Nejsi přihlášen
Re: koupě DR 650 SE
Tak to ani nemusíš trvat na tom SE,nebo pro to máš nějaký extra vodůvodnění? Já měl Fšecky modely DR,jenom to SE a RSE ne. Fšecky bez startéru a starty byly dobrý
Jedno pěkný SE je na Motoinzerci,ale cena něco přes pade tuším Popřemejšlej vo yamaze TT-R,je to tomu SE dost podobný,ale má asi vo chlup lepší podvozek na foroudění
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
já mám postavu přitloustlýho japonce. A narozdíl od TT na DR 650 SE došáhnu na zem. Jo a startér je podmínkou. vzpomínky na hondu XL6OO bez startéru a nakopávání za tepla jsou pořád živé. Navíc si myslim že bandit potřebuje spíš sestřičku z příbuzenstva. V motoinzerci je pěkný, ale přecejen se ptám jesli někdo neví o nějakym prověřenym kusu
honda je honda
A co totok?
http://www.motoinzerce.cz/motorky/ostat … 00ccm.html
dobrá cena, nahodíš spoustu bagáže a ušetříš na palivu
Jo,vono to SE je nižší než TT,to zase jako jo,právě proto bych chtěl to TT,protože to tak nějak celkem dost zasednu DR 600/650 ale fakt netrpí na špatný startování a je jedno jestli studený,neho horký. To kdyš sem míval starý XT600,to byl porod to voživit Ještě sem měl KLR650,ale to byla už taková civilka tak do města. DR bylo dobrý kladivo na lítání po lese
Datel psal:A co totok?
na to už sem samozřejmě koukal korba je super
honda je honda
Banditatom (Člen) 27.02.2012 21:28:15 Offline |
Kuba B12 psal:Datel psal:A co totok?
dobrá cena, nahodíš spoustu bagáže a ušetříš na palivuna to už sem samozřejmě koukal korba je super
a bez koroze good:
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Datel psal:A co totok?
Jebat motorky :-)
...hele:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 50-se.html
...kolik do toho chceš vrazit???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...i todle by se mi líbilo:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 350-s.html
Kuba B12 psal:klidně můžem jezdit po obslužce na okruhu, nebo mezi okruhem a tou obslužkou
prd.... Inkviz by mohl dělat cross-závod přes brněnský golfový hřiště u dromu.... a polokošile Lacoste by měla být podmínkou
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
osiris psal:Petr J. psal:Filous psal:...taky du hledat, páč uš mě 4kola nebaví
...se Ti nedivím...
...to taky musíš mít pořádnou kolku a 4x4, ne jenom mutaci
...voe, to co mam nejni ani ta mutace, to je zlej sen
inkvizitorr (Administrator) 28.02.2012 10:24:58 Offline |
na pořádání bahenních závodů vám seru, starejte se taky někdo jinej, ale rád se přijedu svýst. už takhle stačí, že když se chci svýst na okruhu tak du žebrat k bike promotion ať mě nechaj sklouznout
farbár: nevěš jim bulíky na hlavu, samo že 4x4 je lepší, ale stejně je to oproti motorce vohovně
doba je temná...
Kuba B12 psal:no co nejmíň ale když by bylo libový tak třeba 50 hlavně aby to mělo dobrej motor, nějaký ložisko do krku a gufera a podobně do toho natřískám sám
...blbý je, že do toho nevidíš a esi f tom slyšitelně nemlátí, tag stejně zjistíš kulový...ale vobecně sou starý DR držáky...jezdí k nám jeden s 350 a ten je v Rumuncku třikrát do roka, mašina je na první pohled volezlá, ale po technický stránce naprosto ok...ty co s nim jezděj maj vostrý krosky a prej to s nima dává f pohodě a narozdíl vod nich bez závad a problémů...
...todle vypadá dobře:
inkvizitorr psal:farbár: nevěš jim bulíky na hlavu, samo že 4x4 je lepší, ale stejně je to oproti motorce vohovně
...4x4 je nejlepší ...s dvouma kolama v bahně di krásně do prdele, to je vo hovně
...je nádherný jak kolem toho bezmocně hopsáte a lomíte prosebně rukama
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:inkvizitorr psal:farbár: nevěš jim bulíky na hlavu, samo že 4x4 je lepší, ale stejně je to oproti motorce vohovně
...4x4 je nejlepší ...s dvouma kolama v bahně di krásně do prdele, to je vo hovně
...já uš nechci bejt zamrdanej vod bláta ...Inkviz i Gore měli špinavý jen boty a já měl bláto aš za krkem
Filous psal:osiris psal:inkvizitorr psal:farbár: nevěš jim bulíky na hlavu, samo že 4x4 je lepší, ale stejně je to oproti motorce vohovně
...já uš nechci bejt zamrdanej vod bláta ...Inkviz i Gore měli špinavý jen boty a já měl bláto aš za krkem
...se nediv na tom tvým hybridu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
tohle je super
ale měl bych tak těch 40tis
honda je honda
Filous psal:...voňafka:
Jo,to je krasavica
Si pamatuju,že ještě před dvouma rokama měli tohle jako funglofku v Harnesu,stálo jim to tam hodně dlouho a prodávali to za nějakejch 106tisíc s nulou na budíku Kdo chce jezdit někam na ukrajinu a já nevím do jakejch prdelí ještě,tak to byl ideální stroj,nějaký BMW nebo Káťa se můžou jít bodnou
VikecB12 psal:Filous psal:...voňafka:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 50-se.htmlJo,to je krasavica:good:
Si pamatuju,že ještě před dvouma rokama měli tohle jako funglofku v Harnesu,stálo jim to tam hodně dlouho a prodávali to za nějakejch 106tisíc s nulou na budíku:good: Kdo chce jezdit někam na ukrajinu a já nevím do jakejch prdelí ještě,tak to byl ideální stroj,nějaký BMW nebo Káťa se můžou jít bodnou:-D
jo žlutý, já si na něj chtěl půjčit:-D
honda je honda
Kuba B12 psal:VikecB12 psal:Filous psal:...voňafka:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 50-se.htmlJo,to je krasavica
Si pamatuju,že ještě před dvouma rokama měli tohle jako funglofku v Harnesu,stálo jim to tam hodně dlouho a prodávali to za nějakejch 106tisíc s nulou na budíku Kdo chce jezdit někam na ukrajinu a já nevím do jakejch prdelí ještě,tak to byl ideální stroj,nějaký BMW nebo Káťa se můžou jít bodnoujo žlutý, já si na něj chtěl půjčit
jo,to bylo vono
Banditatom (Člen) 28.02.2012 12:10:34 Offline |
osiris psal:Petr J. psal:Filous psal:...taky du hledat, páč uš mě 4kola nebaví
...se Ti nedivím...
...to taky musíš mít pořádnou kolku a 4x4, ne jenom mutaci
...no jistě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
co takhle velký DR?? ....cenově na stejno, hmotnostně taky, trochu lepčí delší pojezdy (ale pro off je to spíš)
DR je dobrá volba . Za pár peněz hodně srandy a při troše šikovnosti s tím při sředním enduro terénu stačíš i novějším strojkům. Navíc nemusíš po každejch pár mth měnit půlku motoru. Startování se neboj, když je seřízená, tak chytá na ťuknutí a s dekompresorem snadno jak pitbajk. Porovnávám s XT, tak jsem vždycky málem chcípnul. Ty z odkazů mám taky proběhnutý, poněvadž taky plánujem Rumunsko, tak aby Jerzy nemusel na kole.
Petr J. psal:Hmotnostně taky?
Už to nehul....
750 má suchá 179 kg....kolik má 650 nevím, ale řek bych, že moc velký rozdíl to nebude. v podstatě jsou to na 750 jen plasty a trochu větší nádrž.....
takže rozdíl tipuju tak 10-20 kg???
Svým způsobem je použitelné v terénu i GS...ale je sakra rozdíl, jet do terénu na GS nebo na EXC...
Dojedeš jinam, projedeš jiné věci a pád Tě stojí jiné peníze....
Tedy 20kg je znát určitě a v tomto případě je méně opravdu více.
Kuba B12 psal:dlouho se neviděli, tak že by v rumunsku? před 5ti lety sme se potkali u Gmundenu, pamatuješ?
Jo, jo, zrovna nedávno jsem koukal na fotky
Původně jsme chtěli vyrazit v květnu, ale vzhledem k tomu kvantu sněhu co tam spadlo, tak asi až červenec, nebo srpen.
Ale už se kurva těším
inkvizitorr (Administrator) 28.02.2012 23:21:25 Offline |
Honza B12 psal:Kuba B12 psal:dlouho se neviděli, tak že by v rumunsku? před 5ti lety sme se potkali u Gmundenu, pamatuješ?
Původně jsme chtěli vyrazit v květnu, ale vzhledem k tomu kvantu sněhu co tam spadlo, tak asi až červenec, nebo srpen.
Ale už se kurva těším
když už ste u toho rumunska, plánuju letos taky rumunsko, chcete mě?
doba je temná...
Filous psal:...i todle by se mi líbilo:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 350-s.html
a co tohle 4kilo,to je taky držák? http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 19045.html
inkvizitorr psal:Honza B12 psal:Kuba B12 psal:dlouho se neviděli, tak že by v rumunsku? před 5ti lety sme se potkali u Gmundenu, pamatuješ?
Ale už se kurva těšímkdyž už ste u toho rumunska, plánuju letos taky rumunsko, chcete mě?
Vzhledem k tomu, že jsme zatím jen 2 a Jerzy teprv pokud koupí motorku, tak budem jen rádi. Potřebujem nějakou oběť pro ty hladový a lidožravý pastevecký psy.
inkvizitorr (Administrator) 28.02.2012 23:37:18 Offline |
Honza B12 psal:Vzhledem k tomu, že jsme zatím jen 2 a Jerzy teprv pokud koupí motorku, tak budem jen rádi. Potřebujem nějakou oběť pro ty hladový a lidožravý pastevecký psy.
to určitě, nasrat ale už se tam těšim, mam to tam projetý na kole odzhora dolu několikrát, tak mam už docela představu kam ject máte už něco naplánovanýho?
doba je temná...
Zatím jsme ve fázi plánování, takže nejvíc informací je o oblasti kolem Banatu, ale docela mě láká i Fagaraš, akorát netuším jak moc možností k ježdění tam je.
Každopádně představa je dotáhnout motorky na vozejku a z jednoho místa podnikat celodenní vejlety. Asi tak 4-5 dní ježdění + cesta. Celkově radši nějaké lesní cesty, stezky, louky a sem tam nějaký oživení brodem, výjezdem a tak, nahoře kochačka a . Celkově tak 4-5 dní ježdění + cesta. Pokud máš konkrétní zkušenosti, poraď, nebo pošli nějaký odkazy.
inkvizitorr (Administrator) 29.02.2012 00:02:19 Offline |
banát neni špatnej, fagaraš a maramureš si myslim je na ježdění lepčí, humlák tam byl loni na čtyrkole, tak ho zpovídám o aktuální info, byli nahoře u uk hranic já tam byl naposled asi 6 rokůch zpět, jinak tenhle plán mam taky ale potřeboval bych se trefit ideálně mimo okruhy i když to neni úplně podmínkou, ale třeba na hungáč ject chci určitě, takže spíš oželím červencový brno, ale ideálně vyrazit třeba hned po něm
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 29.02.2012 00:03:45 Offline |
jo a 4 dni jezdit je málo
doba je temná...
no my si mysleli jet po ose. proto taky koukám po DR 650 a ne po DR 400 a menších skorokroskách. Ale taky je to všechno v jednání. A měli by s náma jet Caponord a V strom. Kam jet a kdy si nechám rád poradit. Už kvůli tomu kdy a jak často prší. Přecejen nějaký měsíce, třeba červenec, je u nás deště nejvíc.
honda je honda
to Kuba: po ose znamená, že nemůžeš mít obuté ostré pneu, tedy na místě potom neprojedeš pořádným terénem, protože než bys tam na nich dojel, měl bys po nich...
Takže buď jet po ose, ale pak je lepší GS nebo něco takového nebo jet jezdit po horách a pak je lepší vozejk a co nejlehčí motorka....
inkvizitorr (Administrator) 29.02.2012 10:22:21 Offline |
Petr J. psal:to Kuba: po ose znamená, že nemůžeš mít obuté ostré pneu, tedy na místě potom neprojedeš pořádným terénem, protože než bys tam na nich dojel, měl bys po nich...
woe jelene, mysli taky trochu hlavou, jestli tam pojede s stromem tak asi žádným extra terénem jezdit nebudou tudíž ani nebude potřebovat ostré pneu jako břitvy
doba je temná...
tak ještě jinak, mě se na tom nepojede po silnici nejlíp, koupim si to kvůli dovolený, ale tyky myslim na to, že mi to pak zůstane doma. A budu moct vyrazit tady nebo na chalupě do lesa.
Osi má pravdu, se svojí partou nepotřebuju ani řidičák
honda je honda
Petr J. psal:Zas o tolik víc toho kolega na V-Stromu neprojede, co Ty nedáš na kafíčku...
Pak nemá smysl kupovat moto na takovou dovolenou
na kafíčku dám hovno, stačí větší díra a lítám na tom jak kokot. Ale na banditu se dá hodně, to jo.
aspoň mám důvod si to DR koupit, už sem ho chtěl dlouho
honda je honda
Já sem na DRkách jezdil po silnicách hodně a nebylo to vo nic horší,než na jakékoliv jiné silniční motorce,takže bych volil taky přesun po ose Kurva DRo není žádná mrdka,aby tam nedojela posvejch. A aji s těma hrubšíma Mitaskama(snad E09 nebo jak) se dalo projet hodně Tahat mašinu na vleku,nebo dodávkou mě připadá uplně scestný,ikdyš dodávku mám...Ale zase ty vostřáci by tam nedojeli,tak s tim možná jo no
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2012 08:11:36 Offline |
VikecB12 psal:Já sem na DRkách jezdil po silnicách hodně a nebylo to vo nic horší,než na jakékoliv jiné silniční motorce,takže bych volil taky přesun po ose Kurva DRo není žádná mrdka,aby tam nedojela posvejch. A aji s těma hrubšíma Mitaskama(snad E09 nebo jak) se dalo projet hodně Tahat mašinu na vleku,nebo dodávkou mě připadá uplně scestný,ikdyš dodávku mám...Ale zase ty vostřáci by tam nedojeli,tak s tim možná jo no
ale dojeli tam udelas povinnej servim po mth a jezdis
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Já sem na DRkách jezdil po silnicách hodně a nebylo to vo nic horší,než na jakékoliv jiné silniční motorce,takže bych volil taky přesun po ose Kurva DRo není žádná mrdka,aby tam nedojela posvejch. A aji s těma hrubšíma Mitaskama(snad E09 nebo jak) se dalo projet hodně Tahat mašinu na vleku,nebo dodávkou mě připadá uplně scestný,ikdyš dodávku mám...Ale zase ty vostřáci by tam nedojeli,tak s tim možná jo no
ale dojeli tam udelas povinnej servim po mth a jezdis
a co pak potom ty mozoly na prdeli
gore psal:...tady to je jak se říká jedni vo koze druzí vo voze a to skoro doslova
Přesně
Někdy mám pocit, že je lepší prostě pořídit to co se ně líbí a neřešit esli je to právě to nejlepší. Ono se dá jezdit skoro na všem a všude enom se nebát
Furt to ale taky řešim. Na mrdání po městě a kolem komína by mě stačil jednohrnek (Yamaha 660 Tenere), ale na nějaké přesuny po hájwuéj to není. Tam potřebuješ aspoň dvojhrnek ináč to trápíš.
Nejlíp mě furt vychází BMW 800 GS, ale to si nekúpím asi z principu
Peněz do toho taky moc nalívat nechcu. A teď babo raď....
Kuba B12 psal:já si nakonec snad koupim tu jebku SLR 650, pak na tom budu jezdit na ryby
Je to fakt dost jebka. Měl jsem to kdysi půjčený na dovo a na silnici lenoch a do terénu k prdu. Ze slr jsem ale viděl nádhernou přestavbu na flatt track kdyby ses nudil
Jediny dobrý SLR je od AMG
Datel psal:gore psal:...tady to je jak se říká jedni vo koze druzí vo voze a to skoro doslova
Přesně
Někdy mám pocit, že je lepší prostě pořídit to co se ně líbí a neřešit esli je to právě to nejlepší. Ono se dá jezdit skoro na všem a všude enom se nebát
Furt to ale taky řešim. Na mrdání po městě a kolem komína by mě stačil jednohrnek (Yamaha 660 Tenere), ale na nějaké přesuny po hájwuéj to není. Tam potřebuješ aspoň dvojhrnek ináč to trápíš.
Peněz do toho taky moc nalívat nechcu. A teď babo raď....
Taky sem nad podobnou věcí přemejšlel a došel sem k názoru,že nejlepší volba bude KTM 990Adv. Ale chtěl bych ju funglovku a na tu teďka není
VikecB12 psal:Datel psal:gore psal:...tady to je jak se říká jedni vo koze druzí vo voze a to skoro doslova
Přesně
Peněz do toho taky moc nalívat nechcu. A teď babo raď....Taky sem nad podobnou věcí přemejšlel a došel sem k názoru,že nejlepší volba bude KTM 990Adv. Ale chtěl bych ju funglovku a na tu teďka není
Jenze je dost velka na to kam s nu chcu jezdit. Zase na "expedicni" presuny je bez kompromisu
...tak to nesmrtelný DR 350, co k nám jezdí je taky na prodej, ale panáček za něj chce 30, takže podle mě za ty prachy neprodejný, páč to zdaleka nejni taková voňafka a má dost šrámů z bojů v rumunckejch horách...a je to S, tagže vostřejší verze, ale jen s nakopávačkou...
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2012 16:13:10 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 11.03.2012 23:00:50 Offline |
vypadá gut
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2012 07:43:28 Offline |
peknej kousek a vypada i dost hlucne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vorel psal:pěkná
noumálně skočíš na dr-big forum a založíš téma jaký gumy
jedině TKC
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
jo kubo dobré to maš...
ted to zase postavit na ponk, a něco z toho pěkného vytvořit
__________________________________________________________________________________
Kuba B12 psal:jako nevim jesli si děláte prdel, nebo fakt ty TKC?
fiat: na přestavby mám jiný stroje, čekaj ve skladu
na rumunsko po vlastní ose na zadek Mitas E09 (stejná výdrž jako TKC, nižší cena) a na předek TKC (tam je to naopak, je sice dražší, ale vydrží mnohem víc)....
přilnavost u obou stejná a to tak že solidní (za sucha na stupnu, na mokra normál)
projede to skoro všechno, ovšem ve vostrým offu budeš v prdeli jak baťa s dřevákama.....
na vostrej off mitas C04
Kuba B12 psal:jako nevim jesli si děláte prdel, nebo fakt ty TKC?
fiat: na přestavby mám jiný stroje, čekaj ve skladu
tkc
nedělám si prdel
Stránky: 1 2