Nejsi přihlášen
Ještě že tak ...
Jsem si chtěl namontovat nosič zadního kufru na svou B12S 03 a jak to tam montuju,tak se mi zdá že jedna z matic je nějaká volná,no pro jistotku ten zadek odplastuju a vono ejhle-celej ten most,co je navařenej na rámu a jsou na něm navařený matice je rozpraskanej jako prase .Bych asik čuměl kdyby mi to pak celé uletělo někde na cestě No nic,zavařeno,přelakováno a zase klid,jen teda vytvořit nosič co bude uchycen za ty velky štouby ať se ty matice tak nepřetěžujou A jak už jsem to měl odplastovaný,taaak jsem tam namontoval alarm s immobilizerem a votřesákem (nějakej JSE L688) sice jebka,ale funkci splní a ještě je vo to levnější pojištění (povinný ručení,celoroční havárka,krádež,živelná pohroma,vandalismus a 0% spoluučast za 5500kč na rok).Tááákže ještě přezout zadek a sezona muže plně začít
NEBĚHEJ !!!! Ať nejdeš do hrobu unavenej !!!
Re: Ještě že tak ...
Monty psal:Pojistka vypadá zajímavě za ty groše.
To je skrze nějakou ženštinu co šéfovi pojišťuje mega drahý auta a musim tam mít co nejvíce zabezpečení (alarm,padáky,zámek kotouče,parkování v garáži) a ještě zohlednění bonusů co mám
Neměl tam náhodou někdo předtím namontovanej právě ten rádobynosič SWmotech co je chycenej jenom na madle? To říkám furt,kdyš nosič na kufr,tak givi,ten je aspoň chycenej za ty velký šrouby a na novějším modelu pod zadníma stupačkama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Neměl tam náhodou někdo předtím namontovanej právě ten rádobynosič SWmotech co je chycenej jenom na madle? To říkám furt,kdyš nosič na kufr,tak givi,ten je aspoň chycenej za ty velký šrouby a na novějším modelu pod zadníma stupačkama
SW zrovna ne,nějaky no name,ale chyceny uplně stejně-jen za madlo
VikecB12 psal:Neměl tam náhodou někdo předtím namontovanej právě ten rádobynosič SWmotech co je chycenej jenom na madle? To říkám furt,kdyš nosič na kufr,tak givi,ten je aspoň chycenej za ty velký šrouby a na novějším modelu pod zadníma stupačkama
presne na ten kram sem myslel taky, proc ze je to vyrvany. Hlavni duvod proc se me to nikdal nelibilo.
Billy psal:VikecB12 psal:Neměl tam náhodou někdo předtím namontovanej právě ten rádobynosič SWmotech co je chycenej jenom na madle? To říkám furt,kdyš nosič na kufr,tak givi,ten je aspoň chycenej za ty velký šrouby a na novějším modelu pod zadníma stupačkama
presne na ten kram sem myslel taky, proc ze je to vyrvany. Hlavni duvod proc se me to nikdal nelibilo.
To teda,radši tam budu mít spolehlivé lešení,než nenapadnou placku,co mi na cestě urve madlo i s kufrem
Banditatom (Člen) 02.03.2012 20:22:52 Offline |
jedinej slušně vypadající nosič co se ti zas nelíbí
jako první prototip už je v garáži ale nějak jsem se netrefil...
kdosi s fora na tom vezl bečku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1