Nejsi přihlášen
Nosič na boční kufry
Ahoj
Máte tu někdo nosič na boční kufry na novějším modelu? myslím od roku 2006? Případně má ho někdo z moravskoslezského kraje?
Re: Nosič na boční kufry
A neměl by jsi náhodou fotky jak je to udělané případně půjčit na okopírování?
Fik-B6S psal:A neměl by jsi náhodou fotky jak je to udělané případně půjčit na okopírování?
kolik na tom ušetříš, kup original a budeš mít klid a hlvaně nebude strach, že to necháš někde v zatáčce
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Fik-B6S psal:A neměl by jsi náhodou fotky jak je to udělané případně půjčit na okopírování?
Jak bude chvilka,tak ti to blejsknu,ale sundávat to nebudu,to soráč Jinak já už pár těch nosičů na tři kufry udělal,aji celkem fungovali,ale tenhle sem nakonec stejně koupil a popravdě bych to v téhle pevnosti jako to má givi asi nesvedl,dělal sem je z trubky 16mm a 2mm síla stěny. A aby to trochu vypadalo a dalo se to hodit aspoň do komaxitu,tak na tom bylo mraky broušení Prostě pro člověka chodícího do práce je ta výroba časovej nesmysl...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jo a kdyš sem ty nosiče dělával,tak to stejně nejde vyrábět podle nějakýho plánkuMusel sem nejdřív udělat rámeček,kerej de nacvaknout na kufr,pak sem vyráběl uchycení k zadním stupačkám,k madlu a vzadu propojku mezi těma rámečkama aby to mělo trochu pevnost. A taky to musí byt namontovatelný/sundatelný,takže na někerým bajku byl nosič v jednom kuse a někde se musel udělat na každou stranu zvlášť a propojka šroubovaná...Jak říkám,aby to fachčilo je to pakárna Nevyrábět,koupit,neřešit
Mám SW motech. asi bych to taky spíš koupil
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=35364
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Taky bych rád koupil ale 4000 je trochu moc...
Základ mám stejný jako Vikec toď první věc
a druhá je podle mě ta že to jak to bude vypadat je spíš otázkou šikovnosti než peňěz.
jinak nemám v plánu je tam vozit celoročně potřebuju je tak 3x do roka...
na což se mi zdá dát skoro 4000 za kousek ohnuté trubky trochu moc...
Banditatom (Člen) 26.02.2012 15:50:54 Offline |
Fik-B6S psal:Základ mám stejný jako Vikec toď první věc
a druhá je podle mě ta že to jak to bude vypadat je spíš otázkou šikovnosti než peňěz.
na což se mi zdá dát skoro 4000 za kousek ohnuté trubky trochu moc...
pokud máš někoho kdo má ohejbačku trubek klidně bych je doma zbouchnul... vogu a ser na kufroj když je potřebuješ 3x do roka kup brašny a máš klid
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Fik-B6S psal:Základ mám stejný jako Vikec toď první věc
na což se mi zdá dát skoro 4000 za kousek ohnuté trubky trochu moc...pokud máš někoho kdo má ohejbačku trubek klidně bych je doma zbouchnul... vogu a ser na kufroj když je potřebuješ 3x do roka kup brašny a máš klid
Mrdat nějaký brašny,to je uplně k hovnu a proti kufrum kapacita poloviční Navíc ten zadní trubkáč je celkem solidní padák a myslím si že při nějakým tom sklouznutí to přežije komplet prdel bez uhony Kdybych chtěl motorku podle vzhledu,neměl bych bandita,ale protože ju chcu praktickou mám ho a mám ho s nosičem
Banditatom (Člen) 26.02.2012 16:36:28 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:Fik-B6S psal:Základ mám stejný jako Vikec toď první věc
na což se mi zdá dát skoro 4000 za kousek ohnuté trubky trochu moc...pokud máš někoho kdo má ohejbačku trubek klidně bych je doma zbouchnul... vogu a ser na kufroj když je potřebuješ 3x do roka kup brašny a máš klid
Mrdat nějaký brašny,to je uplně k hovnu a proti kufrum kapacita poloviční Navíc ten zadní trubkáč je celkem solidní padák a myslím si že při nějakým tom sklouznutí to přežije komplet prdel bez uhony Kdybych chtěl motorku podle vzhledu,neměl bych bandita,ale protože ju chcu praktickou mám ho a mám ho s nosičem
Ty voe Vikecoj mi s paní týdení dovolená všechna bagáž na mojí moto ( vona duchcáti houno uveze psst neříkej to paní) a ouplná pohoda... vím, že na nějaký to extra češtování je to k prdu ale na to moje 3x do roka... brašny jsem koupil za 600kč na motorkoj se nehýbou a hlavně je sundám a mám klid nic mi nekazí pohledeoj na motorkoj...chapej jde o image takže pokud to má 3x do roka nasal bych na kufry
Já si tím taky prošel,dodnes se kabele někde doma válí...Taky to nepotřebuju každej víkend,ale nehodlám už na motorce řešit nic krom tankování a udržby,takže na nějaký móglování tašek a podobně prostě seru Navíc nechcu při cestování přemejšlet co vezmu a co nechám doma a čísla mluví za fše-kabele nějakejch 27litrů,kufr 52litrů. Navíc mě kdysi celkem hodně nasralo,kdyš sem dojel po celodení cestě přes alpy v dešťu pod glockner a tem sem z tašek(motodetail+igelitovej návlek) nevytáhl nit suchou,takže sem šel chrápat do vlhkýho spacáku a ráno jel dom To se mě s kufrem nestává
Ale ať si jezdí kdo chce s čím chce,vozte si to třeba v igelitkách ze špáru
Banditatom (Člen) 26.02.2012 18:04:24 Offline |
VikecB12 psal:Já si tím taky prošel,dodnes se kabele někde doma válí...Taky to nepotřebuju každej víkend,ale nehodlám už na motorce řešit nic krom tankování a udržby,takže na nějaký móglování tašek a podobně prostě seru Navíc nechcu při cestování přemejšlet co vezmu a co nechám doma a čísla mluví za fše-kabele nějakejch 27litrů,kufr 52litrů. Navíc mě kdysi celkem hodně nasralo,kdyš sem dojel po celodení cestě přes alpy v dešťu pod glockner a tem sem z tašek(motodetail+igelitovej návlek) nevytáhl nit suchou,takže sem šel chrápat do vlhkýho spacáku a ráno jel dom To se mě s kufrem nestává
Ale ať si jezdí kdo chce s čím chce,vozte si to třeba v igelitkách ze špáru
...vogu nehaŇ igelitky s těma jsme dojeli na první kilervoce a v suchu no mě ty brašny čeče nepromoknou ale maj recht nebyt to na moto tak hnusný tak kufry koupím taky ale já bych to nedal pač to je strašný
Vikec: prosel sem stejnou cestou
taky sem chtel vyrabet a nakonec sem koupil stejny jako mas ty. Dokonce sem nakoupil ty uchyty na kufr (takovy ty cudly a zapadky), ted se mi to vali nekde v garazi, kdyby mel nekdo zajem...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
SuJazuwaki (Člen) 27.02.2012 08:22:22 Offline |
Luk psal:Vikec: prosel sem stejnou cestou
taky sem chtel vyrabet a nakonec sem koupil stejny jako mas ty. Dokonce sem nakoupil ty uchyty na kufr (takovy ty cudly a zapadky), ted se mi to vali nekde v garazi, kdyby mel nekdo zajem...
Tak si to, prosím, vraž do kapsy v hadrech či kůži, co jezdíš a jak se potkáme odkoupím. Dík.
SuJazuwaki
Luk psal:Vikec: prosel sem stejnou cestou
Ještě přemejšlím,jak vyjebu s blinkrama,že bych jako sundal ty tykadla na kerejch sou přidělaný. Ale do toho led světla s blinkrama se mě nechce jít,svítí to nějak na piču
Banditatom psal:VikecB12 psal:Já si tím taky prošel,dodnes se kabele někde doma válí...Taky to nepotřebuju každej víkend,ale nehodlám už na motorce řešit nic krom tankování a udržby,takže na nějaký móglování tašek a podobně prostě seru Navíc nechcu při cestování přemejšlet co vezmu a co nechám doma a čísla mluví za fše-kabele nějakejch 27litrů,kufr 52litrů. Navíc mě kdysi celkem hodně nasralo,kdyš sem dojel po celodení cestě přes alpy v dešťu pod glockner a tem sem z tašek(motodetail+igelitovej návlek) nevytáhl nit suchou,takže sem šel chrápat do vlhkýho spacáku a ráno jel dom To se mě s kufrem nestává
Ale ať si jezdí kdo chce s čím chce,vozte si to třeba v igelitkách ze špáru...vogu nehaŇ igelitky s těma jsme dojeli na první kilervoce a v suchu no mě ty brašny čeče nepromoknou ale maj recht nebyt to na moto tak hnusný tak kufry koupím taky ale já bych to nedal pač to je strašný
No já taky jezdil s těma brašnama,ale jak jsem přišel na to kolik ty kufry uvezou,a nemusím se bát (jak psal VikecB12) že mi do nich nateče .........no a že jsi jel Tome někdy na Oravu to je sice pěkné,ale VikecB12 spíš tady myslel "cestování" ne jet se projet
když to jede,je to OK
SuJazuwaki psal:Tak si to, prosím, vraž do kapsy v hadrech či kůži, co jezdíš a jak se potkáme odkoupím. Dík.
Ok, vemu to sebou na pičosraz
Vikec: jo ty tykadla nejsou zrovna dyzajnovej skvost
Luk psal:SuJazuwaki psal:Tak si to, prosím, vraž do kapsy v hadrech či kůži, co jezdíš a jak se potkáme odkoupím. Dík.
No jo,ale zase kdyš jedeš s kuframa,tak sou ty blinkry aspoň dobře vidět. Nacpu tam nějaký mrňavoučky piče a nějakej kokot mě někde na dovolené zezadu zramuje kdyš budu stavět někde u krajnice na vychcání
Banditatom (Člen) 27.02.2012 14:14:52 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:Já si tím taky prošel,dodnes se kabele někde doma válí...Taky to nepotřebuju každej víkend,ale nehodlám už na motorce řešit nic krom tankování a udržby,takže na nějaký móglování tašek a podobně prostě seru Navíc nechcu při cestování přemejšlet co vezmu a co nechám doma a čísla mluví za fše-kabele nějakejch 27litrů,kufr 52litrů. Navíc mě kdysi celkem hodně nasralo,kdyš sem dojel po celodení cestě přes alpy v dešťu pod glockner a tem sem z tašek(motodetail+igelitovej návlek) nevytáhl nit suchou,takže sem šel chrápat do vlhkýho spacáku a ráno jel dom To se mě s kufrem nestává
Ale ať si jezdí kdo chce s čím chce,vozte si to třeba v igelitkách ze špáru...vogu nehaŇ igelitky s těma jsme dojeli na první kilervoce a v suchu no mě ty brašny čeče nepromoknou ale maj recht nebyt to na moto tak hnusný tak kufry koupím taky ale já bych to nedal pač to je strašný
No já taky jezdil s těma brašnama,ale jak jsem přišel na to kolik ty kufry uvezou,a nemusím se bát (jak psal VikecB12) že mi do nich nateče .........no a že jsi jel Tome někdy na Oravu to je sice pěkné,ale VikecB12 spíš tady myslel "cestování" ne jet se projet
čím víc kufru tím víc pičovin sebou člověk smyká
Luk psal:SuJazuwaki psal:Tak si to, prosím, vraž do kapsy v hadrech či kůži, co jezdíš a jak se potkáme odkoupím. Dík.
já ty tykadla uříz a navařil o 10 cm blíž. mám malý kufry a stačí to
honda je honda
VikecB12 psal:No jo,ale zase kdyš jedeš s kuframa,tak sou ty blinkry aspoň dobře vidět. Nacpu tam nějaký mrňavoučky piče a nějakej kokot mě někde na dovolené zezadu zramuje kdyš budu stavět někde u krajnice na vychcání
taktak, proto sem s tim zatim nic nedelal a asi ani nebudu. Pokud sou nahozeny kufry tak to tolik netrci a vypada to celkem snesitelne. Bez kufru je to hruza, ale ja kufry vozim jen na dovolenou, jinak mam ten nosic sundanej.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2012 16:16:20 Offline |
pepa psal:Fik-B6S psal:Taky bych rád koupil ale 4000 je trochu moc...
myslíš že to na koleni sesmolíš za litr.... to bude asi vypadat
vono by to asi nešlo napasovat na ten nosič co tam máš
ale lze a i levnějc pokud máš přístup k matroši a vybavení a zpracování na rukách toho kdo to dělá.
samozřejmně nepočítám cenu za práci.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2012 16:20:57 Offline |
VikecB12 psal:Banditatom psal:Fik-B6S psal:Základ mám stejný jako Vikec toď první věc
mám bandita jako desingovku a bagl řešim lodim vakem na sedačce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Brašny mám doma a pod ně bych taky potřeboval nosič ať to nesedí na plastech...
VikecB12 psal:Tady to máš,jestli ti to pomůže.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012084.jpg
A to jako máš ty držáky i odpružený? nebo k čemu tam máš připásanej ten ólins . Já jen ze zvědavosti, žádné provokačka
Banditatom (Člen) 27.02.2012 21:05:29 Offline |
honza1977 psal:VikecB12 psal:Tady to máš,jestli ti to pomůže.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012084.jpgA to jako máš ty držáky i odpružený? nebo k čemu tam máš připásanej ten ólins . Já jen ze zvědavosti, žádné provokačka
honza1977 psal:VikecB12 psal:Tady to máš,jestli ti to pomůže.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012084.jpgA to jako máš ty držáky i odpružený? nebo k čemu tam máš připásanej ten ólins . Já jen ze zvědavosti, žádné provokačka
To je jenom nádobka vod centrálu a ta menší u zadní stupačky je hydraulický ovládání předpětí zadní pružiny toho centrálu,s nosičem to nemá nic společnýho.
VikecB12 psal:honza1977 psal:VikecB12 psal:Tady to máš,jestli ti to pomůže.
To je jenom nádobka vod centrálu a ta menší u zadní stupačky je hydraulický ovládání předpětí zadní pružiny toho centrálu,s nosičem to nemá nic společnýho.
Jo táák. Ale nebylo by možná špatný mít ty kufry na nějakym pružnym uložení. Teda zatim nevim tak nemůžu říct.
VikecB12 - já to vyřešil tim led světlem a myslím, že to účel splňuje na jedničku. Blinkry jsou vidět, nic namusím řešit, jen šroubovákem nacvaknu quick.lock a frčim...
na motorkářích mám fotky...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
hlemejzd999 (Člen) 28.02.2012 00:20:07 Offline |
jardagsf psal:ja jsem motorkar - ja mam vodacky pytel z lujze - ma hezky obrazek
si taky budu mušet pořídit něco vod Lujze ...už jen kulivá tomu vobrázku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jardagsf psal:vorel psal:Mi ze vsech tasek a kufru nejvic vyhovuje vodackej pitel za par stovek
ja jsem motorkar - ja mam vodacky pytel z lujze - ma hezky obrazek
...já mám taky vodácký, ale šetřil jsem a koupil bezbarvý, téměř průhledný. Aspoň všichni vidí co vezu a chmatáci nemají o trenýrky zájem
Zdarec pánové. Hledám trubkový nosič bočních kufrů na bandasku k6. Povětšinou jsem narazil na 01-05 a pak až 07-11. Nemáte někdo nějaký aktuální odkaz, kde ho pořídit? Díky.
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ne, na 01 jedničku nosič opravdu nescháním... Sháním ho na 2006. To je poslední rok olej vzduch, ale s novou kapotáží. Od 07 je už vodník, tak nevím, jestli je v nich nějaký rozdíl v rámu, abych nekoupil jak uvádějí v shopech 07-11 a nebyl mi pak k ničemu.
zzzmrzlinar (Člen) 03.05.2015 12:44:56 Offline |
sakra Mlho, dyk ti to tady borci meldujou dokola, je to stejný, my tady povětšinou víme kdy končil vzducháč a tak
zzzmrzlinar psal:sakra Mlho, dyk ti to tady borci meldujou dokola, je to stejný, my tady povětšinou víme kdy končil vzducháč a tak
No, vzhledem k tomu, že mi odpověděl jen jeden s tím, že by to "mělo" být stejný, tak jsem se chtěl ujistit. Jak jsem řekl, ideálně někým, kdo tu 06 má. Ale díky za pozornost Plho.
Banditatom (Člen) 04.05.2015 19:10:15 Offline |
Ice psal:zzzmrzlinar psal:sakra Mlho, dyk ti to tady borci meldujou dokola, je to stejný, my tady povětšinou víme kdy končil vzducháč a tak
No, vzhledem k tomu, že mi odpověděl jen jeden s tím, že by to "mělo" být stejný, tak jsem se chtěl ujistit. Jak jsem řekl, ideálně někým, kdo tu 06 má. Ale díky za pozornost Plho.
Fik b650 ma 06 S hanz z ostravy ma o8taky v S
Stránky: 1