Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2012 20:02:23 Offline |
Re: Moravo,vstáváme:-)
tady je ještě v některých zatáčkách namrzlej sníh a v něm vyjety koleje ...to bych si tak akorát rozbil déršťku .
zavidim...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Libor nx psal:karlos100 psal:parchante jeden azijská
tady chčije,je kosa a ještě jsem dneska do půlnoci
v práci,zkurvenej dento já až do 6 rána
...ale od kdy?? já jedu od sedmi ráno...
i když třeba máš čtyřiadvacítku
...a bude hůř!
mr.BSE psal:gratulu,šmejde
dyž ja nevim co vzit na to moje mrdani
Shinko klouze na vode jak na ledu a tak asi provedu zmenu.
Chtelo by to nekoho se zkusenostma... Porad
Nový kupuju jenom danlopy. Roadsmarty. Ale teďka sem poprvé vobul ty sportsmart,abych měl na předku něco trošku tvrčího a taky už těch kilometrů nenajezdím tolik co dřív...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:gratulu,šmejde
Chtelo by to nekoho se zkusenostma... PoradNový kupuju jenom danlopy. Roadsmarty. Ale teďka sem poprvé vobul ty sportsmart,abych měl na předku něco trošku tvrčího a taky už těch kilometrů nenajezdím tolik co dřív...
A neni to pro me skoda?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2012 21:21:42 Offline |
osiris psal:karlos100 psal:................a ještě jsem dneska do půlnoci v práci,zkurvenej den
...to budete prodávat harryho pottera nebo iphone?
iphone asi ne ...to by tam byl už odvčera
osiris psal:karlos100 psal:................a ještě jsem dneska do půlnoci v práci,zkurvenej den
Jim urvou ruce u samé prdele A pak že se auta málo prodávají
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:gratulu,šmejde
Chtelo by to nekoho se zkusenostma... PoradNový kupuju jenom danlopy. Roadsmarty. Ale teďka sem poprvé vobul ty sportsmart,abych měl na předku něco trošku tvrčího a taky už těch kilometrů nenajezdím tolik co dřív...
A neni to pro me skoda?
Tak já nevím,připadá mě to jako rozumnej střed ve výběru. A su na ně tak nějak navyklej. Ty roudsmárty nejsou žádný žvejkačky,dá se na nich dost najet(na B12 předek 12000km a zadek tak 5-7000km)
VikecB12 psal:osiris psal:karlos100 psal:................a ještě jsem dneska do půlnoci v práci,zkurvenej den
Jim urvou ruce u samé prdele A pak že se auta málo prodávají
pravda,máme akcičku,lidi celkem kupujou,pak že nemaj prachy
...a bude hůř!
VikecB12 psal:Tak sem dneska zahájil sezónu,krásnejch 12stupňů.sůuníčko,sucho,tak sem si dal klasickou jarní projížďku na jihHodilo to pěknejch 90km
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012081.jpg
až Vás zase vypláchne velká voda, tak si polibte prdel a spomeň si jaký míváte oproti nám luxusní počasí šmejde
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 25.02.2012 09:20:54 Offline |
VikecB12 psal:Jo a vy na těch horách,v podhůří,severu a já nevím v keré prdeli ještě se z toho sněhu a sraček třeba poserte To je daň za to,že to máte blízko do zatáček a kopečků
neser voe joo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Nový kupuju jenom danlopy. Roadsmarty. Ale teďka sem poprvé vobul ty sportsmart,abych měl na předku něco trošku tvrčího a taky už těch kilometrů nenajezdím tolik co dřív...
A neni to pro me skoda?
Tak já nevím,připadá mě to jako rozumnej střed ve výběru. A su na ně tak nějak navyklej. Ty roudsmárty nejsou žádný žvejkačky,dá se na nich dost najet(na B12 předek 12000km a zadek tak 5-7000km)
uvidime no, dík
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 25.02.2012 10:07:58 Offline |
Kelly01 psal:Na co měls ten kufr, na žrádlo
vogu nevěděj při svých letech, že na výlet se bez pořádného řízku nejezdí
VikecB12 psal:Jo a vy na těch horách,v podhůří,severu a já nevím v keré prdeli ještě se z toho sněhu a sraček třeba poserte To je daň za to,že to máte blízko do zatáček a kopečků
sezona je daleko včera sem koupil další lyže tak di doprdele s motorkej
Jebat motorky :-)
Dneska zase pěknejch 150km Je tady vážně pěkně sucho a cesty sou vod toho co na podzim není řepná kampaň čistý. Akorát nesmíš sjet na silnice nižších tříd,ty sou zaštěrkovaný. A z Vyškova na Brno po staré sem potkával červenou B6,tak kdo to byl? Osi? Jo a kupodivu semnou vyjela aji Šárka s kultem A dojel sem dom a gumy aji celkem vohřáty No a žeby zítra ryby
Kelly01 psal:Na co měls ten kufr, na žrádlo
Nesundávám ho,nikdy. V ničem mě nevomezuje,mám v něm hozený doklady,nepromok,foťák a já nevím jakej ještě bordel co sebou vozím. Jo a protáhl sem dneska starýho kulta a je to kurva raketa proti K6
Banditatom (Člen) 25.02.2012 15:19:21 Offline |
Banditatom psal:taky mě to nedalo použil jsem stupidní výmluvu, že jako když to mám už konečně složené tak to musím projet a vodzkoušet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … torkej.jpg
45km jen na zahřátí motoru před výměnou olejos
čéče pjěkná zastávka jak někde u němcú, ale to je asi jediná v regionu co?
svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen) 25.02.2012 17:55:15 Offline |
mi psal:Banditatom psal:taky mě to nedalo použil jsem stupidní výmluvu, že jako když to mám už konečně složené tak to musím projet a vodzkoušet
45km jen na zahřátí motoru před výměnou olejosčéče pjěkná zastávka jak někde u němcú, ale to je asi jediná v regionu co?
no to jo cchfálně jsem si jí vybral
Jo ,jo , u mas dneska taky pekne , vytahl jsem to , kupodivu to chytlo bez problemu Ale protahl jsem to jenom kolem baraku , ale unor, neunor dneska uz jsme na zahradce vopejkali burty , jaro je tady Ted varim f pradelnim hrnci domaci tlacenku , zasejc sem zabijel
Banditatom psal:taky mě to nedalo použil jsem stupidní výmluvu, že jako když to mám už konečně složené tak to musím projet a vodzkoušet
45km jen na zahřátí motoru před výměnou olejos
To ti jako vždycky vydrží sezónu a pak přez zimu to musíš rozebrat a poměnit díly jo?
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2012 19:12:53 Offline |
já se chystám zítra jestli vydrží počasí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zdenek 1 psal:Banditatom psal:taky mě to nedalo použil jsem stupidní výmluvu, že jako když to mám už konečně složené tak to musím projet a vodzkoušet
45km jen na zahřátí motoru před výměnou olejosTo ti jako vždycky vydrží sezónu a pak přez zimu to musíš rozebrat a poměnit díly jo?
Dneska jedu kárem do Práglu a v jedné serpentýně potkám rozkulenou R1, borec skoro na koleno, zatáčka plná štěrku, ani jsem se nestihl podívat do zrcadla jak to dopadlo, ale asi to odjel... Taky už jsem to měl dneska venku, ale jen čistil a mazal, v tomhle bordelu co je na silnicích ještě nevyjíždim
snowflake600 (Člen) 26.02.2012 04:08:18 Offline |
vožral sem se dneska, zejtra jedu na hokej, vožrat se nejspíš zas...dokud tu nevometou štěrk a noční teploty nebudou nad 0, tak na to jebu, loni sme vyjeli 1. března a tak do pátýho sem rozmrazoval ruce...ani mě nehne
hlemejzd999 (Člen) 26.02.2012 05:32:27 Offline |
ste magoří ....
U nás pohodička,teploty nad nulou aji v noci,silnice tady za zimu solili snad jednou,možná vubec,sníh tady padal jednou nebo dvakrát Takže vo nějakým bordelu na cestách nemůže byt řeč. Ale dneska se to venku nějak šklebí,tak asi nevyjedu
Banditatom (Člen) 26.02.2012 09:28:51 Offline |
u nás je krásně bílo
Koldan psal:PALOUS psal:Vám všem snad strašívždyť tady chumelí
ale piču, tady už sa dá jezdit aj v kabriolétech:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_2072.jpg
a ten ovladač je jako na co?na paní,na vrtulník,na auto na garážovky nebo na co?hlavně mě netvrď že to je chůvička
hlemejzd999 (Člen) 26.02.2012 12:25:08 Offline |
vy ste se posrali ...tady je vánice jak kráva
PALOUS psal:Koldan psal:PALOUS psal:Vám všem snad strašívždyť tady chumelí
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_2072.jpga ten ovladač je jako na co?na paní,na vrtulník,na auto na garážovky nebo na co?hlavně mě netvrď že to je chůvička
vole, ten ovladač je na tu káru, može sa tam přepínat manuál, gdy to řídí dítě v autoj, nebo to može řídit rodič na dálku, dyž je dítě eště malá jahoda, co by to nezvládalo. je to prdel, už ně budů bavit procházky:o))))
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:PALOUS psal:Koldan psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_2072.jpga ten ovladač je jako na co?na paní,na vrtulník,na auto na garážovky nebo na co?hlavně mě netvrď že to je chůvička
vole, ten ovladač je na tu káru, može sa tam přepínat manuál, gdy to řídí dítě v autoj, nebo to može řídit rodič na dálku, dyž je dítě eště malá jahoda, co by to nezvládalo. je to prdel, už ně budů bavit procházky:o))))
tak to bude super aš pojede proti tobjeber na vědomí že to je pak fšechno vobráceně
PALOUS psal:Koldan psal:PALOUS psal:
a ten ovladač je jako na co?na paní,na vrtulník,na auto na garážovky nebo na co?hlavně mě netvrď že to je chůvičkavole, ten ovladač je na tu káru, može sa tam přepínat manuál, gdy to řídí dítě v autoj, nebo to može řídit rodič na dálku, dyž je dítě eště malá jahoda, co by to nezvládalo. je to prdel, už ně budů bavit procházky:o))))
tak to bude super aš pojede proti tobjeber na vědomí že to je pak fšechno vobráceně
nejhorší je, že mi furt mele do řízení
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 26.02.2012 15:52:57 Offline |
PALOUS psal:Koldan psal:PALOUS psal:
a ten ovladač je jako na co?na paní,na vrtulník,na auto na garážovky nebo na co?hlavně mě netvrď že to je chůvičkavole, ten ovladač je na tu káru, može sa tam přepínat manuál, gdy to řídí dítě v autoj, nebo to može řídit rodič na dálku, dyž je dítě eště malá jahoda, co by to nezvládalo. je to prdel, už ně budů bavit procházky:o))))
vogu to máš jak s vrtulnikoj nesmíš se slpést
richie psal:https://lh5.googleusercontent.com/-cHAL … 141807.jpg
vokolo komína, ale přece
Ty vole,ty zrcátka sou jak na stodvacítce
VikecB12 psal:richie psal:https://lh5.googleusercontent.com/-cHAL … 141807.jpg
vokolo komína, ale přeceTy vole,ty zrcátka sou jak na stodvacítce
a jóóó, sem si říkal, že mně tam něco mlátí přes voči
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 26.02.2012 18:56:30 Offline |
Filous psal:...tag Inkviz má za sebou blátivej křest ...fajné to bylo akorát toho bláta bylo aš aš, vypadal sem jag dyš sem se f tom válel a né jezdil ...ale vodbahnění probjehlo brodem Jizery
že bys nějakou tu dokumentaci bokázal
hlemejzd999 (Člen) 26.02.2012 19:10:26 Offline |
Kelly01 psal:Běžre do prdele, tady teplo a já mám rýmu
Což by tak nevadilo, ale při pčikání za jízdy bych to měl zevnitř jak když v kile trefím hejno vos
nemáš nosní deflektor ?...mně se nudle na sklo zevnitř dostat nemůžou
Banditatom psal:Filous psal:...tag Inkviz má za sebou blátivej křest ...fajné to bylo akorát toho bláta bylo aš aš, vypadal sem jag dyš sem se f tom válel a né jezdil ...ale vodbahnění probjehlo brodem Jizery
...Inkviz fotil, já byl tag zasranej, že se mi nechtělo tahat foun...tag třeba sem něco dá...jedinej kaz na kráse byl ten, že Goremu umřela spojka ...ale dával to i bez ní
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 26.02.2012 19:54:50 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...tag Inkviz má za sebou blátivej křest ...fajné to bylo akorát toho bláta bylo aš aš, vypadal sem jag dyš sem se f tom válel a né jezdil ...ale vodbahnění probjehlo brodem Jizery
...Inkviz fotil, já byl tag zasranej, že se mi nechtělo tahat foun...tag třeba sem něco dá...jedinej kaz na kráse byl ten, že Goremu umřela spojka ...ale dával to i bez ní
kdo umí umí kdo ne tak čumí tož su zvědavé já měl taky dobrej den tchýně navařila cvičkovou, hofjesí sadní, knedlíček 15° radka a k tomu mrŤas slívovice su namrdaný jak žolík
mr.BSE psal:VikecB12 psal:richie psal:https://lh5.googleusercontent.com/-cHAL … 141807.jpg
vokolo komína, ale přeceTy vole,ty zrcátka sou jak na stodvacítce
a jóóó, sem si říkal, že mně tam něco mlátí přes voči
nojono.... sociál zrcátka
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
inkvizitorr (Administrator) 26.02.2012 20:02:52 Offline |
inkvizitorr psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ovice1.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ovice2.jpg
pitšo, cool to je, jenom mě trochu zaskočilo že se na tom musí makat a né si jenom vozit prdel jako na silnici za tejden zas v milovicích
...jo, to byla hláška dnešního votpoledne ...prej: "...voe, to nejni jako si vozit prdel na silnici" ...s pag eště:"...voe, vono to klouže i na předek"
P.S. ...eště něcos fotils, ne???
inkvizitorr (Administrator) 26.02.2012 20:12:51 Offline |
Filous psal:P.S. ...eště něcos fotils, ne???
pitšo mě se klepou pastelky jag vosumdesátlietýmu důchodci z přerova neudržim ani telefon v ruce
doba je temná...
hlemejzd999 (Člen) 26.02.2012 20:14:02 Offline |
inkvizitorr psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ovice1.jpg
pitšo, cool to je, jenom mě trochu zaskočilo že se na tom musí makat a né si jenom vozit prdel jako na silnici za tejden zas v milovicích
ty voe takovej krásnej podzim...
inkvizitorr psal:Filous psal:P.S. ...eště něcos fotils, ne???
pitšo mě se klepou pastelky jag vosumdesátlietýmu důchodci z přerova neudržim ani telefon v ruce
...a to ses enem vozil, ale to příde, nebuj
inkvizitorr (Administrator) 26.02.2012 20:28:46 Offline |
hele goro to netrvalo ani pár vteřin a je tu zas
doba je temná...
Banditatom (Člen) 26.02.2012 21:30:01 Offline |
VikecB12 psal:Hm a já místo endůra kupuju altík do pežotforda
a poč ho nenechaj repasovat? u nas za pár korun druhej den jezdíš
PALOUS psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Hm a já místo endůra kupuju altík do pežotforda
a poč ho nenechaj repasovat? u nas za pár korun druhej den jezdíš
páč to je jantar
Kokoti,samo že ho mám na repas,ale zároveň sem kvuli tomu přišel vo jednu jízdu do říše,takže celkovej finanční výpadek je nějakejch 25-30tisíc Posralo se to v pátek a zitra bych to měl mít v cajku. Snad
Banditatom (Člen) 26.02.2012 21:44:07 Offline |
VikecB12 psal:PALOUS psal:Banditatom psal:
a poč ho nenechaj repasovat? u nas za pár korun druhej den jezdíšpáč to je jantar
Kokoti,samo že ho mám na repas,ale zároveň sem kvuli tomu přišel vo jednu jízdu do říše,takže celkovej finanční výpadek je nějakejch 25-30tisíc Posralo se to v pátek a zitra bych to měl mít v cajku. Snad
tak to je vo piči kšeft u nás kluci diš jim hodíš tak ti to udělaj na počkání... tzn přijedeš altik ven dáš o litr víc ( do kapsy) a za hodinu jedeš i dřív porád mě ty taxi nějak přiživujou
Borák psal:hele kundy to máte fotky z loňska néé
tama nemáte ten bejlej sajrat co fšecko schová? tady je tak metr sněhu dyš to trochen slezlo
Sníh tady letos skoro nebyl,jenom takovej poprašek a holomrazy...Dej pokoj s takovejma hromadama,už zbejvá jenom aby to na kopečkách roztálo,vodteklo a už se vidím na řece na rybách. Teďka teče hroznej bordel Dneska by to bejvalo taky šlo na mašině
VikecB12 psal:PALOUS psal:Banditatom psal:
a poč ho nenechaj repasovat? u nas za pár korun druhej den jezdíšpáč to je jantar
Ty s tou svinou mas jenom nejaky trapeni, ale zase kolik na tom nalitas za rok, to taky normalni clovek nenajede
Billy psal:VikecB12 psal:PALOUS psal:
páč to je jantarKokoti,samo že ho mám na repas,ale zároveň sem kvuli tomu přišel vo jednu jízdu do říše,takže celkovej finanční výpadek je nějakejch 25-30tisíc Posralo se to v pátek a zitra bych to měl mít v cajku. Snad
Ty s tou svinou mas jenom nejaky trapeni, ale zase kolik na tom nalitas za rok, to taky normalni clovek nenajede
Posledních 100 000km bylo bez problémů,tak to teďka zase bude něco po mě chtít no.
VikecB12 psal:Billy psal:VikecB12 psal:
Kokoti,samo že ho mám na repas,ale zároveň sem kvuli tomu přišel vo jednu jízdu do říše,takže celkovej finanční výpadek je nějakejch 25-30tisíc Posralo se to v pátek a zitra bych to měl mít v cajku. SnadTy s tou svinou mas jenom nejaky trapeni, ale zase kolik na tom nalitas za rok, to taky normalni clovek nenajede
Posledních 100 000km bylo bez problémů,tak to teďka zase bude něco po mě chtít no.
tedkon ten 3 motor te ceka rikals dat do prvni kastle
Progear 650 (Člen) 28.02.2012 14:29:09 Offline |
Billy psal:VikecB12 psal:Billy psal:
Ty s tou svinou mas jenom nejaky trapeni, ale zase kolik na tom nalitas za rok, to taky normalni clovek nenajedePosledních 100 000km bylo bez problémů,tak to teďka zase bude něco po mě chtít no.
tedkon ten 3 motor te ceka rikals dat do prvni kastle
tak tak...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:Děláte si prdel,ale je to klidně možný Ale už sem narazil na jednoho typa,kterej má na tom fordím zázraku najetejch 600 000km a motor puvodní To zní jako z říše snů a bájí
Tak to nesmis tak honit, jak si rikal kdyz je venku dusno a tak , stejne bych ty kundy nakopal nejradsi do prdele, to je des neco takovyho vyrabet
Filous psal:inkvizitorr psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ovice1.jpg
pitšo, cool to je, jenom mě trochu zaskočilo že se na tom musí makat a né si jenom vozit prdel jako na silnici za tejden zas v milovicích...jo, to byla hláška dnešního votpoledne ...prej: "...voe, to nejni jako si vozit prdel na silnici" ...s pag eště:"...voe, vono to klouže i na předek"
P.S. ...eště něcos fotils, ne???
...Filous, příště až pojedete, dejte vědít......protáhnu tu naší Husqababičku
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Billy psal:Tak to nesmis tak honit, jak si rikal kdyz je venku dusno a tak , stejne bych ty kundy nakopal nejradsi do prdele, to je des neco takovyho vyrabet
To víš, když řídí Vikec, tak nikdy nemůže říct, že jede s prázdnou. Je to kus chlapa.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Billy psal:Tak to nesmis tak honit, jak si rikal kdyz je venku dusno a tak , stejne bych ty kundy nakopal nejradsi do prdele, to je des neco takovyho vyrabet
To víš, když řídí Vikec, tak nikdy nemůže říct, že jede s prázdnou. Je to kus vola.
Stránky: 1 2