatom psal:XJelen psal:Trochu jinak....
kdyby někdo potřeboval tu jednodenní šarádu v Sosnový na odpočet bodů http://www.kurzybezpecnejizdy.cz/cs/16- … u.html#web , stačí se ozvat, nabízím za půlku do konce května (poslední dva poukazy).a) co je za půlku
b) kolik bodu mě vrátěj
c) asik budu mušet něco takovýho kosnot
čti odkaz trůbo!
tutkaj cena: http://www.kurzybezpecnejizdy.cz/cs/16- … u.html#web
tutkaj podmínky http://www.kurzybezpecnejizdy.cz/cs/2-z … u.html#web
akorát jsem s snima nemluvil o tom, esli můžeš jít jako dvakrát třeba po měsíci.
Strýcfajtr !!!
Banditatom psal:to si děláte prdel s tím cvokařem? oni už opravdu nevědí jak s lidí ty prachy dostat ten čurák mi říct o 2000kč za to, že se mě více méně udělá blba tak ho na místě skopu do krychle a jak to maj jako pořešený u nás více skupinových? to jako za tím čurákem půjdu 5x
No a prave pro takove pacienty, jak si ty se to dela
Banditatom psal:to si děláte prdel s tím cvokařem? oni už opravdu nevědí jak s lidí ty prachy dostat ten čurák mi říct o 2000kč za to, že se mě více méně udělá blba tak ho na místě skopu do krychle a jak to maj jako pořešený u nás více skupinových? to jako za tím čurákem půjdu 5x
proč nadáváš na psychouše?ti něco v životě už udělaly?
Jebat motorky :-)
ne psychotesty jsou jen jedny at mas x skupin nebo ne ale na kazdou skupinu delas jizdy a pak teoretickou zkousku podle nejvetsi ze skupin( podle te kde je nutno mit nejvice bodu nebo nejak tak.) Kdyz mas A B C tak testy delas na C.
Honzik8719 (Člen) 25.02.2012 14:49:16 Offline |
sonyk psal:ne psychotesty jsou jen jedny at mas x skupin nebo ne ale na kazdou skupinu delas jizdy a pak teoretickou zkousku podle nejvetsi ze skupin( podle te kde je nutno mit nejvice bodu nebo nejak tak.) Kdyz mas A B C tak testy delas na C.
dneska už je počet bodů stejnej pro všecky skupiny...v roce 2006 když sem dělal první papíry tak už tak to bylo
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:sonyk psal:ne psychotesty jsou jen jedny at mas x skupin nebo ne ale na kazdou skupinu delas jizdy a pak teoretickou zkousku podle nejvetsi ze skupin( podle te kde je nutno mit nejvice bodu nebo nejak tak.) Kdyz mas A B C tak testy delas na C.
dneska už je počet bodů stejnej pro všecky skupiny...v roce 2006 když sem dělal první papíry tak už tak to bylo
to jo ale limit pro splneni je u kazdych jinej nebo se mejlim? kdyz sem delal pred 4 rokama Ccko tak sem musel mit nejaky body aby me nevzali B a nejaky body aby me dali C
Honzik8719 (Člen) 25.02.2012 15:08:51 Offline |
sonyk psal:Honzik8719 psal:sonyk psal:ne psychotesty jsou jen jedny at mas x skupin nebo ne ale na kazdou skupinu delas jizdy a pak teoretickou zkousku podle nejvetsi ze skupin( podle te kde je nutno mit nejvice bodu nebo nejak tak.) Kdyz mas A B C tak testy delas na C.
to jo ale limit pro splneni je u kazdych jinej nebo se mejlim? kdyz sem delal pred 4 rokama Ccko tak sem musel mit nejaky body aby me nevzali B a nejaky body aby me dali C
no jo ale to si podle mě pleteš s tim že když neuděláš testy že ti vezmou papíry, ale počet bodů je stejnej ke splnění všech skupin, což je tušim 42 bodů z 50
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 25.02.2012 15:14:43 Offline |
Honzik8719 psal:sonyk psal:ne psychotesty jsou jen jedny at mas x skupin nebo ne ale na kazdou skupinu delas jizdy a pak teoretickou zkousku podle nejvetsi ze skupin( podle te kde je nutno mit nejvice bodu nebo nejak tak.) Kdyz mas A B C tak testy delas na C.
není C, D a myslím i CE maj vyšší nejnižší počet bodů...
Ne jen se ti prodraží autoškola...
Honzik8719 psal:sonyk psal:Honzik8719 psal:
dneska už je počet bodů stejnej pro všecky skupiny...v roce 2006 když sem dělal první papíry tak už tak to byloto jo ale limit pro splneni je u kazdych jinej nebo se mejlim? kdyz sem delal pred 4 rokama Ccko tak sem musel mit nejaky body aby me nevzali B a nejaky body aby me dali C
no jo ale to si podle mě pleteš s tim že když neuděláš testy že ti vezmou papíry, ale počet bodů je stejnej ke splnění všech skupin, což je tušim 42 bodů z 50
moc si to nepamatuju ale u C a D je mensi tolerance chyb. ale fakt uz je to davno
Honzik8719 (Člen) 26.02.2012 13:57:28 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:sonyk psal:ne psychotesty jsou jen jedny at mas x skupin nebo ne ale na kazdou skupinu delas jizdy a pak teoretickou zkousku podle nejvetsi ze skupin( podle te kde je nutno mit nejvice bodu nebo nejak tak.) Kdyz mas A B C tak testy delas na C.
není C, D a myslím i CE maj vyšší nejnižší počet bodů...
tak nevim,chybí mě jen D a nikdy mi nikdo neřikal, že je potřeba na splnění jinej počet bodů než na jinou skupinu
jetli ty čoveče nemyslíš D na ty Vaše autobusy
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Honzik8719 psal:
dneska už je počet bodů stejnej pro všecky skupiny...v roce 2006 když sem dělal první papíry tak už tak to bylonení C, D a myslím i CE maj vyšší nejnižší počet bodů...
tak nevim,chybí mě jen D a nikdy mi nikdo neřikal, že je potřeba na splnění jinej počet bodů než na jinou skupinu
jetli ty čoveče nemyslíš D na ty Vaše autobusy
jsem si 100% jistej ze na C bylo potreba vice bodu nez na B
Honzik8719 (Člen) 26.02.2012 14:17:52 Offline |
sonyk psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:
není C, D a myslím i CE maj vyšší nejnižší počet bodů...tak nevim,chybí mě jen D a nikdy mi nikdo neřikal, že je potřeba na splnění jinej počet bodů než na jinou skupinu
jetli ty čoveče nemyslíš D na ty Vaše autobusyjsem si 100% jistej ze na C bylo potreba vice bodu nez na B
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 26.02.2012 15:31:11 Offline |
sonyk psal:tak ti dam za pravdu tam je to stejne u B i u C 85% z 50 bodu. Tak nevim kde sem to vzal
jaks psal tak to bylo dřív, když byli papírový testy a několik správných odpovědí...
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 26.02.2012 15:49:08 Offline |
sonyk psal:tak ti dam za pravdu tam je to stejne u B i u C 85% z 50 bodu. Tak nevim kde sem to vzal
tak to už dneska C+CE+D udělá snad i idiot....
Banditatom psal:sonyk psal:tak ti dam za pravdu tam je to stejne u B i u C 85% z 50 bodu. Tak nevim kde sem to vzal
Hm dodam dodatek:
Bohaty idiot...
Nebot za ty skupiny si dnes Autoškoly učuji nehorazne penize... + profesak
Banditatom (Člen) 26.02.2012 16:38:44 Offline |
Frodo89 psal:Banditatom psal:sonyk psal:tak ti dam za pravdu tam je to stejne u B i u C 85% z 50 bodu. Tak nevim kde sem to vzal
Hm dodam dodatek:
Bohaty idiot...
Nebot za ty skupiny si dnes Autoškoly učuji nehorazne penize... + profesak
o profesáku mi ani nemluv že já ho nechal propadnout... teď brečím jak ho budu mušet dělat znova...
Banditatom psal:Frodo89 psal:Banditatom psal:
tak to už dneska C+CE+D udělá snad i idiot....Hm dodam dodatek:
Bohaty idiot...
Nebot za ty skupiny si dnes Autoškoly učuji nehorazne penize... + profesako profesáku mi ani nemluv že já ho nechal propadnout... teď brečím jak ho budu mušet dělat znova...
Ja to tenkrát nestihl "když byl ještě levnej" a ted už na něj asi seru...
Co se tyče profesáku tak těm kteří ho měli před zarim 2009 (tusim) staci absolvovat pet skoleni a profesak dostanou zpatky bez toho aniz by absolvovali to ektremne drahe a zdlouhave vstupni skoleni.
Tohle nám řekli minulý týden na školení ridiču. stálo by za to se na to poptat na úřadě nebo tak. Popř můžu přes paní co děla u nás na Příbrami na odboru dopravy zjistit
sonyk psal:Co se tyče profesáku tak těm kteří ho měli před zarim 2009 (tusim) staci absolvovat pet skoleni a profesak dostanou zpatky bez toho aniz by absolvovali to ektremne drahe a zdlouhave vstupni skoleni.
Tohle nám řekli minulý týden na školení ridiču. stálo by za to se na to poptat na úřadě nebo tak. Popř můžu přes paní co děla u nás na Příbrami na odboru dopravy zjistit
...je to tag...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 26.02.2012 19:56:56 Offline |
no ptal jsem se u nás co dělaj profesáky v autoškoloj a prej si to užiju v plný palbě stejně mě vysvětlete k čemu kurva ten profesák je? diť jsme jediný v evropě kdo ho má???!!!
Jo, platí 5 let, školení můžeš udělat najednou nebo na 2x nebo jak já, každej rok tam zajdu, dám 5kilo a hotovo, akorát jsem zvědavej jak uběhne těch 5 let co se bude při vydání novýho dít
Jo, a je mi na , mám ho jen tak
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 26.02.2012 20:02:01 Offline |
Kelly01 psal:Jo, platí 5 let, školení můžeš udělat najednou nebo na 2x nebo jak já, každej rok tam zajdu, dám 5kilo a hotovo, akorát jsem zvědavej jak uběhne těch 5 let co se bude při vydání novýho dít
Jo, a je mi na , mám ho jen tak
přelepíme fotky?
Banditatom psal:no ptal jsem se u nás co dělaj profesáky v autoškoloj a prej si to užiju v plný palbě stejně mě vysvětlete k čemu kurva ten profesák je? diť jsme jediný v evropě kdo ho má???!!!
neptej se v autoskole ale na urade nebo ve skolicicm stredisku. pro autoskoly je to busines ty na to jebou.
Jinak po peti letech fotka a dalsi profesak.
Dalsi co jsem slysel tak by nam za rok meli sloucit ridicak s profesakem do jednoho dokladu.
Za mě to bylo. Ficht myslím že 50, motorka, auto 52, náklaďák, bus... 55 bodů.
Že už bych byl tak starej?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:sonyk psal:tak ti dam za pravdu tam je to stejne u B i u C 85% z 50 bodu. Tak nevim kde sem to vzal
Jsi
Banditatom (Člen) 27.02.2012 18:41:25 Offline |
Ondráš psal:sonyk psal:tak ti dam za pravdu tam je to stejne u B i u C 85% z 50 bodu. Tak nevim kde sem to vzal
...mám si vzí míry?
4Fun.cz psal:Ondráši bylo to tak.Dneska to dostane kdejakej ohon.Když vidím ty mladé jantary v kamionu, je mi na .
Znám kluka co nedávno testy neudělal ale uplatil. Na druhou stranu jezdí jako málokdo a co si budem povídat jezdí spousta "řidičů", co sice otázky znaj, ale jak je potkáš za volantem, je to krize.
Banditatom (Člen) 27.02.2012 21:51:23 Offline |
honza1977 psal:4Fun.cz psal:Ondráši bylo to tak.Dneska to dostane kdejakej ohon.Když vidím ty mladé jantary v kamionu, je mi na .
Znám kluka co nedávno testy neudělal ale uplatil. Na druhou stranu jezdí jako málokdo a co si budem povídat jezdí spousta "řidičů", co sice otázky znaj, ale jak je potkáš za volantem, je to krize.
...no to takového bych potkat nechtěl jako co kdo dnes nemůže udělat na testech? diť to je uplná banalita ty testy
Banditatom psal:honza1977 psal:4Fun.cz psal:Ondráši bylo to tak.Dneska to dostane kdejakej ohon.Když vidím ty mladé jantary v kamionu, je mi na .
...no to takového bych potkat nechtěl jako co kdo dnes nemůže udělat na testech? diť to je uplná banalita ty testy
Pro mě jsou testy taky v pohodě. Ale samozřejmě sou tam nějaký záludný otázky, který v normálnim životě absolutně nepotřebuješ. např jak dlouhá může bej max souprava a jestli můžu táhnout 5 maringotek a tak. Tím se samo nikoho nezastávám, jen jsem to dal jako příklad, že ten kdo umí na testy, nemusí bejt nutně dobrej řidič. A pak jen pro zajímavost z doslechu. Kluk jezdíl 2 roky s náklaďákem u nejmenovaný firmy a nemá papíry ani na moto ....
Banditatom (Člen) 28.02.2012 12:02:33 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:...mám si vzí míry?
Na dýlku v poho. Na šířku bych tam nechal rezervu...
nechám ti to povolit v bocích ať se ti pohodlně leží
To kelly: vogu v době kdy ty jsi dělal noty já se vozil v pytlíku
jinač ty testy jsou dneska uplně o hovně... doba kdy byli 2-a více otázek zprávných je ta tam
------------------
No - tolik příspěvků a moc odkazů na autoškolu ste neposlali... akorát víme něco málo o profes´áku a papárech C + CE + D a dalších věcech
ALE KURVA - CO TA AUTOŠKOLA???!!! :)))))))))
Fakt nikdo nevíte? A ten psycholog jak by smet...
jako každej ježek - hodně píchá...málo jezdí...
od letošního léta to bude mobilní ježek --> hodně píchá...hodně jezdí :)
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 23:23:39 Offline |
čočkin psal:Kunratice malá ves, ukrad bábě kundu pes.......
tady by to potřebovalo odkaz na nějakýho toho psychologa ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:čočkin psal:Kunratice malá ves, ukrad bábě kundu pes.......
...a já mu rozumím (nebo si s ním v tom rozumím)
slunce svítí jako prase, na terase sere pes; na kundě se filcka pase, ach bože to je krásně dnes
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 23:36:11 Offline |
osiris psal:hlemejzd999 psal:čočkin psal:Kunratice malá ves, ukrad bábě kundu pes.......
...a já mu rozumím (nebo si s ním v tom rozumím)
slunce svítí jako prase, na terase sere pes; na kundě se filcka pase, ach bože to je krásně dnes
aha...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 29.02.2012 12:28:51 Offline |
čočkin psal:Kunratice malá ves, ukrad bábě kundu pes.......
...bába křičí, naříká a pes s kundou utíká....
Honzik8719 (Člen) 29.02.2012 12:41:18 Offline |
Banditatom psal:čočkin psal:Kunratice malá ves, ukrad bábě kundu pes.......
...bába křičí, naříká a pes s kundou utíká....
.... spolu vopíchali první holku, spolu sežrali prvního psa...
...relativní kochač...
Stránky: 1